Σωστή χρήση derma roller

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το ανέφερα και σε μια άλλη συζήτηση, αλλά είπα να το αναφέρω και εδώ. (το κάνω copy - paste)

Πρόσφατα διάβαζα σε ένα αντίστοιχο φόρουμ κάποιο μέλος ο οποίος παλεύει και αυτός με την Α.Α. για χρόνια απ ότι λέει. Πηγαίνοντας σε μια δερματολόγο αυτή μετά από λεπτομερή εξέταση στο κεφάλι του είπε ότι έχει αυτοάνοση αλωπεκία. Του εξήγησε πως το συμπέρανε αυτό από τη μορφή της αραίωσης που είχε η οποία ήταν ιδιαίτερα συμμετρική. (εδώ δεν μπορώ να καταλάβω φυσικά τη διαφορά από την Α.Α. και απ ότι ανέφερε, ούτε ο ίδιος)

Για να μην τα πολυλογώ του είπε πως έχει θεραπεύσει αρκετό κόσμο και έχει καταφέρει να τους επαναφέρει σχεδόν όλα τους τα μαλλιά.
Απ όσο μπόρεσα να καταλάβω αυτό το επιτύγχανε με κάποιο τοπικό το οποίο δημιουργούσε μια πολύ έντονη φλεγμονή στο δέρμα (με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό) και κατ αυτόν τον τρόπο οδηγούσε τα λευκοκύτταρα του ανοσοποιητικού να ασχοληθούν με αυτό αφήνοντας έτσι τους θύλακες ήσυχους, για τους οποίους ανέφερε πως για το ανοσοποιητικό θεωρούνται ως εισβολείς - ξένα σώματα γι αυτό και τους επιτίθεται.

Το τοπικό που πρότεινε είναι αυτό (SADBE)

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15897160

Το ανέφερα εδώ γιατί μια μικροφλεγμονή στο δέρμα επιτυγχάνουμε και με το ρολλερ, σε μικρό βαθμό βέβαια και ίσως έχει κάποια κοινή λογική με αυτό που ανέφερε η "τσίφτισσα" απ ότι φαίνεται δερματολόγος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
παρεπιπτοντως το thread piloxll στο baldtruth το εξαφανησαν οι moderators χωρις δικαιολογια και σε αλλα φορουμ εχει ξεκινησει ολοκληρη θεωρια συνωμοσιας

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
παρεπιπτοντως το thread piloxll στο baldtruth το εξαφανησαν οι moderators χωρις δικαιολογια και σε αλλα φορουμ εχει ξεκινησει ολοκληρη θεωρια συνωμοσιας

αν αυτό κάνει όσα υπόσχεται και φαίνονται και στις φότο, οι μεταμοσχεύσεις θα πάνε στα αζήτητα

dk1984

Member
GOMI είπε:
dk1984 είπε:

αν αυτό κάνει όσα υπόσχεται και φαίνονται και στις φότο, οι μεταμοσχεύσεις θα πάνε στα αζήτητα

απλα φοβαμαι ρε GΟΜΙ αν ειναι αληθεια μην παει στα αζητητα και αυτο...δε ξερω δε θελω να μπαινω και εγω σε θεωριες συνωμοσιας αλλα εχω κατα καιρους διαβασει για φαρμακα και μελετες για την τριχοπτωση που κατι ανακαλυψαν και ποτε δεν προχωρησαν.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εδώ, http://foro.recuperarelpelo.com/viewtopic.php?t=49150 στο ισπανικό φόρουμ λένε τα ίδια και μάλιστα αναφέρουν πως στο btt φόρουμ αφήνουν θέματα όπως το trx2 να έχει φτάσει 450 σελίδες χωρίς κανείς να έχει δει κάτι όπως και το cg210 στο οποίο το μέλος που το παρουσίασε παραδέχτηκε μετά από πολύ καιρό που του έκαναν επιθέσεις πως ήταν βαλτός από την εταιρεία να παραμένουν ανοιχτά ως θέματα, ενώ αυτό που είχε πολύ καλές φοτο οι οποίες έδειχναν πέρα για πέρα ρεαλιστικές, διαγράφηκε και μάλιστα σε mail που έστειλαν στους admin για το λόγο δεν πήραν καμία απάντηση.

Αν δούλευε δίχως παρενέργειες, θα πέταγε τη follica και τις κλινικές μεταμόσχευσης έξω από το παιχνίδι.

Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που έχουν δείξει ότι θα βοηθούσαν πολύ και έχουν θαφτεί. Δεν ξέρω αν αυτό είναι ένα από αυτά. Πλέον γι αυτό και δεν ξαναδοκίμασα τπτ απο ότι κυκλοφορεί επισήμως και ψάχνομαι μόνος μου.
Δεν πιστεύω κανέναν τους.

Συμπεριφορές τέτοιες από διαχειριστές του φόρουμ, δίχως καμία εξήγηση και κατά συνέπεια κανένα σεβασμό απέναντι στα μέλη τους, κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε οι δεύτεροι να σταματήσουν να ποστάρουν στο εν λόγω φόρουμ.
Ισχύει για όλα τα φόρουμ βέβαια...:angel:

Το δικό μας μέχρι στιγμής βέβαια είναι αψεγάδιαστο. Ούτε τα spam δεν σβήνονται...7SFGSFA

Komis

Active Member
Στα γρηγορα που διαβασα για το piloxll,καταλαβα οτι εχει να κανει με θετικα και αρνητικα ιοντα,
χωρις ομως να καταλαβω καλα την ολη διαδικασια.
Χθες ξεκινησα να βαζω σπρει απο αποσταγμα φλουδας λεμονιου.
Ειχα διαβασει οτι το λεμονι ειναι το μονο φρουτο στο πλανητη το οποιο ειναι ανιον δλδ αποτελειται απο αρνητικα φορτισμενα σωματιδια,
τα ηλεκτρονια.
Οπου υπαρχουν φλεγμονες στο σωμα εχει σαν αποτελεσμα να εχει χαθει ο ηλεκτρισμος στα κυτταρα,να εχει πηξει τοπικα το αιμα,
και να εχουν επικρατησει τα θετικα φορτισμενα σωματιδια το οποιο οδηγει σε παθησεις.
Για το λογο αυτο ξεκινησα αποσταγμα λεμονιου συν του οτι περιεχει ρουπινη σε μεγαλες ποσοτητες.

dk1984

Member
Komis είπε:
dk1984 είπε:
οι φωτο ειναι αυτες για οποιον δεν προλαβε να τις δει
http://bellicapelli.forumfree.it/?t=67556525

Μπορεις να μου περιγραψεις τον τροπο λειτουργειας εαν γνωριζεις?

Δυστηχως δεν γνωριζω κατι παραπανω περα απο αυτο:
Imagine a device that does Dermarolling (wounding), while simultaneously sending electrical signals and vibrations to stimulate blood vessel formation and release growth factors (FGF-9 etc) to induce hair follicle neogenesis! On top of that they have managed to block scalp 5-alpha reductase (Type I) by firing charged Zinc and Copper elements in the dermal layer using this special derma-roller!

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Komis είπε:
Στα γρηγορα που διαβασα για το piloxll,καταλαβα οτι εχει να κανει με θετικα και αρνητικα ιοντα,
χωρις ομως να καταλαβω καλα την ολη διαδικασια.
Χθες ξεκινησα να βαζω σπρει απο αποσταγμα φλουδας λεμονιου.
Ειχα διαβασει οτι το λεμονι ειναι το μονο φρουτο στο πλανητη το οποιο ειναι κατιον δλδ αποτελειται απο αρνητικα φορτισμενα σωματιδια,
τα ηλεκτρονια.
Οπου υπαρχουν φλεγμονες στο σωμα εχει σαν αποτελεσμα να εχει χαθει ο ηλεκτρισμος στα κυτταρα,να εχει πηξει τοπικα το αιμα,
και να εχουν επικρατησει τα θετικα φορτισμενα σωματιδια το οποιο οδηγει σε παθησεις.
Για το λογο αυτο ξεκινησα αποσταγμα λεμονιου συν του οτι περιεχει ρουπινη σε μεγαλες ποσοτητες.

Αυτό το πήρες έτοιμο ή το έφτιαξες μόνος σου? Λεμόνι χυμό βάζω μαζί με λίγο μέλι σε ένα μπουκάλι νερό και το πίνω στο γυμναστήριο μέσα στην προπόνηση. Το είχα διαβάσει ως πρόταση του steve reeves για αναπλήρωση ηλεκτρολυτών.

Komis

Active Member
Εβαλα κομενες φλουδες λεμονιου σε 2 βαζα μαζι με αιθανολη.
Τα αφησα δυο βδομαδες και επειτα αφου το σουρωσα,αφησα να εξατμιστουν τα 3/4 και να μεινει το ελαιο του.
Εχει καθολου βαση αυτο με τα ιοντα?Πως το βλεπεις?
Απο οτι ειδα τωρα και η piloxll παιζει με αυτα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Komis είπε:
Εβαλα κομενες φλουδες λεμονιου σε 2 βαζα μαζι με αιθανολη.
Τα αφησα δυο βδομαδες και επειτα αφου το σουρωσα,αφησα να εξατμιστουν τα 3/4 και να μεινει το ελαιο του.
Εχει καθολου βαση αυτο με τα ιοντα?Πως το βλεπεις?
Απο οτι ειδα τωρα και η piloxll παιζει με αυτα.

Απ΄οσο το έχω πιάσει, αφορά συσκευή η οποία διεισδύει μέχρι το χόριο (μιλάμε για μήκος κοντά στα 2mm ίσως και περισσότερο) και περιλαμβάνει βελόνες, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να δονούνται υπό αυξανόμενο έλεγχο, θερμοστάτη ο οποίος απελευθερώνει ανάλογη θερμοκρασία και ξεχωριστό εγχυτήρα που απελευθερώνει ιόντα χαλκού και ψευδαργύρου κάτω από το στρώμα της επιδερμίδας. Αναφέρει και κάποια άλλα συστατικά τα οποία δεν τα έχουν προσδιορίσει.

Κατ αυτόν τον τρόπο διαστέλλει τη διατομή του τραύματος και με το σχηματισμό γαλβανικού ρεύματος τα ιόντα αυτά απελευθερώνονται κάτω από το δέρμα.
Το αποτέλεσμα είναι πλήρως καταστολή του 5ar ενζύμου και ανάπλαση του κολλαγόνου, ενώ η εφαρμογή τάσης αντίθετης πολικότητας ξυπνά κατά κάποιο τρόπο τα κύτταρα που ήταν σε καταστολή λόγω της φλεγμονής και βοηθάνε να ξεκινήσει νέος κύκλος τριχοφυΐας.

Αν δεν έχει παρενέργειες, φαίνεται πολύ δυνατό.
Αν από τώρα προσπαθούν να το θάψουν, δεν ξέρω πόσο θα καταφέρει να επιβιώσει περεταίρω...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ναι ρε γμτ, θα μπορούσαμε να μάθουμε από πρώτο χέρι αν δουλεύει ή όχι...

Δείτε εδώ για το γαλβανικό ρεύμα πως χρησιμοποιείται στην αισθητική

http://www.mybeautynet.gr/reymata-galvaniko-ypsisyhna-faradiko/aisthitiki-therapeia-me-galvaniko-i-synehes-reyma-vasikes

Serifis

Active Member
Εγώ ποτέ δεν πίστευα τις ακραίες θεωρίες συνωμοσίας, αλλά ούτε και ότι οι φαρμακοβιομηχανίες είναι μητέρες Τερέζες που θέλουν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα. Όταν όμως τέτοια θέματα φιμώνονται ΑΚΟΜΗ και στα blogs, δεν ξέρω τι να πιστεύω και να ελπίζω πια...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Serifis είπε:
Εγώ ποτέ δεν πίστευα τις ακραίες θεωρίες συνωμοσίας, αλλά ούτε και ότι οι φαρμακοβιομηχανίες είναι μητέρες Τερέζες που θέλουν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα. Όταν όμως τέτοια θέματα φιμώνονται ΑΚΟΜΗ και στα blogs, δεν ξέρω τι να πιστεύω και να ελπίζω πια...

Το τελευταίο, αν ισχύει, είναι το χειρότερο απ όλα, γιατί υποτίθεται είμαστε σε μια κοινότητα με κοινό πρόβλημα τριχόπτωσης και κατανοούμε απόλυτα το πως νιώθει κάποιος - κάποια που βιώνει Α.Α.
Αν και μεταξύ μας τίθεται θέμα συμφερόντων, είναι απλά ντροπή και ξεφτίλα.

mimis giova είπε:
Malista.thainks..egw exw k giroeidhs k lew mhpws einai autoanoso to olo skiniko.gamw to anxos m..

Μην είσαι σίγουρος ότι τελικά δεν περνάμε όλοι κάτι αντίστοιχο. Η Α.Α ως αυτοάνοσο νόσημα ούτε έχει επιβεβαιωθεί απόλυτα αλλά ούτε και καταρριφθεί ως θεωρία.
Στην πίσω σελίδα περιέγραψα στο περίπου πως θεραπεύουν κάποιοι δερματολόγοι το αυτοάνοσο κομμάτι οδηγώντας τα κύτταρα του ανοσοποιητικού σε κάποιο άλλο πρόβλημα και όταν αυτό υποχωρήσει, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να υποχωρήσουν και αυτά. Αν όχι ο κύκλος επαναλαμβάνεται.
Για μένα είναι ιδιοφυέστατο.

Μπλουζα