Σωστή χρήση derma roller

weznem

Well-Known Member
pare ena tvn 70βαθμων apo ta tzampo.. αστο μεσα κανα μισαωρο επειτα πλυνε τις βελονες με καυτο νερο κατο απο την βρυση.. ρολαρισε απαλα σε καθαρη πετσετα και επειτα στο κουτι του..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Serifis

Active Member
Λοιπόν έκανα το πρώτο πέρασμα μου με Roller. Καθόλου τσούξιμο( έπρεπε να πιέσω για να νιώσω κάτι) και μετά καπάκια μινο. Για να δούμε, θα κρατήσουμε για κανα χρόνο ακόμα κροτάφους και hairline; Ίδωμεν...

jimch83

New Member
Ξεκίνησα πρώτη φορά θεραπεία με μινοξιδίλη 1/1/2013, κάνοντας χρήση 1ml την ημέρα παρατήρησα κάποια πύκνωση στα μαλλιά μου μετά από 3 μήνες. Συνέχισα τη χρήση της μέχρι τα μέσα Ιουλίου όπου παρουσίαζα σταθερή κατάσταση στην πυκνότητα των μαλλιών μου. Έτσι αποφάσισα στα μέσα Ιουλίου, μετά από διάβασμα του άρθρου για το ρόλερ, να σταματήσω τη μινοξιδίλη και να αρχίσω το ρόλερ 0,5mm κάθε 4 ημέρες.
Μετά από χρήση 3 περίπου μηνών ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχασα όλα τα αποτελέσματα που κέρδισα με τη μινοξιδίλη, αραίωσα αρκετά πάλι και είχα αυξημένη τριχόπτωση καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης του ρόλερ. Έτσι αποφάσισα να ξαναρχίσω τη μινοξιδίλη (την ξεκίνησα αυτή την εβδομάδα) και παράλληλα να μη σταματήσω το ρόλερ.
Επειδή στο κοντινό μέλλον σκέφτομαι να κάνω χρήση κάποιου τοπικού αντιανδρογόνου, στο μυαλό μου έχω τη σπιρονολακτόνη, ήθελα να ρωτήσω αν ενδείκνυται η χρήση ρόλερ με τοπική σπιρονολακτόνη.

edyuser1

Active Member
jimch83 είπε:
Ξεκίνησα πρώτη φορά θεραπεία με μινοξιδίλη 1/1/2013, κάνοντας χρήση 1ml την ημέρα παρατήρησα κάποια πύκνωση στα μαλλιά μου μετά από 3 μήνες. Συνέχισα τη χρήση της μέχρι τα μέσα Ιουλίου όπου παρουσίαζα σταθερή κατάσταση στην πυκνότητα των μαλλιών μου. Έτσι αποφάσισα στα μέσα Ιουλίου, μετά από διάβασμα του άρθρου για το ρόλερ, να σταματήσω τη μινοξιδίλη και να αρχίσω το ρόλερ 0,5mm κάθε 4 ημέρες.
Μετά από χρήση 3 περίπου μηνών ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχασα όλα τα αποτελέσματα που κέρδισα με τη μινοξιδίλη, αραίωσα αρκετά πάλι και είχα αυξημένη τριχόπτωση καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης του ρόλερ. Έτσι αποφάσισα να ξαναρχίσω τη μινοξιδίλη (την ξεκίνησα αυτή την εβδομάδα) και παράλληλα να μη σταματήσω το ρόλερ.
Επειδή στο κοντινό μέλλον σκέφτομαι να κάνω χρήση κάποιου τοπικού αντιανδρογόνου, στο μυαλό μου έχω τη σπιρονολακτόνη, ήθελα να ρωτήσω αν ενδείκνυται η χρήση ρόλερ με τοπική σπιρονολακτόνη.
αν θες φιλε μου αντι για σπιρονολακτονη δοκιμασε cg 210 κανει καλη δουλεια

jimch83

New Member
edyuser1 είπε:
jimch83 είπε:
αν θες φιλε μου αντι για σπιρονολακτονη δοκιμασε cg 210 κανει καλη δουλεια

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά ρωτάω αν ενδείκνυται η χρήση ρόλερ με τοπικό αντιανδρογόνο. Νομίζω ότι το CG210 αντικαθιστά ή συμπληρώνει το μηχανισμό της μινοξιδίλης και όχι ενός αντιανδρογόνου, κάνω λάθος;

edyuser1

Active Member
ρολερ μαζι με αντιανδρογονο δεν γνωριζω γιατι και το ρολερ ειναι κατι που το εχουμε ξεκινησει τωρα αλλα θα βρεθει καποιος να σε απαντησει.τωρα για το cg απο πρωσοπικη εμπειρια ειμαι ευχαριστημενος γιατι εχει κανενα 2 μηνο που εχω κοψει την μινοξ και δεν ειχα πολυ μεγαλη κατηφορα και δεν το ειχα ξεκινησει cg κατευθειαν μετα απο την διακοπη της μινοξ.τη μινοξ την ειχα σταματησει γιατι δεν δουλευε αλλο δλδ εβαζα αλλα υπηρχε κατηφορα παλι γιατι την ειχε συνηθισει ο οργανισμος μου και για αυτο τον λογο την σταματησα.τωρα σε λιγο καιρο θα την ξεκινησω παλι να δω αν μου προσφερει τιποτα και αν ειναι ολα θα τα δουλευω με κυκλους.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά ρωτάω αν ενδείκνυται η χρήση ρόλερ με τοπικό αντιανδρογόνο. Νομίζω ότι το CG210 αντικαθιστά ή συμπληρώνει το μηχανισμό της μινοξιδίλης και όχι ενός αντιανδρογόνου, κάνω λάθος;

Αν το αντιανδρογόνο που λες αφορά τη σπιρο, ειλικρινά δεν θα ήθελα συστηματική απορρόφηση από αυτή την ουσία. Αρκετά παλιότερα την είχα δοκιμάσει όπως αρκετοί τοπικά για πάνω από 3 μήνες και δεν είδα τίποτα το ιδιαίτερο. Μόνο oral μπορεί να δουλέψει αλλά με απίστευτες παρενέργειες με την gyno να θεωρείται σίγουρη.

Το μόνο αντιανδρογόνο που έχω δει να έχει αποτελέσματα τοπικά από χρήστες είναι το RU, αλλά ακριβό και μπελαλίδικο, δίχως επίσης να αποκλείονται κάποιες παρενέργειες.

Εφόσον παίζεις με 0.5 μπορείς να το κάνεις ανα 5 ημέρες με εφαρμογή της μίνοξ την επόμενη ημέρα και ίσως να δοκίμαζες την προσθήκη της Β12 που είναι πολύ φθηνή.

Το είχα αναφέρει στο hlt πριν κανά μήνα και είχε περάσει στο ντούκου. Παρόλο αυτά τελευταία έχουν αρχίσει αρκετοί και το περιλαμβάνουν ως προσθήκη και κάποιο μέλος έδειξε ενθαρρυντικά αποτελέσματα, δίχως να είναι σίγουρος αν οφείλεται στην Β12

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ αν θες

http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/69374-New-Dermaroller-Study-Thoughts-comments/page104

Είμαι ο TNTS

Πόσταρα και μια πατέντα που αφορά την Β12 για regrowth

Την ποστάρω και εδώ

http://www.google.com/patents/WO2007061169A1?cl=en

jimch83

New Member
GOMI είπε:

Αν το αντιανδρογόνο που λες αφορά τη σπιρο, ειλικρινά δεν θα ήθελα συστηματική απορρόφηση από αυτή την ουσία. Αρκετά παλιότερα την είχα δοκιμάσει όπως αρκετοί τοπικά για πάνω από 3 μήνες και δεν είδα τίποτα το ιδιαίτερο. Μόνο oral μπορεί να δουλέψει αλλά με απίστευτες παρενέργειες με την gyno να θεωρείται σίγουρη.

Το μόνο αντιανδρογόνο που έχω δει να έχει αποτελέσματα τοπικά από χρήστες είναι το RU, αλλά ακριβό και μπελαλίδικο, δίχως επίσης να αποκλείονται κάποιες παρενέργειες.

Εφόσον παίζεις με 0.5 μπορείς να το κάνεις ανα 5 ημέρες με εφαρμογή της μίνοξ την επόμενη ημέρα και ίσως να δοκίμαζες την προσθήκη της Β12 που είναι πολύ φθηνή.

Το είχα αναφέρει στο hlt πριν κανά μήνα και είχε περάσει στο ντούκου. Παρόλο αυτά τελευταία έχουν αρχίσει αρκετοί και το περιλαμβάνουν ως προσθήκη και κάποιο μέλος έδειξε ενθαρρυντικά αποτελέσματα, δίχως να είναι σίγουρος αν οφείλεται στην Β12

http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/69374-New-Dermaroller-Study-Thoughts-comments/page104

Είμαι ο TNTS

Την ποστάρω και εδώ

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αυτή την εντύπωση είχα και εγώ, ότι δεν είναι απαραίτητο το ρόλερ με χρήση τοπικού αντιανδρογόνου. Όσον αφορά τη σπιρο δεν είχα καμία πρόθεση για όραλ λόγω παρενεργειών, αλλά μόνο τοπικά.

Ειλικρινά δε βρίσκω το λόγο να σταματήσω τη μινοξιδίλη την ημέρα εφαρμογής του ρόλερ, εκτός αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που το προτείνεις, επίσης θα με βόλευε η χρήση του ρόλερ 0.5mm κάθε 5 ημέρες, αν και δεν ξέρω αν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Όσον αφορά τη χρήση της Β12, κοίταξα το σχετικό άρθρο στο αγγλικό φόρουμ που με παραπέμπεις και δεν κατάλαβα να υπάρχει σημαντικός λόγος χρήσης της από εμένα.
1ον γιατί η μελέτη που διάβασα αναφέρεται σε άτομα τα οποία έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών
2ον γιατί το στατιστικό δείγμα είναι υπερβολικά μικρό (για εμένα προσωπικά), συγκεκριμένα αναφέρει ότι οι μέσες τιμές και η τυπική απόκλιση των αποτελεσμάτων μπορεί να προέρχεται από τουλάχιστον 5 ανεξάρτητα πειράματα (5 άτομα δηλαδή)
3ον από τα δεδομένα της έρευνας (όσο αξιόπιστα μπορεί να τα θεωρήσει κανείς) προκύπτει όντως ανάπτυξη μαλλιών η οποία οφείλεται στη χρήση βιταμίνης Β12 αλλά σε συνθήκες in vitro (συνθήκες δοκιμαστικού σωλήνα) όχι in vivo (πραγματικές συνθήκες) και πιστεύω υπάρχει αρκετή διαφορά ανάμεσα στις δυο συνθήκες
Μπορεί να υπάρχει όντως μια θετική επίδραση από τη χρήση Β12 αλλά δε με πείθει κάτι προς το παρόν.

jimch83

New Member
GOMI είπε:

Είμαι ο TNTS

Την ποστάρω και εδώ

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αυτή την εντύπωση είχα και εγώ, ότι δεν είναι απαραίτητο το ρόλερ με χρήση τοπικού αντιανδρογόνου. Όσον αφορά τη σπιρο δεν είχα καμία πρόθεση για όραλ λόγω παρενεργειών, αλλά μόνο τοπικά.

Ειλικρινά δε βρίσκω το λόγο να σταματήσω τη μινοξιδίλη την ημέρα εφαρμογής του ρόλερ, εκτός αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που μου το προτείνεις, επίσης θα με βόλευε η χρήση του ρόλερ 0.5mm κάθε 5 ημέρες, αν και δεν ξέρω αν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Όσον αφορά τη χρήση της Β12, κοίταξα το σχετικό άρθρο στο αγγλικό φόρουμ που με παραπέμπεις και δεν κατάλαβα να υπάρχει σημαντικός λόγος χρήσης της από εμένα.
1ον γιατί η μελέτη που διάβασα αναφέρεται σε άτομα τα οποία έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών
2ον γιατί το στατιστικό δείγμα είναι υπερβολικά μικρό (για εμένα προσωπικά), συγκεκριμένα αναφέρει ότι οι μέσες τιμές και η τυπική απόκλιση των αποτελεσμάτων μπορεί να προέρχεται από τουλάχιστον 5 ανεξάρτητα πειράματα (5 άτομα δηλαδή)
3ον από τα δεδομένα της έρευνας (όσο αξιόπιστα μπορεί να τα θεωρήσει κανείς) προκύπτει όντως ανάπτυξη μαλλιών η οποία οφείλεται στη χρήση βιταμίνης Β12 αλλά σε συνθήκες in vitro (συνθήκες δοκιμαστικού σωλήνα) όχι in vivo (πραγματικές συνθήκες) και πιστεύω υπάρχει αρκετή διαφορά ανάμεσα στις δυο συνθήκες
Μπορεί να υπάρχει όντως μια θετική επίδραση από τη χρήση Β12 αλλά δε με πείθει κάτι προς το παρόν.

jimch83

New Member

Ειλικρινά δε βρίσκω το λόγο να σταματήσω τη μινοξιδίλη την ημέρα εφαρμογής του ρόλερ, εκτός αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που μου το προτείνεις, επίσης θα με βόλευε η χρήση του ρόλερ 0.5mm κάθε 5 ημέρες, αν και δεν ξέρω αν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στο λινκ που σου έδωσα, αναφέρει περιληπτικά τον τρόπο που δουλεύει η Β12. Στο άλλο λινκ που αφορά πατενταρισμένη μορφή της, αναφέρει ότι αυξάνει τα dp cells. Το ότι μια έρευνα είναι in vitro και όχι in vivo, όσες διαφορές και αν φαινομενικά υπάρχουν, κατά καιρούς έχουν δουλέψει το ίδιο, ενώ μερικές φορές, ανάλογα το έδαφος των κανονικών συνθηκών, μπορεί να δουλέψει και καλύτερα.
Όλα είναι υποκειμενικά.

Επίσης το ότι αφορά μεταμοσχευμένα μαλλιά, το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό όταν πρόκειται για ρολλερ, γιατί υπάρχουν πολλές ομοιότητες στον τρόπο που προσπαθούμε να μιμηθούμε (όχι με ιδιαίτερη επιτυχία μέχρι στιγμής) με το να μικροτραυματίζουμε την περιοχή ώστε να ενεργοποιήσουμε παράγοντες που θα βοηθήσουν τα βλαστοκύτταρα της επιδερμίδας να διαφοροποιηθούν και να μεταναστεύσουν για τη δημιουργία υγιή θύλακα.

Κατά την εξαγωγή και στη συνέχεια τοποθέτηση των μοσχευμάτων, φέρονται μαζί και βλαστοκύτταρα.

Για να συμβεί αυτό, είναι απαραίτητο να έχει ενεργοποιηθεί το wnt μονοπάτι. Η Β12, ενεργοποιεί αυτό το μονοπάτι, όπως ακριβώς αναφέρεται εδώ για το vpa

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4063.html

Εκτός αυτού όμως, έχει ένα παραπάνω συν από το vpa, που μόνο του φυσικά δεν δούλεψε και αυτό είναι ότι ανοίγει τα κανάλια καλίου, κάτι που κάνει αρχικά η μινοξιδίλη και δείχνει να δουλεύει.
Το κατά πόσο ο οργανισμός που σιγά σιγά αναπροσαρμόζεται με τον χρόνο στη δράση αυτή της μινοξιδίλης και την καθιστά πλέον αναποτελεσματική, μπορεί να ερεθιστεί ξανά ώστε να ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι, παραμένει ερωτηματικό.
Στα "χαρτιά" λοιπόν, η Β12, δείχνει μια ιδανική και ακίνδυνη προσθήκη σε συνδυασμό με ρολλερ.
Φυσικά μιλάμε για μεγάλα mm και όχι για 0.25, ενώ προσωπικά και το 0.50 το θεωρώ οριακό. Θα προτιμούσα από 0.75 και πάνω, αλλά εφόσον το έχεις ήδη πορεύεσαι προς το παρόν με αυτό.

Το ότι σου είπα να βάζεις τη μινοξιδίλη μετά από κάποιο διάστημα, αφορά αποκλειστικά την απορρόφησή της. Αν έχεις μικροπαρενέργειες, αυτό θα σου τις αυξήσει, μιας και το ρόλλερ έχει δείξει ότι αυξάνει τη διαπερατότητα του δέρματος μέχρι και 2000% ανάλογα τα mm.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xxxray

Member
υπάρχει άλλος εκτός απο μένα; πάνω κάτω τα ίδια. στους κροτάφους πάει καλά στο μπιφτέκι συνεχίζει η αραίωση που υποτίθεται είναι και πιο εύκολη περιοχή. δεν ξέρω τι να πω

kapa

Μέλος του προσωπικού
εγω παντως το roller το σταματησα λογω ελειψης αποτελεσματων.
απο ενα σημειο και μετα εκεινα τα ωραια πραγματα με την τριχοπτωση αρχισαν να φευγουν,εβλεπα πτωση θεραπειας και οχι κατι παροδικο,η τριχοπτωση μου αρχισε να επανερχεται και καποιες μερες απορουσα αν κανω εστω κατι.
μιλαω παντα για 0,75mm και κατω.
για 1,5 δεν εχω ιδεα
γενικα το roller σκετο,απο 0,75 και κατω, δεν μπορει να σταθει στην ΑΑ

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
1.5mm κάνω μια φορά το μήνα και ενδιάμεσα κάθε 10 ημέρες 0,75. Τίποτα το ιδιαίτερο...περισσότερο το κάνω πλέον για να κινείται λίγο το δέρμα...
Όμως όσο δυνατά και να το πιέσω, θα δω σπάνια κυλίδες αίμα, σε αντίθεση με όσα αναφέρουν σε φόρουμ του εξωτερικού ότι βγάζουν αρκετό αίμα κατά τη διαδικασία και νομίζω ότι αυτό δεν είναι θετικό.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε φόρουμ του εξωτερικού όλο και περισσότεροι αναφέρουν θετικά πράγματα. Μόνο σε μας δεν δουλεύει...? :2m:

dk1984

Member
http://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?t=14692

dk1984 είπε:
http://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?t=14692
Οπως με πληροφορησε ο Gomi ειναι κάτι αντίστοιχο με το ρολλερ μόνο που είναι με δόνηση κατά τη διεισδύση και προκαλεί μεγαλύτερο εύρος. Λένε και οτι ματώνει. Δεν ξερουμε αν έχει κυκλοφορήσει κάτι και πόσο κοστίζει. Επίσης λένε ότι ανά 4μηνο θέλει ρύθμιση. Καλό φαίνεται πάντως και έχει καλές φοτο με αποτελέσματα.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εδώ είναι η πατέντα

http://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2013084189&recNum=122&maxRec=45356&office=&prevFilter=&sortOption=&queryString=robotics&tab=PCT+Biblio

Ο τρόπος λειτουργίας του πάνω κάτω είναι όπως την περιγράφει ένα μέλος εδώ

Imagine a device that does Dermarolling (wounding), while simultaneously sending electrical signals and vibrations to stimulate blood vessel formation and release growth factors (FGF-9 etc) to induce hair follicle neogenesis! On top of that they have managed to block scalp 5-alpha reductase (Type I) by firing charged Zinc and Copper elements in the dermal layer using this special derma-roller!

I don't know if you guys undrestand! We blocked scalp 5-a-reductase via minerals!

What I read tonight has blown my mind! I need the whole night to think about what I just read!!!! OMG...we don't have to be worried about libido problems, PFS, etc!!!

Guys, if you're sick of Finasteride or have advanced hairloss, this may bring us back 1-2 norwoods!

Treatments are done by patients at home! They range from 5-20 minutes 3 times per week. Results are visible by 6 months and some patients almost completely reversed their hairloss by 12 months!!!! They had 70% responder rate as well

Μπλουζα