Σωστή χρήση derma roller

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
προς το παρόν απ ότι λέει χρησιμοποιεί το 0,5 μια φορά την εβδομάδα, αλλά αναφέρει ότι βλέπει αρκετό τραυματισμό και αίμα...κάτι που εγώ με το 0.75 δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
GOMI είπε:
προς το παρόν απ ότι λέει χρησιμοποιεί το 0,5 μια φορά την εβδομάδα, αλλά αναφέρει ότι βλέπει αρκετό τραυματισμό και αίμα...κάτι που εγώ με το 0.75 δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα...

το κανεις σε εντελως καραφλη επιφανεια??

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ναι και ανέφερε κάπου πως θεωρεί πως έχει αρκετά λεπτό δέρμα γι αυτό και τον πιάνει τόσο καλά το 0.5. Ενδεχομένως και αυτό να είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιλογή βελόνας...
Για μένα το ξανατονίζω πως όσο και αν πίεσα με 0.75 αίμα δεν είδα, ενώ αυτός αναφέρει πως η περιοχή ματώνει αρκετά..

gianniskritikos2

Active Member
ρε παιδια αν δινει τετοιο ρεγκ το ρολλερ με μινοξ γιατι εγω να το πω γκομι που ειπες αν εχει δει κανεις κατι τετοιο με σκετη μινοξ επιδει εχω λιωσει να ψαχνω αποτελεσματα μινοξ σε τετοια περιοχη που η τριχες πρεπει να εχουν πει αντιο καιρο τωρα διοτι ο τυπος ειχε φτασει τελικο nw δεν παιζει να γινει με μινοξ... ρολλερ και μινοξ μηπως ειναι η λυση? οχι σε καραφλες μιας και δεν ξερω αν μπορει να το κρατησει καιρο αλλα φανταζομαι σε καποιον που τα χανει 1 χρονο κοντα ειναι λυση και μαλιστα μπορει να τον κρατησει καιρο αμα σκεφτουμε οτι ο αλλος με αδιο κεφαλι γεμισε μαλλια ... ο αλλος που εχει χασει 5 τριχες δεν θα μπορει να συντηρισει τις οσες εμειναν για μεγαλο χρονικο διαστιμα? εγω πιστευω πως αν αυτος εκανε τετοιο αποτελεσμα με 0.5 και μινοξ αλλα να ματωνε πρεπει να παρεις 1.00 οχι 1.5 ειναι υπερβολη... ισα ισα να ματωνεις... μαλλον το ρολλερ θελει μικροτραυματισμο και οχι γρατζουνιες πρεπει να βλεπουμε blood.

orestis

Member
Νομιζω οτι το αιμα ειναι υπερβολη. Δεν χρειαζεται να κατασφαχτεις για να εχεις αποτελεσματα. Ο τραυματισμος γινεται και χωρις να βγαινει αιμα.
Επισης μην ξεχνατε οτι παιζει ρολο και το ποσο λεπτο δερμα εχει καποιος . Αρα ειναι πολυ πιο ευκολο να τραυματιστουν τα αιμοφορα αγγεια που βρισκονται απο κατω.
Το θεμα ομως, δεν νομιζω οτι ειναι να τραυματιστουν τα αιμοφορα αγγεια, αλλα να προκληθει μικροτραυματισμος σε ολο το δερμα προκειμενου να ενεργοποιηθει ο οργανισμος και να αιματωσει πολυ την περιοχη.
Εγω παντως που κανω και σε κεφαλι και σε προσωπο με 0.5 αιμα δεν βγαινει. Και δεν το κανω απαλα.
Το μονο που παρητηρησα, ειναι οτι οσο αυξανει η θερμοκρασια, τοσο περισσοτερο φαγουρα και τσουξιμο εχεις, και υποχωρει πιο αργα το κοκκινισμα.
Οποτε θα ελεγα σε οσους δεν εχουν ξεκινησει ακομα , να το αφησουν για σεπτεμβρη.

edyuser1

Active Member
εγω που χρησιμοποιω το 0,5 μερικες φορες αν το ζορισω λιγο παραπανω βλεπω και λιγο αιμα σαν μπιμπικακια στους κροταφους.

weznem

Well-Known Member
update:

εχω παρατηρηση εδω και κανα 2 βδομαδες αυξηση της τριχοπτωσης στα προ ρολερ επιπεδα η τελος παντων χανω περισσοτερες τριχες.. οταν εκανα ρολερ πριν 4 μερες μονο για τις πρωτες 2 μερες ειχα την μειωμενη τριχοπτωση οπως συνηθως... επανεκφυση υπαρχει αλλα σε μικρα επιπεδα..εκεινα που μου εχει δσει παντως υπαρχουν ακομα..
μπορει να ευθυνεται και ο ιδρωτας η και η ζεστη ακομα,μπορει και οχι ομως..
εχω μια απορια γιατι στους γυμνους κροταφους ιδρωνω ευκολα? νομιζω οτι και οταν ειχα μαλλια παλι ιδρωνα ευκολα σε εκεινα τα σημεια.. εχουμε περισσοτερους αδένες έκκρισις ιδρωτα εκει?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
εχω μια απορια γιατι στους γυμνους κροταφους ιδρωνω ευκολα? νομιζω οτι και οταν ειχα μαλλια παλι ιδρωνα ευκολα σε εκεινα τα σημεια.. εχουμε περισσοτερους αδένες έκκρισις ιδρωτα εκει?

wezdem, ένα μήνα τώρα μετά από μια παρατήρηση που έκανα στο γυμναστήριο σχετικά με όσους έχουν μαλλιά και σε όσους δεν έχουν, έχω κατεβάσει μεγάλη βιβλιογραφία σχετικά με αυτό το θέμα και έχει πολύ ενδιαφέρον.
Θα μπορούσε να είναι μια αιτία φαλάκρας από μόνο του, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια σημεία που δεν μπορώ να "κολλήσω" γι αυτό δεν το έχω ποστάρει προς το παρόν για συζήτηση...

panoslydios

New Member
weznem είπε:
update:

εχω παρατηρηση εδω και κανα 2 βδομαδες αυξηση της τριχοπτωσης στα προ ρολερ επιπεδα η τελος παντων χανω περισσοτερες τριχες.. οταν εκανα ρολερ πριν 4 μερες μονο για τις πρωτες 2 μερες ειχα την μειωμενη τριχοπτωση οπως συνηθως... επανεκφυση υπαρχει αλλα σε μικρα επιπεδα..εκεινα που μου εχει δσει παντως υπαρχουν ακομα..
μπορει να ευθυνεται και ο ιδρωτας η και η ζεστη ακομα,μπορει και οχι ομως..

Θα σου ελεγα να αραιωσεις κατα πολυ τις εφαρμογες πλεον.
Ξεκινα βουρτσισμα.

gianniskritikos2

Active Member
kapa σταματησες το ρολλερ? γιατι λες στην υπογραφη σου τσατσαρα..? ελεγες θα βαλεις φοτο σε κανα μηνα να δουμε διαφορες πριν ρολλερ και μετα ρολλερ και ξεκινισες ελεγες και 15ρα μινοξ... τι παιζει? το χασα καπως σορρυ που επεμβαινω τοσο αλλα εισαι απο τους πρωτους στο ρολλερ και στους νεους στο βουρτσισμα οποτε εγω περιμενω αποτελεσματα απο εσενα για να ξερω τι να κανω σε κανα 3 μηνο .... τι βαζεις τωρα? και αν δεν βαζεις ρολλερ γιατι το κοψες? ακομα στον πειραματισμο δεν εισαι? το ρολλερ θελει χρονο να δουλεψει προκαλει τον ιδιο τον οργανισμο ετσι ειχαμε πει..

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
kapa σταματησες το ρολλερ? γιατι λες στην υπογραφη σου τσατσαρα..? ελεγες θα βαλεις φοτο σε κανα μηνα να δουμε διαφορες πριν ρολλερ και μετα ρολλερ και ξεκινισες ελεγες και 15ρα μινοξ... τι παιζει? το χασα καπως σορρυ που επεμβαινω τοσο αλλα εισαι απο τους πρωτους στο ρολλερ και στους νεους στο βουρτσισμα οποτε εγω περιμενω αποτελεσματα απο εσενα για να ξερω τι να κανω σε κανα 3 μηνο .... τι βαζεις τωρα? και αν δεν βαζεις ρολλερ γιατι το κοψες? ακομα στον πειραματισμο δεν εισαι? το ρολλερ θελει χρονο να δουλεψει προκαλει τον ιδιο τον οργανισμο ετσι ειχαμε πει..

χρησιμοποιω μονο βουρτσισμα,τιποτα αλλο.
το roller και το βουρτσισμα ειναι ουσιαστικα ιδια θεραπεια,η αιματωση κανει την δουλεια,τουλαχιστον στα mm που χρησιμοποιουμε.
για 1,5 δεν ξερω.
το γιατι ειναι ιδια θεπαπεια το ειδα ξεκαθαρα σε εμενα με το βουρτσισμα αντι να περασουν 3 εβδομαδες για να ξεκινησει να δειχνει κατι οπως εγινε και με το roller τα αποτελεσματα ξεκινησαν απο την δευτερη μερα.
οσον αφορα το roller ειναι ξεκαθαρα.
το 0,25 καθημερινα ειναι καλυτερο,δευτερο ερχεται το 0,5.
με 0,25 σχεδον καθημερινα και μινοξιδιλη πετυχα γρηγορη επανεκφυση.
με 0,5 2 φορες την εβδομαδα και μινοξιδιλη απλα συντηρηση χωρις επανεκφυση επιπλεον.μιλαω για κροταφους και ζορικη περιοχη
η τριχοπτωση θα μειωθει και στις δυο περιπτωσεις.
το κατα ποσο θα διαφερει στον καθε εναν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
George3V είπε:
Αν το βράδυ κάνει κάποιος ρόλερ 0.5 ,μπορεί στα καπάκια να χρησιμοποιήσει μινοξ ή είναι too much?

μπορει..τουλαχιστον εγω δεν ειδα καποια παρενεργεια.. απλα τσουζει λιγο λογο οινοπνευματος μαλλον

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στην έρευνα που έκαναν με το 1.5mm roller εφάρμοσαν μινοξιδίλη 24 ώρες μετά.
Κάπου πήρε το μάτι μου σε ξένο φόρουμ ότι επικοινώνησαν μέσω mail μαζί τους και ο λόγος της εφαρμογής της μίνοξ μετά από 24 ώρες ήταν γιατί ήθελαν να αποφύγουν την έντονη απορρόφησή της από τον οργανισμό προς αποφυγή παρενεργειών.
Λογικά άλλη απορρόφηση θα προκληθεί από τραύμα με ρόλλερ 1.5mm και άλλο με 0.5, αλλά αν κάποιος είχε κάποιες από αυτές τις παρενέργειες δίχως ρόλλερ, τότε θέλει προσοχή

vag25

Well-Known Member
Δεν μπορω να αποφασισω ποιο roller ειναι τελικα το καλυτερο.
Eγω χρησιμοποιω 0.75mm και 2-3 μερες μετα την χρηση δεν εχω φαγουρα,ενω σε γενικες γραμμες εχει μειωσει την τριχοπτωση.
Οσο αραιωνω τις εφαρμογες,τοσο περισσοτερη τριχοπτωση ερχεται.Μπορει να ετυχε δεν ξερω.

Παντως η χρηση 0.5 ή 0.2 συχνοτερα ειμαι βεβαια οτι τουλαχιστον θα μου μειωνε την φαγουρα σε μεγαλο βαθμο.

Διαβαζω ομως να λετε για 1.5mm.

Πρεπει να καταλαβουμε πιο ειναι το καταλληλοτερο μεσα απο τους πειραματισμους.
Δεν ξερω ομως τι να παραγγειλω τωρα.0.5mm ή 1.5mm?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
vag, εγώ παρόλο που κάνω με 0.75 2 φορές την εβδομάδα, μου ήρθε και το 1.5mm που είχα παραγγείλει για να εφαρμόσω σύμφωνα με τη μελέτη που έχουμε στις πιο πίσω σελίδες.
Ενώ στην αρχή ήμουν αρκετά ενθουσιασμένος, πλέον αμφιβάλω αν θα το χρησιμοποιήσω. Τουλάχιστον όχι ακόμα.
Κάτι δεν μου κάθεται καλά στο ότι το ρολλερ υπάρχει ως ιδέα και ως συνδυαστική θεραπεία με μινοξ, είτε με οτιδήποτε άλλο αρκετά χρόνια...τουλάχιστον 7. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξαφνικά όλοι μας, όπως και στα ξένα φόρουμ μας έπιασε μανία με αυτό.
Αυτό που με κράτησε είναι γιατί χθες στο regrowth.com βρήκα θέμα με ρολλερ 1.5mm που εφάρμοζαν και μίνοξ μαζί και δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. (Δεν έχω κρατήσει το λινκ, αλλά μπορώ να το ξαναβρώ)
Βέβαια μετά από ένα σημείο και μετά έπαψαν να γράφουν και δεν ξέρω που κατέληξε. Το θέμα αν θυμάμαι καλά ήταν από το 2005.
Εξίσου κάτι σημαντικό είναι ότι ακόμα δεν έχω πεισθεί ότι δεν θα προκύψει κατά την επούλωση αύξηση ουλώδες ιστού με αποτέλεσμα η όποια μελλοντική - καλύτερη θεραπεία να μην μπορεί να έχει κανένα πλέον αποτέλεσμα.
Επίσης αυτός ο απατεώνας το Κοτσαρέλης, από το 2007 δοκίμαζε τέτοιες μεθόδους και κατέληξε πως ο μικροτραυματισμός μόνος του δεν μπορεί να δώσει επανέκφυση. Το αν ισχύει ή όχι είναι άλλο θέμα μιας και έχω την εντύπωση ότι απλά προσπαθεί να αποπροσανατολίζει και να κερδίζει χρόνο και επιχορηγήσεις.

Βέβαια εξαιρέσεις υπάρχουν παντού και πάντα, αλλά μπορώ να δεχτώ το να μην δουλέψει, όχι όμως το να κάνει τα πράγματα χειρότερα και να αποκλείσει άλλες θεραπείες αργότερα.
Οπότε μιας και απ ότι βλέπω στο εξωτερικό έχουν πέσει αρκετοί με τα μούτρα, η αναμονή να δούμε πως θα πάει είναι η καλύτερη επιλογή πιστεύω.

vag25

Well-Known Member
Κατι κανει σιγουρα,γιατι εγω χρησιμοποιω μονο ρολλερ και ενω υποφερω απο φαγουρα 10 χρονια τωρα(λες και γινεται πολεμος στο κεφαλι μου),οταν ρολλαρω οι επομενες 2-3 μερες ειναι πολυ καλυτερες.Το εχω κανει 10 φορες μεχρι σημερα και ειμαι σιγουρος.
Δεν λειτουργει δηλαδη ως ενα απλο ''ξυσιμο'' με τις βελονες.
Κατι κανει.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σίγουρα κάτι κάνει και έχει και κάποια σχέση με ένα άλλο θέμα που πόσταρα νωρίτερα. Το 0.75 και εγώ το χρησιμοποιώ αλλά δίνω βάση περισσότερο στην απορρόφηση για κάποια τοπικά που δοκιμάζω. Το 1.5mm είναι εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας και εκεί είναι το ρίσκο...

gianniskritikos2

Active Member
gomi οταν λες το θεμα που ανεβασες νωριτερα τι ενοεις? ποιο θεμα με τον υδροτα και ετσι? βοηθαει το ρολλερ σε κατι απο οσα ειπες στο αλλο θεμα διαβασα πανο κατο τι ειπες αλλα πως το ρολλερ βοηθαει αμα το προβλημα πηγαζει απο μεσα μας...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα όσα έγραψα είναι υπό μελέτη και συζήτηση. Όταν έχω πάλι λίγο χρόνο θα αναφέρω και άλλα καθώς και πως μια συγκεκριμένη εταιρεία με αποτριχωτικά προϊόντα χρησιμοποιεί αυτή τη διεργασία (που κάνουν οι αποκρινείς αδένες) ώστε να εμποδίσει τους θύλακες να παράγουν τρίχες.

Μπλουζα