Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλημερα! Ευχαριστως, κυριε Αναστασακη...
Τα links ειναι:
NW stage VI - MET 22-23/7/2020 - 3587 FUs - F.U.E. - Άνδρας 41 ετών
Φωτογραφίες του ασθενούς πριν τη μεταμόσχευση μαλλιών του στην κλινική μας. Για τον συγκεκριμένο ασθενή επιλέχθηκε η τεχνική F.U.E. για την εξαγωγή των 3587 τριχοθυλακίων. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε σε 2 ημέρες. Ιατρός @Κωνσταντίνος Αναστασάκηςwww.hairlossgr.com
MUST WATCH REPAIR VIDEO!!! 1600+220 FUs - F.U.E. - Άνδρας 34 ετών
Φωτογραφίες πριν τη μεταμόσχευση μαλλιών του ασθενούς στην Anastasakis Hair Clinic. Στον συγκεκριμένο ασθενή έγινε επιδιόρθωση παλαιότερης μεταμόσχευσης μαλλιών (Repair). Το κυριότερο πρόβλημα ήταν το αφύσικο σχήμα του hairiline, που προσομοίαζε γυναικείο. Επίσης, η πρόσθια περιοχή ήταν...www.hairlossgr.com
NW stage III - ΜΕΤ 23/7/2020 - 2000 F.Us - F.U.E. - Άνδρας 28 ετών
Φωτογραφίες πριν τη μεταμόσχευση μαλλιών του ασθενούς στην Anastasakis Hair Clinic. Η τοποθέτηση έγινε στις περιοχές των κροτάφων, επιδιορθώθηκε το hairline και πύκνωσε η πρόσθια περιοχή. Τοποθετήθηκαν συνολικά 2000 τριχοθυλάκια και η τεχνική που επιλέχθηκε για τον συγκεκριμένο ασθενή ήταν η...www.hairlossgr.com
Μαλιστα, στο δευτερο παραπανω περιστατικο, κυριε Αναστασακη, που μας προτρεπατε κιολας να το παρακολουθησουμε...ο τιτλος ειναι "must to watch"...στις 24 Νοεμβριου γραψατε οτι σε 2 μερες θα ποσταρετε εξελιξη...οσο την ειδατε εσεις, αλλο τοσο την ειδαμε και εμεις!!!
Αυτα ειναι τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ live περιστατικα που εχετε ανεβασει...οπως επισης ειναι και γενικα τα μοναδικα live περιστατικα της κλινικης σας την τελευταια δεκαετια στο forum (βεβαια υπαρχει και μια πραγματικα live και ανεξαρτητη παρουσιαση του φιλου aldo που ομως δεν εχει ολοκληρωθει, ωστε να κρινουμε με ασφαλεια και που αποτελει την εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα).
Σας ρωτω, λοιπον, πολυ ευγενικα και καλοπροαιρετα...
Γιατι δε συνεχισατε την ενημερωση στα ΜΟΝΑΔΙΚΑ live περιστατικα σας; Ηταν σωστο αυτο εκ μερους σας;
Ειμαστε κακεντρεχεις και κακοβουλοι που επισημαινουμε το αδιαμφισβητητο...την ασυνεπεια σας στην παρουσιαση αυτων των περιστατικων;
Ριχνουμε λασπη στον ανεμιστηρα ή απλα τονιζουμε τα αυταποδεικτα;
Οπως βλεπετε, παραθεσα τα αποδεικτικα στοιχεια των συλλογισμων μου. Δεν ηταν λογια του αερα.
Επισης, οπως εγραψα στις 12-13 Δεκεμβριου παρουσιασατε άλλα τρια live περιστατικα τα οποια ειναι στο τριμηνο και δεν εχετε εδω και τρεις μηνες κανει την παραμικρη ανανεωση...Και, ενταξει, αυτα ειναι ακομη στο τριμηνο...τα προηγουμενα που ποσταρα, πως δικαιολογουνται;
ΥΓ Επιμενετε να επιδιδεστε σε κυνηγι μαγισσων. Συνεχως μου απευθυνεστε ειρωνικα και θεωρειτε οτι ειμαι "βαλτος" αλλων κλινικων. Αν μπορεσετε και βρειτε ΕΣΤΩ ΕΝΑ απο τα 1200 σχολια που εχω κανει εδω και πεντε χρονια που ειμαι μελος στο forum, στο οποιο υπαρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΥΠΟΨΙΑ οτι λειτουργω ως εκπροσωπος συγκεκριμενης κλινικης, τοτε σας υποσχομαι οτι αυθημερον θα διαγραφτω απο το forum και θα σας αδειασω τη γωνια. Αντιθετως, αν τα διαβασετε εξονυχιστικα και διαπιστωσετε οτι ειναι παγια τακτικη μου να κρατω ισες αποστασεις, να ασκω καλοπροαιρετη κριτικη σε ολες τις κλινικες για τα κακως κειμενα, να επισημαινω οτιδηποτε (κατα την προσωπικη ταπεινη γνωμη) ειναι εσφαλμενο, τοτε θα σας παρακαλουσα να μη συνεχιζετε να μου απευθυνεστε υποτιμητικα και να με θεωρειτε εχθρο σας.
Σας ευχαριστω παρα πολυ και σας ευχομαι ολοψυχα υγεια και ευτυχια.
Αρα τελικα ειναι 3?
Α ρε CSI aerate, είδες τις εγγραφές και το έβγαλες το πόρισμα, σαν βαθυστόχαστος σαμάνος, από πότε παρακολουθεί κάθε μέλος το forum.Λέτε συνεχώς ,όπως και εσύ Χρήστο ,να πάει κάποιος ,να του βάλουν 4000 grafts να τον κάνουν 20 χρόνο..ποιος από εμάς είπε ποτέ κάτι τέτοιο?πιπίλα το έχετε κάνει και διαστρεβλώνεται συνεχώς αυτό το κομμάτι..το έχω πει πολλές φορές ότι το κάνετε και δεν το λαμβάνετε υπόψη,συνεχίζετε να το λέτε..κανείς δεν ζητάει 20χρονου ευθεία hairline..αλλά αν μια περίπτωση χρειάζεται 3κ grafts και μπαίνουν τα 2κ γιατί μετά από 20 χρόνια τι θα γίνει,ε είναι λάθος φίλε μου.αν το βλέπεις σωστό δικαίωμα σου..επίσης κάποιος είπε για μετρήσεις κτλ ,..δεν παρακολουθείτε καιρό μάλλον το φόρουμ οι περισσότεροι που τα γράφεται αυτά από ότι βλέπω από τις εγγραφές σας και μπηκατε κατευθείαν και βλέπετε του Αναστασάκη τις επεμβάσεις μόνο..έχετε δει νήματα αλλά να δείτε τι ακριβώς αναλύσεις έχουν γίνει?για να έχετε μέτρο σύγκρισης το λέω..επίσης είστε σίγουροι ότι χάθηκαν το 30% στο vlafo,γιατί πάλι συνεχώς το λέτε αυτό ,αλλά δεν σας βλέπω να έχετε συζητήσει ποτέ για το θέμα με το παιδί με την fut πίσω που άνοιξε νήμα εδώ για να κάνει τα παράπονα του .γιατί κάτι είπες Χρήστο πριν για τις τιμές που δεν φαίνονται κτλ..στις τιμές λοιπόν που χρεώνει ο ντοκ ,δικαιολογεις αυτήν την πύλη πίσω?γιατί για αυτιά μιλάτε και για σκούπισμα ,αλλά καθρέφτη μάλλον δεν έχετε να κοιταχτειτε..όταν θα σχολιασετε όλα αυτά τότε να συμφωνήσω και μαζί σας.
Μα, αυτα ειναι ολα και ολα τα live περιστατικα που εχετε αναρτησει, κυριε Αναστασακη.
Και σε ΚΑΝΕΝΑ δε συνεχισατε την παρουσιαση, ενω, μαλιστα, υποσχεθηκατε απο τον Νοεμβριο οτι θα το κανετε!!!
Πετατε τεχνηεντως την μπαλα στην κερκιδα.
Επιμενω να ρωτω...
Γιατι σε ΚΑΝΕΝΑ απο τα live δε συνεχισατε την παρουσιαση; Γραψατε ενα ολοκληρο κειμενο και ΔΕ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε αυτο το καιριο ερωτημα. Γιατι δεν μας εξηγησατε τους λογους διακοπης της παρουσιασης;
Προσωπικα εχω ολη την καλη διαθεση να παραδεχθω τις ικανοτητες σας, αλλά δε νομιζετε οτι οφειλετε να μας πεισετε για αυτες με πραγματικα live ανεξαρτητα περιστατικα και οχι με επιλεγμενες παρουσιασεις απο την κλινικη σας;
Και, φυσικα, για να μην παρερμηνευθουν παλι οι αποψεις μου...την ιδια καχυποψια, τις ιδιες αμφιβολιες για την αξιοπιστια των επισημων επιλεγμενων παρουσιασεων την εχω απεναντι σε ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τις κλινικες, ειτε αυτες ειναι ελληνικες ειτε κυπριακες ειτε τουρκικες ειτε οποιασδηποτε αλλης χωρας.
Παγια αποψη μου ειναι οτι οι κλινικες επιλεγουν τα καλυτερα αποτελεσματα και αυτα παρουσιαζουν. Οσο δεν υπαρχουν live ανεξαρτητα περιστατικα, τοσο η αμφιβολια πρεπει να μας διακατεχει.
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!
Α ρε CSI aerate, είδες τις εγγραφές και το έβγαλες το πόρισμα, σαν βαθυστόχαστος σαμάνος, από πότε παρακολουθεί κάθε μέλος το forum.
Αν και είμαι υπεύθυνος για αυτά που γράφω και όχι για αυτά που καταλαβαίνεις, καλούμαι να πάρω θέση γιατί έμμεσα εκτός απο τον Χρήστο φωτογραφίζεις και εμένα.....με σχόλια ( "καθρέφτη μάλλον δεν έχετε να κοιταχτείτε") από διάλογο Ξανθόπουλου - Μάρθας Βούρτση.
Κρίμα όταν δεν αντιλαμβανόμαστε την θέση ενός μέλους αντί να ζητάμε μια επεξήγηση ώστε να σιγουρευτούμε τι ήθελε να πει, απασφαλίζουμε και πετάμε την μπαρούφα.
Παρακολουθώ λοιπόν χρόνια αυτή την όαση κατά της αλωπεκίας και γνωρίζω πολύ καλα ποιοι πραγματικά έχουν προσφέρει στο φόρουμ, ποιοι θέλουν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο, ποιοι καρπώνονται τις γνώσεις άλλων και τις παπαγαλίζουν για το θεαθήναι, αποζητώντας μια κάποια αναγνώριση.
Αν και είμαστε υπο το πέπλο της ανωνυμίας οι τοποθετήσεις μας (εκατοντάδες στην περιπτωσή σου) όσο και να μην το θέλουμε αντικατοπτρίζουν έστω και σφαιρικά στοιχεία του χαρακτήρα μας, της παιδεία μας, των γνωσεών μας και των πιστεύω μας. Γεγονός που επιτρέπει στον οποιονδήποτε τις διαβάζει να σχηματίζει μια άποψη για μας (σωστή η λανθάνουσα).
Η προσφορά σου κατ' με στο φόρουμ αδιαμφισβήτητη, όπως επίσης και τα ατελειωτά σου bloopers, για αυτό και σου αφιερώνω ενα ποιηματάκι του σατυρικού ποιητή μας Γεώργιου Σουρή :
Σουλούπι, μπόι, μικρομεσαίο, ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.
Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης, λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.
Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
Κι από προσπάππου κι από παππού συγχρόνως μπούφος και αλεπού.
Υ.Γ Σαν πάλιουρας που είσαι εδώ και σίγουρα θα ξέρεις, στείλε μου σε παρακαλώ ενα link με τις φωτογραφίες απο το νήμα του Τροφέα, απο το 2015 παλεύω να τις δω...
ειδικα όταν ζητούνται με αγενεια και κουνωντας το δακτυλο από καποιον με ψευδώνυμο
Φαντάσματα βλέπεις μεγάλε. Τι προσβολές σαν άνθρωπο μου τσαμπουνάς? Απειλές και γατσούλια και πράσσειν άλογα... Είπαμε κουβέντα για τρίχες κανουμε, μην πιάσουμε την μαλλιαρή γλώσσα σαν τα λυκειόπαιδα. Τοποθετήθηκα όμορφα και εμπεριστατωμένα, εσυ μάσησες απο το ποιηματάκι και το χασες στην μετάφραση.Eχετε ένα κακό το τελευταίο διάστημα και θα αρχίσω και εγώ αφού το τραβάει ο οργανισμός και θα πέσω στην παγίδα γιατί θέλω..οποιος πάλι τολμήσει να αναφερθεί σε εμένα και να με προσβάλει σαν άνθρωπο εκτός του φόρουμ,θα έχουμε άσχημα ξεμπερδεματα..ότι διαφωνίες εγώ είχα και έχω είναι αποκλειστικά και μόνο σε ότι βλέπουμε σε επεμβάσεις.σε τπτ άλλο..ποιος εδώσε το δικαίωμα για κρίσεις χαρακτήρος εδώ μέσα σε εσένα και σε όποιον άλλον?τα ποιηματάκια σου αδερφέ πες τα στον εαυτό σου ,άκουσε τα και προβληματίσου.το τι ξέρω η δεν ξέρω δεν νομίζω να αφορά κάποιον ούτε το έπαιξα και γνώστης και αναλυτής ποτέ .αντίθετα με άλλους..αφού διαβάζεις χρόνια ρε τύπος του τροφέα τις φωτό δεν τις είχες κατεβάσει τότε?και κάτι άλλο που έγραψες στην αρχή..ζητάς επεξηγήσεις ως τη σωστή λύση και να μην προτρεχω,αλλά εσύ δεν το έκανες..προτρεχεις και προσβάλεις και καλά με τρόπο..τι να σας πως ρε μάγκες..γατσούλια μοναχά είστε..κοψτε τις χαζομάρες λοιπόν..και αν δεν τις βρεις στείλε του nw94 να σου τις στείλει
Φαντάσματα βλέπεις μεγάλε. Τι προσβολές σαν άνθρωπο μου τσαμπουνάς? Απειλές και γατσούλια και πράσσειν άλογα... Είπαμε κουβέντα για τρίχες κανουμε, μην πιάσουμε την μαλλιαρή γλώσσα σαν τα λυκειόπαιδα. Τοποθετήθηκα όμορφα και εμπεριστατωμένα, εσυ μάσησες απο το ποιηματάκι και το χασες στην μετάφραση.
Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί που το τελευταίο διάστημα όπως λες σου μιλάνε άσχημα και σε προσβάλλουν, ποσώς με ενδιαφέρει, βρες τα μαζί τους...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
......Μασησα εγώ από το ποιηματάκι το είδες αμέσως,εσύ που μασάς ακόμα και δεν ξέρεις τι γράφεις δεν το βλέπεις..τα φαντάσματα τα βλέπεις εσύ που νομίζεις ότι σου δίνω και σημασία τυπε..κάνε κουβέντα για τρίχες λοιπόν και μείνε σε αυτά,μην κάνεις τις τρίχες κουβέντα με ποιηματάκια για να το παίξεις λεζάντα και πνεύμα.αραξε την πέτσα σου και άσε τις υποδείξεις σε εμένα λοιπόν και τις εξυπνάδες.δουλεια σου και δουλειά μου και πολύ ασχολήθηκα ,κούρασες.
θες εκει με το ζόρι να έχεις το τελευταιο comment
θες εκει με το ζόρι να έχεις το τελευταιο comment
Το τζελ έχει μινο 5% και φίνα 0,3;Κατάφερα και επισκέφθηκα σήμερα την κλινική και τον κ.Αναστασακη μετά από ένα ακυρωμένο ραντεβού που είχα τον χειμώνα λόγω covid και lockdown.
Έγινε λεπτομερής εξέταση της δότριας και έμεινα ευχαριστημένος από την εξέταση. Πήρα και gel φιναστερίδης απο την κλινικη.
Το πλάνο μου είναι να το καθυστερήσω λίγο ακόμα.
Τι κόστος αν επιτρέπεται;Οχι σκέτη φινα 0.1% η οποια δοθηκε απο ψυγειο.
Η πρωτη προταση τους ηταν αυτο που ειπες με μινο και φινα αλλα επειδη βαζω αλλη μινοξ foligain σκεφτηκα να βαζω ξεχωριστα φινα.
Ωστοσο την θεραπεια με φινα τοπικη θα την ξεκινησω τους επομενους μηνες.