Η ανευθυνότητα κάποιων δεν χρειάζεται να εξισώνεται με αντιδημοκρατικές αντιλήψεις...αν εγώ μέχρι εσύ να εμβολιαστείς είμαι μόνιμα με το αρνητικό τεστ εσένα τι σε ενοχλεί ; Και μην κατηγορείς το χάλι μας τους αρνητές....μην τρελαθουκε τώρα ...βγες έξω και δες τι γίνεται που ο ένας ποδοπαταει τον άλλον για ένα φρέντο και σου φταίνε οι αρνητές.....και γενικά όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας.... Τι μεσά τι έξω ένα και το αυτό ...όλα τα πράγματα κάνουν το κύκλο τους ...εδώ πλησιάζει το τέλος αυτού του κύκλου...επίσης είπα ξακαθαρα είμαι υπέρ των εμβολίων κατά πλειοψηφία συντριπτική γιατί δεν μπορούν όλοι να σηκώσουν το βάρος της φυσικής ανοσίας....πόσο πιο απλα να το πω δεν ξέρω ;
Απλά το λες, αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις και δίκιο. Ποιός σου είπε ότι το ¨μονιμα¨αρνητικό τεστ είναι ασφάλεια ότι δεν έχεις ιο. Πρώτον, ξέρεις πολλους που θέλουν να δίνουν 60€ (για σοβαρό τεστ) κάθε εβδομάδα? Άρα είναι μια δικαιολογία. Δεύτερον (και πιό σημαντικό), μπορεί άνετα να έχεις τον ιο και στα αρχικά στάδια το τεστ να μην τον πιάνει. Η οδηγία του ΠΟΥ και ΕΟΔΥ είναι αν είσαι ύποπτος για ιο, υποχρεωτική καραντίνα 10 μέρες και ας έχεις αρνητικό τεστ. Το τέλος του κύκλου πλησιάζει γιατί κάποιοι έχουν το θάρρος να σηκώσουν τα μανίκια και να κάνουν το χρέος τους ενώ κάποιοι άλλοι παίζουν καθυστερήσεις και σφυρίζουν αδιάφορα. Τέλος νομίζεις ότι επειδή είσαι σε καλή φυσική κατάσταση ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Ο ιος όμως είναι ύπουλος, χτυπάει και υγιείς και σε άριστη φυσική κατάσταση. Πάμπολα τα παραδείγματα.