Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

kos1987

New Member
Xρονια πολλα φιλε lab :D
happy-birthday-mom-cake.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Όσες τρίχες βγήκαν μέχρι στιγμής, μεγαλώνουν κι αντιδρούν φυσιολογικά, αποκτώντας χρώμα κλπ. Διακρίνω μια μικρή ανάπτυξη και μπροστά. Αν δω κάποια σημαντική αλλαγή θα σας ενημερώσω. Τριχόπτωση δεν υπάρχει προς το παρόν ή είναι τόσο μικρή που δε μπορώ να τη διακρίνω καν.
Είχα ένα θεματάκι με τη χρήση σαπουνιού στο τριχωτό της κεφαλής, μάλλον ζημιά μου έκανε, παρά καλό. Πιθανότατα να δημιούργησε πρόβλημα με την απορρόφηση του βαλπροϊκού. Αλλοίωσε το pH του τριχωτού και μάλλον ταλαιπώρησε το δέρμα εκεί.

vls

New Member
παίδες οταν λέτε νέες τρίχες εννοείτε κανονικές τρίχες σε πάχος? και πότε ξεκινήσατε να βλέπετε διαφορά, όσο αφορα τον χρόνο εφαρμογής. έχω και δοκιμάζω 1.5 εβδομαδα με μια εφαρμογη και 8,5 περίπου και δεν βλεπω τίποτα. επηδεί δεν μπορώ να αυξήσω τις φορές να αυξήσω την συγκέντρωση? ευχαριστώ.

xDante

Member
vls είπε:
παίδες οταν λέτε νέες τρίχες εννοείτε κανονικές τρίχες σε πάχος? και πότε ξεκινήσατε να βλέπετε διαφορά, όσο αφορα τον χρόνο εφαρμογής. έχω και δοκιμάζω 1.5 εβδομαδα με μια εφαρμογη και 8,5 περίπου και δεν βλεπω τίποτα. επηδεί δεν μπορώ να αυξήσω τις φορές να αυξήσω την συγκέντρωση? ευχαριστώ.

δώστου λίγο χρόνο... πιστέυω 2 με 3 εβδομάδες θα αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα ... έχεις παρατηρήσει καθόλου Shedding ?

vls

New Member
xDante είπε:
vls είπε:

δώστου λίγο χρόνο... πιστέυω 2 με 3 εβδομάδες θα αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα ... έχεις παρατηρήσει καθόλου Shedding ?

βασικά βάζω μόνο σε κροτάφους και λιγο μεσα απο τους κροτάφους αλλά και στην hair line. που τριχες δεν παιζανε μόνο στην hair line. εκει που περιμένω είναι να γεμίσουν οι κρόταφοι βαθιά και να βγούν μερικές στην hair line. άρα δεν έχω δεί ιδιαίτερο shedding
ενα αλλό θέμα που δεν μου έχει γίνει ξεκάθαρο είναι αν η φινα (που συνεχιζω να παίρνω 1/8) επιδρά θετικά ή αρνητικά ή ουδέτερα... είχε τεθεί νομίζω απο τον kos αλλά δεν κατάλαβα αν πρέπει να σταματήσω ή είναι συμπληρωματικό. Να επισημάνω οτι παίρνω φίνα 1 χρόνο τώρα με ποσότητα 1/5 - 1/6 - 1/8 - 1/10 (ανάλογα με το πόσο αραιώνει το σπέρμα θέμα που είχε θέσει ο καπα) και είμαι τώρα σε φάση 1/8.
επίσης να ξεκινήσω εφαρμογή σε nw6 ή να περιμένω να δώ πως θα πάνε οι κρόταφοι και μετα.?
ευχαριστώ και πάλι και να δηλώσω σχετικά με άλλες κουβέντες που έχουν γίνει, οτι η ελπίδα στο πρόβλημα μας είναι σαν την ασπιρίνη στον μόνιμο πονοκέφαλο καλύτερα να ελπίζουμε οτι θα βρούμε μια κάποια λύση παρά να το γειώσουμε και να μην έχουμε να περιμένουμε τίποτα.

mm05035

New Member
εχει τεθεί και στο παρελθόν απλα επειδή δεν έχω καμι προηγούμενη εμπειρία, πως μπορώ να βρώ-κατασκευάσω αυτο το τοπικό με vpa?ευχαριστώ

Chs

Μέλος του προσωπικού
lab_hair είπε:
kos1987 είπε:
Xρονια πολλα φιλε lab :D
happy-birthday-mom-cake.jpg
Chs είπε:
Χρόνια πολλά με μαλλία! Lab! :clap2:
Ευχαριστω παιδια!! Να τα εκατοστησω με hairline 18χρονου!!O0

Απαιτητικό παιδί.. 8) εμένα nw 2 στα 30 - 35 μου δεν θα με χάλαγε καθόλου! Ας ελπίσουμε αδερφέ lab ότι είμαστε η τυχερή γενιά που θα δούμε και εφαρμόσουμε την εξέλιξη με νεα φάρμακα στο μέλλον.. Πάνω από όλα σου εύχομαι χρόνια πολλά, καλά και με ΥΓΕΙΑ! :)

xDante

Member
Kos
για κοίτα αυτό
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10210322
Retinoic acid induces apoptosis of human CD34+ hematopoietic progenitor cells:
καλό είναι η κακό ?

άλλη
All-trans retinoic acid prevents apoptosis of human marrow CD34+ cells deprived of haematopoietic growth factors.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12100164

και άλλη
http://online.liebertpub.com/doi/abs/10.1089/scd.2008.0154
Commitment of Mouse Embryonic Stem Cells to the Adipocyte Lineage Requires Retinoic Acid Receptor β and Active GSK3

http://www.jbc.org/content/277/34/30998.short
Regulation of Wnt Signaling during Adipogenesis

αυτή φαίνεται ενδιαφέρουσα
Measuring GSK3 Expression and Activity in Cells
http://www.springerlink.com/content/w59025851h560162/#section=96223&page=1

αυτά τα βρήκα ψάχνοντας για το πως η airol Μπορεί να επηρεάσει την δράση του vpa ....

νόμιζες επειδή είναι καλοκαίρι θα σταμάταγες το διάβασμα
? χεχε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
Chs είπε:
Απαιτητικό παιδί.. 8) εμένα nw 2 στα 30 - 35 μου δεν θα με χάλαγε καθόλου! Ας ελπίσουμε αδερφέ lab ότι είμαστε η τυχερή γενιά που θα δούμε και εφαρμόσουμε την εξέλιξη με νεα φάρμακα στο μέλλον.. Πάνω από όλα σου εύχομαι χρόνια πολλά, καλά και με ΥΓΕΙΑ! :)
Χαχαχα!! Ευχαριστω Chs Ετσι ειναι! Υγεια παω απολα!! Αλλα αν ειναι να τα εκατοστησουμε... ε μεχρι τοτε του φουστη, θα εχει βρεθει κ η λυση!!:D

Σημερα πηγα για κουρεμα και μ πε και ο κομμωτης μ οτι αρχισε το μαλλι να ξαναπαιρνει τα πανω του!

vag25

Well-Known Member
lab_hair είπε:
Σημερα πηγα για κουρεμα και μ πε και ο κομμωτης μ οτι αρχισε το μαλλι να ξαναπαιρνει τα πανω του!

Eφοσον υπαρχει διαφορα φανταζομαι οτι δεν ειναι χνουδι,αλλα χνουδι που βγηκε και εγινε τριχα ή χνουδι που υπηρχε ηδη και εγινε τριχα.Η και τα 2.

Θυμαμαι οτι ειχες ΣΔ.Πως τα πας σε αυτον τον τομεα με το vpa?Και ειδικα σε θεμα φαγουρας θα ηθελα να μου πεις αν βλεπεις βελτιωσει.

ΥΓ.Χρονια πολλααα!!:D

somari

Active Member
Παιδιά δε ξέρω αν φταίει το βιολογικό σαπούνι που μου πρότεινε ο vag25 ή το vpa, αλλά έχω ξεχάσει τη λιπαρότητα,πλένομαι ΑΝΕΤΑ κάθε 3-4 μέρες. Αλλά η pg μου την έχει δώσει, μου κάνει ασπράκια στα μαλλιά λες και έχω ξηροδερμία.

vag25

Well-Known Member
somari είπε:
Παιδιά δε ξέρω αν φταίει το βιολογικό σαπούνι που μου πρότεινε ο vag25 ή το vpa, αλλά έχω ξεχάσει τη λιπαρότητα,πλένομαι ΑΝΕΤΑ κάθε 3-4 μέρες. Αλλά η pg μου την έχει δώσει, μου κάνει ασπράκια στα μαλλιά λες και έχω ξηροδερμία.

Eξακολουθεις να χρησιμοποιεις αυτο με το δαφνελαιο μερα παρα μερα?

Εγω εχω κανει πειραματα οπως σου ειχα πει(οτι θα κανω) και μεχρι στιγμης μονο αυτο με την λεβαντα μου κανει καλη δουλεια.Δεν εχω δει ακομα το δαφνελαιο.Το εχω σπιτι ομως.

vag25

Well-Known Member
alekate είπε:
Ποιο σαπουνι ειναι αυτο που λετε παιδια?

Ενα κλασικο σαπουνι ελαιολαδου με αιθεριο/α ελαιο/α.Για να μην κανω διαφημιση,υπαρχουν πολλα τετοια απο διαφορες εταιριες.

Εγω ειχα παρατηρησει βλετιωση(ακομα και στην πυκνοτητα ΙΣΩΣ) με αυτο που ειχε λεβαντα.Απο κει και περα δοκιμασα και με κανελα,πορτοκαλι,μεντα,rosemary και δεν ειδα τα ιδια πραγματα.Μπορει να ετυχε μπορει και οχι.

somari

Active Member
Τι μέρα παρά μερα μου λες, μιλάμε το δέρμα ήρθε στα λογικά του, ούτε που θυμάμαι πλέον κάθε πότε λούζομαι...

kos1987

New Member
Σε μενα εχουν εξαφανιστει τα σπυρακια που εβγαζα λογω ακμης που και που πανω απο τα φρυδια.Ακομα ενα τοπικο...μουχαχα

alekate

Member
Το τελευταιο διμηνο εχω λουστει με azyrox,anaphase,epicrin,σαμπουαν αλοης,πρασινο σαπουνι απο σουπερ μαρκετ,frezyderm hair force...κανενα αποτελεσμα.
Ξηροδερμια και λιπαροτητα ταυτοχρονα,αυξημενη τριχοπτωση 12 ωρες μετα το λουσιμο που αρχιζει το μαλλι να λαδωνει και συνεχιζομενη κατηφορα παρολο που εχω αρχισει σχεδον 1,5 μηνα 1mg φινα.
Νομιζα πως ολα αυτα προερχονταν απο τη λοσιον μινοξιδιλης-τρετινοινης που εβαζα καθε βραδυ,την εχω σταματησει εδω και μια βδομαδα και το μαλλι τα ιδια σκ@τα,ισως λιγο λιγοτερη τριχοπτωση.
Μπορεις να μου στειλεις σε πμ ποιο σαπουνι ειναι αυτο?Τοσα εχω δοκιμασει...μπορει να σταθω τυχερος αυτη τη φορα αφου δουλεψε και σε σενα και στον somari.

Μπλουζα