12 μήνες fina και ΜΜ στον Dr. Freitas 16/5 & 17/5/24

Thanos92

Active Member
Αν κάποιος πρέπει να φοβάται είναι αυτοί και όχι εσύ!Αλλά θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακόμα την εξέλιξη!
Ναι μολις τώρα αυτό σκεφτόμουν. Εχεις δικιο στο να περιμένω. Είναι σχετικά νωρίς για τελικά συμπεράσματα. Απλά δεν ξέρω...να μην απαντησω τιποτα στο email ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Ναι μολις τώρα αυτό σκεφτόμουν. Εχεις δικιο στο να περιμένω. Είναι σχετικά νωρίς για τελικά συμπεράσματα. Απλά δεν ξέρω...να μην απαντησω τιποτα στο email ?
Απάντησε ότι θα περιμένεις λίγο ακόμα και ότι αν δεν δεις κάποια αλλαγή θα ξαναεπικοινωνήσεις μαζί τους!Σου Οφείλουν δεν τους οφείλεις!

Corona

Active Member
Εγώ είμαι 32 και η ΑΑ ξεκίνησε αργά απο το 2015 και με έφτασε μέχρι Norwood 3 (προς το παρόν) και δεν έχω retrograde alopecia για να θεωρηθεί το σημείο πάνω απο τον σβέρκο ως "no safe donor area". Μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά στο μέλλον retro δηλαδή ? Θέλω να τους απαντήσω γιατί νιώθω σαν να υποτιμούν λιγο την νοημοσύνη μου. Επίσης σκέφτομαι να ανεβάσω νήμα στο hair restoration network που ξέρω ότι εκεί η κλινική παρακολουθεί τι γινεται και έχει δραστηριότητα. Απλά φοβάμαι μην το δούν σαν επίθεση και χαλάσει η επικοινωνία μαζί τους...
Πάντως έχει δικιο νομιζω η κλινική οσον αφορά το safe donor area, οπότε αν σου πάρουν τριχες από εκεί πάνω από το σβέρκο ή πάνω από τα αυτιά ακριβώς που ειναι πιο λεπτές μπορει αργότερα να πέσουν. Το οτι δεν εμφάνισες τώρα εκεί στα 32 που εισαι αρκετά νέος δεν σημαινει οτι δεν θα εμφανιστεί αργότερα. Πάντως μέχρι στιγμής μια χαρά πάει η φύτρωση σου και έχεις πολυ δρομο ακόμα!

Τελευταία επεξεργασία:

Thanos92

Active Member
Η καραμέλα είναι αυτή που λένε όλοι σχεδόν, είσαι σε growth phase..να κανεις υπομονή μέχρι 12-14 μήνα και μετά να πεις 15 Λολ(εαν όντως υπάρχει θέμα)!
Το λολ παει στο σχόλιο τους οτι ο γιατρός έχει βάλει single hairs τοσο κολλητά μεταξυ τους που μπορεί να φαίνονται για διπλά. Ενώ φαίνεται ξεκάθαρα οτι ειναι διπλά και τριπλά με μια κοινή ρίζα. Έτσι κ αλλιώς θα κάνω υπομονή απλά το έστειλα για να υπάρχει.

Μπλουζα