gianniskritikos2
Active Member
τι χρισιμοποιουνε για λοσιον? ζινκ βλεπω αλλα δεν πολυ καταβαινω... βαζουν λοσιον?αν ναι με τι μεσα και τα αποτελεσματα ειναι αληθινα λογικα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ με zinc δεν είδα κάτι, ίσως γιατί δεν το χρησιμοποίησα μόνο του καθημερινά, το έβαζα ανά 2 μέρες και τις υπόλοιπες minox.kapa είπε:εγω ειδα πολυ επανεκφυση με συνδιασμο roller zinc oxide cream,κριμα που δεν κρατησα φωτο,οχι σαν αυτα που εχω στο θεμα τα οποια ειναι με σκετο zinc oxide cream http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5041-page-15.html
περισσοτερο και με εντυπωσιακη ταχυτητα
αυτο που απετυχε σε εμενα ειναι ο συνδιασμος roller,minoxidil.
δυστυχως ειναι γρασσο σε λαδιλα και οχι απο τα εκδοχα,αλλα η ιδια η ουσια ειναι πολυ λιπαρη
gkok είπε:Εγώ με zinc δεν είδα κάτι, ίσως γιατί δεν το χρησιμοποίησα μόνο του καθημερινά, το έβαζα ανά 2 μέρες και τις υπόλοιπες minox.kapa είπε:εγω ειδα πολυ επανεκφυση με συνδιασμο roller zinc oxide cream,κριμα που δεν κρατησα φωτο,οχι σαν αυτα που εχω στο θεμα τα οποια ειναι με σκετο zinc oxide cream http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5041-page-15.html
περισσοτερο και με εντυπωσιακη ταχυτητα
αυτο που απετυχε σε εμενα ειναι ο συνδιασμος roller,minoxidil.
δυστυχως ειναι γρασσο σε λαδιλα και οχι απο τα εκδοχα,αλλα η ιδια η ουσια ειναι πολυ λιπαρη
GOMI είπε:Σε φόρουμ του εξωτερικού όλο και περισσότεροι αναφέρουν θετικά πράγματα. Μόνο σε μας δεν δουλεύει...? :2m:
εεε δεν εχουμε και τα ιδια γονιδια με τους αλλους λαους
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ξανα δοκιμασε το σωστα.Serifis είπε:Όχι φίλε μου. 5-6 ρολαρίσματα που αναφέρω εννοώ πως συνολικά έχω ρολάρει 5-6 φορές, άρα ανα 4 μέρες. Βέβαια ξαναδιαβάζοντας την αρχική κάνω ένα λάθος στο ρολάρισμα, αντί να περνάω μια φορά το ρολλερ και μετά να το σηκώνω και να ξαναπερνάω, το έχω συνέχεια σε επαφή στην εκάστοτε περιοχή και το ρολάρω πάνω κάτω. Δεν νομίζω όμως να ωφείλεται σε αυτό το ότι δεν έχω δει αποτελέσματα...Λες να του δώσω ένα μήνα ακόμα περιθώριο;
Serifis είπε:Δεν έχει να κάνει δηλαδή με το πόσο τραυματίζεις μια περιοχή, αλλά πως την τραυματίζεις...
Serifis είπε:Λοιπόν παιδιά έχω να αναφέρω ότι σε όποιο σημείο εφαρμόζω το ρολερ έχω αδειάσει πολύ. Δεν έχω συμπληρώσει βέβαια μήνα και σκεύτομαι ότι ίσως να είναι ένα πολύ δυνατό shedding. Οι τρίχες που πέσανε δεν ήταν μεγάλες, ήταν αυτές που έχουν αα...Περνάω βέβαια και τρελή τριχόπτωση, μιλάμε όλο οι τρίχες έχουν λεπτύνει και πεύτουν τρίχες από παντού, δεν ξέρω αν κάποιος αντιμετοπίζει τα ίδια αυτήν την περίοδο...Τι λέτε να κάνω, λέτε να είναι shedding ή απλά το ρολερ δεν κάνει τίποτα σε μένα;