Aλόη βέρα - Το ποιό πολύτιμο προϊόν της φύσης

NGL

Member
Απ: Aλόη βέρα - Το ποιό πολύτιμο προϊόν της φύσης

xkal είπε:
Το πήρα εγώ το gel από αυτό το site (mistrys.co.uk) . Όλα μια χαρά
Πήρα 3 τεμάχια , μαζί με τα έξοδα αποστολής 20 Ε.
Μόνο που δεν το στείλαν συστημένο , ήρθε το πακέτο σπίτι από ταχυδρόμο

ταχυτατοι (την μεθεπομενη το πρωι) και εξυπηρετικοι. :clap2:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

durix

New Member

καλησπερα...σημερα εβαλα για πρωτη φορα αλοη....πηρα αυτη της macrovita...

ρε παιδια οντως απορροφαται γρηγορα αλλα το μαλλι ειναι σα να εχω βαλει ζελε!!!

επισης με την αλοη πανω στο κεφαλι ενιωθα ενα τσουξιμο - δροσια οπως ειναι η αισθηση απο ανδρικα αφρολουτρα τονωσης...

την ιδια αισθηση εχετε και εσεις οταν μπει στο δερμα του τριχωτου? ? ? ::)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

όχι όπως το περιγράφεις-ίσως είναι λόγω πρώτης αντίδρασης/επαφής :chinscratch

γιαυτό και έχω κόψει όλα τα προϊόντα styling και χρησιμοποιώ αλόη ;D

durix είπε:
με την αλοη πανω στο κεφαλι ενιωθα ενα τσουξιμο - δροσια οπως ειναι η αισθηση απο ανδρικα αφρολουτρα τονωσης...

την ιδια αισθηση εχετε και εσεις οταν μπει στο δερμα του τριχωτου? ? ? ::)

Ναί κι εγώ το ίδιο νιώθω αλλά μόνο με την organic 99.9%. Με κάποια άλλη που είχα βάλει όχι δεν το ένιωθα αυτό.

NoMoreLoss

New Member

η αλόη είναι must είδικά μετά απο χρήση minox και αλλων χημικών με οινόπνευμα :worshipper

azyx

New Member

Σημερα μου ηρθε
6 x 200ml = 1200ml = 27 euro απο ebay
εδω στο φαρμακειο εχει 8 euro τα 100ml ελεος δηλαδη!
Ποτε θα ψωνίζουμε ολοι απ εξω να βαλουν μυαλό οι εδω προμηθευτές μεγαλέμποροι αλητες...

http://cgi.ebay.co.uk/ALOE-VERA-GEL-99-9-BUY-A-CASE-OF-6-HALF-PRICE_W0QQitemZ260464206954QQcmdZViewItemQQptZUK_Health_Beauty_Skincare_PP?hash=item3ca4e0646a&_trksid=p3911.c0.m14
η ψαξτε για "ALOE VERA GEL 99.9% BUY A CASE OF 6 - HALF PRICE"

lalakos

Member

azyx είπε:
Σημερα μου ηρθε
Ποτε θα ψωνίζουμε ολοι απ εξω να βαλουν μυαλό οι εδω προμηθευτές μεγαλέμποροι αλητες...

http://cgi.ebay.co.uk/ALOE-VERA-GEL-99-9-BUY-A-CASE-OF-6-HALF-PRICE_W0QQitemZ260464206954QQcmdZViewItemQQptZUK_Health_Beauty_Skincare_PP?hash=item3ca4e0646a&_trksid=p3911.c0.m14

8 euro!!! πάλι καλά. Εγώ που την έπαιρνα 12 και καλά από τον προμηθευτή στη Σαλονίκη... ΑΛΕΕΕΕΚΟΟΟΟΣ... Δε με ξαναβλέπουν...

nick71

New Member

4,50 βγαινει απο εξωτερικο και εγω το πηρα οπως και ο lalakos 12 ευρω απο τον ιδιο προμηθευτη???????? Αν ειναι δυνατον........Ευτυχως που μας δινετε τα φωτα σας ρε παιδια ,να ειστε καλα.

mel1980

New Member

καλησπερα παιδια χτες πηρα απο το φαρμακειο αλοη σε γυαλινο μπουκαλι και γραφει 100% μου την παρειγγειλε γιατι δεν υπαρχει ευκολα σε ολα τα φαρμακεια η αληθεια ειναι οτι ειναι δροσιστκη και την εβαλα σε νωπα μαλλια! ελπιζω να βοηθησει στην ξηροδερμια που με ταλαιπωρει :)

dont

New Member

azyx είπε:
lalakos είπε:
8 euro!!! πάλι καλά. Εγώ που την έπαιρνα 12 και καλά από τον προμηθευτή στη Σαλονίκη... ΑΛΕΕΕΕΚΟΟΟΟΣ... Δε με ξαναβλέπουν...
nick71 είπε:
4,50 βγαινει απο εξωτερικο και εγω το πηρα οπως και ο lalakos 12 ευρω απο τον ιδιο προμηθευτη???????? Αν ειναι δυνατον........Ευτυχως που μας δινετε τα φωτα σας ρε παιδια ,να ειστε καλα.

Εγω λεω ποτε θα βρεθει καποιος να εκμεταλευτει την επειχηματικη ευκαιρια και να ανοιξει μια αποθηκη εδω με ενα site στο internet και ολους εμας αλλα και αλλους να παραγελνουμε. :chinscratch Μιπως να το κανω εγω? Ε αν εχει και αλλος την ιδια ιδεα να μου το πει μην ανοιξουμε 10 αποθηκες και δεν δουλευει κανενας :p :p

akishellas3

Well-Known Member

mel1980 είπε:
καλησπερα παιδια χτες πηρα απο το φαρμακειο αλοη σε γυαλινο μπουκαλι και γραφει 100% μου την παρειγγειλε γιατι δεν υπαρχει ευκολα σε ολα τα φαρμακεια η αληθεια ειναι οτι ειναι δροσιστκη και την εβαλα σε νωπα μαλλια! ελπιζω να βοηθησει στην ξηροδερμια που με ταλαιπωρει :)

Φιλε μου 100% που την βρηκες ,ποσο? Μηπως την βρουμε κ εμεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mel1980

New Member

γυναικα ειμαι :D στο φαρμακειο μου στην καλλιθεα και ειναι φοβερη χτες που την εβαλα καμια σχεση στο κεφαλι μου περασε η φαγουρα ασε που πινω και λιγο με το χυμο μου!! αν θες να στειλω pm για διευθυνση φαρμακειου κλπ

mel1980

New Member

εβαλα το μπουκαλι να δειτε σε φωτο στις εικονες μου

gigozoyzoy

New Member

mel1980 είπε:
γυναικα ειμαι :D στο φαρμακειο μου στην καλλιθεα και ειναι φοβερη χτες που την εβαλα καμια σχεση στο κεφαλι μου περασε η φαγουρα ασε που πινω και λιγο με το χυμο μου!! αν θες να στειλω pm για διευθυνση φαρμακειου κλπ

Γεια και απο εμενα..στειλε μου σε παρακαλω τη διευθυνση απο το φαρμακειο..thanks

akishellas3

Well-Known Member

mel1980 είπε:

sorry,στειλε μου το κ εμενα .

gigozoyzoy

New Member

θα μου τι στειλεις και εμενα και παρειγγειλε κανα δυο κιβωτια ακομα..μπορει να σου χρειαστουν...thanks..!

Jerry_Lee

Member

lalakos είπε:
[quote author=azyx link=topic=12.msg18557#msg18557 date=1254243397]
Σημερα μου ηρθε

[/quote]Τα 100ml έχουν 8 ευρώ και τα 200ml έχουν 12 ευρώ.Συμφωνώ όμως οτι μας πιάνουν κανονικά τον κ**ο στα μαγαζιά!

mel1980

New Member

παιδια εγω την πηρα 10 ε τα 250ml και δεν θεωρω οτι ειναι πολλα εδω ριχνουμε λεφτα σε αλλα κ αλλα πραγματα τα 10 και τα 12 λεφτα για ενα τοσο καλο προιον ειναι μηδαμινα μακαρι να σκεφτομασταν ετσι και για τα λεφτα που δινουμε στα τσιγαρα και τα ποτα που μονο κακο μας κανουν οποτε και 20 ευρω να ειχε η αλοη παλι θα την επαορνα
παιδια εσεις που με ρωτησατε για πληροφοριες φαρμακειου ελπιζω να σας ηρθαν τα pm γιατι στα απεσταλμενα δεν τα βλεπω αν δεν σας ηρθαν ενημερωστε με

BLuEArMy

Member

Μιλάς για 100% ΑLOE VERA JUICE ή για συμπυκνωμένο εκχύλισμα; Επειδή το πρώτο είναι πολύ αραιό για να κάνει δουλειά μέσα στις lotion μας και είναι για να πίνουμε κάποια ποσότητα καθημερινά! Αν είναι το δεύτερο τότε όντως είναι καλή και η τιμή!

Μπλουζα