Σωστή χρήση derma roller

vag25

Well-Known Member
Ναι δωστου χρονο.Αν δεν αντεχεις εναν χρονο,δωσ'του πολλους μηνες.

Εγω δεν ειμαι σιγουρος οτι δουλευει.Ουτε ενα μηνα δεν το χρησιμοποιω,απλα εχω δει πολυ μικρα θετικα σημαδια(μπορει να ετυχε και να μην ειναι ρολο roller,αλλα μπορει και οχι).Σε βαθος χρονου θα δουμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι απο μονο του κανει πολλα πραγματα,περα παο την μειωση τριχοπτωσης..
δηλαδη δεν νομιζω οτι αν εισαι νοργουντ 1,5 η 2 με μονο ρολερ θα επανελθεις πληρως προ α/α.. οποτε θεωρω (δυστυχως) αναγκαιο κακο τις θεραπειες απο ουσίες..

Bouklas

Well-Known Member
weznem είπε:
εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι απο μονο του κανει πολλα πραγματα,περα παο την μειωση τριχοπτωσης..
δηλαδη δεν νομιζω οτι αν εισαι νοργουντ 1,5 η 2 με μονο ρολερ θα επανελθεις πληρως προ α/α.. οποτε θεωρω (δυστυχως) αναγκαιο κακο τις θεραπειες απο ουσίες..

weznem αν και λίγο καιρό το χρησιμοποιείς δεν είχες πει ότι βλέπεις να έχεις κάποια επανεκφυση? Εγώ έμεινα με τον κάπα όταν είπε βλέπω τρίχες που εχω να δω πολλά χρονια!
Mέχρι στιγμής έχω κάνει 2 φορες στο μαλλί δεν μπορώ να πω ακόμα τίποτα, αλλα στο πρόσωπο μου έχει κάνει το δέρμα πιο λείο μέσα σε 10 μέρες περίπου.

weznem

Well-Known Member
Bouklas είπε:
weznem είπε:

weznem αν και λίγο καιρό το χρησιμοποιείς δεν είχες πει ότι βλέπεις να έχεις κάποια επανεκφυση? Εγώ έμεινα με τον κάπα όταν είπε βλέπω τρίχες που εχω να δω πολλά χρονια!
Mέχρι στιγμής έχω κάνει 2 φορες στο μαλλί δεν μπορώ να πω ακόμα τίποτα, αλλα στο πρόσωπο μου έχει κάνει το δέρμα πιο λείο μέσα σε 10 μέρες περίπου.
καλα θυμασαι αλλα επειδη εβαζα κορτιζονη και μινο,και πλεον αιρολ μινο η μινο και ρολερ δεν μπορω να αποδοσω την επανεκφυση μου ως τωρα στο ρολερ..αν βγαλω και αλλες τριχες θα το αποδοσω στο ρολερ μινο..εγω προσωπικα(μπορει να κανω λαθος) θεωρω οτι το ρολερ βοηθαει στην αιματωση και στην απορροφηση..μειωνει την τριχοπτωση αλλα απο μονο του να τα βαλει με τις ορμονες μου φαινεται δυσκολο..και στο κροταφους και ολας..δεν ξερω αν αντιλαμβανεσε πως το σκεφτομαι...δεν νομιζω οτι δεν εχει λογικη αυτη η σκεψη μου..ας πουν και τα αλλα παιδια την γνωμη τους..

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
θεωρω οτι το ρολερ βοηθαει στην αιματωση και στην απορροφηση..μειωνει την τριχοπτωση αλλα απο μονο του να τα βαλει με τις ορμονες μου φαινεται δυσκολο..και στο κροταφους και ολας..δεν ξερω αν αντιλαμβανεσε πως το σκεφτομαι...δεν νομιζω οτι δεν εχει λογικη αυτη η σκεψη μου..ας πουν και τα αλλα παιδια την γνωμη τους..

εχεις δικιο wezn,βοηθαει σκετο αλλα μεχρι ενος σημειου,με σκετη συσκευη δεν θα δει καποιος ουτε τρελο regrowth ουτε μηδενισμο τριχοπτωσης,σε κροταφους σκετο, μαλλι δεν θα βγαλει σιγουρα

Bouklas

Well-Known Member
weznem είπε:
καλα θυμασαι αλλα επειδη εβαζα κορτιζονη και μινο,και πλεον αιρολ μινο η μινο και ρολερ δεν μπορω να αποδοσω την επανεκφυση μου ως τωρα στο ρολερ..αν βγαλω και αλλες τριχες θα το αποδοσω στο ρολερ μινο..εγω προσωπικα(μπορει να κανω λαθος) θεωρω οτι το ρολερ βοηθαει στην αιματωση και στην απορροφηση..μειωνει την τριχοπτωση αλλα απο μονο του να τα βαλει με τις ορμονες μου φαινεται δυσκολο..και στο κροταφους και ολας..δεν ξερω αν αντιλαμβανεσε πως το σκεφτομαι...δεν νομιζω οτι δεν εχει λογικη αυτη η σκεψη μου..ας πουν και τα αλλα παιδια την γνωμη τους..
Στην απορρόφηση πιστεύω σίγουρα βοηθάει κατά 1000%!!!! Σε πολλά forums γράφανε πως μια κρέμα προσώπου πχ η πιο ακριβή του κόσμου δίνει ένα X αποτέλεσμα με το δέρμα roller κάνει την κρέμα κατά 2000% πιο αποδοτική και 200% έχω δει να γραφουν αλλα τέλος πάντων η ουσία είναι μια ότι αυτό το πράγμα στην απορρόφηση κάνει τρελή δουλειά, το ίδιο και με την μινοξιδίλη φαντάζομαι.
Αν δεις μεγάλη επανεκφυση από αυτό θα είναι σίγουρα, αλλα φοβάμαι ότι λόγο μινοξιδίλης που κάποτε έχει ημερομηνία λήξεις να μην κάνει και πολλά στο δέρμα από κάποια φάση και μετά.

weznem

Well-Known Member
αυτο ειναι βεβαιο τα παντα χανουν με το καιρο φιλε,ακομα και η φινα απλα ο κοσμος το ξεχναει αλλη μειωση τριχοπτωσης θα χες αν επαιρνες φινα 1,5 χρονο και αλλη τριχοπτωση στα 7 χρονια..σαφως πιο μεγαλη..

Bouklas

Well-Known Member
weznem είπε:
αυτο ειναι βεβαιο τα παντα χανουν με το καιρο φιλε,ακομα και η φινα απλα ο κοσμος το ξεχναει αλλη μειωση τριχοπτωσης θα χες αν επαιρνες φινα 1,5 χρονο και αλλη τριχοπτωση στα 7 χρονια..σαφως πιο μεγαλη..

Σίγουρα φιλε και γί'αυτό και μένα πάντα το μυαλό μου είναι στο μετά και τι θα κάνω και μέχρι ποτε? Γιατί αν είναι να κάνω μεταμόσχευση και δεν βγει τίποτα καλο τότε χάνω χρόνο τόσο καιρό, με αυτή την έννοια. Να δω πως θα τα βολέψω με το οικονομικό θέμα μονο. :/

weznem

Well-Known Member
Bouklas είπε:
weznem είπε:

Σίγουρα φιλε και γί'αυτό και μένα πάντα το μυαλό μου είναι στο μετά και τι θα κάνω και μέχρι ποτε? Γιατί αν είναι να κάνω μεταμόσχευση και δεν βγει τίποτα καλο τότε χάνω χρόνο τόσο καιρό, με αυτή την έννοια. Να δω πως θα τα βολέψω με το οικονομικό θέμα μονο. :/

σδερφε μου ολοι τα ιδαι σκεφτομαστε,με τα οπλα τα τωρινα κρατιέσαι οσο μπορεις,μαζευεις λεφτα και πας για μ/μ,,τωρα αν βγουν αλλες θεραπειες αποδοτικες..μακαρι αν και σε θεμα επανεκφυσης φοβαμαι οτι δεν..για μπλοκερ ναι θα βγουν..αλλα αμα εισαι ενα τριαρακι θες να δεις επανεκφυση..γενικα μεχρι τωρα σε θεματα επαενκφυσης δεν εχουμε βηματα μεγαλα προς τα εμπρος θα ελεγα..τωρα οσον αφορα την μ/μ εγω δεν φοβαμαι εχει εξελιχθει πολυ ο κλαδος και ταν θα παμε εμεις και αν..σε 4 χρονακια θα ειναι ακομα καλυτερα,μονο τα λεφτα ειναι πολλα και τα λυπαμαι...να δινεις εκατομμυρια για τριχες ρε γαμωτο.. αλλα τι νακανεις...

jimys

Member
παιζει καποιος που εχει γνωση επι του θεματος να συνοψισει τα βασικα που αφορουν το derma roller ;; ξεκινησα να διαβαζω τις δεκα πρωτες σελιδες και χαθηκα.. δεν ειναι ευκολο να βγαλει κανεις ακρη ετσι.. αν γινεται στη πρωτη σελιδα να γραφτουν οι βασικες πληροφοριες..

Komis

Active Member
Αυτο που προσπαθεις να πετυχεις με το derma roller περα απο την καλυτερη αποροφηση ουσιων που χρησιμοποιεις ηδη,δημιουργεις μικροτραυματισμους στο δερμα και ετσι δινεις την δυνατοτητα στο δερμα να επισπευσει μηχανισμους ανανεωσης,επουλωσης και αναγεννησης της επιδερμιδας σε βαθος.Σε βαθος χρονου καταστρεφει το σμηγμα που εχει δημιουργηθει γυρω απο τον θυλακα της τριχας.
Οσο μεγαλυτερο νουμερο derma roller χρησιμοποιεις τοσο μεγαλυτερος ο τραυματισμος αρα και μεγαλυτερη
η διαδικασια επουλωσης.
Υπαρχουνε διαφορα μεγεθοι derma roller που μπορεις να χρησιμοποιησεις:
0.2mm-προτεινετε καθε μερα
0.25mm-προτεινεται μια χρηση ανα 2μερες
0.5mm-προτεινεται μια χρηση ανα 4μερες
0.75mm-προτεινεται μια χρηση ανα 7μερες
1mm-προτεινεται μια χρηση ανα 2βδομαδες
Οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουνε αγορασει το 0.5 για αρχη και επειτα θα περασουνε στο 0.75.
Η χρηση του derma roller πανω στο δερμα γινεται με προσοχη χωρις να ασκεις δυναμη.
Το κανεις απαλα και σιγα σιγα μαθαινεις τον τροπο χρησης μονος σου.
Αυτα απο εμενα.Δεν ξερω αν εχω ξεχασει κατι..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimys

Member
σε ευχαριστω πολυ komi να ρωτησω κατι αλλο , το derma roller προτεινεται να χρησιμοποιηθει μαζι με μινοξ και ενα topic dht blocker η μόνο με μινοξ;; επισης δεν ποναει;; η ειναι πόνος σε σημειο γρατζουνιας;

Komis

Active Member
Πιστευω μπορει να χρησιμοποιηθει με οτι εσυ νομιζεις οτι ειναι ποιο ωφελιμο.
Εγω μια φορα το χρησιμοποιησα απο περιεργεια και μετα το σταματησα.Εγινε λαθος στην παραγγελεια μου
και αντι για 0.75 μου στειλανε 0.25.Με 0.25 δεν κανεις τιποτα και ετσι το αφησα στην ακρη.
Μετα τη χρηση του αισθανεσαι μικρα τσιμπηματακια-τσουξιμο αλλα υποφερτα.
Εχει αναφερθει οτι το derma roller λειτουργει και σαν dht blocker.
Στην πραγματικοτητα αυτο που κανει ομως ειναι το εξης:
Αντι να μπλοκαρει την παραγωγη της dht απλα δεν της επιτρεπει να μενει στο θυλακα της τριχας.
Με τα τσιμπηματα που κανεις προκαλλεις αγγειοδιαστολλη με αποτελεσμα να μεταφερεται περισσοτερο αιμα
στις καραφλες περιοχες και αυτοματα να μετακινειτε και η dht μαζι με το αιμα.
Σταματαει δλδ την στασιμοτητα της dht.

vag25

Well-Known Member
Μονο εμενα με ποναει λιγοτερο στην πανω περιοχη και ειδικα στα σημεια που εχουν περισσοτερο προβλημα(ακομα λιγοτερο)?

Μολις ρολλαρα(0.75mm) για τεταρτη φορα.Ανα 6 μερες το πηγαινα μεχρι την τριτη φορα.Τωρα ξεκιναω ανα 7 και θα το μειωνω σταδιακα.
Δηλαδη ρολλαρω 19 μερες μεχρι στιγμης.

coleman_ts

New Member
Komis είπε:
Εγω μια φορα το χρησιμοποιησα απο περιεργεια και μετα το σταματησα.Εγινε λαθος στην παραγγελεια μου
και αντι για 0.75 μου στειλανε 0.25.Με 0.25 δεν κανεις τιποτα και ετσι το αφησα στην ακρη.
Αντι να μπλοκαρει την παραγωγη της dht απλα δεν της επιτρεπει να μενει στο θυλακα της τριχας.
Με τα τσιμπηματα που κανεις προκαλλεις αγγειοδιαστολλη με αποτελεσμα να μεταφερεται περισσοτερο αιμα

πολυ καλη φαση δλδ το roller..!! μακαρι να μας βοηθησει ολους αυτο.. δλδ φιλε komi αν μετα το ρολλερ βαζεις κ ενα τοπικο μπλοκερ δεν θα ειναι ακομη καλυτερα? τι λες?

jimys

Member
ακουγεται πολυ ενδιαφερον παντως!χρησιμοποιειται μονο στις καραφλες περιοχες; με την αραίωση; δεν παιρνει τις τριχες το ρολλερ ετσι;; χρησιμοποιειται αφοβα; αν το ξεκινησω με 0.25 δεν θα δω καμια διαφορα; το λεω για να κανω σταδιακη την αυξηση αργοτερα.. επισης ειδα πολλα λινκ που ανεβηκαν για το απο που να αγορασουμε, τελικα απο που ειναι καταλληλοτερα;; e-bay?αν ναι ποιο ρολλερ;

Komis

Active Member
coleman_ts είπε:
Komis είπε:

πολυ καλη φαση δλδ το roller..!! μακαρι να μας βοηθησει ολους αυτο.. δλδ φιλε komi αν μετα το ρολλερ βαζεις κ ενα τοπικο μπλοκερ δεν θα ειναι ακομη καλυτερα? τι λες?

Σου εξηγησα το πως λειτουργει σχετικα με τη dht.
Αν εσυ παρολλα αυτα θες να βαλεις,βαλε.Αποψη μου...δεν θες να μειωσεις ην dht αλλα να την ξεμπλοκαρεις απο τους θυλακες.

jhmmys είπε:
ακουγεται πολυ ενδιαφερον παντως!χρησιμοποιειται μονο στις καραφλες περιοχες; με την αραίωση; δεν παιρνει τις τριχες το ρολλερ ετσι;; χρησιμοποιειται αφοβα; αν το ξεκινησω με 0.25 δεν θα δω καμια διαφορα; το λεω για να κανω σταδιακη την αυξηση αργοτερα.. επισης ειδα πολλα λινκ που ανεβηκαν για το απο που να αγορασουμε, τελικα απο που ειναι καταλληλοτερα;; e-bay?αν ναι ποιο ρολλερ;

Με το 0.25 οπως ειπα εχεις καλυτερη αποροφηση.
Αν θες να κανεις δουλεια παιξε με 0.5 ή 0.75.
Οσο μεγαλυτερος ο τραυματισμος τοσο βαθυτερη και η επουλωση.
Ψαξε στο ebay για roller.Εχει απειρα.Βρες αυτο με τις 192 βελλονες και οχι με τις 500 κατι.Με τις 192 εισχωρει βαθυτερα στο δερμα και ειναι ποιο αποτελεσματικο.επισης οι βελονες να ειναι τιτανιου.

coleman_ts

New Member
χαιρομαι να σε καλα komi για τις πληροφοριες!! εγω θα το ξεκινησω μετα απο 1 χρονο περιπου γιατι εχει 1 μηνα που βαζω μινοξ κ αν βαλω κ ρολλερ τωρα μπορει να εχει κ ασχημα αποτελεσματα αποτι μου ειπε ο καπα!! καλο ειναι να συνηθησει πρωτα ο οργανισμος την μινοξ κ μετα...

αν κανω κατι λαθος διορθωστε με...!!

shark3

New Member
Σημερα ξεκινησα την χρηση 0,5
μια μικρη φαγουρα-τσουξιμο στην περιοχη και μια κοκκινιλα που εφυγε μετα απο 15 περιπου λεπτα
μετα τη χρηση ψεκασα και μια ξεχασμενη λοσιον frezyderm γιατι ειχα διαβασει καπου εδω οτι εχει καλα συστατικα για την ραφλα

http://www.youtube.com/watch?v=lw7QbpDbqXU[/video]

Μπλουζα