Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δωστε σημασια τωρα στην χρηση και mm.
0,25mm καθε μερα
0,5mm καθε 3 η 4 μερες
0,75mm καθε 7 η 10 μερες.
αν κανετε πιο συχνα αραιωστε την χρηση.
το δερμα θελει χρονο για κατασκευη και αναρωση.γιατι θα φερει τα αντιθετα αποτελεσματα
για βελτιωση ουλης μεταμοσχευσης 1mm καθε 3 εβδομαδες
χχαχα μπαμ μπαμ ετσι?καλα εκανες παντως.. την δικια μου απαντησ την ξερεις :blush: ενημερωσε μας παντως οτι αποφασισεις ..Atsibir είπε:Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ το ρόλερ αλλά έχω παρατηρήσει στο κεφάλι μου κάποιες πολύ μικρές κόκκινες ελιές. Όχι ελιά κανονική είναι σαν το κεφάλι μιας καρφίτσας τις έχω απο πάντα (λογικά) και έχω γενικά στο σώμα μου. Κουρεύτηκα με την ψιλή και τις ξαναπαρατήρησα. Τώρα θα μπορώ να κάνω εκεί roller? Ευχαριστώ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
καταρχην welcome backweznem είπε:θα παρεις ενα 0,2 για να κανεις καθε δευτερη μερα και να ριχνεις μινο για καλυτερη απορρόφηση και το 0,75 για να κανεις μια φορα την βδομαδα.. αποψη μου..
γεια σου φιλε μου δικιο εχεις εννοω μια βδομαδα 0,2 και την επομενη μονο μια φορα ρολερ ο,75 και την επομενη 0,2 αν δευτερη μερα και την μεθεπομενη εβδομαδα 0,75 δεν ξερω αν σε βοηθησα η στα μπερδεψα? :blush:shark3 είπε:καταρχην welcome backweznem είπε:θα παρεις ενα 0,2 για να κανεις καθε δευτερη μερα και να ριχνεις μινο για καλυτερη απορρόφηση και το 0,75 για να κανεις μια φορα την βδομαδα.. αποψη μου..
επειδη παρειγκειλα ηδη 0.5 και περιμενω(εχω ξεκινησει 3 βδομαδες κρεμα zink και βλεπω στον αριστερο κροταφο κατι να μαυριζει)
ειχα την ιδια ιδεα
δηλαδη 0.2 καθε 2 μερες και 0.75 μια φορα την εβδομαδα
απλα διστασα σκεπτομενος οτι ισως ετσι τραυματιζει τα ιδια σημεια και δεν τα αφησει να επανελθουν στο χρονο που χρειαζονται