Μεταμόσχευση 2500 fut kai 550 fue. Κλινική ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ. Αρνητική εμπειρία.

vlafo

Well-Known Member
Οποίος δεν πιστεύει ας ρωτήσει εμάς… εγώ το ξαναλέω πάντως, αν δεν ήξερα ότι έχεις κάνεις ΜΜ δεν θα το καταλάβαινα με τίποτα! Φαίνεσαι λες και δεν είχες ποτέ πρόβλημα….. απόλυτη φυσικότητα!!!
Αν ήταν πιο χοντρή η τριχα μου θα ήταν όλα πολύ καλύτερα….. αλλά με 45μm θα πρέπει να γίνουν όλα με την μέγιστη ασφάλεια και για αυτό πρέπει να πάω σε κορυφαίο γιατρό που θα με πονέσει στην τσέπη…….
Νομίζω τα καταφέραμε bobby και αυτό ήταν πράγματι μεγάλο στοίχημα.
Σε σένα σίγουρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα,αλλά από τη στιγμή που έχεις πλέον δότρια δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα θέμα.
Θυμήσου το αυτό.
Απλά λίγο η τσέπη σου όπως λές θα πονέσει αλλά χαλάλι του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Xristos87

Well-Known Member
καλα ο @vlafo δεν ειναι παραδειγμα. Αρχικα ουσιαστικο προβλημα δεν ειχε. κατα δευτερον πηγε κ εβαλε παραπανω τθ απο τι χρειαζοταν συν οτι το 1/4 ισως κ παραπανων πηγαν κουβα και τριτον η δοτρια ειναι ταλαιπωρημενη!

aeratos28

Just aeratos
Το σφάξιμο της δοτριας του jacksmith το είδες ?το σχολιασες?επίσης που είδες ταλαιπωρημένη την δοτρια του vlafo?
καλα ο @vlafo δεν ειναι παραδειγμα. Αρχικα ουσιαστικο προβλημα δεν ειχε. κατα δευτερον πηγε κ εβαλε παραπανω τθ απο τι χρειαζοταν συν οτι το 1/4 ισως κ παραπανων πηγαν κουβα και τριτον η δοτρια ειναι ταλαιπωρημενη!

gregkont13

Verified MM member

Αν είναι ταλαιπωρήμενη η δότρια του Vlafo, ο jacksmith τι πρέπει να πει που θα χρειαστεί και smp για να την μαζέψει;

aeratos28

Just aeratos
Ο vlafo πριν
Screenshot_2021-12-13-16-41-34-391_com.android.chrome.jpg

aeratos28

Just aeratos
Και περίπου ένα χρόνο μετά ο vlafo..με το ανύπαρκτο πριν πρόβλημα όπως λες και με τα περισσότερα grafts που χρησιμοποίησε από ότι χρειαζόταν,που το 1/4 αυτών πήγε και κουβά όπως λες..για πες μου ,πόσες επιτυχημένες σαν την δική σου επέμβαση χρειάζεσαι εσύ εκεί που πήγες για να πετύχεις αυτό το μαλλί?
Screenshot_2021-12-13-16-45-54-061_com.android.chrome.jpg

vlafo

Well-Known Member
Αρχίσαμε πάλι τα ίδια.
Μετά από 1 χρόνο εδώ μέσα,ως συνήθως αδιάβαστος, ψάχνοντας να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Να τα ξαναπώ άλλη μια φορά.

Πρώτο λάθος.Δεν είχα πρόβλημα.
Απλά είχα χάσει την α ζώνη,χερλάιν και κροτάφους δηλαδή όχι ουσιαστικό θέμα.

Δεύτερον μπήκανε όσα χρειαζόντουσαν και όσα έπαιρνε στο όριο και ότι ήταν τεχνικώς σωστό όχι ότι ήταν σύμφωνα με τα συμφέροντα της κλινικής.

Τρίτον βγήκε ξαφνικά καινούργιο αφήγημα πως η δότρια μου είναι ταλαιπωρημένη,από που προέκυψε αυτό σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Τέταρτον καταλήξαμε πως ο γιατρός τα πέταξε στον κουβά,κατηγορία αστήριχτη που σε άλλη περίπτωση αν ήταν άλλος θα επέφερε μήνυση για μια τόσο σοβαρή καταγγελία χωρίς αποδείξεις.

Εκεί είναι και οι διαφορές,εμείς ξέρουμε τι λέμε αλλά άλλοι πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα.

Και μετά από τρύπες-κρατήρες που δημιουργούνται ξαφνικά,μένουνε και ευχαριστημένοι.

Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
Δεν τα λες σωστά εδώ φίλε Χρήστο

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
@vlafo Οι τρίχες οι μεταμοσχευμένες μπροστά είναι πιο δυνατές από όσες είχες στις πίσω ζώνες ; Αυτό που σε ρωτάω είναι αν η φιναστερίδη σου έχει ακριβώς ίδιας ποιότητας τρίχα και στην δότρια και στις πίσω ζώνες της λήπτριας γιατί βλέπω cases που το μπλόκερ βοηθάει περισσότερο το φιλέτο λόγω και μικρότερης πίεσης των ορμονών στην περιοχή ενώ τη λήπτρια δεν μπορεί να την επαναφέρει σε τόσο μεγάλο επίπεδο. Εσύ που θα έλεγες πως βρίσκεσαι;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
@vlafo Οι τρίχες οι μεταμοσχευμένες μπροστά είναι πιο δυνατές από όσες είχες στις πίσω ζώνες ; Αυτό που σε ρωτάω είναι αν η φιναστερίδη σου έχει ακριβώς ίδιας ποιότητας τρίχα και στην δότρια και στις πίσω ζώνες της λήπτριας γιατί βλέπω cases που το μπλόκερ βοηθάει περισσότερο το φιλέτο λόγω και μικρότερης πίεσης των ορμονών στην περιοχή ενώ τη λήπτρια δεν μπορεί να την επαναφέρει σε τόσο μεγάλο επίπεδο. Εσύ που θα έλεγες πως βρίσκεσαι;
Οι μπροστά είναι τέλειας ποιότητας τρίχες,σκληρές,δυνατές και λαμπερές όπως και στη δότρια καμία σχέση με τις πίσω ζώνες.
Εκεί έχω χάσει διάμετρο που δεν την ανέκτησα ποτέ. για αυτό λέω έχει ανομοιογένεια.

vlafo

Well-Known Member
Δεν κάνει τέτοια θαύματα η φίνα φίλε Legwg.
Αν χάσεις εκείνο το χρονικό σημείο το κρίσιμο μετά είναι αργά.

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Δεν τα λες σωστά εδώ φίλε Χρήστο
Θα συμφωνήσω, έβαλε όσα έπρεπε για το πρόβλημα του (που με τα μαλλια χτενισμένα προς τα κάτω δεν φαίνεται τόσο μεγάλο, και εγώ το έκανα-κάνω) και πήγε σούπερ!

Αλλά για τα χαμένα graft (κατόπιν μετρήσεων) είναι ξεκάθαρα λάθος στο μέτρημα, νομίζω το ίδιο πιστεύει και ο @CVIAL αλλά και εμμέσως πλην σαφώς το έχει πει και ο @vlafo.

Πήρε καταπληκτικό αποτέλεσμα σε καταπληκτική τιμή. Όμως ήταν σούπερ διαβασμένος και ενημερωμένος και ουσιαστικά το πλάνο το έκανε ο ίδιος. Αυτό είναι και το (ίσως) αδύνατο σημείο του γιατρού του (πλάνο, μετρήσεις-γιατί χωρίς αυτές δεν μπορείς να βγάλεις πλάνο), καθώς επίσης και το μεγάλο (;;;;) punch (αυτό ίσως έχει αλλάξει πλέον ανάλογα με την περίπτωση λεπτή-χοντρή τρίχα 1-2 τριχα με πολύτριχα, από ότι έχω καταλάβει).

Ο Τυρκαλάς πάντως έχει «χέρι» και κάνει ωραιο σχεδιασμό. Ουδείς όμως τέλειος όπως θα πει και ο φίλος μου ο @Oreo…..:p:p

Xristos87

Well-Known Member
Συνοπτικα θα πω οτι το στοιχημα στη μμ αρχικα ειναι να μην φανει, στον Βλαφο οντως δεν φαινεται οπως κ στους περρισοτερους μπου μπαινουν για μμ αυτην την εποχη(παντα θα υπαρχουν εξαιρεσεις). δευτερον σε μια α ζωνη (με αρκετα μαλλακια στο κεντρο) εβαλε παραπανω τθ απο τι θα μπορουσε να παιξει κ να εχει την ιδια εικονα. Εγινε εν γνωση και ειναι γνωστο σε ολους η υπερβολη στα τθ (θεωρητικα 4χλδ τθ) αρα για ποια τεχνικη κ πιο σωστο; :-/ . Η δοτρια ΔΕΝ ειναι ξυρισμενη, βαλε φωτο 2 -3η σκαλα, κοντινη κ με καλη αναλυση κ ασε τους αλλους να κρινουν. Βασικα κανε αυτα π ζητουσες απο ΟΛΟΥΣ του αλλους.

vlafo

Well-Known Member
Δεν θα ήθελα πάλι να αρχίσω να γράφω τα ίδια,αλλά ξαναμπήκα στον πειρασμό παρόλο που εγώ ποτέ δεν σχολίασα στο νήμα σου για το αποτέλεσμα σου.
Θα γράψω όμως μερικές διαπιστώσεις και διευκρινήσεις για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και να μην είναι στον αέρα.

-Γράφεις,στους περισσότερους δεν φαίνεται που έχουν κάνει μμ αυτή την εποχή.Τι σχέση έχει η εποχή δεν το κατάλαβα.
Πιθανότατα εννοείς τη χρονική περίοδο που έχουν βελτιωθεί οι μμ.
Να σε διορθώσω,στο 99% των περιπτώσεων φαίνεται πως έχουν κάνει μεταμόσχευση.

Γράφεις είχα αρκετά μαλλιά στο κέντρο.
Είχα περίπου 1500 στο forlock τα οποία ερχόντουσαν μπροστά και δίναν κάλυψη,μπήκανε όσα χρειαζόντουσαν,δεν έβαλα παραπάνω και ούτε μπήκανε 4000g μπροστά,αυτά σύμφωνα με τα στατιστικά ήταν τα 900max περίπου crown και τα υπόλοιπα 3200 μπροστά,αυτά ήταν,τα έχω γράψει απλά στη μέτρηση που έγινε τα βγάλαμε περίπου 3200-3300 συνολικά.
Και εκρεμμεί η απάντηση μου.

Το δικό σου το αποτέλεσμα δεν θα το σχολιάσω καν,ούτως συ άλλως εσύ είσαι ικανοποιημένος και μετά από 1 χρόνο εδώ μέσα συνεχίζει και σε ικανοποιεί,οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Το τι θα μπορούσες να πάρεις με όλα τα ευνοικά χαρακτηριστικά που είχες απλά θα το φαντάζεσαι πλέον.
Τα έχει γράψει και ο tol αναλυτικά αλλά και αυτός έχει δόλο και είναι βαλτός σαν και μένα.
Το γεγονός ότι η γνώση μας και η εμπερία μας είναι τεράστια και μπορούμε άνετα να αντιλαμβανόμαστε το καθετί,δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό πιθανόν.

Παρέθεσα δότρια δική μου και έχω παραθέσει τόσες φωτογραφίες,αλλά μάλλον δεν καλύπτω τις απαιτήσεις του κυρίου εδώ,αλλά θα παραθέσω τη δική του στο 8 μηνο όπως τονίζει (είναι νωρίς δηλαδή)να δούμε αν είναι αυτή είναι εικόνα σωστής δότριας.
Και ας μιλήσουν οι υπόλοιποι γιατί βλέπω κανένας δε σχολίασε.

ΥΓ:Δεν ήξερα ότι τη δότρια έπρεπε να την κουρέψω γουλί αποκλειστικά για ένα άτομο για να κάνει ανάλυση στα dots που θα δει.
Και να ήθελα δεν μπορώ.
Η πιο πάνω φωτό είναι στις 07/11 που ξυρίστηκα.

Για τις πρώτες φώτο πάντως οφείλουμε να του δώσουμε τα credits για να είμαστε δίκαιοι.

Συνημμένα

• 20211207_063831.jpg
    20211207_063831.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 177
  • 20211207_063847.jpg
    20211207_063847.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 153
Τελευταία επεξεργασία:

Xristos87

Well-Known Member
φαινεται το 99% των μμ σημερα; χμ δλδ απο τις 100 π γινονται στην Ελλαδα στον εναν δεν καταλαβαινεις τπτ...ασχολιαστο.

η απαντηση δεν θα δοθει, γνωριζουν ολοι!

δεν ξερω αν θα μπορουσα να παρω κατι παραπανω. δεν εχω τη γνωση για να αποφανθω κατι στερεα. Πιστευω με οσα λιγα γνωριζω οτι αν ηταν να παρω κατι παραπανω ειναι τοσο λιγο π δεν θα καταλαβω τοσο εγω αλλα και τοσο οι αλλοι γυρω μου τη διαφορα. Το κατι παραπανω θα γινοταν αντιληπτο απο γιατρους μμ και λιγους του χομπι (βλ cvial).

οι φωτο π ανεβαζεις (δοτρια) ειναι με "μαλλι" κ συνηθως κακης ποιοτητας. Να αρχισω κοπτοραπτικη να σ θυμησω τι ζητουσες σε αλλους;;;

Εισαι ευπροσδεκτος να μπεις στο νημα μ να σχολιασεις οτι θες! βρες τι ατελειες, βρες τι θα μπορουσε να παει καλυτερα, τι δεν εγινε...συγκριτικα παντα με στερα πραγματα κ οχι ουτοπιες ....γιατι εχεις το αδαμαστο ταλεντο να παραμορφωνεις την πραγματικοτητα...(πχ λες πιο πανω ξυρισμενη δοτρια και εχεις μαλλι 2 3ποντους)

vlafo

Well-Known Member
Πραγματικά κάθε συζήτηση μαζί σου είναι αδιέξοδη,γιατί δεν υπάρχει ένα κοινό σημείο επαφής για να το πιάσω και να ξεκινήσουμε.

Για τη φυσικότητα άσε να ξέρω καλύτερα έχοντας δει τόσα κεφάλια και πως δείχνουν και από τους καλύτερους του κόσμου.

Οι φωτό που ανεβάζω κανένας δεν έχει πει ποτέ τίποτα,κανένας ούτε ένας,και όταν ζητάνε και άλλες τις ανεβάζω.
Λες να ντρέπονται να μου πούνε κάτι?Μόνο εσύ έχεις θέμα?
Μου μιλάς για κορτοραπτική που αν αρχίσω πάλι για σένα καταλήγουμε στα ίδια.Πιο πάνω δεν έλεγες?

"ο @@vlafo δεν ειναι παραδειγμα. Αρχικα ουσιαστικο προβλημα δεν ειχε. κατα δευτερον πηγε κ εβαλε παραπανω τθ απο τι χρειαζοταν συν οτι το 1/4 ισως κ παραπανων πηγαν κουβα και τριτον η δοτρια ειναι ταλαιπωρημενη!"

Και ο aeratos σου απέδειξε σε όλα πόσο λάθος είσαι και μάλλον άλλη εικόνα βλέπεις ή έχεις τόσες εμμονές που δε μπορείς να δεις καθαρά.

Εσυ παραμορφώνεις μόνιμα και το αντιστρέφεις?

Πάμε λοιπόν δημοψήφισμα να δούμε.

Ερωτώ λοιπόν τα μέλη,στη φώτο που είναι ξυρισμένη δότρια (όχι τέρμα εννοείται)λέει ότι το μαλλί έχει μήκος 3 εκ ενώ εγώ λέω 1εκ και τόσο ήταν όταν κουρεύτηκα.
Μπορεί κανείς να μας πει γιατί εδώ θα παρανοήσουμε.

giannis88test

Active Member
η αλήθεια είναι πάντως ότι φαίνεται πειραγμένη σε αυτή τη φώτο η δότρια. και όντως δεν υπάρχει λόγος να ξυριστείς σαν κάγκουρας, αλλά μπορεί κάποιος άλλος να φαντασιώνεται ότι θα το κάνει μετά τη μμ και είναι σημαντικό να καταλάβει ότι με μεγάλο σέσσιον στο συγκεκριμένο γιατρό μάλλον ΔΕΝ.

Μπλουζα