Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
καταλαβαινω, φταιω εγω παλι.Γιατρέ σου συνιστώ να ηρεμήσεις. Έχω κάνει περίπου 5 ποστ στα οποία γράφω πως δεν συμφώνω με την τακτική του μέλους. Έχω γράψει ότι από τη στιγμή που λέει κάτι τέτοιο που δεν έχουμε ακούσει ξανά για την κλινική σου, πρέπει να σου δώσει το όνομα του και να πεις τη μεριά σου. Έχω πει ότι δεν γίνετε να λέει κάτι τέτοιο και μετά να λέει δεν θέλω να πάρει έκταση το θέμα. Και εσύ τώρα λες πως για δικούς μου λόγους πάω να βγάλω είδηση ακόμα και εκεί που λέω ότι συμφωνώ με πράγματα που λες σε αυτό το θέμα.
Όταν σ' λέω ότι ψάχνεις εχθρούς, μετά μου λες ότι να ναι. Ξαναδιάβασε τι έχω γράψει στο νήμα. Δηλαδή ήμαρτον. Εσύ νομίζεις ότι όλοι μας γραφτήκαμε στο φόρουμ πριν δέκα χρόνια με σκοπό να κάνουμε πόλεμο σε σένα δεκά χρόνια μετά. Χαλάρωσε και δες τα πράγματα με νηφαλιοτήτα μια φορά.
Δηλαδη εσυ, με το χερι στην καρδια, θα ελεγες οτι θα χαρεις το ιδιο όταν ο @RyanStack αποδειχθει οτι λεει ΨΕΜΜΑΤΑ, με το να αποδειχθει οτι λεει (δηθεν) αλήθεια???
θα χαρεις το διο για την αποκάλυψη της ...αληθειας, οπου και να κατσει η μπίλια???
Για πες !!!