Η διατροφή του accutane, της φιναστερίδης και της μινοξιδίλης

weznem

Well-Known Member
και τα λαχανικα-οσπρια δεν εχουν χημικα ειναι αγνα και παρθενα? μαλλον οχι..
απο χορταρακια εγινε κομματια? δεν μου πολυφαίνεται διχως αναβολικα το σωμα αυτο..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mimis giova

Active Member
Οχι με μπροκολο εγινε..το μαλι τ π ειναι;; χοτοφαγος ο τυπος..απο της ενεσεις εγινε ο κωλος τ σουροτιρι κ μας λες οτι ειναι χορτοφαγος;

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εντάξει, λογικά σε τέτοια ηλικία να έχει τέτοιο σώμα, σε βάζει σε πολλές σκέψεις...παρόλο αυτά, δεν ξέρω πόσους έχετε δει στα 78 τους να έχουν τέτοιο μυικό επίπεδο...

weznem είπε:
και τα λαχανικα-οσπρια δεν εχουν χημικα ειναι αγνα και παρθενα? μαλλον οχι..
απο χορταρακια εγινε κομματια? δεν μου πολυφαίνεται διχως αναβολικα το σωμα αυτο..

Σίγουρα έχουν και αυτά τα χημικά τους...αλλά ορμόνες και αντιβιοτικά, είναι "προνόμια" των κρεατικών

Εχει ακουσει κανεις τον markus rothkranz; ειναι ωμοφαγος και ισχυριζεται οτι μεσω αυτης της διατροφης αντιστρεφεται το γηρας και ολα τα προβληματα εξαφανιζονται. Πολυ καλο για νσ ειναι αληθινο. Καποιες φορες γινεται λιγο γελοιος στα βιντεο που ανεβαζει. Παντως δηλωνει 50 χρονων και εχει πολυ καλη φυσικη κατασταση. Γνωμες;

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
punished.snake είπε:
Εχει ακουσει κανεις τον markus rothkranz; ειναι ωμοφαγος και ισχυριζεται οτι μεσω αυτης της διατροφης αντιστρεφεται το γηρας και ολα τα προβληματα εξαφανιζονται. Πολυ καλο για νσ ειναι αληθινο. Καποιες φορες γινεται λιγο γελοιος στα βιντεο που ανεβαζει. Παντως δηλωνει 50 χρονων και εχει πολυ καλη φυσικη κατασταση. Γνωμες;

H ωμοφαγία είναι κατά πολύ ανώτερη ως διατροφή από οποιαδήποτε άλλη, ειδικά στο θέμα φλεγμονής του οργανισμού. Μόνο 3 ημέρες κατάφερα να την κρατήσω...δεν είναι για μας αυτά

Πιο ευκολο ειναι να αλλαξει κσποιος θρησκεια παρα τη διατροφη του. Αυτο που κανω τον τελευταιο μηνα ειναι να πινω χυμους λαχανικων και φρουτων χωρις να αλλαξω κατι αλλο στη διατροφη μου. Δυστυχως τα μαλλια μου ειναι χειροτερα απο ποτε και με βλεπω παλι για φινα.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
punished.snake είπε:
Πιο ευκολο ειναι να αλλαξει κσποιος θρησκεια παρα τη διατροφη του. Αυτο που κανω τον τελευταιο μηνα ειναι να πινω χυμους λαχανικων και φρουτων χωρις να αλλαξω κατι αλλο στη διατροφη μου. Δυστυχως τα μαλλια μου ειναι χειροτερα απο ποτε και με βλεπω παλι για φινα.

Με κάποιες εξαιρέσεις, δεν είμαι υπερ των χυμών, γιατί κατ αυτόν τον τρόπο χάνονται πολύτιμες ίνες. Για παράδειγμα ας πούμε 2 ολόκληρα πορτοκάλια, δεν θα αυξήσουν ιδιαίτερα την ινσουλίνη, λόγω των φυτικών ινών, ενώ αντίθετα ο χυμός θα κάνει πολύ γρηγορότερα spike.

Αν έχεις μπλέξει με φίνα στο παρελθόν...δύσκολα θα μαζέψεις τα ασυμμάζευτα με διατροφή

http://natofao.blogspot.gr/2013/08/21.html

Κοιταξε, απο φρουτα παιζω μονο με πρασινο μηλο γιαυτο το λογο. Εχει λιγοτερη φρουκτοζη απο τα κοκκινα. Τα λαχανικα πιστευω πρεπει να αποχυμωνονται γιατι οι ινες τους ειναι πολυ δυσπεπτες για μας. Ειχα εντοπισει ενα site παλια που ισχυριζεται οτι η φαλακρα ειναι πληρως αναστρεψιμη αρκει να καταναλωνουμε τροφες χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη και μονο. Δεν ξερω αν κανει να αναφερω το site. Ειναι στα αγγλικα.

Άκης

Administrator
mimis giova είπε:
κ μας λες οτι ειναι χορτοφαγος;
Ναι, εγώ το λέω, όπως τον κοίταξα είπα "αυτός πρέπει να'ναι χορτοφάγος"...

Δείτε λιγάκι και αυτό το (παλιό κατά τα άλλα) νέο, ίσως έχει ενδιαφέρων λόγω της συζήτησης μας:
70χρονη φυτοφάγος μοιάζει σαν να είναι μόλις 40 ετών!

Η Annette Larkins δεν φαίνεται μια μέρα πάνω από 40 ετών, χάρη στην διατροφή και τρόπο ζωής που διατηρεί. Φαίνεται τόσο νέα που οι άνθρωποι όταν είναι έξω με τον 54χρονο σύζυγό της νομίζουν ότι είναι κόρη του, αλλά υποθέτω ότι αυτός δεν έχει παράπονο γι’ αυτό.
Η Larkins λέει ότι το μυστικό για την ομορφιά της βρίσκεται πρώτα απ’ όλα στην διατροφή της ως φυτοφάγος, που αποτελείται από βιολογικά λαχανικά, φρούτα, σπόρους και ξηρούς καρπούς που καλλιεργούνται στο δικό της κήπο, τον οποίο αποκαλεί «πηγή της νεότητας».
Η γυναίκα δεν αγγίζει τίποτα που έχει μαγειρευτεί. Και ένα άλλο περίεργο πράγμα που κάνει είναι η συλλογή των ομβρίων υδάτων, για να ποτίζει τον κήπο της, αλλά και για να πίνει. Όμως, η κάτοικος του Μαϊάμι-Dade County, Florida, δεν είχε πάντα έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Στην πραγματικότητα κατανάλωνε κρέας τακτικά, αφού ο σύζυγός της είχε στην κυριότητά του ένα εργοστάσιο κρέατος στη δεκαετία του 1960. Τότε ήταν που αποφάσισε να αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες της για πάντα. Και ήταν μια καλή απόφαση τελικά!
Όταν ξεκίνησε, η κα Larkins ήθελε απλά να βελτιώσει λίγο την υγεία της και ποτέ δεν περίμενε ότι θα μοιάζει με μια 40χρονη στην ηλικία των 70 ετών. Στα 27 αυτά χρόνια που τρώει ωμά φαγητά, η κα Larkins έχει γράψει δύο βιβλία που ονομάζονται “Ταξίδι στην Υγεία” μαζί με ένα DVD που περιέχει όλα τα μυστικά της υγιεινής της διατροφής.
Ο σύζυγός της, ο κ. Larkins, εύχεται και ο ίδιος να είχε ακολουθήσει το παράδειγμά της, γιατί τώρα φαίνεται πολύ γέρος και, επίσης, πάσχει από διαβήτη και υψηλή αρτηριακή πίεση.
Παίρνει συνταγογραφούμενο φάρμακο κάθε μέρα, αλλά η Annette δεν έχει πάρει καν ασπιρίνη.

anette-larkins-660.png

larkins_ins4.jpg

GOMI είπε:
H ωμοφαγία είναι κατά πολύ ανώτερη ως διατροφή από οποιαδήποτε άλλη, ειδικά στο θέμα φλεγμονής του οργανισμού. Μόνο 3 ημέρες κατάφερα να την κρατήσω...δεν είναι για μας αυτά
Είχα δοκιμάσει πριν μερικά χρόνια αυτήν την διατροφή (και είχα γράψει και ένα άρθρο σχετικά), αλλά όπως και εσύ, έτσι και εγώ δεν μπόρεσα να το κρατήσω.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
punished.snake είπε:
Ειχα εντοπισει ενα site παλια που ισχυριζεται οτι η φαλακρα ειναι πληρως αναστρεψιμη αρκει να καταναλωνουμε τροφες χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη και μονο. Δεν ξερω αν κανει να αναφερω το site. Ειναι στα αγγλικα.

Έτσι φαίνεται, αλλά παίζει ρόλο και το κατά πόσο έχει προχωρήσει το πρόβλημα. Π.χ σε nw3 και μετά, εμπλέκονται και άλλοι παράγοντες που κάνουν το όλο θέμα σχεδόν αδύνατο να αντιστραφεί. Προφανώς μέσω της αγγειογένεσης που προκαλείται από την πρωτεΐνη MMP-9.

Αν θες ανέφερε το site που λες, δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

Άκης είπε:
Στην πραγματικότητα κατανάλωνε κρέας τακτικά, αφού ο σύζυγός της είχε στην κυριότητά του ένα εργοστάσιο κρέατος στη δεκαετία του 1960. Τότε ήταν που αποφάσισε να αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες της για πάντα. Και ήταν μια καλή απόφαση τελικά!

Φαντάζομαι τι θα είχαν δει τα ματάκια της για να αποφασίσει να το κόψει εφόσον το είχε και δωρεάν...

pazuzu

New Member
Άκης είπε:
Μιας και μιλάμε για τα ζωικά προϊόντα, διάβασα τυχαία την παρακάτω είδηση και την μεταφέρω εδώ, μιας και το κρίνω καταλληλότερο το νήμα.

"Ο 78χρονος αθλητής bodybuilding Jim Morris αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση εξαιτίας της καταπληκτικής φυσικής του κατάστασης, που είναι αποτέλεσμα σκληρής άσκησης και χορτοφαγικής διατροφής. Αν και ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από νεαρή ηλικία, μόνο όταν έκοψε εντελώς τις ζωικές τροφές και έγινε χορτοφάγος είδε το σώμα του να αλλάζει και απόλαυσε όλα τα πλεονεκτήματα της επιλογής του.

Το σώμα του είναι πραγματικά αγαλματένιο και σε τίποτα δεν θυμίζει άνθρωπο ηλικίας 78 ετών. "Τα ζωικά προϊόντα είναι τόσο φορτωμένα με λίπη και χημικά που είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για τον οργανισμό», δήλωσε ο Μόρις που υπήρξε πρώην σωματοφύλακας του Elton John.
"

5w9r88.jpg

Πώς έπρεπε να είναι γραμμένο το άρθρο:

Ο 78χρονος αθλητής bodybuilding Jim Morris αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή εξαιτίας της τερατώδους φυσικής του κατάστασης, που είναι αποτέλεσμα διατροφής με βαριά αναβολικά. Αν και ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από νεαρή ηλικία, μόνο όταν έκοψε εντελώς τις φυσικές τροφές και άρχισε τα αναβολικά είδε το σώμα του να αλλάζει προς το χειρότερο και απόλαυσε όλα τα μειονεκτήματα της επιλογής του.

Το σώμα του είναι πραγματικά τερατώδες και σε τίποτα δεν θυμίζει άνθρωπο. "Τα ζωικά προϊόντα δεν έχουν καμία αναβολική δράση, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα άχρηστα για τον οργανισμό», δήλωσε ο Μόρις που υπήρξε πρώην σωματοφύλακας του Elton John.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πήρα κάποιες εξετάσεις σήμερα...διορθώθηκαν αρκετά κάποιοι δείκτες, αλλά δυστυχώς ξεφτίλισα την τεστοστερόνη μου, η οποία έπεσε κάτω από τα φυσιολογικά...αλλαγή πλεύσης

gianniskritikos2

Active Member
gomi αλαγη πλευσης? δηλαδει? οταν το λες αυτο μαλλων ξερεις την αιτια.. τι φτεει που επεσε η τεστο και θα αλαξεις κατι και τι αν επιτρεπεις?... λες τα γαλακτοκομηκα που κοψαμε να ριχνουν την τεστο???????????!!!

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Gianni, ουσιαστικά έγινε ότι ακριβώς αναφέρει εδώ

Low-fat high-fiber diet decreased serum and urine androgens in men.
Wang C, Catlin DH, Starcevic B, Heber D, Ambler C, Berman N, Lucas G, Leung A, Schramm K, Lee PW, Hull L, Swerdloff RS.
Author information
Abstract
To validate our hypothesis that reduction in dietary fat may result in changes in androgen metabolism, 39 middle-aged, white, healthy men (50-60 yr of age) were studied while they were consuming their usual high-fat, low-fiber diet and after 8 wk modulation to an isocaloric low-fat, high-fiber diet. Mean body weight decreased by 1 kg, whereas total caloric intake, energy expenditure, and activity index were not changed. After diet modulation, mean serum testosterone (T) concentration fell (P < 0.0001), accompanied by small but significant decreases in serum free T (P = 0.0045), 5 alpha-dihydrotestosterone (P = 0.0053), and adrenal androgens (androstendione, P = 0.0135; dehydroepiandrosterone sulfate, P = 0.0011). Serum estradiol and SHBG showed smaller decreases. Parallel decreases in urinary excretion of some testicular and adrenal androgens were demonstrated. Metabolic clearance rates of T were not changed, and production rates for T showed a downward trend while on low-fat diet modulation. We conclude that reduction in dietary fat intake (and increase in fiber) results in 12% consistent lowering of circulating androgen levels without changing the clearance.
Είχα αυξήσει πάρα πολύ τις φυτικές ίνες και είχα μειώσει στο ελάχιστο τα λιπαρά.
Χοληστερίνη και υπατικά ένζυμα πέσανε στον πάτο, σε τιμές που δεν είχα ξαναδεί ποτέ όπως επίσης και το σάκχαρο και τα τριγλυκερίδια.
Αυτό ήταν το θετικό, μαζί με τα οιστρογόνα που επίσης έπεσαν.

Η τέστο μου όμως έπεσε στο 5.5 pg/ml με φυσιολογικές τιμές 9 - 40pg/ml.

Άλλο λίγο και θα έφτανα τα γυναικεία επίπεδα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να ελέγξω την shbg που λογικά θα έπρεπε να ήταν αυξημένη, γιατί μου την άφησαν έξω από τις εξετάσεις από λάθος.

Η διατροφή γενικά φάνηκε ότι είναι σωστή σε αρκετά πράγματα, όμως η τέστο για εμάς τους άντρες είναι μονόδρομος και δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο.

Τα γαλακτοκομικά που αναφέρεις, δεν έχουν τόσο σχέση, όσο τα λιπαρά και η αυξημένη σχετικά σε θερμίδες διατροφή. Πάντως τυρί με φουλ λιπαρά θα ξαναμπεί στο πρόγραμμα, όπως και βούτυρο + αυγά.
Εγώ όσο και αν προσπαθούσα, δεν ξεπερνούσα τις 2000 θερμίδες.

Το όλο αρνητικό της υπόθεσης, είναι αυξημένη κόπωση, μελαγχολία, νευρικότητα και αϋπνίες.
Τα μαλλιά μου πάντως τούμπανο.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
pazuzu είπε:
Δώσε μας μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Αν ο igf1 δεν είναι σε αναλογία 1:1 με τον igfbp 3 δεσμεύεται από τους ανδρογόνους υποδοχείς και τους ενεργοποιεί...το έχω περιγράψει αναλυτικά στην πρώτη σελίδα του θέματος.
Η φιναστερίδη για παράδειγμα αυξάνει τον igfbp3

Μπλουζα