Σωστή χρήση derma roller

daidalus

Member
καλησπερα ειμαι norwood 2 και 29 χρονων χρησιμοποιω μινοξ και revivogen εδω και περιπου ενα μηνα. σκεφτομαι να παραγειλλω dermaroller το 0,5 mm ειναι καλη επιλογη κατα την γνωμη σας? ποσες φορες την εβδομαδα θα πρεπει να το χρησιμοποιω? ευχαριστω.[/align]

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
daidalus είπε:
καλησπερα ειμαι norwood 2 και 29 χρονων χρησιμοποιω μινοξ και revivogen εδω και περιπου ενα μηνα. σκεφτομαι να παραγειλλω dermaroller το 0,5 mm ειναι καλη επιλογη κατα την γνωμη σας? ποσες φορες την εβδομαδα θα πρεπει να το χρησιμοποιω? ευχαριστω.[/align]

ειναι καλα για αρχη,2 φορες την εβδομαδα το 0,5

kapa

Μέλος του προσωπικού
daidalus είπε:
tin ksekinisa edw kai 20 meres.

μπορεις να χρησιμοποιεις roller χωρις μινοξιδιλη τις 2 μερες την εβδομαδα και τις υπολοιπες μινοξιδιλη κανονικα.
λιγους μηνες μετα μπορεις μινοξιδιλη καθε μερα και τις μερες που θα χρησιμοποιεις το roller

dimos18

Member
gotsi είπε:
καλησπέρα παιδιά ,μόλις είδα τις φωτογραφίες από μια μελέτη που χρησιμοποιούσε dermaroler 1,5mm και πραγματικά είναι απίστευτες. χρησιμοποίησε κανεις από εσάς 1,5mm?

εγώ ναι.και κάποιοι άλλοι από δω μέσα νομίζω.έχω ανεβάσει και γω τη μελέτη στο θρεντ αυτό κάπου.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
και γω κάνω 1.5mm μια φορά το μήνα και ενδιάμεσα με 0.75 κάθε εβδομάδα. Παρόλο αυτά τα όποια αποτελέσματα της μελέτης δεν νομίζω ότι θα τα δούμε. (απορώ πως σε επιστημονικές μελέτες όλοι βγάζουν μαλλιά και μόνοι μας δεν γίνεται τίποτα)

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
(απορώ πως σε επιστημονικές μελέτες όλοι βγάζουν μαλλιά και μόνοι μας δεν γίνεται τίποτα)
αν βγαζαμε μαλλι με καθε ερευνα που κυκλοφορουσε τωρα θα ειχε φτασει το μαλλι στην φτερνα :p

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
αυτοί ήταν οργανωμένοι ρε συ, είχαν και φότο

Εχθές έβαλα το γλυκολικό οξύ στο κεφάλι και μάλιστα το αραίωσα το μισό με νερό. Ε, σήμερα το πρωί δήλωσα άρρωστος και δεν πήγα για δουλειά. Όλο μου το δέρμα στο κεφάλι φεύγει όπως στα φίδια. Η αλήθεια είναι πως έχω τρομοκρατηθεί λίγο μήπως αρχίσουν και φεύγουν και τα μαλλιά στην πορεία.
Δεν μπορώ να βγω έξω προς το παρόν και ψάχνω καπελάκι.
Τόσα έχεις δοκιμάσει. Δεν μπορούσες να δοκιμάσεις αυτό πρώτος? :m02:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
αυτοί ήταν οργανωμένοι ρε συ, είχαν και φότο

Εχθές έβαλα το γλυκολικό οξύ στο κεφάλι και μάλιστα το αραίωσα το μισό με νερό. Ε, σήμερα το πρωί δήλωσα άρρωστος και δεν πήγα για δουλειά. Όλο μου το δέρμα στο κεφάλι φεύγει όπως στα φίδια. Η αλήθεια είναι πως έχω τρομοκρατηθεί λίγο μήπως αρχίσουν και φεύγουν και τα μαλλιά στην πορεία.
Δεν μπορώ να βγω έξω προς το παρόν και ψάχνω καπελάκι.
Τόσα έχεις δοκιμάσει. Δεν μπορούσες να δοκιμάσεις αυτό πρώτος? :m02:

τι να την κανεις την φωτο?
η σωστη ερευνα ειναι ενας να δοκιμασει 0,5 με μινοξιδιλη για εναν χρονο.
και ο ιδιος να δοκιμασει 1,5 με μινοξιδιλη για τον επομενο χρονο.
ετσι ειχα παθει εγω με την skinoren και χορτασα δουλεμα.
δοκιμασε στα εγκαυματα ιαλουρονικο οξυ,σε εμενα κανει θαυματα σε θεμα επουλωσης,με αφησε αφωνο

jimys

Member
παιδια παιρνω μινοξ απο το μαιο και ειμαι ενα βημα πριν το cg 210 , (ηδη εχω υποχωρηση σε αυτα που μου δινει η μινοξ) να ξεκινησω ρολλερ η ειναι νωρις;; αν ναι με ποια ακριβως κλιμακα;; (ενα λινκ ) 2 φορες την εβδομαδα πριν βαλω μινοξ;;

{ρωταω πολλα αλλα ειναι παααρα πολλες οι σελιδες του θεματος }

kapa

Μέλος του προσωπικού
jhmmys είπε:
παιδια παιρνω μινοξ απο το μαιο και ειμαι ενα βημα πριν το cg 210 , (ηδη εχω υποχωρηση σε αυτα που μου δινει η μινοξ) να ξεκινησω ρολλερ η ειναι νωρις;; αν ναι με ποια ακριβως κλιμακα;; (ενα λινκ ) 2 φορες την εβδομαδα πριν βαλω μινοξ;;

ειναι το καταλληλο διαστημα για να ξεκινησεις.
0,5 δυο φορες την εβδομαδα.
σαν ποιοτητα κατασκευης απο τα 5 που εχω ξεχωριζει αυτο http://www.ebay.com/itm/Titanium-200-needles-Anti-aging-Wrinkles-Derma-Roller-for-Acne-Scar-Blue-T-stra-/111005554223?pt=US_Skin_Care&var=&hash=item19d872562f

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
jhmmys, απάντησα και στο αντίστοιχο θέμα του cg, ότι με το εν λόγω προϊόν θα απέφευγα ρόλλερ πάνω από 0.25mm γιατί πρώτον έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδες ιδιότητες κάτι που δεν θέλουμε με μεγάλα mm ρολλερ και κατά δεύτερο έχουν αναφέρει ότι ενισχύει το κολλαγόνο με τέτοιο τρόπο που περιορίζει τη διαπερατότητα του δέρματος. (αυτό φυσικά δεν το έχω καταλάβει και αφορά δική τους πατέντα - εξήγηση)
Σε γενικές γραμμές ότι επηρεάζει το κολλαγόνο είναι ρίσκο με μεγάλα ρολλερ

jimys

Member
kapa είπε:
jhmmys είπε:

ειναι το καταλληλο διαστημα για να ξεκινησεις.
0,5 δυο φορες την εβδομαδα.
σαν ποιοτητα κατασκευης απο τα 5 που εχω ξεχωριζει αυτο http://www.ebay.com/itm/Titanium-200-needles-Anti-aging-Wrinkles-Derma-Roller-for-Acne-Scar-Blue-T-stra-/111005554223?pt=US_Skin_Care&var=&hash=item19d872562f

GOMI είπε:
jhmmys, απάντησα και στο αντίστοιχο θέμα του cg, ότι με το εν λόγω προϊόν θα απέφευγα ρόλλερ πάνω από 0.25mm γιατί πρώτον έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδες ιδιότητες κάτι που δεν θέλουμε με μεγάλα mm ρολλερ και κατά δεύτερο έχουν αναφέρει ότι ενισχύει το κολλαγόνο με τέτοιο τρόπο που περιορίζει τη διαπερατότητα του δέρματος. (αυτό φυσικά δεν το έχω καταλάβει και αφορά δική τους πατέντα - εξήγηση)
Σε γενικές γραμμές ότι επηρεάζει το κολλαγόνο είναι ρίσκο με μεγάλα ρολλερ

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια, οποτε μαλλον καλητερα να ξεκινουσα με 0.25 μαζι με μινοξ και νωριτερα το cg210 σωστα;

Serifis

Active Member
Χαιρετώ την κοινότητα! Παιδιά πήρα σήμερα στα χέρια μου το 0.5mm το οποίο θα το συνδιάσω με mino 5%. Έχω μια απορία όμως που νομίζω πως θα έχει απαντηθεί αλλά στις 122 σελίδες δεν μπορώ να βρώ την απάντηση(αν και έχω διαβάσει τα πιο πολλά)! Ωραία κάνω το ρολάρισμα μου, μετά από πόσες ώρες είναι καλό να μπεί η μινοξιδίλη, φαντάζομαι δεν θα πρέπει να μπεί καπάκια γιατί θα υπάρχουν έντονοι ερεθισμοι! Διαφωτίστε με σας παρακαλώ...

weznem

Well-Known Member
στα καπακια εαν θες να αυξήσεις την απορροφηση της,,εχει ενα μικρο τσουξιμο αλλα αντεχεται..αντρες ειμαστε...εκτος και αν εχει θεμα με ευαισθητο δερμα εκει δεν ξερω αν θα σου δημιουργησει προβληματα.. ρολερ ανα 4μερες!!

Serifis

Active Member
Ευχαριστώ Wez! Λέω για αρχή να περιμένω καμιά ωρίτσα και μετά να βάζω, με τον καιρό θα προσπαθώ να βάζω καπάκια...

Serifis

Active Member
Παιδιά ξέχασα να ρωτήσω. Για καθαρισμό του Roller έχω ήδη μπλε οινόπνευμα, κάνει αυτό δουλειά ή μήπως είναι επικίνδυνο( ερεθισμούς και δεν ξέρω τι άλλο...) και χρειάζεται να πάρω καθαρό;

Μπλουζα