Μεντιζενες προσφορά...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ θα σου πρότεινα (γιατί βλέπω ότι πάει μονόπαντα η δουλειά), όταν τελείωσεις τη διαπραγμάτευση με την AHC και εξασφαλίσεις τα 2500g+ με 3000€ (αν) να πας και μια βόλτα από την DHI μήπως και σου κάνουν κάτι καλύτερο (αφού φυσικά τους θέσεις υπόψιν τους την προσφορά της AHC). Τον τελευταίο καιρό "σφάζονται"....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kolias

Active Member
και εγω πα σου προτεινα να πας μια βολτα απο dhi σε περιπτωση που τα βρεις με το οικονομικο για την περιπτωση σου και την ηλικια σου η τακτικη τους μπορει να ειναι πιο κοντα στα μετρα σου, αν και δεν πιστευω οτι θα τα βρειτε στα λεφτα δεν χανεις κατι να δοκιμασεις

giatrou

Member
το είδα το βιντεο φιλε ευχαριστώ μου εκανε εντύπωση οτι τα 3100 grafts στο μπροστινο-μεσο τμημα της κεφαλής του τα έβαλαν σε 3!!! συνεδρίες μιας και ο γιατρος στο σαιτ του λέει οτι όποιος ταζει περισσότερα από 1500 grafts την ημερα είναι παπατζής!!!????? ...''Serious hair transplant clinic in turkey would not offer you 5000 Grafts over one day ! Please do not believe in this kind of offers and do your research, you have only one head and the most important point is that your donor area is limited ! Even Dr.Woods, the father of FUE, who is practicing FUE since the beginning, does only transplanting about maximum 1500 grafts/day.'''''
Δηλαδη εδώ οι δικοι μας που υποσχονται 3-4-5χιλιάδες grafts σε ένα σεσιον ειναι μεγάλοι παπατζήδες???????????????????????

kolias

Active Member
φιλε μου σιγα σιγα θα πρεπει να αρχισεςι να διαβαζεις στο φορουμ για να καταλαβεις οως ακριβως γινεται μια μεταμοσχευση πως γινεται η εξαγωγη πως γινεται η τοποθετηση ποσα ατομα κανουν την εξαγωγη ποσα την τοποθετηση αν ειναι ο γιατρος παρων η απλα περναει καμμια βολτα .... δυστηχως δεν εχεισ παρει ακομα χαμπαρι περι τινος προκειται για να κατανοησεις τους χρονους .να ξερεις οτι τα 2500 σε μια συνεδρια απο την ahc να ξερεις στα βαλουν λογο motorized fue δηλαδη δεν θα γινει η εξαγωγη manual αλλα απο μηχανημα και λογω καλης δοτροας σε παιρνει 2500 g σε μια συνεδρια θα τα παρεις και απο asmed τουρκια μερια λογω οτι εκει παιζει μπλαλα ενας απο τυος καλυτερους γιατρους στην fue αλλα θα στοιχισει γυρω στα 8000 + ? γιατι αποκλειεται να σου βαλει μονο 2500 το αποτελεσμα δεν θα ειναι ανταξιο τησ φημης του

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλά εσύ ότι διαβάζεις (και μάλιστα σε site κλινικών) το πιστεύεις?

giatrou

Member
σε κοπτοραπτικη τους εχουνε μονταρει τους implanter???
δεν θελει και 10 δευτερολεπτα το graft για να το βάλει ρε παιδια ? επί 3000graft = 30.000 δευτερολεπτα

John1924

Active Member
Δηλαδη εδώ οι δικοι μας που υποσχονται 3-4-5χιλιάδες grafts σε ένα σεσιον ειναι μεγάλοι παπατζήδες???????????????????????
Δεν υπάρχει κανείς που να βάζει τοσα γκραφτς σε μία συνεδρία. Η AHC βαζει γυρω στα 2500 + - λόγω motorized αλλά εκεί ρισκάρεις τη δότρια σου, η οποία δεν βλέπω να σε απασχολεί αν και ειναι ισως το σημαντικότερο πραγμα για τη μελλοντική σου 2η μμ την οποία σιγουρα θα χρειαστει να κανεις (οταν μαζεψεις τα απαραιτητα χρηματα).

giatrou

Member
ρε Γιαννη τα χω τα φραγκα και κασερατα απλά ήθελα να παω και στα highlands το καλοκαιρι... ενα τριαρι θα τους το δωσω αφου νομιζω οτι θα κανω δουλεια με 2500 γκραφτς

kolias

Active Member
εξακολουθεις μαλλον να εχεις την εντυπωση οτι ενας γιατρος τρεχει σαν τον βεγγο και βγαζει και βαζει τριχοθυλακια . να ξερεις οτι στην ahc παιζει να ακους μονο το ονομα του

giatrou

Member
πως θα ξερω οτι 2500 γκραφτς που πχ συμφωνησαμε , τόσα θα μου βάλουν? μπορω να ζητησω να βιντεοσκοπω την επέμβαση?

John1924

Active Member
ρε Γιαννη τα χω τα φραγκα και κασερατα απλά ήθελα να παω και στα highlands το καλοκαιρι... ενα τριαρι θα τους το δωσω αφου νομιζω οτι θα κανω δουλεια με 2500 γκραφτς
Ανθρωπε μας κουφανες τωρα!! Δηλαδη έχεις μπατζετ για μμ. αλλά δεν το διαθετεις γιατι θελεις να πας διακοπες στη Σκωτια??!! I rest my case...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kolias

Active Member
φιλε εκει υποβοσκει μια παγιαδα επιτελους αρχιζεις να μπαινεις στο νοημα σε κλινικες μπου πληρωνεις με την συνεδρια δεν χρεωνουν με γκραφτς χρεωνουν με συνεδρια μια συνεδρια και οσα μπουνε

kolias

Active Member
καο οντως κατανοησε οτι προκειται για κατι σοβαρο αν θες μεταμοσχευση ξεχνα το ταξιδι αποφασισε τι θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα δεν γινεται πιο φτηνα αλλιως θα γινει το κεφαλι σου κεφαλοτυρι

kolias

Active Member
προφανως και θα στην αρνηθουν αλλα δεν υπαρχει νοημα καναιες δεν το εχει κανει αν δεν προλαβεις με την ερευνα και με τον τροπο που θα χειριστεις και θα επιλεξεις την επεμβαση εισαι χαμενος απο χερι οτι και να κανεις .μην ψαχνεσαι με πραγματα που δεν σε αφορουν αφου δεν εισαι διατεθειμενος να δωσεις τα χρηματα για ενα ολοκληρωμενο αποτελεσμα που στην περιπτωση σου το παιζουν κορωνα γραμματα ατομα επι τουτου εσυ απο οτι εχω καταλαβει θες κατι ισα ισα να αλλαξει την εικονα σου ε δυστηχως αυτο που θες κοστιζει απο 3000 και στην ελλαδα εχεις μολις 2 επιλογες κανε την συμφωνια και με το καλο

kolias

Active Member
και να ξερεις οτι εισαι τυχερος που τα εχεις τα λεφτα . οι περισοτεροι τι νομιζεις οτι κανουμε τοσο καιρο? μαζευουμε τα λεφτα φιλε μου οσα πιο πολλα μπορουμε για να μην κλαιμε προτιστως τα κεφαλια μας .ταλεφτα σταχτι και μπαρουτι

vag25

Well-Known Member
Ανθρωπε μας κουφανες τωρα!! Δηλαδη έχεις μπατζετ για μμ. αλλά δεν το διαθετεις γιατι θελεις να πας διακοπες στη Σκωτια??!! I rest my case...

Γιατι οχι?

Αλλος θα κουφαινοταν αν τα εδινε για μαλλια αντι για την Σκωτια.

athenian

Well-Known Member
Ειδα προσφατα αποτελεσμα απο md σε πελατη μου.Η αληθεια ειναι οτι το περιμενα χειροτερο,αν και το ποσο που εδωσε ηταν γελοιο.Νομιζω 750 ευρω,ετρεχε μια προσφορα,και απο προχειρους υπολογισμους πρεπει να εβαλε καμια 500αρια μοσχευματα,ισως και λιγοτερα,μονο στους κροταφους.Δεν ηταν οσο ασχημο περιμενα.

John1924

Active Member
Γιατι οχι?

Αλλος θα κουφαινοταν αν τα εδινε για μαλλια αντι για την Σκωτια.
Σε φόρουμ για μαλλιά όμως απευθύνεται ο φίλος. Όχι σε ταξιδιωτικό σάιτ. Αυτό σημαίνει ότι μαλλον έχει ιεραρχισει αντιστοίχως τις προτεραιότητες του ..

Μπλουζα