12 μήνες fina και ΜΜ στον Dr. Freitas 16/5 & 17/5/24

JimKan1

Well-Known Member
Είδες που έχει και μεγάλες φίρμες γιατρούς που τους ξεφεύγουν πολυτριχα στη hairline?Θυμασαι που στα έλεγα ;
Για τον Φρειτας και εγω τα εχω πει για τα πολυτριχα, ομως αλλο να σου ξεφυγουν καποια και αλλο να ειναι η χερλαιν 80% πολυτριχα, εκει φτανεις να πεις οτι σου εχουν ξεφυγει τα μονοτριχα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα πολύτριχα της hairline προοριζόντουσαν για μονότριχα, απλά δεν τα τρίμαραν καλά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όλοι οι Ισπανοί (σχολή Λορένζο) δεν εξάγουν σχεδόν ποτέ μονότριχα. Χρησιμοποιούν "σακετεμένα" πολυτριχα (πάντα υπάρχει ένα τέτοιο ποσοστό κατά το extraction όταν γίνεται transection). Έτσι λοιπόν αν ένα 3τριχο κατά την εξαγωγή τραυματιστεί μπαίνει σε ξεχωριστό τμήμα στο δισκάκι με τις εξαγωγές έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν δίτριχο ή μονότριχο ανάλογα με την καταστασή του. Για να είσαι σίγουρος ότι θα το χρησιμοποιήσεις π.χ σαν μονότριχο (και θα φυτρώσει σαν μονότριχο) πρέπει να πας σε ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και να το τριμάρεις με ξυραφάκι, δηλαδή να απόκοψεις την τραυματισμένη ρίζα. Αν δεν το κάνεις (ή δεν το κάνεις καλά) παρόλο που θεωρείς ότι η τραυματισμένη ρίζα δεν θα δώσει τρίχα, πολλές φορές δίνει και έτσι έχεις ένα πολύτριχο στην hairline αντί για μονότριχο.

JimKan1

Well-Known Member
Όλοι οι Ισπανοί (σχολή Λορένζο) δεν εξάγουν σχεδόν ποτέ μονότριχα. Χρησιμοποιούν "σακετεμένα" πολυτριχα (πάντα υπάρχει ένα τέτοιο ποσοστό κατά το extraction όταν γίνεται transection). Έτσι λοιπόν αν ένα 3τριχο κατά την εξαγωγή τραυματιστεί μπαίνει σε ξεχωριστό τμήμα στο δισκάκι με τις εξαγωγές έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν δίτριχο ή μονότριχο ανάλογα με την καταστασή του. Για να είσαι σίγουρος ότι θα το χρησιμοποιήσεις π.χ σαν μονότριχο (και θα φυτρώσει σαν μονότριχο) πρέπει να πας σε ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και να το τριμάρεις με ξυραφάκι, δηλαδή να απόκοψεις την τραυματισμένη ρίζα. Αν δεν το κάνεις (ή δεν το κάνεις καλά) παρόλο που θεωρείς ότι η τραυματισμένη ρίζα δεν θα δώσει τρίχα, πολλές φορές δίνει και έτσι έχεις ένα πολύτριχο στην hairline αντί για μονότριχο.

Οκ, γι αυτο ρωτησα για διευκρινιση, αρα προχειροτητα και βιασυνη, υποτιθεται πληρωνεις παραπανω για να τα αποφυγεις αυτα…

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οκ, γι αυτο ρωτησα για διευκρινιση, αρα προχειροτητα και βιασυνη, υποτιθεται πληρωνεις παραπανω για να τα αποφυγεις αυτα…

Όπως έχω ξαναπεί (χωρίς αυτό να είναι μομφή για το εδώ περιστατικό) εγώ πείθομαι μόνο όταν δω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, τυχαία, ανεξάρτητα και διαφορετικής δυσκολίας αποτελέσματα. Τα επίσημα και αυτά που ποστάρονται πολλές φορές σαν ανεξάρτητα (ενώ δεν είναι) έχουν κάποια αξία αλλά δεν δείχνουν σε καμμία περίπτωση την πραγματική εικόνα των skills ενός γιατρού (όσον αφορά το ποσοστό επιτυχίας).

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εσύ @Thanos92 δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι, είσαι πολύ νωρίς. Θες άλλους 2-3 μήνες για να έχεις μια καλύτερη εικόνα. Από το 5 στο 7 γίνονται τα περισσότερα θαυματα. Ως εκ τούτου υπομονή.

ManCyprus87

Well-Known Member
Από αυτά που βλέπω στις φώτο που έβαλες του 5μηνου, θα έλεγα καταρχήν όσο αφορά την πυκνότητα, αν και νωρίς φαίνεται ότι θα πιάσει πολύ υψηλά επίπεδα στους επόμενους 2-3 μήνες.
Τώρα όσο αφορά τη φυσικότητα και την ομοιογένεια, εκεί περίμενα κάτι παραπάνω γνωρίζοντας ειδικά ότι αυτές οι 2 παράμετροι είναι από τα δυνατά ατού του συγκεριμένου γιατρού.
Τα micro-irregulations ίσως και να τα έκτισε σωστά, αλλά αυτό που λες και δείχνεις ειδικά στο κέντρο και στη δεξιά πλευρά με κάποια πολύτριχα και χοντρές τρίχες φαίνεται ότι ισχύει.
Θα έπρεπε να είχαν τοποθετηθεί πιο λεπτές τρίχες και η μετάβαση από τη χερλαιν στα πιο πίσω εκατοστά να γίνεται πιο ομαλά. Φυσικά εμείς γιατροί δεν είμαστε, και δε ξέρω και ποιος γιατρός θα μπορούσε να τα κάνει όλα ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα έχουμε στο μυαλό μας εμείς τα μέλη του φόρουμ ..
Θα ήθελα όμως να το δω στο 9μηνο, όπου θα έχουμε καλύτερη συνολικά εικόνα. Είναι νωρίς ακόμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Thanos92

Active Member
Φώτο πριν την μμ με κανονικό μαλλί έχει ποσταριστεί κάπου;
Ναι είναι σε άλλο post. Πρεπει να τα βαλω σε ένα όλα μαλλον.
Εδω: https://www.hairlossgr.com/forum/th...-freitas-κλπ-Ισπανία.13351/page-9#post-262872

Και εδω: https://www.hairlossgr.com/forum/threads/Γνώμη-για-κλινικές-μμ-εξωτερικού-2.14177/page-5#post-314483

Sansiro

Member
καλύτερα να έφτιαχνες ενα νεο νημα φιλε να έβαζες ολες τις φωτογραφίες μαζεμένες από την αρχή εως εδω...γιατι έτσι ειναι λιγο μπλεγμένα

Thanos92

Active Member
Έχεις φώτο από τον σχεδιασμό, σου έστειλαν;
Δεν έχω ζητήσει ακόμα τις φωτογραφίες σχεδιασμού αλλά έχω μια που με έβγαλε η αδελφή μου. Δεν είναι κοντινή δυστυχώς. Επίσης στο πρώτο λινκ που έστειλα πριν, έχω και φωτο πριν χάσω μαλλί.
Στη σελιδα 6 του νήματος εδώ έχω και φωτο αμέσως μετα την επέμβαση.

Συνημμένα

• IMG_0279.jpeg
    IMG_0279.jpeg
    707.4 KB · Προβολές: 54
Τελευταία επεξεργασία:

Thanos92

Active Member
καλύτερα να έφτιαχνες ενα νεο νημα φιλε να έβαζες ολες τις φωτογραφίες μαζεμένες από την αρχή εως εδω...γιατι έτσι ειναι λιγο μπλεγμένα
Ειναι μια σκέψη αυτό αλλά καλύτερα θα ηταν να μπορούσα να επεξεργαστώ το πρώτο μήνυμα αυτου εδω του νήματος και να προσθέσω τα λινκ.

Α που μολις ειδα οτι μπορώ !

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αρκεί αυτή. Άρα έκανες σημαντικό κατέβασμα στην hairline και δημιουργία νέας σε άδεια περιοχή. Είσαι ένα πολύ καλό παράδειγμα απομυθοποίησης αυτών που πιστεύουν σε μάγους κλπ. χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τις εκάστε συνθήκες. Τι εννοώ. Το μαλλί σου (παρόμοιο με το δικό μου) είναι χοντρό και σπαστο/σγουρό. Σχεδόν όλα τα παραδείγματα εντυπωσιακών hairline που βλέπουμε και εκθειάζουμε αντιστοίχως τους γιατρούς αφορούν κανονικές προς λεπτές τρίχες και προπαντών ίσιες. Πολλές φορές δε την ανασύσταση υπάρχουσας hairlines που με την φίνα διατηρεί όλες εκείνες τις λεπτές τριχούλες που δίνουν φυσικότητα. Η δικιά σου περίπτωση (όπως και η δικιά μου) είναι η δυσμενέστερη. Πέραν των όποιων λαθών με τα πολύτριχα (εξήγησα τον λόγο) για να αποκτήσεις φυσικότητα με τέτοια χαρακτηριστικά θέλεις πολύ μεγαλύτερο αριθμό μονοτρίχων (και όχι μόνο 270 τα οποία προέρχονται από σακατεμένα χοντρα 3τριχα, άρα χοντρά), κάτι όμως που θα έριχνε σημαντικά τον λόγο και έτσι θα διακινδύνευες την κάλυψη. Πιο safe θα ήταν 3500g με 500-600 μονοτριχα, 270 από σακατεμένα πολύτριχα (αναγκαστικά) και 300 αμιγώς μονότριχα από τα πλάγια. Με την υποστήριξη που έχεις από τις πίσω ζώνες και με τα χαρακτηριστικά σου (χοντρή τρίχα, σγουρή και καλός λόγος) θεωρώ ότι στο 8-9μηνο θα έχεις καλή κάλυψη. Η φυσικότητα θα βελτιωθεί εν καιρώ γιατί η τρίχα μετά τους 18 μήνες θα στρώσει. Για να πετύχεις όμωςτην φυσικότητα που έχεις στο μυαλό σου θα πρέπει να ρίξεις αρκετά μονότριχα, 300-400, (όσο πιο λεπτά γίνεται, συνήθως από τα πλάγια) μπροστά από τα εμφανή πολύτριχα, δηλαδή να κατέβει 2-3mm, για να την γλυκάνεις.

Τελευταία επεξεργασία:

Thanos92

Active Member
Αρκεί αυτή. Άρα έκανες σημαντικό κατέβασμα στην hairline και δημιουργία νέας σε άδεια περιοχή. Είσαι ένα πολύ καλό παράδειγμα απομυθοποίησης αυτών που πιστεύουν σε μάγους κλπ. χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τις εκάστε συνθήκες. Τι εννοώ. Το μαλλί σου (παρόμοιο με το δικό μου) είναι χοντρό και σπαστο/σγουρό. Σχεδόν όλα τα παραδείγματα εντυπωσιακών hairline που βλέπουμε και εκθειάζουμε αντιστοίχως τους γιατρούς αφορούν κανονικές προς λεπτές τρίχες και προπαντών ίσιες. Πολλές φορές δε την ανασύσταση υπάρχουσας hairlines που με την φίνα διατηρεί όλες εκείνες τις λεπτές τριχούλες που δίνουν φυσικότητα. Η δικιά σου περίπτωση (όπως και η δικιά μου) είναι η δυσμενέστερη. Πέραν των όποιων λαθών με τα πολύτριχα (εξήγησα τον λόγο) για να αποκτήσεις φυσικότητα με τέτοια χαρακτηριστικά θέλεις πολύ μεγαλύτερο αριθμό μονοτρίχων (και όχι μόνο 270 τα οποία προέρχονται από σακατεμένα χοντρα 3τριχα, άρα χοντρά), κάτι όμως που θα έριχνε σημαντικά τον λόγο και έτσι θα διακινδύνευες την κάλυψη. Πιο safe θα ήταν 3500g με 500-600 μονοτριχα, 270 από σακατεμένα πολύτριχα (αναγκαστικά) και 300 αμιγώς μονότριχα από τα πλάγια. Με την υποστήριξη που έχεις από τις πίσω ζώνες και με τα χαρακτηριστικά σου (χοντρή τρίχα, σγουρή και καλός λόγος) θεωρώ ότι στο 8-9μηνο θα έχεις καλή κάλυψη. Η φυσικότητα θα βελτιωθεί εν καιρώ γιατί η τρίχα μετά τους 18 μήνες θα στρώσει. Για να πετύχεις όμωςτην φυσικότητα που έχεις στο μυαλό σου θα πρέπει να ρίξεις αρκετά μονότριχα, 300-400, (όσο πιο λεπτά γίνεται, συνήθως από τα πλάγια) μπροστά από τα εμφανή πολύτριχα, δηλαδή να κατέβει 2-3mm, για να την γλυκάνεις.
Αρα είναι κάτι που γινεται; Ο σχεδιασμός είναι μερικα χιλιοστά πιο πάνω απο την γραμμη που είχα originally μαλλί. Μαλιστα στη δεξιά πλευρά ειναι ακομα πιο ψηλά. Πέρα απο τα πλάγια δεν μπορούν να πάρουν μονότριχα απο το σημείο που ειναι λιγο πιο πάνω απο τον σβέρκο; Η αυτά εχουν ευαισθησία στην DHT ?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εξαρτάται αν έχεις ρέτρο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι με τέτοιο μαλλί δεν φτάνουν 270 μονοτριχα για φυσικότητα. Τα πλάγια γενικά έχουν πιο λεπτές και πιο safe τρίχες

Μπλουζα