Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μ αρέσει που καθώστατε και τον παρακαλάτε...μπράβο bouklaBouklas είπε:Σεβαστή η άποψη σου, όμως έχουν περάσει 8 μήνες! Μια διαφορα (για να μην πω το 90% της μεταμόσχευσης) σίγουρα την έχεις.
Όχι φιλε, σε καμια περίπτωση δεν παρακαλάω κανέναν και για τίποτα. Είδα ότι το νήμα είχε σήμερα μηνύματα και έγραψα. Έχουν περάσει 8 μήνες και δεν έχει μπει κάποια ενημέρωση, αυτό όλο. Επίσης το νήμα του φίλου είναι πιο ιδαίτερο από εκείνα των άλλων! Πολύ σπανια βλέπουμε μέλη μας να παρουσιάζουν αποτελέσματα ονομάτων σαν τον Rahal.gkast είπε:μ αρέσει που καθώστατε και τον παρακαλάτε...μπράβο boukla
Stripar είπε:@boukla:
Επέτρεψέ μου να σου πώ ότι κάνεις λάθος!.
ο ρυθμός ανάπτυξης των μαλλιών δέν είναι σε όλους ίδιος!...
Εγώ κουρεύομαι κάθε δεκαπέντες μέρες και ο κουρέας μου μου κόβει τα μαλλιά 1.5 πόντο στο δεκαπενταήμερο , άλλοι κουρεύονται 1.5 πόντο κάθε 2μήνες.
Τι σημαίνει αυτό?... άν και οι δύο κάνουμς μτχ θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα στους 8μήνες?
Μήν τα βάζουμε όλα στο ίδο καλάθι , δέν είναι όλοι οι οργανισμοί το ίδιο!
Stripar είπε:Μιάς και είμουν ο συνοδός του @3746741 στον καναδά και παρών σε όλο του χειρουργείο , να ενημερώσω ότι ο φίλος (πλέον) @3746741 έχει μια διαφορετική προσέγκιση στο όλο θέμα της μτχ.
Σεμνός , ώριμος και αξιοπρεπείς...
Δεδομένου ότι αρνήθηκε , αρνήθηκα τήν όποια ευνοική μεταχείριση και δεδομένο ότι πλήρωσε και το παραμικρό , δέν υπάρχει η παραμικρή σκοπιμότητα για διαφήμιση του εν-λόγου γιατρού - κλινικής.
Όταν ολοκληρώσει το αποτέλεσμά του θα ενημερώσει το παρών νήμα , με όλες τις απαραίτητες φωτό όλου του διαστήματος , έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν case-study για πιθανές μτχ στον εν λόγω γιατρό , χωρίς σάλτσες και φανφάρες όπως μας έχουν συνιθίσει κάποιοι (μήν λέμε ονόματα)
@boukla:
Εγώ κουρεύομαι κάθε δεκαπέντες μέρες και ο κουρέας μου μου κόβει τα μαλλιά 1.5 πόντο στο δεκαπενταήμερο , άλλοι κουρεύονται 1.5 πόντο κάθε 2μήνες.
Τι σημαίνει αυτό?... άν και οι δύο κάνουμς μτχ θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα στους 8μήνες?
Υ.Γ:Προσωπικά πιστεύω ότι η επιλογή του γιατρού θα τον δικαιώσει
Stripar
Γιάννης7 είπε:Stripar είπε:Μιάς και είμουν ο συνοδός του @3746741 στον καναδά και παρών σε όλο του χειρουργείο , να ενημερώσω ότι ο φίλος (πλέον) @3746741 έχει μια διαφορετική προσέγκιση στο όλο θέμα της μτχ.
Σεμνός , ώριμος και αξιοπρεπείς...
Δεδομένου ότι αρνήθηκε , αρνήθηκα τήν όποια ευνοική μεταχείριση και δεδομένο ότι πλήρωσε και το παραμικρό , δέν υπάρχει η παραμικρή σκοπιμότητα για διαφήμιση του εν-λόγου γιατρού - κλινικής.
Όταν ολοκληρώσει το αποτέλεσμά του θα ενημερώσει το παρών νήμα , με όλες τις απαραίτητες φωτό όλου του διαστήματος , έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν case-study για πιθανές μτχ στον εν λόγω γιατρό , χωρίς σάλτσες και φανφάρες όπως μας έχουν συνιθίσει κάποιοι (μήν λέμε ονόματα)
@boukla:
Υ.Γ:Προσωπικά πιστεύω ότι η επιλογή του γιατρού θα τον δικαιώσει
Stripar
Καλα ρε Stripar θα μας τρελανεις εντελώς ρε φίλε?? Δεν μας λυπασαι καθόλου??
Απο τη μία εκραξες τον Dance που εγραφε και ανεβαζε φωτο καθε 2 ώρες (δεν ειχες καθόλου αδικο) και τώρα εδω στο φίλο μετα απο 8 μήνες λες οτι την ειδε καπως αλλιως, αλλαξε φιλοσοφία, δεν θέλει να κανει διαφήμιση και δεν ξέρω εγω τι αλλο μπορει......και τι δεν μπορεί σε αυτή τη ζωή τελικά.
Πριν λιγες μερες ανοιξαμε θέμα ως προς την παρουσιαση των μμ και ειπαμε καποια πραγματα λιγο πολύ. Εσύ τι καταλαβες? Οτι ανοιγουμε ενα θεμα για μμ και μετα απο κανα χρονο ή δύο βάζουμε φωτο με το πριν και το μετα? Παω πασο αν καταλαβες αυτο!!
Τελος παντων, δεν θέλεω να ανοιξω πολεμο με κανέναν, ας κανει οτι θέλει ο φίλος @3746741 δεν εχω κατι προσωπικό μαζί του, άλωστε εχει καθε δικαιωμα να δειξει οτι θέλει και οποτε κρίνει αυτός οτι πρεπει.
Stripar είπε:... πρέπει όλοι να ασπαστούμε την επιθυμία του @3746741 να τοποθετηθεί στο τέλος...
athenian είπε:... έχουμε μια αγωνία για να δούμε ένα αποτέλεσμα από έναν τόσο γνωστό γιατρό.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
elmajiko είπε:Πολυ soft μεταχειριση σε αυτο το περιστατικο εν αντιθεσει με αλλα στα οποια γινεται ανακριση 1ου βαθμου....
Η αληθεια ειναι οτι ειναι δικαίωμα του καθενός πως θα παρουσιασει τη πορεια της μμ του και καλα κανει και ο 3746741 αλλα θα ηταν δικαιοτερο να εχουν ολοι την ιδια αντιμετωπιση...
Διακρινω 2 μετρα και 2 σταθμα...
danceworld_2001 είπε:Καλή επιτυχία στον φίλο. Πραγματικά περιμένουμε με αγωνία το feedback διότι ο rahal εκτός απο πανάκριβος ειναι και ξακουστός ανάμεσα στους top.Μακάρι να μας έλεγε ο φίλος έστω και προφορικά αν ειναι ευχαριστημένος ή οχι και ας μην βάλει φωτογραφίες. Στους 8 μήνες δεν παίζει να μην έχει δει ένα μεγάλο ποσοστό της εικόνας της τελικής. Δεν έκανε και crown αν θυμάμαι καλά που ξέρουμε πως αργεί περισσότερο. Φίλε στιπάρ εσύ που ήσουν συνοδός και έχεις επαφή με το παιδί δεν γνωρίζεις περισσότερα; Για περιέργραψε μας την συγκλονιστική αυτή εμπειρία του χειρουργείου στον Καναδά. Θυμάμαι στο νήμα μου παλιά είχες γράψει κάποια αλλά σβήστηκαν.
3746741 είπε:Eνημερωση μολις ολοκληρωσω 12-14 μηνες.
Δεν υπαρχει κανενας λογος να βαλω φωτο σημερα με το καινουριο graft που εσκασε στις 12:23 το μεσημερι.
athenian είπε:Κατσαπλιας ο γιατρός ρε dance? Έγινε κάτι?