Μεταμόσχευση 2600 grafts στην κλινική Anastasakis

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Ε ναι βρε παιδιά!Αφού λέει ότι δεν τον είδε καθόλου!
Απλά και εγώ έχω παραξενευτεί με αυτό. Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένας εδώ μέσα (έχω και ένα φίλο που έχει πάει) που να μην του έχει κανει ο Αναστ τις οπές.

LoverBoy

Well-Known Member
Αλλά απο την άλλη είναι η αλήθεια του και μας την καταθέτει!Για αυτό έκανε εξαρχής το παράπονο με την δήλωση ότι δεν αχολήθηκε μαζί του όσο θα ήθελε......Αν τελικά ισχύει έχει απόλυτο δίκιο!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ θα επιμείνω λίγο για να γίνει απολύτως σαφές. Είδες/αισθανθηκες την νοσοκόμα να κάνει τα incisions στο κεφάλι σου ή το υποθέτεις ότι τα έκανε επειδή δεν είδες καθόλου τον γιατρό?

gregkont13

Verified MM member
Αλλά απο την άλλη είναι η αλήθεια του και μας την καταθέτει!Για αυτό έκανε εξαρχής το παράπονο με την δήλωση ότι δεν αχολήθηκε μαζί του όσο θα ήθελε......Αν τελικά ισχύει έχει απόλυτο δίκιο!
Απλά μου κάνει εντύπωση και μένα αυτό.

theoblue

Well-Known Member
Καταρχην ειναι πιθανο η τοπικη αναισθησια μιας ΜΜ να εμποδισει τον ασθενη να αντιληφθει οτι ενα ατομο μπαινει στον χωρο, να ακουσει τη φωνη του γιατρου (σιγουρα κατι θα πει) κλπ κλπ;

Και αυτο να συμβει και 2 μερες;

LoverBoy

Well-Known Member
Καταρχην ειναι πιθανο η τοπικη αναισθησια μιας ΜΜ να εμποδισει τον ασθενη να αντιληφθει οτι ενα ατομο μπαινει στον χωρο, να ακουσει τη φωνη του γιατρου (σιγουρα κατι θα πει) κλπ κλπ;

Και αυτο να συμβει και 2 μερες;
Ούτε καν!Τοπική αναισθησία είναι δεν είναι ολική νάρκωση!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Και πως αντιλήφθηκε τις 2 νοσοκόμες?Δλδ η μέθη ήταν μόνο για τον γιατρό?
Καταρχάς δεν ξέρω τι έγινε. Δεν ξέρω τι ισχυεί και ποιος έχει δίκιο. Γι' αυτό λεω ας δώσει όνομα στον Αναστ. ώστε να ακούσουμε και τις δυο πλευρές. Σχετικά με τις νοσοκομές που είδε, ο πατεράς μου που έκανε μέθη για κολονοσκοπήση ότι έλεγε πως θυμόταν, άλλα ίσχυαν.

Σε κάθε περιπτώση, μπορεί να μας πει πως δεν του έκανε καν μέθη και τότε δεν γίνετε να μη ξέρει τι έγινε. Ας περιμένουμε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

RyanStack

Member
Αν του έκανε μέθη όμως μπορεί να μην κατάλαβε τι γινόταν.
Έναν άντρα από μια γυναίκα μπορώ να τους ξεχωρίσω.Ελεος.Ενταξει το άσπρο μαύρο δεν μπορούμε να το κάνουμε.Ηθελα μέσω του φόρουμ να μπορέσω να λύσω το πρόβλημα μου και βλέπω να γράφονται τέτοιες αστειοτητες.Ημαρτον.Δεν θα επεκταθώ παραπάνω, αρκετοί με ενεπαιξαν στο θέμα της ΑΑ(δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Αναστασάκης).

gregkont13

Verified MM member
Έναν άντρα από μια γυναίκα μπορώ να τους ξεχωρίσω.Ελεος.Ενταξει το άσπρο μαύρο δεν μπορούμε να το κάνουμε.Ηθελα μέσω του φόρουμ να μπορέσω να λύσω το πρόβλημα μου και βλέπω να γράφονται τέτοιες αστειοτητες.Ημαρτον.Δεν θα επεκταθώ παραπάνω, αρκετοί με ενεπαιξαν στο θέμα της ΑΑ(δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Αναστασάκης).
Καταλαβαίνεις ότι κανείς μας δεν ήταν μπροστά και κανείς από τα μέλη δεν φταεί για όσα πέρασες. Εγώ απλά σου λέω ότι αν είσαι 100% σίγουρος ότι σου έκανε τις οπές νοσοκομά, πες ποιος είσαι στον Αναστ. να τοποθετηθεί. Αν όντως σου έκανε τις οπές νοσοκομά, είναι λάθος για μένα και συμφωνώ μαζί σου.

LoverBoy

Well-Known Member
Καταλαβαίνεις ότι κανείς μας δεν ήταν μπροστά και κανείς από τα μέλη δεν φταεί για όσα πέρασες. Εγώ απλά σου λέω ότι αν είσαι 100% σίγουρος ότι σου έκανε τις οπές νοσοκομά, πες ποιος είσαι στον Αναστ. να τοποθετηθεί. Αν όντως σου έκανε τις οπές νοσοκομά, είναι λάθος για μένα και συμφωνώ μαζί σου.
Μπορεί να μην θέλει να δώσει επέκταση στο θέμα φίλε μου!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@gregkont13, μέθη συνήθως δεν γίνεται σε FUE, Δίνονται συνήθως κάποια ηρεμιστικά για να χαλαρώσει ο ασθενής. Πολλοί κοιμούνται με φυσιολογικό τρόπο κάποιο διάστημα λόγω κουρασης από την πολύωρη διαδικασία αλλά έχουν πλήρως τις αισθήσεις τους. Ακόμα και αν δοθεί κάποια μέθη ενδοφλέβια φαντάζομαι είναι τύπου ηρεμιστικου/χαλαρωσης

gregkont13

Verified MM member
@gregkont13, μέθη συνήθως δεν γίνεται σε FUE, Δίνονται συνήθως κάποια ηρεμιστικά για να χαλαρώσει ο ασθενής. Πολλοί κοιμούνται με φυσιολογικό τρόπο κάποιο διάστημα λόγω κουρασησ Από την πολύωρη διαδικασία αλλά έχουν πλήρως τις αισθήσεις τους. Ακόμα και αν δοθεί κάποια μέθη ενδοφλέβια φαντάζομαι είναι τύπου ηρεμιστικου/χαλαρωσης.
Thanks for the info. Οπότε καταλήγουμε ότι του έκανε τις οπές νοσοκομά σύμφωνα με όσα λέει.

Μπλουζα