Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

kapa

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
Fenimore είπε:
kapamarou είπε:
το οινοπνευμα σκετο δεν εχει καθολου απορροφηση

Το οινόπνευμα αποροφάτε στο δέρμα, και πολύ γρήγορα. Με την γλυκερίνη αποροφάτε καλύτερα, αλλά πιο αργά γιατί είναι λαδερή.
[/amquote]
υπαρχει λογος που ολες οι μινοξ του εμποριου εχουν γλυκερινη η προπυλαινογλυκολη,μετα απο απειρα πειραματα καταλαβα το γιατι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
kapamarou είπε:
Fenimore είπε:
υπαρχει λογος που ολες οι μινοξ του εμποριου εχουν γλυκερινη η προπυλαινογλυκολη,μετα απο απειρα πειραματα καταλαβα το γιατι
[/amquote]

Φυσικά και υπάρχει λόγος, για να απορροφάτε πολύ καλύτερα. Όχι ότι δεν απορροφάτε καθόλου αν κάτι έχει μόνο οινόπνευμα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
Fenimore είπε:
kapamarou είπε:
Fenimore είπε:

Φυσικά και υπάρχει λόγος, για να απορροφάτε πολύ καλύτερα. Όχι ότι δεν απορροφάτε καθόλου αν κάτι έχει μόνο οινόπνευμα.
[/amquote]
εχεις δοκιμασει αντινδρογονο με οινοπνευμα μονο και μετα με γλυκερινη η προπυλαινογλυκολη μονο?:chinscratch
εγω ναι και εχω καταλαβει τι κανει η καθε ουσια ξεχωριστα

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
kapamarou είπε:
εχεις δοκιμασει αντινδρογονο με οινοπνευμα μονο και μετα με γλυκερινη η προπυλαινογλυκολη μονο?:chinscratch
εγω ναι και εχω καταλαβει τι κανει η καθε ουσια ξεχωριστα

Όπως το είπες καπ, έχεις δοκιμάσει εσύ ο ίδιος..., δεν είναι όλα τα δέρματα ίδια, και στο ξαναλέω, δεν λέω ότι το σκέτο οινόπνευμα απορροφάτε ισσάξια καλά με γλυκερίνη / pg, λέω ότι αποροφάτε λιγότερο καλά, όχι ότι δεν αποροφάτε καθόλου.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Όπως το είπες καπ, έχεις δοκιμάσει εσύ ο ίδιος..., δεν είναι όλα τα δέρματα ίδια, και στο ξαναλέω, δεν λέω ότι το σκέτο οινόπνευμα απορροφάτε ισσάξια καλά με γλυκερίνη / pg, λέω ότι αποροφάτε λιγότερο καλά, όχι ότι δεν αποροφάτε καθόλου.
δεν αντιλεγω οτι υπαρχουν εξαιρεσεις που το οινοπνευμα θα προκαλεσει απορροφηση αλλα ειναι μικρο το ποσοστο,ειναι εξαιρεσεις.
κατα κανονα το οινοπνευμα δεν προκαλει απορροφηση.
οποιος θελει να το διαπιστωσει αν εχω δικιο(που εχω)
μπορει να δοκιμασει αντιανδρογονο με οινοπνευμα μονο,και μετα το ιδιο με γλυκερινη η προπυλαινογλυκολη μονο.
τωρα αν καποιος δεν το δοκιμασε και διαφωνει μαζι μου τοτε τι να πω...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
kapamarou είπε:
δεν αντιλεγω οτι υπαρχουν εξαιρεσεις που το οινοπνευμα θα προκαλεσει απορροφηση αλλα ειναι μικρο το ποσοστο,ειναι εξαιρεσεις.
κατα κανονα το οινοπνευμα δεν προκαλει απορροφηση.
οποιος θελει να το διαπιστωσει αν εχω δικιο(που εχω)
μπορει να δοκιμασει αντιανδρογονο με οινοπνευμα μονο,και μετα το ιδιο με γλυκερινη η προπυλαινογλυκολη μονο.
τωρα αν καποιος δεν το δοκιμασε και διαφωνει μαζι μου τοτε τι να πω...
[/amquote]

Kap έχεις μεγάλη εμπειρία με αυτά, αλλά καθόλου υπομονή, ειδικά όταν το πολύ σε 2 εβδομάδες χρήσης έχεις κρίνει και αξιολογήσει κάτι αν δουλεύει ή όχι ή αν είναι καλύτερο από κάποιο άλλο.

Absorption through the skin has been confirmed by a report (Dalt et al, 1991) of a case of a 1 – month old infant who became intoxicated as a result of absorption of ethyl alcohol from dressings applied to the stump of the umbilical cord and the skin adjacent to it.

Additional confirmation of skin absorption comes from a microdialysis study in which a long probe with was inserted under the skin for a distance of 3 cm. Ethyl alcohol was then placed in a small area on the skin above the probe while the subcutaneous area was being perfused. Analysis of the perfusate indicated the presence in an amount that was related to the extent of skin exposure (Anderson et al, 1991).

http://chemcases.com/alcohol/alc-04.htm

kapa

Μέλος του προσωπικού
Kap έχεις μεγάλη εμπειρία με αυτά, αλλά καθόλου υπομονή, ειδικά όταν το πολύ σε 2 εβδομάδες χρήσης έχεις κρίνει και αξιολογήσει κάτι αν δουλεύει ή όχι ή αν είναι καλύτερο από κάποιο άλλο.
για πιο λες?για τις κορτιζονες και το λονιτεν που μου δωσανε αυθημερον αποτελεσματα?
ναι υπαρχουν φαρμακα που δινουν αυθημερον επανεκφυση.
οποιος διαβασει το θεμα με τις κορτιζονες θα δει οτι οι μισοι και βαλε ειχαν αυθημερον αποτελεσματα.
δεν μου λενε και πολλα οι μελετες,εχω δοκιμασει τα παντα και ας μην τα εχω αναφερει μεχρι και tacrolimus.
και οι μελετες στο συγκεκριμενο θεμα λενε για πολυ regrowth αλλα ηδη εχει παρει τριτη θεση σε αποτελεσματα σε εμενα και κατεβαινει,

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
kapamarou είπε:
για πιο λες?για τις κορτιζονες και το λονιτεν που μου δωσανε αυθημερον αποτελεσματα?
ναι υπαρχουν φαρμακα που δινουν αυθημερον επανεκφυση.
οποιος διαβασει το θεμα με τις κορτιζονες θα δει οτι οι μισοι και βαλε ειχαν αυθημερον αποτελεσματα.
δεν μου λενε και πολλα οι μελετες,εχω δοκιμασει τα παντα και ας μην τα εχω αναφερει μεχρι και tacrolimus.
και οι μελετες στο συγκεκριμενο θεμα λενε για πολυ regrowth αλλα ηδη εχει παρει τριτη θεση σε αποτελεσματα σε εμενα και κατεβαινει,
[/amquote]

Εγώ σου είπα μόνο για το οινόπνευμα γενικά ως συστατικό τι ιδιότητες έχει, απλά επειδείο την πήγες αλλού την συζήτηση (απορροφητικότητα και αποτελέσματα σε αντιανδρογόνα και γενικά ότι έχει επίπτωση στην τριχόπτωση) σου απάντησα κι εγώ για την προχειρότητα των δοκιμών σου.

Δεν θα πάω μακριά, στο συγκεκριμένο θέμα μόνο θα πω για το valproic acid όπου και αναφέρθηκε ότι δεν είναι καθόλου αποτελεσματικό το οινόπνευμα στη απορρόφηση..., και μόνο που ανέφερες για δοκιμές κτλ, πότε έγιναν τα πειράματα εδώ των χρηστών με το valproic acid? Πριν 1 - 1,5 μήνα? Πρόλαβε κάποιος μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να πειραματιστή και να καταλάβει αν το οινόπνευμα μόνο του αρκεί ή όχι για να απορροφηθεί το διάλυμμα και να δώσει αποτελέσματα ή αν δεν έδωσε καθόλου? Πρόλαβε να συγκρίνει το διάλυμμα σε σχεση με γλυκερίνη ή pg?

Θέλω να πω καλή η θεωρία, αλλά μην βιαζόμαστε τόσο και κατακρίνουμε κάτι εφόσον υπάρχουν έρευνες από πίσω που το αποδικνύουν (για το οινόπνευμα μιλάω προς αποφυγεί παραξηγήσεων). Ειδικά από εσένα καπ, που όπως είπα μπορεί να έχεις μεγάλη εμπειρία αλλά περιμένεις πολύ γρήγορα να βγάλεις συμπεράσματα σε οτιδήποτε δοκιμάζεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
για την προχειρότητα των δοκιμών σου.
πια προχειροτητα,απο την στιγμη που ειχα αποτελεσματα και μαλιστα εριξα και φωτο πριν και μετα.
μετρισες τις φωτο μου στο φορουμ?
υπαρχει μελος με περισσοτερες?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
kapamarou είπε:
για την προχειρότητα των δοκιμών σου.
πια προχειροτητα,απο την στιγμη που ειχα αποτελεσματα και μαλιστα εριξα και φωτο πριν και μετα.
μετρισες τις φωτο μου στο φορουμ?
υπαρχει μελος με περισσοτερες?
[/amquote]

Την airol - minox δεν την χρησιμοποίησες λίγο διάστημα. Και αυτό δεν λέει κάτι. Κι εγώ με σκέτη μίνοξ είχα ισάξιο regrowth με το δικό σου http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2891.html , τι πάει να πει αυτό? Ότι ένας από εμάς λέει ψέματα? Όχι βέβαια, απλά σημένει ότι κάθε κεφάλι και κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική. Μπορεί πχ εσένα να χρειάζετε διάλυμα βόμβα για να γίνει καλή απορρόφηση... σε κάποιον άλλον όχι.

Και το ξαναλέω, εγώ αναφέρθηκα στις ιδιότητες του οινοπνεύματος ως συστατικό, το οποίο είναι απόλυτα και επιβεβαιωμένα σωστό ότι μπορεί να απορροφηθεί απο το δέρμα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Την airol - minox δεν την χρησιμοποίησες λίγο διάστημα. Και αυτό δεν λέει κάτι. Κι εγώ με σκέτη μίνοξ είχα ισάξιο regrowth με το δικό σου http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2891.html
συμφωνω
, τι πάει να πει αυτό? Ότι ένας από εμάς λέει ψέματα? Όχι βέβαια, απλά σημένει ότι κάθε κεφάλι και κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική. Μπορεί πχ εσένα να χρειάζετε διάλυμα βόμβα για να γίνει καλή απορρόφηση... σε κάποιον άλλον όχι.
ξανα συμφωνω,αλλα το οινοπνευμα κατα κανονα δεν προκαλει απορροφηση,αυτα που λεω ειναι οι μαρτιρειες ολων των μελων του φορουμ

Και το ξαναλέω, εγώ αναφέρθηκα στις ιδιότητες του οινοπνεύματος ως συστατικό, το οποίο είναι απόλυτα και επιβεβαιωμένα σωστό ότι μπορεί να απορροφηθεί απο το δέρμα.
σε ενα 15% ναι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
kapamarou είπε:
ξανα συμφωνω,αλλα το οινοπνευμα κατα κανονα δεν προκαλει απορροφηση,αυτα που λεω ειναι οι μαρτιρειες ολων των μελων του φορουμ

σε ενα 15% ναι

Ποιοι ακριβώς λένε ότι δεν απορροφάτε το οινόπνευμα και πως προκύπτει το ποσοστό αυτό?

kapa

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
Fenimore είπε:
kapamarou είπε:

σε ενα 15% ναι

Ποιοι ακριβώς λένε ότι δεν απορροφάτε το οινόπνευμα και πως προκύπτει το ποσοστό αυτό?
[/amquote]
εχω διαβασει ολο το φορουμ και εχω παρακολουθησει την εξελιξη των θεραπειων και σε 4 ακομα:guitarist:guitarist:guitarist:7m:

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
kapamarou είπε:
εχω διαβασει ολο το φορουμ και εχω παρακολουθησει την εξελιξη των θεραπειων και σε 4 ακομα:guitarist:guitarist:guitarist:7m:

Περίεργο γιατί κι εγω το έχω διαβάσει και δεν είδα πουθενά κανείς να λέει πως το οινόπνευμα δεν απορροφάτε στο δέρμα. Ούτε δεν είδα ποσοστά 15% :angel:

kapa

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
Fenimore είπε:
kapamarou είπε:

Περίεργο γιατί κι εγω το έχω διαβάσει και δεν είδα πουθενά κανείς να λέει πως το οινόπνευμα δεν απορροφάτε στο δέρμα. Ούτε δεν είδα ποσοστά 15% :angel:
[/amquote]
το θεμα δεν ειναι τι λεει ο καθενας αλλα ποιοι ειχαν παρενεργειες και με τι οχημα

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
kapamarou είπε:
το θεμα δεν ειναι τι λεει ο καθενας αλλα ποιοι ειχαν παρενεργειες και με τι οχημα

'Αλλο να απορροφηθεί κάτι στο δέρμα, και άλλο να απορροφηθεί κάτι συστημικά στο αίμα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
Fenimore είπε:
kapamarou είπε:

'Αλλο να απορροφηθεί κάτι στο δέρμα, και άλλο να απορροφηθεί κάτι συστημικά στο αίμα.
[/amquote]
αναφερομαι για απορροφηση στο αιμα με γλυκερινη και προπυλαινογλυκολη
ακομα δεν ξερουμε αν η μινοξιδιλη δρα τοπικα η εκ των εσω.
τα καλυτερα αποτελεσματα τα ειχαν οσοι ειχαν μαυρους κυκλους,τριχοφυια,κατακρατηση κτλπ.
και εγω μαζι τους τα καλυτερα αποτελεσματα τα ειχα οταν ειχα απορροφηση με μινοξιδιλη airol και εγινα μπαμπουινος στο προσωπο
τωρα υποχωρουν τα αποτελεσματα

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
kapamarou είπε:
τα καλυτερα αποτελεσματα τα ειχαν οσοι ειχαν μαυρους κυκλους,τριχοφυια,κατακρατηση κτλπ.
και εγω μαζι τους τα καλυτερα αποτελεσματα τα ειχα οταν ειχα απορροφηση με μινοξιδιλη airol και εγινα μπαμπουινος στο προσωπο

Εγώ πως είχα φοβερό regrowth χωρίς παρακράτηση και μαύρους κύκλους?

Ναι η μίνοξ βγάζει τρίχες εκεί που την βάζεις αλλά μπορεί να βγάλει τρίχες και σε άκυρα σημεία στο σώμα . Θες παράδειγμα να δείς ότι δουλεύει και τοπικά?

Βάζεις μινοξιδίλη κροταφους, υποθετικά "σε πιάνει" , βγάζεις μαλλιά στους κροτάφους αλλά βγάζεις και στα αυτιά.

Τώρα βάλε μινοξιδίλη στα αυτιά, και αν σου βγει έστω και μια τρίχα στους κροτάφους να με φτύσεις! ^-^

kapa

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
Fenimore είπε:
kapamarou είπε:

Εγώ πως είχα φοβερό regrowth χωρίς παρακράτηση και μαύρους κύκλους?

Ναι η μίνοξ βγάζει τρίχες εκεί που την βάζεις αλλά μπορεί να βγάλει τρίχες και σε άκυρα σημεία στο σώμα . Θες παράδειγμα να δείς ότι δουλεύει και τοπικά?

Βάζεις μινοξιδίλη κροταφους, υποθετικά "σε πιάνει" , βγάζεις μαλλιά στους κροτάφους αλλά βγάζεις και στα αυτιά.

Τώρα βάλε μινοξιδίλη στα αυτιά, και αν σου βγει έστω και μια τρίχα στους κροτάφους να με φτύσεις! ^-^
[/amquote]
οταν αποροφαται μια ουσια δουλευει εκ των εσω,αν κουμπωσεις λονιτεν θα εκπλαγεις με το τι θα δεις στους κροταφους και γενικα στο μαλλι,εξαιρετικα επικινδυνο,αλλα τιποτα σε καραφλοφαρμακο δεν το πλησιαζει.
και οσοι δεν ειδαν αποτελεσματα σε ξενα φορουμ με αυτο ειναι επειδη δεν βρηκαν την δοσολογια στο σωμα τους,μια ανασα πριν τον θανατο
οταν καποιος εχει απορροφηση και παρενεργειες με την μινοξιδιλη η ουσια δουλευει εκ των εσω.

Μπλουζα