Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
NGL, και εγώ μετά από χρήση 2 εβδομάδων αλόης (υγρής όμως 99,7 %) είδα μείωση της τριχόπτωσης. Παρ όλα αυτά είμαι επιφυλακτικός για την τόσο απότομη μείωση ή οποία δεν δικαιολογιέται με βάση τον κύκλο της τρίχας (θα ποστάρω ειδικό θέμα για αυτό). Ίσως έπαιξε ρόλο και ή χρήση της σπιρο γιατί είμαι στον 4 μηνά χρήσης και άρχισε να αποδίδει. Δεν ξέρω τι να πω, θα περιμένω κανένα 4μηνο να βγάλω αξιόπιστα συμπεράσματα. Μακάρι να είναι αυτή η λύση.
GOMI είπε:Χρησιμοποιώ ολόκληρα φύλλα αλόης εδώ και 2 περίπου μήνες. Όντως από την Τέταρτη μέρα χρήσης και μέχρι τώρα δεν φεύγει τρίχα. Εκτός αυτού έχουν βγεί αρκετές μικρές μαύρες τρίχες στη hairline που δεν υπήρχαν πριν και οι οποίες ελπίζω να συνεχίσουν να μεγαλώνουν. Να σημειώσω ότι δεν χρησιμοποιώ κανένα dht blocker, ούτε καν το fungoral το οποίο σταμάτησα όταν άρχισα να βάζω αλόη για να μην συνηθίζει ο οργανισμός. Επίσης μειώνω το regaine που χρησιμοποιούσα αδιάκοπα από τα 17 μου δυο φορές την μέρα και ήδη είμαι στον 4ο μήνα που το έχω κάνει μέρα παρά μέρα και μόνο μια φορά με σκοπό μέχρι τέλος Αυγούστου να το σταματήσω εντελώς. Ελπίζω η αλόη να συνεχίσει να κάνει θαύματα.
Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω και το οποίο έχω σκεφτεί και εγώ.
Δηλαδή αν όπως φαίνεται η αλόη σταματάει εντελώς την οποιαδήποτε τριχόπτωση, μήπως επιρρεάζει τον κύκλο της τρίχας?
Εγώ συνήθως αρχές Ιουνίου είχα πάντα κάποια εποχιακή τριχόπτωση η οποία τώρα δεν συνέβει. Δεν μπορώ να καταλήξω στο αν τελικά αυτό είναι καλό η όχι.
Geofish, νομίζω αν έκανες όντως ένα ποστ γι αυτό το θέμα θα βοηθούσε πολύ...
NGL είπε:παντως αν φτασουμε στο σημειο να λεμε προβληματιζομαι επειδη δεν μου πεφτει τριχα απ το κεφαλι θα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι μην πεσει φωτια και μας καψει...
εγώ πάντως το εύχομαι σε όλους... ;DNGL είπε:παντως αν φτασουμε στο σημειο να λεμε προβληματιζομαι επειδη δεν μου πεφτει τριχα απ το κεφαλι θα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι μην πεσει φωτια και μας καψει...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
καταρχην φιλε gomi αν θελεις να μας πεις σε τι φυτωριο βρηκες την αλοη , πως παιρνεις τον χυμο της απ το φυλλο,τι ποσοτητα βαζεις περιπου κτλ
οπως εχω ξαναπει οσα εχεις γραψει για την δραση της τα εχω δει εγω και στον εαυτο μου!
μονο που εγω μετα την χρηση αλοης αυξησα και την χρηση fungoral σε 4 φορες την εβδομαδα δοκιμαστικα,προσ το παρον χωρις κανενα θεμα.
το οτι καθε χρονο τετοια εποχη ειχες τριχοπτωση μπορει να οφειλεται στο γεγονος οτι καθε χρονο τετοια εποχη,καλοκαιρακι δηλ .η dht σου οργιαζε!οπως συμβαινει με ολους μας δηλ.
παντως αν φτασουμε στο σημειο να λεμε προβληματιζομαι επειδη δεν μου πεφτει τριχα απ το κεφαλι θα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι μην πεσει φωτια και μας καψει...
GOMI είπε:Δεν διαφωνώ. Αλλά φέτος τι έγινε? Δεν οργίασε η dht?
GOMI είπε:Ναι, δεν είναι εύκολο να μαζέψεις το χυμό γιατί κολλάει κάπως. Απλά τρίβεις την λωρίδα στο κεφάλι. Αφήνει μια πολύ δροσερή αίσθηση και μέσα σε ένα λεπτό έχει απορροφηθεί όλη.