Προσεχώς! gregun, Bruno Ferreira, partial shaved Fue 1500 grafts, Oktober 2025

Nik.Mos

Well-Known Member
O mod του forum είπε αυτά που λες ,δηλαδή ότι είναι πολύ καλός γιατρός ,δούλεψε δίπλα στο Lorenzo αλλά παίρνει ρίσκα είπε !Θα σου άρεσε ένα από τα ρίσκα του να μην βγει στο δικό σου κεφάλι ; Όσο για τα super εντυπωσιακά αποτελέσματα , όλα είναι πιθανά .Γιαυτο μελετάμε όλη την γκάμα των αποτελεσμάτων του κάθε γιατρού για να κάνουμε την πιο safe επιλογή .Αν σε εσένα δεν είναι τόσο σημαντικό η ασφάλεια στην επέμβαση ,μπορείς να πας σε πιο «τζογαδόρους» γιατρούς .
Άλεξ καλημέρα , ο φόβος της αβέβαιης έκβασης σαν αποτέλεσμα ανάληψης ρίσκου είναι υπαρκτός και σε κλινικές της ημεδαπής όπως πχ Τυρκαλας και Κεραμιδας ,σωστά;Τους αναφέρω γιατί ουκ ολίγες φορές έχουν επιχειρησει να παίξουν με πολυ υψηλά νούμερα ,ειδικα ο δεύτερος ,και μάλιστα σε δότριες που δεν τα σήκωναν.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Άλεξ καλημέρα , ο φόβος της αβέβαιης έκβασης σαν αποτέλεσμα ανάληψης ρίσκου είναι υπαρκτός και σε κλινικές της ημεδαπής όπως πχ Τυρκαλας και Κεραμειδας ,σωστά;Τους αναφέρω γιατί ουκ ολίγες φορές έχουν επιχειρησει να παίξουν με πολυ υψηλά νούμερα ,ειδικα ο δεύτερος ,και μάλιστα σε δότριες που δεν τα σήκωναν.
Καλημέρα. Όσον αφορά τον Τυρκάλα -και σύμφωνα με αυτά που λέει αλλά και αυτά που έχω δει- δεν υπάρχει ρίσκο στην εξαγωγή .Κατεστραμμένη δότρια δεν είδαμε από τον Τυρκάλα παρά κάποιες δηλώσεις κάποιου πανικόβλητου που ισχυριζόταν(λαθεμένα) ότι του καταστράφηκε η δότρια. Για τον Κεραμιδά δεν ξέρω γιατί δεν έχουμε δει πολλά περιστατικά. Εδώ στους κορυφαίους Πορτογάλους που γίνεται ο λόγος ,το ρίσκο (μεταξύ των άλλων) είναι στην πολύ πυκνή τοποθέτηση που κάνουν κυρίως στη hairline. Δεν αναφερόμαστε στις δότριες.

Nik.Mos

Well-Known Member
Η κατάσταση της δότριας πάντα θα αποτελεί μια σταθερά στην μελέτη των συνεπειών μιας μεγάλης εξαγωγής.Απο Κεραμίδα είχαμε παρουσίαση μέλους(εκ μέρους φίλου του) όπου τα πράγματα δεν πηγαν καθόλου καλά περισσότερο σε επίπεδο δότριας αλλά και φυτρωσης/γενικότερου πλάνου.
Και από Τυρκαλα ισως μου διαφεύγουν κάποια άλλα θυμάμαι κάποια θεματακια,θα κοιτάξω και θα σου πω.Οι περισσοτερες ανεξάρτητες παρουσιάσεις του Τυρκαλα δεν έχουν ολοκληρωθεί επομένως δεν μπορουμε να εκφέρουμε αποψη ούτε για το αν πήγαν καλά ούτε για το αντίθετο.

Sansiro

Member
Από Άγγελο Κεραμιδά πάντως έχω δει μια χαρά να πήγε σε μεγάλες εξαγωγές τοσο η δότρια όσο και η φύτρωση. Και στον Τυρκαλά μπορει να ζορίζονταν αρχικά αλλά μετά επανέρχονταν...στην περίπτωση του Pan77 από Τυρκαλα που έλεγε ο ιδιος οτι του δημιουργησε πρόβλημα στη δοτρια τελικά αποδείχτηκε οτι ηταν μια χαρά η δοτρια του...

alex7

Well-Known Member
Η κατάσταση της δότριας πάντα θα αποτελεί μια σταθερά στην μελέτη των συνεπειών μιας μεγάλης εξαγωγής.Απο Κεραμίδα είχαμε παρουσίαση μέλους(εκ μέρους φίλου του) όπου τα πράγματα δεν πηγαν καθόλου καλά περισσότερο σε επίπεδο δότριας αλλά και φυτρωσης/γενικότερου πλάνου.
Και από Τυρκαλα ισως μου διαφεύγουν κάποια άλλα θυμάμαι κάποια θεματακια,θα κοιτάξω και θα σου πω.Οι περισσοτερες ανεξάρτητες παρουσιάσεις του Τυρκαλα δεν έχουν ολοκληρωθεί επομένως δεν μπορουμε να εκφέρουμε αποψη ούτε για το αν πήγαν καλά ούτε για το αντίθετο.
Να σου πω εγώ για την περίπτωση του Pan ( αν θυμάμαι καλά το όνομα ,ίσως Pan77). Μπήκε και κατήγγειλε τον Τυρκάλα ότι του κατέστρεψε τη δότρια , έγινε νήμα η περίπτωση του , εν συνεχεία αφού τον είδε ο Cvial πρώτα τον είδε και ο Lorenzo ο οποίος διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη δότρια του.Εκείνο το νήμα είχε προκαλέσει πολλούς διαξιφισμούς και κάπου εκεί ατόνησε .Ακούστε τώρα τη συνέχεια -η οποία δεν είναι γνωστή- στο forum. O Pan ξαναπήγε στον Τυρκάλα και ξαναέκανε επέμβαση λέγοντας του ότι είναι ο καλύτερος από όλους! Αν εσείς βγάζετε άκρη με την ψυχοσύνθεση κάποιων........

Nik.Mos

Well-Known Member
Από Άγγελο Κεραμιδά πάντως έχω δει μια χαρά να πήγε σε μεγάλες εξαγωγές τοσο η δότρια όσο και η φύτρωση. Και στον Τυρκαλά μπορει να ζορίζονταν αρχικά αλλά μετά επανέρχονταν...στην περίπτωση του Pan77 από Τυρκαλα που έλεγε ο ιδιος οτι του δημιουργησε πρόβλημα στη δοτρια τελικά αποδείχτηκε οτι ηταν μια χαρά η δοτρια του...
Μπες στο νήμα του leroy jenkins και δες το αποτέλεσμα ,ο ίδιος εκφράζει τους προβληματισμούς του για την διαχείριση της δότριας από τον γιατρό Κεραμίδα όσο και για τα επίπεδα φυτρωσης.Αν εσύ διακρίνεις χαρακτηριστικά σε αυτό το case που νά δικαιολογούν το "μια χαρά πηγαίνουν οι δότριες και η φύτρωση " τότε δεν έχω κάτι άλλο να πω παρά μόνο ότι μάλλον δεν έχεις δει αποτέλεσμα που όντως να ταιριάζει στην περιγραφή του "πήγαν όλα καλά".

Έχουμε επίσης και παρουσιαση από το μελος Jhack στον γιατρό Τυρκαλα όπου υπαρχει ποστ με την ανάλυση του Cvial αφού τον είδε και από κοντά και παρατήρησε μειωμένη φύτρωση που άγγιζε το 80% και failed illusion λόγω άδειου φορλοκ.

alex7

Well-Known Member
Μπες στο νήμα του leroy jenkins και δες το αποτέλεσμα ,ο ίδιος εκφράζει τους προβληματισμούς του για την διαχείριση της δότριας από τον γιατρό Κεραμίδα όσο και για τα επίπεδα φυτρωσης.Αν εσύ διακρίνεις χαρακτηριστικά σε αυτό το case που νά δικαιολογούν το "μια χαρά πηγαίνουν οι δότριες και η φύτρωση " τότε δεν έχω κάτι άλλο να πω παρά μόνο ότι μάλλον δεν έχεις δει αποτέλεσμα που όντως να ταιριάζει στην περιγραφή του "πήγαν όλα καλά".

Έχουμε επίσης και παρουσιαση από το μελος Jhack στον γιατρό Τυρκαλα όπου υπαρχει ποστ με την ανάλυση του Cvial αφού τον είδε και από κοντά και παρατήρησε μειωμένη φύτρωση που άγγιζε το 80% και failed illusion λόγω άδειου φορλοκ.
Όσον αφιορά τον jhack πράγματι υπήρξε αποτυχία στην φύτρωση λόγω θυλακίτιδας σύμφωνα με τον Τυρκάλα που παρακολουθούσε τον ασθενή. Τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά σε εκείνο το νήμα , να μην το ξανασυζητάμε πάλι. Για τον Κεραμιδά δεν έχω ακούσει παράπονα αλλά και τα περιστατικά του είναι πολύ λίγα εδώ στο Forum.Τα ποσοστά επιτυχίας στη φύτρωση είναι στο 80-85%. Σε κανένα γιατρό δεν υπάρχει εγγύηση για 100% επιτυχία δυστυχώς.

JimKan1

Well-Known Member
Καλημέρα. Όσον αφορά τον Τυρκάλα -και σύμφωνα με αυτά που λέει αλλά και αυτά που έχω δει- δεν υπάρχει ρίσκο στην εξαγωγή .Κατεστραμμένη δότρια δεν είδαμε από τον Τυρκάλα παρά κάποιες δηλώσεις κάποιου πανικόβλητου που ισχυριζόταν(λαθεμένα) ότι του καταστράφηκε η δότρια. Για τον Κεραμιδά δεν ξέρω γιατί δεν έχουμε δει πολλά περιστατικά. Εδώ στους κορυφαίους Πορτογάλους που γίνεται ο λόγος ,το ρίσκο (μεταξύ των άλλων) είναι στην πολύ πυκνή τοποθέτηση που κάνουν κυρίως στη hairline. Δεν αναφερόμαστε στις δότριες.
Εξαρταται τι εννοεις κατεστραμενη, κατεστραμενη στυλ Τουρκιας δεν εχουμε δει, αλλα θυμαμαι εχουμε δει καποιες που ειναι παραπανω ζορισμενες απο οσο πρεπει, σε οσα λιγα περιστατικα εχουν ανεβει σωστες φωτογραφιες δοτριας να φαινεται η κατασταση μετα απο 1 χρονο

JimKan1

Well-Known Member
Εγω παλι δεν θυμαμαι κανενα περιστατικο απο Κεραμιδα που να εχουν ανεβει φωτο δοτριας, αν μου διαφευγει μπορεις να μου το υπενθυμισεις

alex7

Well-Known Member
Εξαρταται τι εννοεις κατεστραμενη, κατεστραμενη στυλ Τουρκιας δεν εχουμε δει, αλλα θυμαμαι εχουμε δει καποιες που ειναι παραπανω ζορισμενες απο οσο πρεπει, σε οσα λιγα περιστατικα εχουν ανεβει σωστες φωτογραφιες δοτριας να φαινεται η κατασταση μετα απο 1 χρονο
Καλά , μην περιμένεις αλώβητη τη δότρια μετά από μία διήμερη εξαγωγή. Μετρημένα κουκιά είναι τα μαλλιά μας . Το θέμα είναι να μην έχεις τρύπες και χρειάζεσαι μετά tatoo.

Sansiro

Member
Εγω παλι δεν θυμαμαι κανενα περιστατικο απο Κεραμιδα που να εχουν ανεβει φωτο δοτριας, αν μου διαφευγει μπορεις να μου το υπενθυμισεις
λάθος θυμάσαι...έχουν ανέβει σε αρκετά περιστατικά του Αγγελου Κεραμιδά δότριες που ηταν μια χαρά σε μεγάλες εξαγωγές.

Πάρε ενα παράδειγμα

και σε αυτο φιανεται στα πλαινά η δότρια του

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sansiro

Member

O leroy jenkins ειναι από Τυρκαλά, οχι από Κεραμιδά... Στο νημα του Pan77 ο ιδιος έλεγε οτι ειχε πρόβλημα η δοτρια του από Τυρκαλά και μετά που τον ειδε ο Lorenzo τελικά δεν υπήρχε πρόβλημα...το ιδιο μπορει να γινεται με τον καθένα να λεει οτι έχει πρόβλημα η δότρια ενώ να μην έχει. Μερικοί νομιζουν οτι η δοτρια θα ειναι ιδια μετά από αφαίρεση του 40% ξερω γω που δεν ισχυει.
Απλά λέω οτι έχω δει αποτελέσματα του που πήγε μια χαρά και η φυτρωση και στη δοτρια...Για πάρε να δεις δότρια μια χαρά εδώ από Αγγελο Κεραμιδά...

Τελευταία επεξεργασία:

Sansiro

Member

επίσης έχουμε δει από Αναστ@σ@κη δότριες σε κακή κατάσταση...οπως αυτή του @edyuser1 και με μικρότερη εξαγωγή με μόλις 3600 grafts...Για αυτη εδώ τη δοτρια τι έχεις να πεις; Γιατι δεν βλέπω να κανεις καμια αναφορά εδώ... Αλλά και αλλες δοτριες του που δεν διαχειρίστηκαν καλά σε παλιότερα περιστατικά που ανέφερε ο @Panos1982 στο μυνημα του στο νημα του @Aldo , για τα οποία επίσης δεν έχεις κανει καμια αναφορά για κάποιο λόγο...

IMG_2025.JPEG

Τελευταία επεξεργασία:

Sansiro

Member
Να σου πω εγώ για την περίπτωση του Pan ( αν θυμάμαι καλά το όνομα ,ίσως Pan77). Μπήκε και κατήγγειλε τον Τυρκάλα ότι του κατέστρεψε τη δότρια , έγινε νήμα η περίπτωση του , εν συνεχεία αφού τον είδε ο Cvial πρώτα τον είδε και ο Lorenzo ο οποίος διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη δότρια του.Εκείνο το νήμα είχε προκαλέσει πολλούς διαξιφισμούς και κάπου εκεί ατόνησε .Ακούστε τώρα τη συνέχεια -η οποία δεν είναι γνωστή- στο forum. O Pan ξαναπήγε στον Τυρκάλα και ξαναέκανε επέμβαση λέγοντας του ότι είναι ο καλύτερος από όλους! Αν εσείς βγάζετε άκρη με την ψυχοσύνθεση κάποιων........
ακριβώς αυτο ειπα και εγω φιλε...το ειχε κάνει μεγάλο θέμα ο Pan77 οτι ειχε προβλημα η δοτρια του από Τυρκαλά και τελικά αποδείχτηκε οτι δεν ειχε θέμα...μερικοί νομιζουν οτι οι δότριες θα ειναι ιδιες μετά από αφαίρεση 40-50% της δότριας που δεν ισχυει. Πότε έκανε ξανά επέμβαση ο Pan77 στον Τυρκαλά;

alex7

Well-Known Member
ακριβώς αυτο ειπα και εγω φιλε...το ειχε κάνει μεγάλο θέμα ο Pan77 οτι ειχε προβλημα η δοτρια του από Τυρκαλά και τελικά αποδείχτηκε οτι δεν ειχε θέμα...μερικοί νομιζουν οτι οι δότριες θα ειναι ιδιες μετά από αφαίρεση 40-50% της δότριας που δεν ισχυει. Πότε έκανε ξανά επέμβαση ο Pan77 στον Τυρκαλά;
αμέσως μόλις τον ηρέμησε ο Lorenzo για τη δότρια του, πριν από 1-1,5 χρόνο

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το έχω ξαναγράψει. Στις μεγάλες εξαγωγές δεν συμπεριφέρονται όλες οι δότριες το ίδιο. Το ότι είδαμε μερικές δότριες μετά από μεγάλες εξαγωγές οκ, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι 1-2 στις 10 θα έχουν ορατό θέμα. Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται. Μια τρύπα όταν επουλώνεται δημιουργεί δέρμα σκληρότερο από το αρχικό κάνοντας τις επόμενες εξαγωγές δυσκολότερες.

Nik.Mos

Well-Known Member
επίσης έχουμε δει από Αναστ@σ@κη δότριες σε κακή κατάσταση...οπως αυτή του @edyuser1 και με μικρότερη εξαγωγή με μόλις 3600 grafts...Για αυτη εδώ τη δοτρια τι έχεις να πεις; Γιατι δεν βλέπω να κανεις καμια αναφορά εδώ... Αλλά και αλλες δοτριες του που δεν διαχειρίστηκαν καλά σε παλιότερα περιστατικά που ανέφερε ο @Panos1982 στο μυνημα του στο νημα του @Aldo

Προβολή συνημμένου 66193
Θα σου πω ότι προσπάθειες συμψηφισμου σαν τακτική αποφυγής να δοθεί απάντηση σε ένα ζητημα είναι προσβλητική προς το φόρουμ και προς τα μέλη και προς την νοημοσύνη όλων μας.Στο νήμα που παραθέτεις έχει χιλιοειπωθει η απάντηση που ψαχνεις ,εσύ προφανώς ψάχνεις την χιλιοστή πρώτη φορά μάλλον για υπενθύμιση σε περίπτωση που κάποιος προσπέρασε τα υπόλοιπα χίλια σχόλια.Προφανως και η εικόνα της δεν είναι καλή , θα μας πεις και εσύ τώρα με ποια λογική μπορεί ένας γιατρός με τέτοιο περιστατικό με donor depletion σε μια ήδη pre op αδύναμη δότρια να θεωρείται vfm και ασφαλής επιλογή;
Ή είναι περιστατικό που δεν αφορά τον συγκεκριμένο γιατρό της καρδιάς μας οπότε δεν χρήζουν ούτε καν αναφοράς;

Sansiro

Member
Θα σου πω ότι προσπάθειες συμψηφισμου σαν τακτική αποφυγής να δοθεί απάντηση σε ένα ζητημα είναι προσβλητική προς το φόρουμ και προς τα μέλη και προς την νοημοσύνη όλων μας.Στο νήμα που παραθέτεις έχει χιλιοειπωθει η απάντηση που ψαχνεις ,εσύ προφανώς ψάχνεις την χιλιοστή πρώτη φορά μάλλον για υπενθύμιση σε περίπτωση που κάποιος προσπέρασε τα υπόλοιπα χίλια σχόλια.Προφανως και η εικόνα της δεν είναι καλή ,αφού σου έδωσα την απάντηση που έχει ειπωθεί από δεκάδες μελη θα μας πεις και εσύ τώρα με ποια λογική μπορεί ένας γιατρός με τέτοιο περιστατικό με donor depletion σε μια ήδη pre op αδύναμη δότρια να θεωρείται vfm;
Ή είναι περιστατικό που δεν αφορά τον συγκεκριμένο γιατρό οπότε δεν χρήζουν ούτε καν αναφοράς;
μια χαρά σου έβαλα νηματα με μια χαρά τη δότρια από μεγάλες εξαγωγές του Αγγελου Κεραμιδά
πάρε εδώ

και παρε και εδώ

https://www.hairlossgr.com/forum/threads/Μεταμοσχευση-Κεραμιδάς-Άγγελος-02-03-2023-fue-5200-τριχοθυλάκια.14331/page-4

Προσβλητικό ειναι να υπάρχουν μέλη που σε κακές δότριες από εναν γιατρό κάνουν τα στραβά μάτια όπως στη περίπτωση του edyuser1 αλλά και σε παλιότερα περιστατικά που ανέφερε ο @Panos1982 στο νημα του @Aldo , όπως έκαναν και τα στραβά μάτια σε παλιότερες δηλώσεις μελών για προσπάθεια απόκρυψης αρνητικών περιστατικών του ιδιου από το φορουμ. Ποσο υποκριτές ειναι κάποιοι ρε παιδιά εδώ μέσα...

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα