Εγώ δεν καταλαβαίνω το άγχος σου αν θα στην κόψει κάποιος γιατρός την συγκεκριμένη θεραπεία. Εσύ ανεξάρτητα από τι θα προτείνει κάποιος, θα κάνεις αυτό που είναι σωστό, δηλαδή να συνεχίσεις κανονικά αυτή την θεραπεία που είναι εγκεκριμένη και ασφαλής ώστε να είσαι ήσυχος, ότι κάνεις αυτό που πρέπει χωρίς πειράματα.
[/QUOTE
Δε διαφωνώ αδερφέ απλά εμένα το άγχος μου βρίσκεται στο πως ακριβώς θα μου πει ο γιατρός να παίρνω τη φινα. Εύχομαι να μου πει να τη συνεχίσω σε χάπι γιατί αν μου πει να την παίρνω σε αφρό δυστυχώς δε θα το κάνω και δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό που είπα από πάνω αλλά και με το ότι έχω κουραστεί άπειρα να κάνω το κεφάλι μου χημείο. Να βάζω μινοξιδιλες, αφρούς, λοσιον, κοκτειλ, βιταμίνες και πάει λεγοντας. Να έχω ενα μαλλί κολλημένο στο δέρμα απο τις ουσίες που έχουν κάτσει στην επιφάνεια και να πρέπει ανά 12 να του κάνω ενα νεράκι. Το έχω σιχαθει αυτό το πράγμα. 1 φορα τη μέρα μινοξιδιλη μπόλικους ψεκασμούς και είμαστε καλά. Το ιδανικό θα ήταν να μου έδινε δικό του διάλυμα μινοξ λίγο μπουσταρισμενο και να συνέχιζα φινα. Το θεωρώ λειτουργικό και απόλυτα συμβατό με τη καθημερινότητα μου. Βέβαια όλα αυτά που λέω μπορούν να ερμηνευτουν από κάποιον και ως περιττά καθώς δεν πας στον γιατρό εσυ για να του πεις τι να σου δώσει. Απλά θα προσπαθήσω να του εξηγήσω ακριβώς τη φάση μου και ότι είμαι άτομο που όλο αυτό το χαστούκι το τρώω χρόνια οπότε δεν υπάρχει και λόγος για επιπλέον πειράματα. Μεσα από τις δεκάδες θεραπείες που έχω κάνει γνωρίζω το τρόπο με τον οποίο το μαλλί μου δείχνει πιο υγιές οπότε θα ήθελα να δω αν θα υπάρξει χρυσή τομή σε κάτι που θα ναι και πολύ αποδοτικό για μένα αλλά και συμβατό με τα θέλω μου αλλά και τις προτάσεις του γιατρού .