Μεντιζενες προσφορά...

aeratos28

Just aeratos
Α,οκ..αν είναι να κάνει με 3000 στο σύνολο και στριπ και fue,τότε ναι..δεν λέει.εγω νόμιζα πως θέλει να κάνει ολοκληρωτική δουλειά έτσι όπως το είπε..και fue με 2500grafts + το strip αλλα 3000+grafts στο σύνολο 5-5500grafts και να κανει δουλειά όπως πρεπει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kolias

Active Member
καπου ανεφερες οτι θες τα μαλλια σου να μην ειναι κοντα......εδω περιπλεκονται λιγο τα πραγματα γιατι τα μεταμοσχευμενα μαλλια εχουν στανταρτ χτενισματα για να δειχνουν οκ. αν δεν τα παιρνεις κοντα τα γυρω γυρω τα 2500 δεν θα κανουν δουλεια φιλε μου .δεν θα σε αρεσει...οποτε θα αναγκαστεις να τα κοψεις κοντα

Τελευταία επεξεργασία:

kolias

Active Member
αν εξακολουθησεις να ψαχνεις το θεμα μεταμοσχευσης θα δεις οτι και εσυ οπως και οι περισσοτεροι μας εδω οτι μια σωστη δουλεια κοστιζει και αν γενικα προσεχεις τις κινησεις σου θα κανεις υπομονη οπως ολοι μας να ξερεις ακριβως τι θελεις και τι μπορεις να παρεις .εχεις καλη δοτρια και σε παιρνει να κανεις καλη δουλεια αν την αφησεςι ομως σε λαθος χερια..... ενημερωσου για την διαδικασια εξαγωγης και εισαγωγης τριχοθυλακιων .τα εργαλεια αυτα για να εξαγουν και να εισαγουν τις τριχες κανουν τρυπιτσες.....αυτες οι τρυπιτσες καλο ειναι να ειναι οσο δυνατον γινεται μικροτερες γιατι οι μεγαλυτερες εκτος οτι φαινονται ασχημα θα φερουν προβλημα στην επομενη μεταμοσχευση που αν μπεισ στην διαδικασια να εισαι σιγουρος οτι θα την κανεις .δες και λιγο παραπερα τι ακριβως παιζεται στην κυπρο υπαρχουν 2 κλινικες που ειναι καλυτερες απο τις 2 δικες μας ψαξε να δεις τι διαχειριζονται καλυτερα αυτες συγκρινε τα αποτελεσματα οσο και τις τιμες χωρις να σημαινει οτι θα πας εκει απλα παρε μια εικονα τι παιζεται γενικως .ακομα πιο περα στην τουρκια υπαρχει και μια κλινικη που με κατι παραπανω σε χρημα απο κυπρο παιρνεις αποτελεσμα τοπ απο τοπ γιατρο παγκοσμιως δεν σου λεω να φτασεις μεχρι εκει για να βαλεις μαλλια απλα ενημερωσου υπαρχουν βιντεο στα οποια ο τουρκος γιατρος εξηγει με νουμερα
ποιο ειναι το ζητουμενο αρκετα ευκολονοητα .απο μια προσφορα τυχαια ψηθηκεσ να βαλεισ μαλλια επεσες στο φορουμ .δες τον τιτλο του νηματος που ανοιξες......ουτε πια λογος για κατι τετοιο ε καπως ετσι δεσ το γενικα στην πορεια θα αλλαξεις πολλες αποφασεισ οπως ολοι μας ......και πολλη υπομονη να μαζευτουν τα φραγκα

aeratos28

Just aeratos
Μόνο αν φτάσεις τις 8000 τρίχες..αν ναι και πληρώσεις 5000€ θα κάνεις δουλειά.αν όχι και σου βάλουν 5000 τρίχες και πληρώσεις 5000€ τότε δεν αξίζει σε καμία περίπτωση..

tol

Well-Known Member
  • Giga
  • 5.000€

• 2 μέρες
    4000-8000 τρίχε
Αυτό ρε παιδια με καλύπτει?

Φιλε μου, δεν μου απαντησες αν αυτες οι προσφορες ειναι οντως απο την dhi, οπως υπεθεσα σε προηγουμενο σχολιο μου.

Αν πραγματικα ειναι, σου επαναλαμβανω οτι σε δυο μερες θα σου βαλουν το πολυ 3000 grafts (1500 στην καλυτερη περιπτωση καθε μερα).
Αρα περιπου 6000 τριχες.
Σε καμια περιπτωση δε θα υπερβουν τις 6000 τριχες.
Μην εχεις αυταπατες και μεγαλες προσδοκιες.

Υ.Γ. 3000 grafts (που αμφιβαλλω αν θα ειναι τοσα) με 5000 ευρω δεν ειναι καλο deal.

kolias

Active Member
το ποσο ανεβηκε στα 5000 βλεπω .....το διο πραγμα θα παρεις στην ουσια 2500 g με την διαφορα οτι η εξαγωη θα ειναι μανουαλ και η επεμβαση 2 ημερη προσεξε ομως υπαρχουν αναφορες σε punch των 1.2mm !!!!!αυτο που αναφερεις στο πρωτο μηνυμα σου οποτε γκριζαρει αρκετα ενα ηδη ομιχλωδης τοπιο της μεταμοσχευσης εντος χωρας οποτε σε αυτα τα νουμερα μπαινει στο παιχνιδι η κυπρος

Τελευταία επεξεργασία:

John1924

Active Member
Αρχισαμε απο 500 ευρω την Τετάρτη και σήμερα εχουμε φτασει τις 5000. Αν συνεχιστεί η πλειοδοσία με αυτο το ρυθμο, βλέπω το φιλο μεχρι τη Δευτέρα να μαζευει το δεκαράκι και να φευγει προς Τουρκία. Και θα σωθει εννοειται

aeratos28

Just aeratos
Σωστό αυτό,αλλά για σκέψου να έκανε ο φίλος αυτό που σκεφτόταν στην αρχή..να πάει να βάλει εκεί που έλεγε και το ποσό το οποίο έλεγε..τι αποτελεσματα θα ειχε
Αρχισαμε απο 500 ευρω την Τετάρτη και σήμερα εχουμε φτασει τις 5000. Αν συνεχιστεί η πλειοδοσία με αυτο το ρυθμο, βλέπω το φιλο μεχρι τη Δευτέρα να μαζευει το δεκαράκι και να φευγει προς Τουρκία. Και θα σωθει εννοειται

Τελευταία επεξεργασία:

sven

Active Member
Μπορεί να μην σου αρέσει το κοντό κούρεμα αλλα έχει ένα πλεονέκτημα αν κανεις μεταμόσχευση. Όσο πιο κοντά είναι τόσο πιο ομοιόμορφα φαίνονται τα πάνω με τα πλαγια, αν τα έχεις μακριά θα έχει πολύ αντίθεση απο θέμα αραίωσης τα πάνω με τα πλαϊνά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giatrou

Member
Παιδιά αφήστε το οικονομικό, με καλύπτει το giga της dhi? Μες στη βδομάδα έχω ραντεβού και με τις δύο εταιρείες στη μία θα μιλήσω για 2500 γκραφτς και στην άλλη για 6000 τρίχες?

Stratos

Well-Known Member
Εγώ λέω να πας Τουρκία. Να συνδυάσεις και ταξίδι που θες.
Εγώ που έχω φαλάκρα αεροδρόμιο μου προτείνουν διαφορες κλινικές δύο συνεδρίες 4500+4000 grafts με 2000ευρω την κάθε μια με 2 διανυκτερεύσεις κάθε φορά σε ξενοδοχεία 4*

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν είναι να πάει σε τέτοιες κλινικές καλύτερα να περάσει λίγο παραπάνω καιρό διακοπές στη Σκωτία

Sent from my iPhone using Tapatalk

aeratos28

Just aeratos
Το μόνο που σε καλύπτει είναι η 4500-5000grafts η 10000 τρίχες..μην τα λέμε συνέχεια.κατανταει βαρετό φίλε.με 2500 grafts οριακα δεν θα φαίνεσαι αστείος.
Παιδιά αφήστε το οικονομικό, με καλύπτει το giga της dhi? Μες στη βδομάδα έχω ραντεβού και με τις δύο εταιρείες στη μία θα μιλήσω για 2500 γκραφτς και στην άλλη για 6000 τρίχες?

aeratos28

Just aeratos
Άντε να διαβάσεις το φόρουμ,να διαβάσεις τα νήματα με τις συζητήσεις και βγάλε συμπέρασμα μονος σου για την ερώτηση σου..μασημένη τροφή θες και εσυ
Δηλαδή αν μια κλινική μου ζητήσει 10000 ευρώ είναι σίγουρα καλύτερη;

PROF

Active Member
Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλή χρονιά σε όλους. Μετά από μεγάλη έρευνα όσον
αφορά το θέμα Τουρκία κατά τη γνώμη μου οι σοβαρές κλινικές είναι Erdogan, ΗLC και Kaan Pekiner
οι οποίες κάνουν manual, έχουν αυστηρά πρωτόκολλα, αλλά και ανεβασμένες τιμές στα 2,5ευρώ ανά graft και
άνω. Ακόμη και ο Doganay που παλιά είχε δείξει κάποια καλά αποτελέσματα, τα τελευταία χρόνια δεν μου λέει κάτι.
Οι υπόλοιπες είναι fast track κλινικές οι οποίες με πακέτο 2000 ευρώ όλα μέσα, κάνουν με motorized εξαγωγή μεταμοσχεύσεις της τάξης των 5000grafts ανά ημέρα. Τώρα τι βγάζουν, τι φυτεύουν και τι φυτρώνει, όποιος έχει λίγο
μυαλό μπορεί να το καταλάβει. Τώρα αν μου πει κάποιος εγώ ρε φίλε δε μπορώ να βρω 10 και 20 χιλιάδες να πάω στους καλούς
τι πρέπει να κάνω, να μην κάνω τίποτα; Τότε θα του έλεγα εάν είναι να καταλήξει στις fast track Τουρκικές (που για τα αποτέλεσματά τους συμφωνώ απόλυτα με τα όσα αναφέρει ο Cvial) ας δει και την AHC στην Ελλάδα που με λίγο παζάρι στην
ίδια τιμή θα σου βάλει πάνω κάτω τα ίδια grafts με τις φθηνές Τουρκικές και θα είσαι και στην Ελλάδα (λαμβάνοντας βέβαια κανείς υπόψη του και όλα τα σχόλια που έχουν γίνει για την εν λόγω κλινική στο forum) .
Από εκεί και πέρα στην Τουρκία δύο γιατροί που είναι φθηνότεροι από τους τρεις πρώτους (περίπου 1€ έως 1,5€/graft)
και κάνουν σχετικά καλύτερη δουλειά από τις φθηνές Τουρκικές είναι ο Karadeniz που μάλιστα κάνει και συνδυαστικά
strip και fue και ο Yaman, βέβαια κατά τη γνώμη υπολείπονται πάρα πολύ από τους τρεις πρώτους, αλλά δείχνουν
κάπως καλύτεροι από τους πολύ φθηνούς.
Και πάλι καλή χρονιά σε όλους!

Τελευταία επεξεργασία:

Tsek

Well-Known Member
Το μόνο που σε καλύπτει είναι η 4500-5000grafts η 10000 τρίχες..μην τα λέμε συνέχεια.κατανταει βαρετό φίλε.με 2500 grafts οριακα δεν θα φαίνεσαι αστείος.
Και με λιγότερα απο 5.000 ευρώ μπορεί να τα βάλει αυτα στην ahc με διπλή συνεδρία.
Απο όσο εχω καταλαβει όμως, ο φιλος θα ήταν ικανοποιημένος και με ενα αποτελεσμα τυπου Κωνσταντάρα, λόγο ηλικίας οποτε αν ψαχνει αυτό χρειαζεται μία συνεδρία.

Μπλουζα