athenian δε συζητάμε κάτι άλλο. Απλά προσπαθούμε να ξεκαθαρισουμε αν τελικά μπορεί η μμ από μόνη της να σου δώσει πίσω μαλλιά ή τα φάρμακα είναι απαραίτητα.
Η μεταμόσχευση θα σου δώσει τα μαλλιά, τα φάρμακα θα σε βοηθήσουν να τα διατηρήσεις ή να καθυστερήσεις την επικείμενη τριχόπτωση σε περίπτωση που στο dna σου είσαι προγραμματισμένος να χάσεις και μαλλί από την δότρια (και από τα εναπομείναντα μαλλιά στην λήπτρια). Αν δεν είσαι προγραμματισμένος δεν χρειάζεσαι φάρμακα, αυτό όμως δεν μπορεί να στο πει κανείς.
Επίσης ο Λορέντζο και οι υπολοιποι δεν ειναι δερματολογοι να μας πουν τι φάρμακο θα πάρουμε για να πολεμήσουμε το πρόβλημα, σε χειρούργο που κάνει μμ πάμε.
Ο Λορέντζο μου τόνισε κάποια πράγματα που μου είχε υποδείξει λανθασμένα η καθηγήτρια δερματολογίας που με επέβλεπε και είχαν σαν συνέπεια ξηροδερμία. Δεν μένει παρά να ακολουθήσω τις οδηγίες του και να σου πω ποιος είναι καλύτερος σε αυτό το θέμα ...
Είναι ένα όπλο στα χέρια τους για να βοηθήσουν τη δουλειά τους, αν όμως δεν υπήρχε η φίνα και τα άλλα και έκαναν όλοι τους μόνο μμ θα ήταν καλοί στη δουλειά τους τελικά; Είναι η μμ λύση για τη φαλάκρα;
Τον Λορέντζο τον έχω επιλέξει γιατί είναι άριστος στην διαχείριση της δότριας και ειδικά στην τοποθέτηση (για μένα μια κατηγορία μόνος του εκεί με πολύ πίσω τον ερντο). Θεωρώ πως αυτό θα πρέπει να είναι το κριτήριο. Από εκεί και πέρα το αν θα μου μείνει το μαλλί (δεν μιλάμε για σοκλος) εξαρτάται και από απρόβλεπτους παράγοντες. Μπορεί κάποια από τα μεταμοσχευμένα ή τα εναπομείναντα να είναι προγραμματισμένα να πέσουν. Μπορεί όλα και μπορεί και κανένα. Δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό.
Ο Λορέντζο προφανώς προτείνει χάπια γιατί θέλει να κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να υποστηρίξει την δουλειά του σε βάθος χρόνου. Εγώ έχω επιλέξει να μην πάρω ποτέ, γιατί για μένα τουλάχιστον άλλα πράγματα είναι πολύ πιο σημαντικά και ούτε καν θα έμπαινα στην διαδικασία να τα ρισκάρω. Θα το κάνω χωρίς και όσο κάτσει. Αν τα διατηρούσα 10 χρόνια θα ήμουν ικανοποιημένος. Κάποτε διάβασα εδώ την απίστευτη δήλωση "όλοι εμείς που παίρνουμε χάπια γνωρίζουμε ότι κάποια στιγμή δεν θα μας κάνει κουκου" .... αδιανόητα πράγματα ...