Η ζωη με Covid-19

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vagosx

Well-Known Member
Ήδη μέχρι σημερα έστω με μια δόση έχει εμβολιαστεί το 64,5% των ενηλίκων Ελλήνων,
βάλε και ένα 10% που πιθανοτατα έχει νοσήσει, πάμε κοντα στο 75%, δεν το λες και άσχημα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν αμφιβάλω, απλά έκανα την διόρθωση για να είμαστε κοντά στο πραγματικό νούμερο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτοί που ανησυχούν για τις όποιες μακροχρόνιες παρενέργειες του εμβολίου (καμμία ένδειξη μέχρι στιγμής) για αυτά ανησυχούν?

makis25

Well-Known Member
εδω δεν ανυσηχει 40% του πληθυσμου που ειναι καθημερινοι η και περιστασιακοι καπνιστες για τις βλαβες στα αγγεια που προκαλει το τσιγαρακι για λιγη ακομη βλαβη απο κοβιντ θα κανουμε φασαρια .

• Like
Reactions: tol

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Δεν είναι έτσι αγαπητέ. H Δέλτα μεταδίδεται ευκολότερα γιατί πολλαπλασιάζεται πολύ γρηγορότερα στο ανθρώπινο σώμα (περίπου 1000 φορές) σε σχέση με την αρχική. Αυτό είναι διαπιστωμένο.

μεταδίδεται ευκολότερα γιατί πολλαπλασιάζεται γρηγορότερα. Έχει λογική ακολουθία αυτό που λες; αν μπορείς εξήγησέ το!! δεν θα τα καταφέρεις

Έτσι το ιικό φορτίο που μεταδίδουν οι φορείς είναι πολύ μεγαλύτερο και άρα η μετάδοση μεγαλύτερη.

το ίδιο! μεγαλύτερη τι; μεγαλύτερη ασθένεια;!! περνάς ευκολότερα η δυσκολότερα τον ιό ανάλογα με την ποσότητα;!!!

Μην ξεχνάς ότι για να νοσήσεις ακόμα και αν κολλήσεις τον ιο είναι απαραίτητη μια ικανή ποσότητα ιικού φορτίου. Τέλος η μεταδοτικότητα λόγω μεγάλης συγκέντρωσης ξεκινά νωρίτερα (υπολογίζεται στις 4 μέρες) σε σχέση με τον αρχικό ιο που είναι περίπου στις 6. Και αυτό παίζει ρόλο.

πόση;

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Δηλαδη μου λες οτι ενω εχεις πιστεψει οτι μπαρουφα ονειρευτηκε ο καθενας και οταν ξυπνησε αναφωνησε ''ευρηκα''... εισαι δυσπιστος με τα επιστημονικα δεδομενα, που στον κωλο τους στεκεται επιτυχημενα αλφαδι απο το διαβασμα, γραψιμο, ερευνα? Και μαλιστα τα χαρακτηριζεις μπαρουφες?

Εχω την αισθηση οτι κουραστηκα.

Το αλφάδι στέκεται μόνο σε αυτούς που τον επικροτούν; (τον εμβολιασμό)

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Αντε και καλα LockDown.

Διαλύθηκε η γη για μια γρίπη. Εμβολιάστε τα γεροντάκια και τους ευπαθείς υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ά και τέλος. Όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.
Θα φτάσουμε 2043 και ακόμα θα ασχολούμαστε, πόσοι εμβολιάστηκαν, αν επιτρέπεται η μάσκα στο παγκάκι, και η μουσική πρέπει να είναι μόνο κλασική για να μην χορεύεις!

makis25

Well-Known Member
στη μυκονο δε εχουν ηδη 70% διπλη δοση εμβολιο; τοσο δεν ειναι; . Και 90% τουλαχιστον μια; Πως αρχισει και φαινεται ο πλημμελης ελεγχος στα συνορα της χωρας παλι .

oreo

Well-Known Member
εδω δεν ανυσηχει 40% του πληθυσμου που ειναι καθημερινοι η και περιστασιακοι καπνιστες για τις βλαβες στα αγγεια που προκαλει το τσιγαρακι για λιγη ακομη βλαβη απο κοβιντ θα κανουμε φασαρια .
Ναι ρε φίλε , κράξε μας λίγο μπας και το κόψουμε το ρημάδι

oreo

Well-Known Member
ΜYKONOΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!
Αν δεν ακούστηκε δυνατά που φωνάζω, είναι γιατι έχω τον ήχο στο mute :p

oreo

Well-Known Member
Και 1 απορία : Αφού οι εμβολιασμένοι νοσούν ή μεταφέρουν τον ιό ασυμπτωματικά , πως το πιστοποιητικό τους επιτρέπει να κυκλοφορούν σαν ωραολογιακές βόμβες μετάδοσης. Δεν θα έπρεπε να υπόκεινται σε τέστ τουλάχιστον εβδομαδιαία ?
Μπορείτε να με διαφωτίσετε ?
Υ.Γ Μην ακούσω καμμιά μπαρούφα, για χαμηλότερο ιικο φορτίο.

oreo

Well-Known Member
Τελευταίο , Cvial στο άρθρο που ανέβασες, θέλω επιγραμματικά να μου πεις τα συμπερασματά σου, μιας και όπως έχω ξαναπεί η κατανόηση αυτού που διαβάζουμε, επηρεάζεται απο αυτό που θέλουμε να δούμε και να συμφωνήσουμε.
Μια ερώτηση και σε εσένα που σου αρέσουν οι αριθμοί. Πως το μοντέλο της Σουηδίας επέφερε ποσοστιαία σε σχέση με τα κρούσματα μικρότερο αριθμό θυμάτων, έναντι του Ελληνικού αυστηρότατου lockdown. Μιλάμε για 2 χώρες πληθυσμιακά πολύ κοντά.

Μπλουζα