Ναι, χρειαζεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια διανυκτερευση. Ειναι αυτονοητο... 3 ωρες χειρουργειο δεν ειναι αστειο. Και στο κεφαλι μαλιστα.. δεν ξερω εαν εκανε διαφραγμα στην τεχνικη, υποθετω ομως πως εκανε. Οπως σου ανεφερα, χρειζομαι παλι επεμβαση, οχι απαραιτητα λογω αποτελεσματος της επεμβασης, αλλα πιθανον λογω αναπτυξης των ιστων.. δεν κανω tutorial, αλλα στις περισσοτερες 'αποτυχιες' ΔΕΝ ευθυνεται ο χειρουργος, αλλα η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ των ιστων της ρινικης κοιλοτητας.. απαραιτητη μια μαγνητικη εκτος απο την ακτινογραφια προ της επεμβασης, οπως και αλγοριθμος υπολογισμου της αιμοραγιας κατα το χειρουργειο, κατι που θα δυσκολεψει πολυ την επεμβαση. Εγω δεν μπορω να κανω σε ιδιωτη, λογω κοστους. Αλλα εαν καποιος θελει να παει σε ιδιωτη, ας ρωτησει και τον Μητσου Ιωαννη. Αλλα δεν ξερω που εχει τι ιατρειο του ειλικρινα. Οταν εκανα την επεμβαση, τον ειχα επισκευθει σε γραφειο του 'ΥΓΕΙΑ', αλλα εψουν περασει 8 χρονια.. Οποιος χρειαζεται, ας δωσει email να του στειλω φωτογραφιες 1 χρονο μετα και τωρα.. οπου θα δει γιατι χρειαζομαι χριρουργειο.. Η μυτη εχει παρει... κληση και υπαρχει θεμα.. Αλλα το ψαχνω για δημοσιο νοσοκομειο, ισως Ιωαννινα.. επιπλεον, απο οτι μου ειχαν πει, μαλλον θα χρειαστει μεταμοσχευση χονδρου απο το αυτι για να προστεθει στον ιστο της μυτης, γιατι υπαρχει ελλειψη υλικου.. ειναι ρισκο παντως.. ειχα ρωτησει πριν 1 ετος καποιον χειρουργο που κανει σε δημοσιο νοσοκομειο της Αθηνας, νομιζω λεγεται Κοντογιαννοπουλος, και μου ειχε πει οτι δεν ειναι ευκολο να γινει επεμβαση.. ισως χειροτερευσει η κατασταση.. ο Κοντογιαννοπουλος εχει το ιατρειο του κοντα σε καποιαν μεγαλη λεωφορο στην Αθηνα.. ειναι και μια Εκκλησια κοντα, και το μετρο πρεπει να απεχει καποτ 1000μετρα.. ουτε που θυμαμαι βασικα.. μου φανηκε χλιδατος και high class.. για τους λιγους.. σοβαρος γιατρος ομως.. και ειλικρινης.. αλλα εγω ψαχνω για δημοσιο ιατρο, οχι ιδιωτη, και ο Κοντογιαννοπουλος απο οτι καταλαβα 'επελεγε' την... 'ιδιωτικη επιλογη'.. και θυμαμαι μου ειχε πει 'μην ξοδεψεις και €5000 και δεν κανεις και την δουλεια δου'.. αρα, αλλο target group ειχε ο ανθρωπος...