Aλόη βέρα - Το ποιό πολύτιμο προϊόν της φύσης

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Aλόη βέρα - Το ποιό πολύτιμο προϊόν της φύσης

αυτό που περιγράφεις είναι ξηροδερμία - αν κάνεις fungoral αραίωσε σε 1-2 (βαριά) την εβδομάδα και πάρε ενυδατική μάσκα/κοντίσιονερ και χρησιμοποίησε μετά το λούσιμο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member

@Leone εχω πάρει την αλόη βέρα ZUCCARI 98% κια δεν έχω τίποτα απο αυτά που λές, βασικά εξαφανίζεται αμέσως σε λίγα δεύτερα δεν αφήνει κατάλοιπα παρα μόνο τέλειο δέρμα.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

πιθανον να ειναι ξηροδερμια δοκιμασε σαν αυτο που ειπε ο σπυρος

Leone

Active Member

Ναι η αληθεια ειναι οτι λουζομαι με foungoral 3 φορες την εβδομαδα.Εχετε να προτεινετε καποια ενυδατιkη μασκα η condioner?

kondax

New Member

Εγω παντως παραγγειλα την ακολουθη αλοε βερα http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?products_id=4723.
ειναι 99,9 περιεκτικοτητα αλοης!την εχει δοκιμασει κανενας?

Μολις την δοκιμασω θα γραψω αμμεσα τα συμπερασματα μου!

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

πιο πάνω έχουμε ξαναγράψει για αυτό το προϊόν - είναι καλό ;D

NoMoreLoss

New Member

φίλε @kondax αυτή την αλόη βάζω και μάλιστα σε μια δερματοπάθεια που είχα στο στήθος και πίσω στην πλάτη για 5 χρόνια και πραγματικά έχει εξαφανιστεί η πάθηση και να φανταστείς είχα πάει 3 φορές στο Συγκρού και δεν έγινε τίποτα απο τις θεραπείες που μου έδωσαν. ΕΙΝΑΙ SUPERRRRRRRRRRRRRRRR

kondax

New Member

Ναι οντως εχεις δικιο!ειναι πολη καλη!την βαζω τωρα 1 μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

vrm

Member

Leone είπε:
Ναι η αληθεια ειναι οτι λουζομαι με foungoral 3 φορες την εβδομαδα.Εχετε να προτεινετε καποια ενυδατιkη μασκα η condioner?
Μια παρα πολυ καλη μασκα μαλλιων ειναι της Apivita (Apivita Express Τονωτική Μάσκα Μαλλιών με Δενδρολίβανο) τονωνει και παραλληλα ενυδατωνει τα ξηρα μαλλια.Την εχω δοκιμασει και εμεινα πολυ ικανοποιημενος, ειδικα τωρα το καλοκαιρι η χρηση του fungoral ταλαιπωρει και ξηραινει τα ηδη καταπονημενα απο τον καυτο ηλιο μαλλια οποτε η χρειαζεται μια μασκα μαλλιων ;D Αν δεν κανω λαθος κοστιζει γυρω στα 2,6Ε ( ακριβη... αν υπολογισεις οτι δεν ξεπερνα κανεις, με τη συγκεκριμενη μασκα μαλλιων τις 4 χρησεις :( )

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Leone είπε:
πολύ ικανοποιημένος είμαι από την μάσκα frezyderm-12Ε από πολυφαρμακείο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lalakos

Member

Jerry_Lee είπε:
Αθήνα: 210 9579707 - Βόρεια Ελλάδα: 2310 526522,παιδια σημερα πηρα τις οπτιμα την πρασινη με 99,9%,12 ευρω τα 200 ml,απο Θεσσαλονικη στην Γιαννιτσων 36.http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?products_id=4723.

Jerry_Lee, για πες σε ποιο φαρμακείο πήγες? Σε ποιο ύψος είναι στην Γιαννιτσών? Του Ζωγράφου πάνω στην Μοναστηρίου είναι σχετικά μεγάλο αλλά δεν ξέρω αν μπρούμε εκεί να βρούμε τίποτα πιο ψαγμένο.

Οκ οκ... σορρυ... δεν διάβασα καλά όλο σου το ποστ... Γιαννιτσών 36, cool. Χμμμ τι είναι αυτό, Φαρμακείο?

Jerry_Lee

Member

Ειναι ο συνεργαζομενος της εταιρειας που τα εισαγει απο Αγγλια για την βορεια Ελλαδα,Δουλαμης Παυλος.

NGL

Member

Jerry_Lee είπε:
Αθήνα: 210 9579707 - Βόρεια Ελλάδα: 2310 526522,παιδια σημερα πηρα τις οπτιμα την πρασινη με 99,9%,12 ευρω τα 200 ml,απο Θεσσαλονικη στην Γιαννιτσων 36.http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?products_id=4723.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ...ιδιως αυτο που περιεχει και αντιοξειδωτικες βιταμινες Α,C,Ε!
χρησιμοποιουσα της APIVI** ΜΕ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΜΗΛΙ αλλα καμια σχεση! καλο κι εκεινο ,αλλα καμια σχεση!
ασε που αφηνε συνεχεια νιφαδες στο δερμα!

Η αλοη σχεδον μονη της ειναι απ τα καλυτερα φυτικα σκευασματα που εχω χρησιμοποιησει!

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

http://www.lasscosmetics.com/natural_beauty_products/aloevera_gel.php - 100% αλόη τζελ

NGL

Member

100% τζελ αλοης θα το δοκιμασω σιγουρα!αν και η τιμη μου φαινεται λιγο τσιμπημενη,παρολα αυτα αξιζει τον κοπο!ποσα ml ειναι? :-\

Σπυρο ειδα οτι εβαλες στην θεραπεια μαζι με σπιρο αλοη!να φανταστω οτι ειναι διαλυμμα?ή ξεχωριστα?
εντελως σκετη αλοη εχεις χρησιμοποιησει σε καλουτσικη ποσοτητα καθε φορα?συλλεγω γνωμες γιατι εδω εχουμε να κανουμε μ ενα μινι θησαυρο. 8)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

σε ό,τι δ/μα και αν έφτιαξα βάζω πάντα μέσα αλόη-την θεωρώ νο1 όχημα μεταφοράς ουσιών,
άσε που βρήκα την υγειά μου από φαγούρα/κοκκινίλες κτλ

καθημερινά βάζω 1-2 φορές (double A,δ/μα spiro,styling,σαμπουάν αλόης)

NGL

Member

Σπύρος είπε:
σε ό,τι δ/μα και αν έφτιαξα βάζω πάντα μέσα αλόη-την θεωρώ νο1 όχημα μεταφοράς ουσιών,
άσε που βρήκα την υγειά μου από φαγούρα/κοκκινίλες κτλ

καθημερινά βάζω 1-2 φορές (double A,δ/μα spiro,styling,σαμπουάν αλόης)

εχω καθιερωσει αλοη σκετη στο κεφαλι,κατευθειαν απ το σωληναριο,και την αφηνω καθολη την διαρκεια τησ νυχτας.
οταν ειχα το τρελλο shed απο ντουτα - μινοξ εβαλα για 4-5 μερες μεγαλες ποσοτητες (μεγαλες ομως-1 σωληναριο 100ml σε 4 μερες/ 2φορες την ημερα) σκετη αλοη και κοπηκε μαχαιρι η τρελλη τριχοπτωση!ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εκτος απο μεσο μεταφορας ουσιων στον θυλακα εχει και ιδιοτητες regrowth. :)βλεπω συνεχως νεες τριχες (τριχουλες,οχι χνουδι) στους κροταφους ,πραγμα που δεν το εβλεπα με τιποτα πριν. :)

geofish

New Member

NGL είπε:
οταν ειχα το τρελλο shed απο ντουτα - μινοξ εβαλα για 4-5 μερες μεγαλες ποσοτητες (μεγαλες ομως-1 σωληναριο 100ml σε 4 μερες/ 2φορες την ημερα) σκετη αλοη και κοπηκε μαχαιρι η τρελλη τριχοπτωση!

NGL, και εγώ μετά από χρήση 2 εβδομάδων αλόης (υγρής όμως 99,7 %) είδα μείωση της τριχόπτωσης. Παρ όλα αυτά είμαι επιφυλακτικός για την τόσο απότομη μείωση ή οποία δεν δικαιολογιέται με βάση τον κύκλο της τρίχας (θα ποστάρω ειδικό θέμα για αυτό). Ίσως έπαιξε ρόλο και ή χρήση της σπιρο γιατί είμαι στον 4 μηνά χρήσης και άρχισε να αποδίδει. Δεν ξέρω τι να πω, θα περιμένω κανένα 4μηνο να βγάλω αξιόπιστα συμπεράσματα. Μακάρι να είναι αυτή η λύση.

Και κάτι ακόμη που έχει σχέση και με το άλλο θέμα που πόσταρα (με την ομάδα αίματος). Είχα ρωτήσει κάποτε ομοιοπαθητικό για την αλόη και τα οφέλη της, και μου είπε ότι αν για της άλλες ομάδες αίματος είναι ωφέλιμη, για την Α η αλόη κάνει θαύματα.

NGL

Member

μακαρι geofish να κανει θαυματα μπας και βρουμε την υγεια μας... ;)
θεωρω οτι οι περισσοτεροι την εχουν στην θεραπεια τους αλλα την εχουν υποτιμησει αρκετα!
τι ακριβως σου ειπε για την σχεση της με την ομαδα αιματος Α. :)

Μπλουζα