Σωστή χρήση derma roller

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

orestis

Member
Atsibir είπε:
kapa είπε:
vag25 είπε:
ποναει λιγο ε?
Λιγοτερο ομως στο πανω μερος.Το δοκιμασα και στα πλαγια.
με τις 500 βελονες δεν πονουσε,με τις 192 ποναει πολυ

Προτίνεις το 500 ή το 192???:s

Προφανως οι 500 δεν εμπαιναν πολυ μεσα στο δερμα. οσο πιο πυκνες ειναι οι βελονες τοσο λιγοτερο πρεπει να μπαινουν στο δερμα. Οπως με τους φακιριδες που καθονται πανω σε καρφια.

dk1984

Member
εκανα 0.75 μμ καθε μερα για 4 συνεχομενες μερες την επομενη μερα ειχα shedding 30-40 τριχες παραπανω απο το κανονικο απλα χαιδευα τα μαλια και μου μεναν τριχες στο χερι τελικα μαλλον κακο εκανα παρα καλο

weznem

Well-Known Member
dk1984 είπε:
εκανα 0.75 μμ καθε μερα για 4 συνεχομενες μερες την επομενη μερα ειχα shedding 30-40 τριχες παραπανω απο το κανονικο απλα χαιδευα τα μαλια και μου μεναν τριχες στο χερι τελικα μαλλον κακο εκανα παρα καλο
καλο ειναι θεωρω να τηρησουμε αυτον τον πινακα μην εχουμε αρνητικες εξελιξεις..επισης ξεχαστε το αστερι μον οριζοντια καα παραλληλα ταο ιδιο σημειο ρολαρισματος
0,2 καθε δευτερη μερα χρηση
0,5 2με 3 φορες την βδομαδα
1 καθε 10-14μερες
1,5 καθε 21 με 28 μερες
2 καθε 35 μερες..
οριζοντια και καθετα μονο,οχι αστερι

gianniskritikos2

Active Member
0.25 o kapa ειπε καθε μερα οχι καθε 2ρη.. συγκεκριμενα οτι ειδε απο γιατρους βασικα οχι την δικη του αποψη...

kapa

Μέλος του προσωπικού
η συχνοτητα που εβαλα ειναι απο ιστιτουτα αισθητικης και απαντησεις γιατρων για το μαλλι,το τονιζω για το μαλλι,οχι για γλουτους.
μην υπερβενετε την συχνοτητα γιατι η καταχρηση roller μονο ζημια θα κανει ασχετα με το αν δειχνει επανεκφυση στην αρχη.
το θεμα εδω δεν εχει κλεισει μηνα.
στο body building την καθε ομαδα την γυμναζουν μια φορα στις 3,4 η και 7 μερες,
ο λογος ειναι οτι αυτες τις μερες θα αναπτυχθει.
φανταστειτε οτι αυτες τις μερες θα αναπτυχθει το κολλαγονο και θα κατασκευασει το δερμα ιστους,αν το τραυματιζετε συνεχομενα θα φυγουν ολα τα μαλλια τελικα
οσοι εχετε 0.5 καθε 3 η 4 μερες,οσοι εχετε 0,75 μια φορα την εβδομαδα ειναι υπερ αρκετη.
φυσικα και εγω ακολουθω αυτην την συχνοτητα,αργοτερα θα περασω σε 0,75 μια φορα την εβδομαδα

vag25

Well-Known Member
Kapa μηπως ειναι καλο να το βαλεις με ενα edit το παρακατω quote στο πρωτο ποστ του θεματος να υπαρχει?
kapa είπε:
μετα απο αρκετο ψαξιμο οι γιατροι συμφωνουν ομοφωνα.
δωστε σημασια τωρα στην χρηση και mm.
0,25mm καθε μερα
0,5mm καθε 3 η 4 μερες
0,75mm καθε 7 η 10 μερες.
αν κανετε πιο συχνα αραιωστε την χρηση.
το δερμα θελει χρονο για κατασκευη και αναρωση.γιατι θα φερει τα αντιθετα αποτελεσματα

Κατα τα αλλα χθες ρολαρα για πρωτη φορα.

Πρωτες εντυπωσεις/παρατηρησεις.
-Αρχικα δεν ειχα καποια μεθοδο.Προσπαθησα να περασω το ρολλερ 5-6 φορες απο καθε σημειο.Ισως το εκανα καλα ισως και οχι.Θα μαθαινω φανταζομαι με τον καιρο.

-Δεν βαζω τπτ αλλο στο κεφαλι μου.

-Το περασα απ ολο το μαλλι,πανω πλαγια,κατω πισω.
Ποναγα περισσοτερο στις περιοχες εκτος NW7.Δλδ πλαγια,πισω.

-Το εκανα 1-2 ωρες μετα το λουσιμο και μετα απο 1-2 ωρες αφου το εκανα,ενιωσα μια φαγουρα που συνηθως δεν υπηρχε ποτε μετα απο 2 ωρες απο το λουσιμο(μετα απο 5-8 ωρες παρουσιαζεται σταθερα).

-Τελος,χρησιμοποιω κατι σαμπουαν που μου εχουν μειωσει απο 5 εως 20% στην καλυτερη την φαγουρα σε σχεση με πριν.Νομιζω οτι σημερα(αν εξαιρεσω την περιεργη φαγουρα στην αρχη) προστεθηκε ενα 10%.Ισως λογο ρολλερ.

gianniskritikos2

Active Member
http://derma-roller-for-hair-loss.wikispaces.com/ μηπως το 0.75 ειναι βαρη? προτεινετε σε διαφορα σιτε το 0.2 εως 0.5 δεν εχω δει καπου 0.75 αν και για να λενε οτι εφαρμοζεται στα μαλλια 1 φορα την εβδομαδα το 0.75 λογικα ειναι και αυτο καλο μαλλον

ενας ισχυριζεται ρεγκρουθ χωρις μινοχ χωρις τιποτα με σκετο ρολλερ 0.5 http://www.hairrestorationnetwork.com/swayzedo/blog/1395/ παιζει να κανει δουλεια στους νεους της τριχοπτωσης

επιτελους να και καπου που το προτεινουν χωρις τοπικα και μιλανε για αποτελεσματικοτιτα απο μονο του http://www.healthcentre.org.uk/cosmetic-treatments/derma-roller-hair-loss.html

Bouklas

Well-Known Member
Και γω έτσι το βρήκα σε όλους τους πίνακες με τις ακίδες. Με 0.2-0.25mm και 0.5mm για τα μαλλιά.
Αλλα δε βαριέσαι θα παραγγείλω 0.5 και 1.mm, θα κάνω στο πρόσωπο και στα μακριά μαλλιά άμα δεν πιάνει το μικρό βάζω το 1mm. Όλοι πάντως γραφουν για θεαματικά αποτελέσματα είτε στο πρόσωπο είτε στα μαλλιά. Για να δούμε, άμα κλείσουν οι κρόταφοι πάω να ανοίξω γραφείο να τα κονομήσω :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
μεχρι και 0,75 ειναι καλα,για μεγαλυτερες διαμετρους δεν συμφωνω για το μαλλι.
τα roller ειναι για αλλες χρησεις σε μεγαλυτερα mm.
επισης οποιος εχει σημαδι strip καλο ειναι να δοκιμασει 1mm στην ουλη καθε 3 εβδομαδες,ειναι και για αφαιρεση ουλων

Chs

Μέλος του προσωπικού
Όπως το είπε ο Kapa, αν googλαρετε και δείτε τι κάνει σε ουλες και τα σχετικά θα εκπλαγείτε. Δεν το πηραμε μονο για μαλλι.. η κανουμε φρεσκαρισμα γενικο η δεν κανουμε τιποτα 8)

kapa

Μέλος του προσωπικού
εγω πετυχα ινστιτουτο για αφαιρεση ουλων μεταμοσχευσης και την αφαιρουν με roller 1mm

Bouklas

Well-Known Member
Chs είπε:
Όπως το είπε ο Kapa, αν googλαρετε και δείτε τι κάνει σε ουλες και τα σχετικά θα εκπλαγείτε. Δεν το πηραμε μονο για μαλλι.. η κανουμε φρεσκαρισμα γενικο η δεν κανουμε τιποτα 8)

Καλα φιλε, και φωτογραφιές έχω δει και βιντεάκια, κάνει πολυ καλη δουλεια!

Chs

Μέλος του προσωπικού
kapa είπε:
εγω πετυχα ινστιτουτο για αφαιρεση ουλων μεταμοσχευσης και την αφαιρουν με roller 1mm

σου δινω τα ραστα μου... :9m:

Επισης.. οποιος κανει revivogen (αν εμεινε κανεις) η σουπερ ζιξ - το φυτικα ενισχυμενο, προτεινω να το δοκιμασει με ρολλερ.. σε κλινικες που βαζουν διαφορα μετα το ρολλερ στο κεφαλι, πιστευω ειναι υλικα που εχει μεσα το revivo..

Chs

Μέλος του προσωπικού
Νομιζω σε καλυπτω καργα σε ολα εκει μη φοβασαι.. και παιρνω σουβλακι με τα ρεστα 8)

Βαλε τη ρουλετα να γυριζει και το ρολλερ να σφυριζει

gianniskritikos2

Active Member
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-399-page-2.html τελικα τι εκανες ρε georgex το αγορασες? ειδες κανα αποτελεσμα? δεν μας ειπες....

ειπες δεν το πειρες σορρυ δεν διαβασα ολο το θεμα νομιζα τελειωνε πανο ...τι ειδες σε αλλα φορουμ?

panoslydios

New Member
Δεν αφαιρουνται οι ουλες με ρολλερ.
Μακαρι για καποιους να λειτουργει ετσι αλλα το αμφιβαλλω.
Ναι να τις μειωσεις γινεται απο εδω και απο εκει.
Αλλα η αναγεννηση του δερματος χρειαζεται πολυ περισσοτερα απο μικροτραυματισμο.
Επισης αν ειστε πιο μελαχρινοι καντε το χαλαρα γιατι το δερμα στην περιοχη
που θελετε να κανετε θεραπεια θα γινει πιο νεο και ανοιχτοχρωμο σε σχεση με το υπολοιπο δερμα.

Μπλουζα