CVIAL, δεν λέω ότι ο ασθενής δεν θα φαίνεται πιο γεμάτος με άλλο χτένισμα. Το "παντεύεται", αν θέλει, για να δείχνει πιο γεμάτος. Επίσης δεν είπα πουθενα ότι η φύτρωση δεν είναι καλή. Απλά δεν μου αρέσει να μπαίνει ένας γιατρός και να λέει σε έναν ασθενή βάλε αυτές τις φωτό γιατί έτσι είσαι σαν το μπακαλόγατο. Και μένα ο Sever μου είπε με ενα χτένισμα/κούρεμα, κοντο περιμετρικά και μακρύ από πάνω θα είσαι πολύ γεμάτος παντού. Αν εμένα μ αρέσει η μούρη μου με πιο κοντό και αραίο, θα το κάνα και αν το βλέπε, άντε να μου έλεγε έτσι δείχνεις πιο άδειος. Δεν θα μου έκανε τέτοια σχόλια για να ανέβασω το χτένισμα που προτείνει σε ένα φόρουμ. Και όχι ο Sever, νομίζω οι περισσότεροι. Ο γιατρός υπονόει ότι το μέλος ανεβάζει ένα κακό χτένισμα, επειδή γνκ είναι απογοητευμένο ενώ δεν θα έπρεπε, για να τον μειώσει. Όμως, αυτό δικαίωμα του ασθενούς είναι κατέ με. Αμα θες να ανεβάζεις ξεγυμνωτικές φωτό δικαιώμα σου είναι, χωρίς να σε ειρωνεύονται. Το να βάζεις τόπικ ή να βγάζεις φωτό μέσα στα σκοτάδια ή να αλλιώνεις κάτι παράτυπα είναι κακό. Στο φως ότι κούρεμα και χτένισμα θες, βάλε.
Δεν θέλω να σχολιάσω τις εκφράσεις, ούτε να σταθώ εκεί (τα έχουμε πει δεκάδες φορές), με ενδιαφέρει η ουσία. Δυστυχώς αυτού του είδους οι φυτεύσεις είναι πάρα πολύ περιοριστικές στο χτένισμα και ειδικά όταν οι πυκνότητες είναι χαμηλές. Δεν έχει καμμιά σχέση με την δική σου περίπτωση. Το σωστό θα ήταν ο Jacksmith να ανεβάσει και τέτοιες φώτο για να δούμε αν τελικά πέτυχε η συγκεκριμένη τεχνική, να μετρηθεί στο τέλος του 10μήνου για να δούμε την φύτρωση και εκεί να βγει ένα νηφάλιο συμπέρασμα συνεκτιμώντας και την ουλή. Αυτό είναι που μας ενδιαφέρει. Αν ο Jacksmith είναι ικανοποιημένος ή όχι έχει σχέση και με τις δικές του προσδοκίες, εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αν αντικειμενικά η επέμβαση ήταν επιτυχημένη ή όχι.