Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
vls είπε:παίδες οταν λέτε νέες τρίχες εννοείτε κανονικές τρίχες σε πάχος? και πότε ξεκινήσατε να βλέπετε διαφορά, όσο αφορα τον χρόνο εφαρμογής. έχω και δοκιμάζω 1.5 εβδομαδα με μια εφαρμογη και 8,5 περίπου και δεν βλεπω τίποτα. επηδεί δεν μπορώ να αυξήσω τις φορές να αυξήσω την συγκέντρωση? ευχαριστώ.
xDante είπε:vls είπε:παίδες οταν λέτε νέες τρίχες εννοείτε κανονικές τρίχες σε πάχος? και πότε ξεκινήσατε να βλέπετε διαφορά, όσο αφορα τον χρόνο εφαρμογής. έχω και δοκιμάζω 1.5 εβδομαδα με μια εφαρμογη και 8,5 περίπου και δεν βλεπω τίποτα. επηδεί δεν μπορώ να αυξήσω τις φορές να αυξήσω την συγκέντρωση? ευχαριστώ.
δώστου λίγο χρόνο... πιστέυω 2 με 3 εβδομάδες θα αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα ... έχεις παρατηρήσει καθόλου Shedding ?
kos1987 είπε:Xρονια πολλα φιλε lab
Ευχαριστω παιδια!! Να τα εκατοστησω με hairline 18χρονου!!O0Chs είπε:Χρόνια πολλά με μαλλία! Lab! :clap2:
mm05035 είπε:εχει τεθεί και στο παρελθόν απλα επειδή δεν έχω καμι προηγούμενη εμπειρία, πως μπορώ να βρώ-κατασκευάσω αυτο το τοπικό με vpa?ευχαριστώ
lab_hair είπε:kos1987 είπε:Xρονια πολλα φιλε lab
Ευχαριστω παιδια!! Να τα εκατοστησω με hairline 18χρονου!!O0Chs είπε:Χρόνια πολλά με μαλλία! Lab! :clap2:
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χαχαχα!! Ευχαριστω Chs Ετσι ειναι! Υγεια παω απολα!! Αλλα αν ειναι να τα εκατοστησουμε... ε μεχρι τοτε του φουστη, θα εχει βρεθει κ η λυση!!Chs είπε:Απαιτητικό παιδί.. 8) εμένα nw 2 στα 30 - 35 μου δεν θα με χάλαγε καθόλου! Ας ελπίσουμε αδερφέ lab ότι είμαστε η τυχερή γενιά που θα δούμε και εφαρμόσουμε την εξέλιξη με νεα φάρμακα στο μέλλον.. Πάνω από όλα σου εύχομαι χρόνια πολλά, καλά και με ΥΓΕΙΑ!
lab_hair είπε:Σημερα πηγα για κουρεμα και μ πε και ο κομμωτης μ οτι αρχισε το μαλλι να ξαναπαιρνει τα πανω του!
somari είπε:Παιδιά δε ξέρω αν φταίει το βιολογικό σαπούνι που μου πρότεινε ο vag25 ή το vpa, αλλά έχω ξεχάσει τη λιπαρότητα,πλένομαι ΑΝΕΤΑ κάθε 3-4 μέρες. Αλλά η pg μου την έχει δώσει, μου κάνει ασπράκια στα μαλλιά λες και έχω ξηροδερμία.
alekate είπε:Ποιο σαπουνι ειναι αυτο που λετε παιδια?