weznem
Well-Known Member
ναι ισχυει,βεβαια παιζει μεγαλο ρολο το σχημα του κεφαλιου,σε ενα οβαλ η στρογγυλο προσωπο το ανοιγμα των κροταφων κανει το προσωπο ακομα πιο στρογγυλο, ενω ενα κεφαλι πιο ορθογωνιο η αν θελεις που αρχιζουν να στογγυλευουν οι γωνιες του απο το υψος των φρυδιων και πιο πανω δεν το <<Χαλαει>> πολυ το θεμα εμφανιση..επισης εχω λιγο μεγαλυτερο κουτελο οποτε διχως μαλλια μεγαλωνει και αλλο... παιζουν ρολο ολα αυτα..το να σου πηγαινει η ραφλα ειναι ενα τζοκερ.. :blush:Soralteno είπε:weznem είπε:κοντοζυγωνει η ωρα της αλλαγης στα μαλλια!!
καλη επιτυχια και μην αγχωνεσαι να σκεφτεσαι ομορφα πως θα εισαι μετα..πλερωνεις που πλερωνεις αδρά,απολαυσετο ρε γαμωτο!!
τελευταια βλεπω τους κροταφους λιγο πιο ανοιχτους και ολο σκεφτομαι μια μ/μ να κλεισω αυτα τα ρημαδια θα με αλλαζε πολυ.. no mοney no honey ομως..(στρογγυλευει πολυ το κεφαλι μου και το λιγο ανοιγμα στους κροταφους δεν με κολακευει καθολου σε αντιθεση με αλλα κεφαλια που δεν δειχνει ασχημο)
ειπα λιγο τον πονο μου ελπιζω να μην σε πειραζει
Ναι ρε π*** μου, όντως, αυτοί οι κρόταφοι είναι μεγάλη πληγή. Σου αλλάζουν δραματικά το σχήμα αν φύγουν, και συνήθως είναι μόνο η αρχή.