Aλόη βέρα - Το ποιό πολύτιμο προϊόν της φύσης

xgeo

New Member
Απ: Aλόη βέρα - Το ποιό πολύτιμο προϊόν της φύσης

ADMIN για σένα ποία εναλλακτικά προϊόντα είναι καλά στην ελληνική αγορά ? Υπάρχουν ... κάποιες αναφορές για προϊόντα με αλόη βέρα?

Ευχαριστώ πολύ

Admin είπε:
Η αλόη βέρα, χρησιμοποιήτε από πολλούς για να τους κρατήσει το δέρμα του κεφαλιού σε καλή κατάσταση αλλά και περιορίσει κατά πολύ τις κοκκινίλες και εξανθήματα από τα προϊόντα όπως το Rogaine (μινοξιδίλη)

Λίγα λόγια για την αλόη βέρα
Εδώ και χιλιετίες η Αλόη Βέρα θεωρείται ένα "θαυματουργό" φυτό.
Ο χυμός αυτού του φυτού ήταν γνωστός για την ομορφιά, την υγεία και τη μακροζωία που χαρίζει, ήδη από την Αρχαία Αίγυπτο.
Σήμερα είναι γνωστές περισσότερες από 300 ποικιλίες αυτού του φυτού αλλά δεν έχουν όλες αυτές τις ξεχωριστές ιδιότητες. Την καλύτερη δράση στον ανθρώπινο οργανισμό την έχει όμως η Αλόη Βέρα barbadensis Miller.
Το εκχύλισμα της περιέχει περίπου 200 πολύτιμα καθαρά βιολογικά συστατικά μεταξύ άλλων ένζυμα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, βιοφλαβονοειδή, σάκχαρα και βασικά αμινοξέα Οι ιδιαίτερες ωφέλειες της Αλόης Βέρα οφείλονται στο σύνολο των φυσικών συστατικών και στην καθαρότητα του εκχυλίσματός της.

Η αλόη βέρα μπορεί να βρεθεί και στην Ελλάδα, ώστε να μην χρειαστεί να παραγγείλουμε από έξω.
Μπορείτε να την βρείτε (τον χυμό της) σε φαρμακεία με φυσικά προϊόντα ή σε καταστήματα που πουλάνε φυσικά προϊόντα όπως σαμπουάν με βότανα κλπ.
Επίσης, μέσο net από Ελλάδα, μπορεί να βρεθεί και εδώ

Επειδή είναι σχετικά φτηνό, δεν είναι αναγκαίο να τονίσω ότι καλό θα είναι να το περιλάβετε στην θεραπεία σας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

xgeo τόσα προϊόντα αλόης προτείναμε σ'αυτό το θέμα...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

GOMI είπε:
- fungoral 2 φορές την βδομάδα
- 6 ml πράσινο τσαί στην minox μια φορά την ημέρα
- Τζελ αλόης 2-3 φορές την ημέρα
- frezyderm samphoo και contisioner.

Παναγιώτη, όπως προείπα, αυτά εκτός της minox άρχισα να τα χρησιμοποιώ από τότε που βρήκα το site. 2 Μήνες περίπου και έχω δει μια καλύτερη εικόνα στα μαλλία.
Για την minox σκεφτόμουν επειδή τοσα χρόνια δεν την σταμάτησα ποτέ αλλά και επίσης δεν έβαζα και κάτι όπως αλόη π.χ μήπως με τον καιρό μου έκανε κακό στο δέρμα και γενικότερα στην τρίχα. Δηλ. ξηροδερμίες, φλεγμονές κ.λπ...

Για dht τίποτα ακόμα...περιμένω καμία φυσική λοσιόν απο εσάς... :p

πρεπει να το εχω ξανα διαβασει κατι οτι περιμενεις απο εμας

ειχα δει μερικα συστατικα απο τον ακη σαν φυσικους dht blockers θα κοιταξω το θεμα περισσοτερο

αν και δεν ξερω κατα ποσο δυνατα μπορει να ειναι αυτα τα συστατικα σαν dht block ωστοσο θα ριξω μια ματια

μια καλη βαση ειναι το zix και επειτα να βαλεις κατι βοτανα που ισως σε βοηθησουν

θα το κοιταξω το θεμα μονο θύμισε το μου σε καποια φαση ξανα γιατι οπως βλεπεις γινετε χαμος απο μηνυματα στο φορουμ

αλλα οπως σου ειπα δεν μπορω να σου εγγυηθω το ποσο δυνατο θα ειναι το σκευασμα μιας και με βοτανα δεν το εχω δοκιμασει ποτε

επισης οταν με το καλο γινει συμπερασμα θα βγαλει το ποσο σε βοηθησε πανω στο 6μηνο

αυτα προς το παρον μονο στειλε σε καποια φαση καποιο μηνυμα να μου θυμησεις

γιατι θελει αρκετο ψαξιμο θα μιλησω και με τον ακη για καμια ιδεα

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Εγινε Παναγιώτη. Κάποια στιγμή θα σε ενοχλήσω για να το θυμηθείς. Για το ΖΙΧ επειδή δεν μπόρεσα να βρώ τα συστατικά εντός Ελλάδος το αμέλησα, γιατί συνήθως ότι παραγγέλνω από το νετ είναι μόνο με αντικαταβολή. Δεν χρησιμοποιώ κάρτες. Δεν έχω την απαίτηση να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Σίγουρα πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο από το τίποτα πάντως. Όπως και να έχει thanks.

Α, επίσης πρόσφατα διάβαζα και για Pumpkin Seed Oil ότι κάνει καλή δουλειά. Δεν ξέρω αν έχεις ακούσει κάτι...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

GOMI είπε:
Εγινε Παναγιώτη. Κάποια στιγμή θα σε ενοχλήσω για να το θυμηθείς. Για το ΖΙΧ επειδή δεν μπόρεσα να βρώ τα συστατικά εντός Ελλάδος το αμέλησα, γιατί συνήθως ότι παραγγέλνω από το νετ είναι μόνο με αντικαταβολή. Δεν χρησιμοποιώ κάρτες. Δεν έχω την απαίτηση να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Σίγουρα πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο από το τίποτα πάντως. Όπως και να έχει thanks.

Α, επίσης πρόσφατα διάβαζα και για Pumpkin Seed Oil ότι κάνει καλή δουλειά. Δεν ξέρω αν έχεις ακούσει κάτι...

οκ no prob

για το Pumpkin Seed Oil φυσικα και εχω ακουσει ειναι πλουσιο σε λιπαρα οξεα

οπου λιπαρα οξεα εχουν δειξει οτι βοηθουν λιπαρα οξεα εχει μεσα και το revivogen

αληθεια revivo γιατι δεν δοκιμαζεις λογο παραγγελειας απο εξωτερικο ??

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

αληθεια revivo γιατι δεν δοκιμαζεις λογο παραγγελειας απο εξωτερικο ??

Ναι παναγιώτη, λόγω εξωτερικού και λόγω του ότι έχω διαβάσει πως άλλους τους βοήθησε, άλλους όχι και σε άλλους δημιούργησε περισσότερο πρόβλημα.
Γενικά ανάμεσε σε revivogen και Ζιχ, θα προτιμούσα το δεύτερο. Εν αναμονή λοιπόν όποτε βρεις λίγο χρόνο. thx

akishellas3

Well-Known Member

Τελικα 100% βρηκαμε πουθενα να αγαορασουμε η φυλλα αλοης?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

το είχα γράψει πιο πάνω :
aloe vera gel conc. 10/1 e 100ml
προϊόν E.U.-Balestrini G.

Mediplants
2ο χλμ. Σερρών - Θεσ/νίκης
τηλ: 2321050856

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

akishellas3 είπε:
Τελικα 100% βρηκαμε πουθενα να αγαορασουμε η φυλλα αλοης?
βέβαια αποτελεί μύθο το 100% καθαρότητα - πάρε ένα τζελ αλόης >90% και είσαι άρχοντας ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

genesis, το συγκεκριμένο υπάρχει σε πολλά καταστήματα της αθήνας. Το μόνο αρνητικό είναι οτι δεν κάνει (φαντάζομαι) για εξωτερική χρήση όπως το gel δηλαδή αλλά για να το πίνεις.
Δεν ξέρω άν κάποιος το χρησιμοποιεί εξωτερικά. Εχθές πάντως βρήκα σε ένα κατάστημα με αιθέρια έλαια στον Πειραιά λάδι αλόης που απ΄οτι μου είπε ο πωλητής είναι καθαρότατο με 6 ευρώ.

genesis

New Member

λαδι αλοης??? παντως εμενα με εχει δυσκολεψει πολυ το θεμα της αλοης γιατι προσπαθω να βρω καθαρη... δεν θελω να εχει τιποτα αλλο μεσα.

Σπυρο ειχα παρει τηλ απο εκει που παιρνεις εσυ αλοη και μου ειπαν οτι δε μου στελνουν αθηνα...αστα..αν δεν βρω τις επομενες μερες στην αθηνα θα τουσ ξαναπαρω τηλ μπας και τους πεισω να μου στειλουν.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

θες να πάρω εγώ και να στείλω με ταχυδρομείο;!

genesis

New Member

Σπύρος είπε:
θες να πάρω εγώ και να στείλω με ταχυδρομείο;!

κατσε να δω τι θα κανω τωρα που ψαχνω κανα δυο θεματακια και αν δεν βρω θα σου πω.. ευχαριστω ;D

NoMoreLoss

New Member

μόλις πείρα αλόη και έβαλα. ειναι super το προιον δεν παιζεται απορροφάτε άμεσα και μάλλον θα κάνω και Double A.

Leone

Active Member

Μαγκες εχς παρει gel αλοης με περιεκτικοτητα σε αλοη 96%.Τα αλλα συστατικα δε τα θυμαμαι.Βαζω παντα μια ωρα μετα το ρεγαινε και η αληθεια ειναι οτι σταματησε εντελωσ η φαγουρα.Το προβλημα ειναι οτι βρισκω συνεχεια μετα το λουσιμο τεραστια κοματια μεμβρανης σαν λεπια πιθανον απο την αλοη τα οποια δυσκολευομαι πολυ να διωξω απο τα μαλλια μου και μαζι με αυτα φευγουν και τριχες.Βαζω την αλοη πανς στο δερμα.Μηπως δε κανει καλο και δεν αφηνουν αυτα τα καταλοιπα τη τριχα να αναπνευσει?Τι να κανω?Ασε που οταν θελω να βγω εξω φενεται λες και εχω ενα τονο πιτυριδα με τεραστια κομματια δερματος.Τι φταιει?

Μπλουζα