gregkont13
Verified MM member
με πρόλαβεςΆρα τα incisions τα έκανε μια από τις βοηθούς?
με πρόλαβεςΆρα τα incisions τα έκανε μια από τις βοηθούς?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΑκριβώςΆρα στη διημερη σου έκανε τις οπές (incisions) κάποια νοσοκομα;
Απλά και εγώ έχω παραξενευτεί με αυτό. Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένας εδώ μέσα (έχω και ένα φίλο που έχει πάει) που να μην του έχει κανει ο Αναστ τις οπές.Ε ναι βρε παιδιά!Αφού λέει ότι δεν τον είδε καθόλου!
Ενδιαφέρον. Νομίζω καλό θα ταν να του στείλεις το όνομα σου σε pm και να απαντήσει γιατί αυτό δεν νομίζω πως έχει ξανακουστεί για την κλινική.Ακριβώς
Είναι όντως παράδοξοΑπλά και εγώ έχω παραξενευτεί με αυτό. Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένας εδώ μέσα (έχω και ένα φίλο που έχει πάει) που να μην του έχει κανει ο Αναστ τις οπές.
Απλά μου κάνει εντύπωση και μένα αυτό.Αλλά απο την άλλη είναι η αλήθεια του και μας την καταθέτει!Για αυτό έκανε εξαρχής το παράπονο με την δήλωση ότι δεν αχολήθηκε μαζί του όσο θα ήθελε......Αν τελικά ισχύει έχει απόλυτο δίκιο!
Ούτε καν!Τοπική αναισθησία είναι δεν είναι ολική νάρκωση!Καταρχην ειναι πιθανο η τοπικη αναισθησια μιας ΜΜ να εμποδισει τον ασθενη να αντιληφθει οτι ενα ατομο μπαινει στον χωρο, να ακουσει τη φωνη του γιατρου (σιγουρα κατι θα πει) κλπ κλπ;
Και αυτο να συμβει και 2 μερες;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν του έκανε μέθη όμως μπορεί να μην κατάλαβε τι γινόταν.Ούτε καν!Τοπική αναισθησία είναι δεν είναι ολική νάρκωση!
Και πως αντιλήφθηκε τις 2 νοσοκόμες?Δλδ η μέθη ήταν μόνο για τον γιατρό?Αν του έκανε μέθη όμως μπορεί να μην κατάλαβε τι γινόταν.
Καταρχάς δεν ξέρω τι έγινε. Δεν ξέρω τι ισχυεί και ποιος έχει δίκιο. Γι' αυτό λεω ας δώσει όνομα στον Αναστ. ώστε να ακούσουμε και τις δυο πλευρές. Σχετικά με τις νοσοκομές που είδε, ο πατεράς μου που έκανε μέθη για κολονοσκοπήση ότι έλεγε πως θυμόταν, άλλα ίσχυαν.Και πως αντιλήφθηκε τις 2 νοσοκόμες?Δλδ η μέθη ήταν μόνο για τον γιατρό?
Έναν άντρα από μια γυναίκα μπορώ να τους ξεχωρίσω.Ελεος.Ενταξει το άσπρο μαύρο δεν μπορούμε να το κάνουμε.Ηθελα μέσω του φόρουμ να μπορέσω να λύσω το πρόβλημα μου και βλέπω να γράφονται τέτοιες αστειοτητες.Ημαρτον.Δεν θα επεκταθώ παραπάνω, αρκετοί με ενεπαιξαν στο θέμα της ΑΑ(δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Αναστασάκης).Αν του έκανε μέθη όμως μπορεί να μην κατάλαβε τι γινόταν.
Καταλαβαίνεις ότι κανείς μας δεν ήταν μπροστά και κανείς από τα μέλη δεν φταεί για όσα πέρασες. Εγώ απλά σου λέω ότι αν είσαι 100% σίγουρος ότι σου έκανε τις οπές νοσοκομά, πες ποιος είσαι στον Αναστ. να τοποθετηθεί. Αν όντως σου έκανε τις οπές νοσοκομά, είναι λάθος για μένα και συμφωνώ μαζί σου.Έναν άντρα από μια γυναίκα μπορώ να τους ξεχωρίσω.Ελεος.Ενταξει το άσπρο μαύρο δεν μπορούμε να το κάνουμε.Ηθελα μέσω του φόρουμ να μπορέσω να λύσω το πρόβλημα μου και βλέπω να γράφονται τέτοιες αστειοτητες.Ημαρτον.Δεν θα επεκταθώ παραπάνω, αρκετοί με ενεπαιξαν στο θέμα της ΑΑ(δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Αναστασάκης).
Μπορεί να μην θέλει να δώσει επέκταση στο θέμα φίλε μου!Καταλαβαίνεις ότι κανείς μας δεν ήταν μπροστά και κανείς από τα μέλη δεν φταεί για όσα πέρασες. Εγώ απλά σου λέω ότι αν είσαι 100% σίγουρος ότι σου έκανε τις οπές νοσοκομά, πες ποιος είσαι στον Αναστ. να τοποθετηθεί. Αν όντως σου έκανε τις οπές νοσοκομά, είναι λάθος για μένα και συμφωνώ μαζί σου.
Thanks for the info. Οπότε καταλήγουμε ότι του έκανε τις οπές νοσοκομά σύμφωνα με όσα λέει.@gregkont13, μέθη συνήθως δεν γίνεται σε FUE, Δίνονται συνήθως κάποια ηρεμιστικά για να χαλαρώσει ο ασθενής. Πολλοί κοιμούνται με φυσιολογικό τρόπο κάποιο διάστημα λόγω κουρασησ Από την πολύωρη διαδικασία αλλά έχουν πλήρως τις αισθήσεις τους. Ακόμα και αν δοθεί κάποια μέθη ενδοφλέβια φαντάζομαι είναι τύπου ηρεμιστικου/χαλαρωσης.