Supermario158
Active Member
ευχαριστω lover θα γινω αφανας δεν μασαω!!Φιλαράκι μου έχουν δίκιο τα παιδιά ως προς την θεραπεία!Πιστεύω ότι ο γιατρός σου θα σε ενημερώσει καθώς είναι αρκετά δεκτικός με την θεραπεία!Εγώ όταν είχα πάει στον συγκεκριμένο πριν 2-3 χρόνια για να με εξετάσει όταν με είδε μου είπε παίρνεις Φίνα+Μινο?Όχι του απάντησα και αλήθεια τότε δεν τα ήξερα καν!Γιατί με ρώτησε?Δεν ξέρω του απάντησα!
Εκεί άρχισα να πονηρεύομαι με αυτά και έβαλα την Μίνο στο παιχνίδι γιατί την Φϊνα την φοβόμουν(Κακώς)Η αλήθεια είναι ότι και η Μίνο με βοηθησε και έδωσε νέα τριχάκια σε σημεία αραιά!Τώρα έβαλα και την Φίνα εδώ και 1 μήνα αν και αργά να δω αν με βοηθήσει!
Μην αγχώνεσαι έχεις ακόμα μαλλούρα αλλά όπως σου είπαν και τα παιδιά καλό είναι να ξεκινήσεις συντηρητική θεραπεία για να διατηρήσεις αυτά τα μαλλιά που έχεις για χρόνια!!!Το shock loss μη σε φοβίζει!Θα σου προτείνει την κατάλληλή θεραπεία ο γιατρός για να σώσεις την κατάσταση!Είπαμε φιλαράκι Θετική ενέργεια και όλα θα πάνε καλά!
Άσχετο με τις φώτο και τα pixel θυμήθηκα λίγο και Predator!!!ταινιάρα στα χρόνια μας!!!!
Οταν τα εβαλα και το ειδα αυτο μου ηρθε στο μυαλο και εμενα χαχαχαχαχαχαχ
To prey σου αρεσε?