Σωστή χρήση derma roller

vag25

Well-Known Member
blackraspberry είπε:
Φιλε vag25 απο οτι φαινεται λαμβανεις μια περιεργη ευχαριστηση απο το να σκιαγραφεις χαρακτηρες .Αν αυτο οντως σε βοηθαει τοτε εγω μαζι σου ειμαι ;)

Σιγα την αναλυση που εκανα σε χαρακτηρες.Μια γραμμη.
Ουτε τα βασικα δεν ειπα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
blackraspberry λεβέντη μου έχει ξεφύγει το μυαλό σου.. χρειάζεσαι ιατρική παρακολούθηση άμεσα.. όσο για το ότι όσα ban και να τρως θα είσαι εδώ.. θα το δούμε ;)

Άκης

Administrator
Chs είπε:
blackraspberry λεβέντη μου έχει ξεφύγει το μυαλό σου.. χρειάζεσαι ιατρική παρακολούθηση άμεσα
Γιατί, τι σε κάνει να το λες αυτό; :)

Διαβάστε ένα email που μου έστειλε πριν κάνα δυο βδομάδες. Μπορώ φυσικά να παραθέσω και screenshot.

Βρηκα ενα project οπου μεταξυ αλλων ισχυριζεται οτι η καραφλα ειναι αποτελεσμα της υπερλειτουργιας του αριστερου εγκεφαλου και της μη χρησιμοποιησης του δεξιου.
Αυτο εχει ως αποτελεσμα τα στερεοειδη να δεσμευονται συνεχεια σε υποδοχεις.
Υποστηριζει οτι τα φρουτα γυριζουν τον ανθρωπο πισω στην πραγματικη του φυση και κανουν τα ημισφαιρια να λειτουργουν αρμονικα.
Μπορεις να μου κανεις αρση του λογαριασμου για να το ποσταρω.?

Chs

Μέλος του προσωπικού
Άκης είπε:
Βρηκα ενα project οπου μεταξυ αλλων ισχυριζεται οτι η καραφλα ειναι αποτελεσμα της υπερλειτουργιας του αριστερου εγκεφαλου και της μη χρησιμοποιησης του δεξιου.
Αυτο εχει ως αποτελεσμα τα στερεοειδη να δεσμευονται συνεχεια σε υποδοχεις.
Υποστηριζει οτι τα φρουτα γυριζουν τον ανθρωπο πισω στην πραγματικη του φυση και κανουν τα ημισφαιρια να λειτουργουν αρμονικα.
Μπορεις να μου κανεις αρση του λογαριασμου για να το ποσταρω.?

Και μετά με ρωτάς τι με κάνει να το πιστεύω αυτό :chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού
ξανα ξεκινησα 0,5(και παλι)
η τριχοπτωση απο 60 με 0,75,επεσε στο 10 απο την επομενη μερα.
οποιος χρησιμοποιει roller για αιματωση και μονο καλο ειναι να δοκιμασει 0,5 καθε 3 μερες και 0,3 μερα παρα μερα.
το 0,75 απλα μου μειωνει την τριχοπτωση στο μισο αλλα απο την αλλη εχω λιγη που την προκαλει το μηκος των βελονων

dk1984

Member
kapa είπε:
οποιος χρησιμοποιει roller για αιματωση και μονο καλο ειναι να δοκιμασει 0,5 καθε 3 μερες και 0,3 μερα παρα μερα.
το 0,75 απλα μου μειωνει την τριχοπτωση στο μισο αλλα απο την αλλη εχω λιγη που την προκαλει το μηκος των βελονων

Χρησιμοποιω τον τελευταιο καιρο ρολλερ 0.5μμ το καλυτερο συμφωνω και εγω οτι ειναι καθε τρεις μερες .
Δοκιμασα και καθημερινο ρολλαρισμα αλλα την τριτη μερα ειδα πιο εντονη τριχοπτωση το ιδιο ειχα δοκιμασει με δερμαπεν 0.75 και την τριτη μερα τα μαλλια φευγαν και μονο που τα αγγιζα

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
kapa είπε:

Χρησιμοποιω τον τελευταιο καιρο ρολλερ 0.5μμ το καλυτερο συμφωνω και εγω οτι ειναι καθε τρεις μερες .
Δοκιμασα και καθημερινο ρολλαρισμα αλλα την τριτη μερα ειδα πιο εντονη τριχοπτωση το ιδιο ειχα δοκιμασει με δερμαπεν 0.75 και την τριτη μερα τα μαλλια φευγαν και μονο που τα αγγιζα

εγω το πηρα αποφαση,δεν κανουν τα μεγαλα mm για το δικο μου δερμα.
οι τοσες αλαγες που εκανα ηταν για να δω αν ετυχε με τις αλαγες του καιρου η τριχοπτωση αλλα τελικα μου προκαλει το μηκος των βελονων.
ισως να παιζει ρολο το πολυ λεπτο δερμα που εχω στην περιοχη

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν το σταμάτησα. Αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το 1,5mm που έχω και συνεχίζω ακόμα με το 0,75 μια φορά την εβδομάδα. Ήμουν έτοιμος να αρχίσω με το 1,5mm αλλά με το μασάζ το δέρμα στο κεφάλι το νιώθω σαν μελανιασμένο και νομίζω με το ρολλερ θα γίνει χειρότερα.

gianniskritikos2

Active Member
μην το κανεις.. σκεψου να κανεις τετοιο μασαζ απανω σε μικροπλυγες.... καηκες!

οποτε τι κανεις? συνεχιζεις μασαζ? ελπιζοντας στο οτι κατι θα βγαλει η κοβεις μασαζ και μπαινεις με μεγαλο ρολλερ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα συνεχίσω αυτό το μασαζ που έλεγε η έρευνα για κανένα 3μηνο αν το αντέξω, γιατί κάθε μέρα πονάει και περισσότερο. Το θετικό είναι ότι σήμερα το δέρμα μου πιανόταν πιο εύκολα σε σύγκριση με τις 2 πρώτες ημέρες, οπότε ίσως και να κάνει κάτι. Αλλά ακόμα και αν τελικά δεν κάνει, αν το δέρμα όντως μαλακώσει, ίσως όλα (roller, τοπικά κλπ) να δουλέψουν καλύτερα.

gianniskritikos2

Active Member
ρε σι gomi στο 3 μηνο τι να δηξει ομως? ειναι πολυ νωρις.... αμα ο αλλος αρχισε να βλεπει μετα το 6 μηνο.... μην το κανεις τοσο επιπονο τοτε το δερμα χαλαρωνει και ποιο απαλα... αμα δεν αντεχεις

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
physio, το ρολλερ είναι το μόνο που μπορεί να κάνει όχι κάτι, αλλά πολλά σε τέτοια nw, αλλά θέλει προϋποθέσεις, γνώσεις και ίσως και λίγη τύχη. (η τύχη αφορά στο όταν οι θύλακες μπαίνουν στην αναγενή φάση, κάτι που δεν μπορούμε να ξέρουμε επ ακριβώς πότε γίνεται και βοηθά στο να επηρεαστεί θετικά η διαδιακασία της δημιουργίας θυλάκων)

Εδώ είναι όλη η πατέντα της follica και ένας παράγοντας που έχουμε αφήσει απ΄έξω φαίνεται να είναι ο EGFR.

http://www.google.ca/patents/US8252749

Physio40

Member
μακάρι ρε παιδιά, να ρωτήσω με τι με συμβουλεύεται να ξεκινήσω...επίσης να πω ότι δεν έχω κάνει ποτέ καμιά θεραπεία, ούτε μινοξιδιλ δεν έχω βάλει

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σοβαρά ε?
Πόσο χρονών είσαι και πόσο καιρό έχεις που έχασες τα μαλλιά σου?
Την μίνοξ την σκέφτεσαι ή όχι?

Physio40

Member
Ναι δυστηχώς το είχα αφήσει το θέμα των μαλλιών..ειμαι 40 και χάνω από τα 28 μου. Ναι την σκέφτομαι απλά έχει νόημα θα δω διαφορά ή είμαι ήδη καταδικασμένος. Δεν σκέφτομαι την μεταμφύτευση σαν οριστική λύση. Θέλω να το παλέψω.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κοίτα, το θέμα του ρολλερ, "τρέχει" για περίπου 2 μήνες, ως προς τον τραυματισμό και όχι ως προς την απορρόφηση τοπικών που δοκιμαζόταν τα τελευταία χρόνια.
Η αλήθεια είναι ότι περιέχει, ή φαίνεται να περιέχει όλο το μηχανισμό που χρειάζεται ώστε να δημιουργηθούν νέοι θύλακες. Το πρόβλημα παραμένει ως άγνωστος παράγων, ως προς το πόσο βαθιά πρέπει να τραυματίσουμε, κάθε πότε και τι πρέπει να εφαρμόσουμε ως τοπικά ώστε τα βλαστοκύτταρα της επιδερμίδας να προσανατολιστούν ως προς τη δημιουργία θυλάκων και όχι δέρματος. Η μια έρευνα που υπάρχει πρόσφατα ως προς αυτή τη κατεύθυνση χρησιμοποιεί μόνο μινοξ και ρολλερ 1.5mm και μέχρι στιγμής υπάρχουν κάποιες θετικές αναφορές, αλλά όχι τόσο εντυπωσιακές ώστε να αποτυπώνονται σε φοτο.
Η πατέντα της follica, η οποία φυσικά και δεν έχει τελειοποιηθεί (και άγνωστο αν θα γίνει) παρόλο τα κοινά σημεία που έχει με την ανωτέρω έρευνα, προσανατολίζεται σε πιο εξειδικευμένα τοπικά και ίσως τραυματισμό μια και έξω προς το παρόν.
Γενικά το όλο θέμα είναι μπερδεμένο, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός ότι ίσως κάποιοι δουν πολύ καλύτερα πράγματα από κάποιους άλλους και αυτό γιατί οι παράγοντες που χρειάζονται για το όλο εγχείρημα, παρά το κοινό μας πρόβλημα, διαφέρουν.
Τέσπα, για να μην σε μπερδεύω, ένας χρήστης που είναι nw6 έχει δημοσιεύσει φοτο με ρολλερ 0.5 μια φορά την εβδομάδα και μίνοξ καθημερινά, εκτός την ημέρα του ρολλερ.
Κάπου εδώ πίσω έχουμε αναφέρει και το λινκ που φαίνονται οι φοτο που έχει αναρτήσει. Για αρχή δεν είναι καθόλου κακές και πραγματικά φαίνονται νέες τρίχες σε προγενέστερη φαλακρή περιοχή. Δεν χάνεις κάτι να αρχίσεις από κει αν και το θέμα της μίνοξ σηκώνει περαιτέρω κουβέντα.

Stripar

Established Member
kapa είπε:

Δηλ με 0.2 που παρήγγειλα καθε μέρα?...& να μήν έχω μεγάλες προσδοκίες?

Μπλουζα