Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πάντως ρε παιδιά θέλω να πω κάτι με όλη την καλή διάθεση . Δεν έχω επισκεφτεί ποτέ μου την κλινική του Β. και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο . Αντιθέτως , είμαι θύμα ανταγωνιστικής του κλινικής με ένα πολύ φτωχό αποτέλεσμα και με λάθος διαχείριση . Αν μου πουν να κρίνω αντικειμενικά έχω δει όντως 3-4 περιστατικά από την κλινική του με πολύ καλά αποτελέσματα και ειλικρινά αν κάποιος μου έλεγε ότι θέλει να κάνει μ.μ αποκλειστικά στην Ελλάδα θα του έλεγα πρώτα να επισκεφτεί αυτόν με τους όποιους αστερίσκους στο μυαλό του , έχουμε συζητήσει πολλάκις .
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι σχέση έχει η κλινική του Β. με το νήμα αυτό . Αυτός ο χώρος στο φόρουμ αφορά ένα consultation που έγινε από τον Lorenzo στο οποίο συμμετείχαν κάποιοι άνθρωποι που μοιραζόνται τις εμπειρίες τους . Για ποιο λόγο σε κάθε συζήτηση για άλλες κλινικές μπαίνουν μέλη και αναφέρουν την παραπάνω κλινική ; Αν θέλουν να υποστηρίξουν τον γιατρό που τους έδωσε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί δεν το κάνουν στα νήματα που αφορούν τον γιατρό ;
Και τελικά η οποιαδήποτε σύγκριση ή κουβέντα ανάμεσα σε μία κλινική από τις κορυφαίες στον κόσμο και στην κλινική του Β. σε ποιον κάνει καλό ;
Αν τίθεται δηλαδή θέμα υποστήριξης του γιατρού πιστεύω ότι η οποιαδήποτε σύγκριση σε αυτό το νήμα οδηγεί ακριβώς στο αντίθετο αποτέλεσμα .
Δεν είμαι αντιπρόσωπος του να απαντήσω. Αλλά η κοινή λογική λέει πως όταν θες να πας στο γιατρο πας στο γιατρό. Θα χρειάζεσαι καρδιολόγο και θα κλείσεις να σε δει η γραμματεας επειδή είναι δωρεάν; είμαστε με τα καλά μας; 50-50 μη πω μεγαλύτερη ευθύνη του ασθενή. Μην εθελοτυφλεις επειδή είναι μελη να είσαι αντικειμενικός.Εγώ θα σε ρωτήσω πως επιτρέπει ο Β. να γίνονται consultation από τέτοια άτομα. Την ευθύνη την φέρει ακέραια αυτός.
Γιατί μήπως έχει περισσότερη εμπειρία ο Βεκρής από την νοσηλεύτρια, Χειρότερα είναι να σε δει ο Βεκρής !! Τους Πέρασα όλους το καλοκαίρι Όλοι τα ίδια είναι στην Ελλάδα !Φίλε felaini, και απευθυνομαι σε όλους όσους το έχουν κάνει αυτό, γιατί κλείνεις ραντεβού με νοσηλεύτρια του Βεκρη και δε κλείνεις με τον ίδιο το Βεκρή; Επειδή χρεώνει 100€ επίσκεψη; Εσύ πόσο κοστολογείς το κεφάλι σου και κλείνεις με όποια νοσηλεύτρια σου τυχει; Μηδέν ευρώ; Δε σας καταλαβαίνω. Αν είναι κάποιος που δεν έχει πρόβλημα φυσικά και ας κλείσει ραντεβού με νοσηλεύτρια ή γραμματέα και γω μαζί του. Οι υπόλοιποι οι υποψιασμενοι που μετά σας φάνηκε και αντιεπαγγελματικο πως κρίνεστε;
Δεν είμαι αντιπρόσωπος του να απαντήσω. Αλλά η κοινή λογική λέει πως όταν θες να πας στο γιατρο πας στο γιατρό. Θα χρειάζεσαι καρδιολόγο και θα κλείσεις να σε δει η γραμματεας επειδή είναι δωρεάν; είμαστε με τα καλά μας; 50-50 μη πω μεγαλύτερη ευθύνη του ασθενή. Μην εθελοτυφλεις επειδή είναι μελη να είσαι αντικειμενικός.
Σιγά μην δώσουμε του βεκρη 100 ευρω..100 σύκα θα του δώσουμε!ήρθε ο κορυφαίος τσάμπα..Και μιλάμε για βεκρη..α ρε για λύπηση είστε!!!Φίλε felaini, και απευθυνομαι σε όλους όσους το έχουν κάνει αυτό, γιατί κλείνεις ραντεβού με νοσηλεύτρια του Βεκρη και δε κλείνεις με τον ίδιο το Βεκρή; Επειδή χρεώνει 100€ επίσκεψη; Εσύ πόσο κοστολογείς το κεφάλι σου και κλείνεις με όποια νοσηλεύτρια σου τυχει; Μηδέν ευρώ; Δε σας καταλαβαίνω. Αν είναι κάποιος που δεν έχει πρόβλημα φυσικά και ας κλείσει ραντεβού με νοσηλεύτρια ή γραμματέα και γω μαζί του. Οι υπόλοιποι οι υποψιασμενοι που μετά σας φάνηκε και αντιεπαγγελματικο πως κρίνεστε;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εσύ ο ίδιος έχεις δηλώσει στο παρελθόν πως πρακτικά δεν είναι αδύνατο να εκπαιδευτεί κάποιος και να κάνει μεταμοσχεύσεις χωρίς να είναι γιατρός. Τέλος πάντων είπες το πιο ακραίο παράδειγμα με τον καρδιοχειρουργό αλλά ο καθένας για να υπερασπιστεί τη θέση του τα χρησιμοποιεί όπως θέλει. Ότι θέματα και να έχει ο καθένας η μμαλλιων θεωρείται αισθητική επέμβαση μη το ξεχνάς.Πέραν του ότι συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, να πω ότι είναι κοινή λογική επίσης να κάνεις εγχείρηση καρδιάς και να περιμένεις να στην κάνει ο καρδιοχειρουργός και όχι οι νοσοκόμες. Με αυτό το σκεπτικό μπερδεύεσαι, θεωρείς ότι αφού οι νοσοκόμες κάνουν τις επεμβάσεις προφανώς θα είναι ικανές να κάνουν και τα consultation, ποιος λοιπόν ο λόγος να δεις τον «γιατρό»;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εσύ ο ίδιος έχεις δηλώσει στο παρελθόν πως πρακτικά δεν είναι αδύνατο να εκπαιδευτεί κάποιος και να κάνει μεταμοσχεύσεις χωρίς να είναι γιατρός. Τέλος πάντων είπες το πιο ακραίο παράδειγμα με τον καρδιοχειρουργό αλλά ο καθένας για να υπερασπιστεί τη θέση του τα χρησιμοποιεί όπως θέλει. Ότι θέματα και να έχει ο καθένας η μμαλλιων θεωρείται αισθητική επέμβαση μη το ξεχνάς.
Φίλε Γιάννη δεν δικαιολόγησα κανένα, θεώρησα αδικαιολόγητο τον ασθενή που κλείνει ραντεβού με γραμματέα και περιμένει να πάρει από αυτη γνώμη γιατρού ως δια μαγείας. Καλή καρδιά δε χρειάζεται να συμφωνούμε.@Akis-multi τωρα συγνωμη φιλε αλλα μαλλον εσυ δεν θελεις να δεις καποια πραγματα...ειναι δυνατον να θεωρεις τον εαυτο σου καλο και αξιοπιστο γιατρο και να αφηνεις στο ονομα σου να κοιταει ο οποιοςδηποτε αλλος τον ασθενη περα απο σενα???και τον δικαιολογεις κιολας(λες και ξερεις κιολας τι παιχτηκε με την συγκεκριμενη περιπτωση!!) οτι ο ασθενης δεν ηθελε να του δωσει τα 100 ευρω και για ''τιμωρια'' δεν θα μπορουσε να δει την μεγαλειοτητα του Βεκρη αλλα καποια ασχετη...να στο πω και αλλιως ομως...ο σοβαρος γιατρος θα ελεγε φιλαρακι αυτη ειναι η πολιτικη μου...αν δεν θες να πληρωσεις δεν σε αναλαμβανω...αλλιως θα ακολουθησεις το δικο μου πρωτοκολλο...