Aλόη βέρα - Το ποιό πολύτιμο προϊόν της φύσης

NGL

Member
Απ: Aλόη βέρα - Το ποιό πολύτιμο προϊόν της φύσης

NoMoreLoss είπε:
NGL αυτό το site που έκανες παραγγελιά την αλόη είναι αξιόπιστο? απλά ρωτάω μην φάμε καμιά πατάτα γιατί θέλω να παραγγείλω και εγώ.

no more loss το εψαξα λιγο και γενικα μου φαινεται αξιοπιστο.τωρα θα περιμενω 4-5 μερες και θα σου πω.

οι τιμες φιλε ειναι εκει ,πανω κατω κι απο αλλα site περισσοτερο γνωστα μην κοιτας που εδω τα καταστηματα με βιολογικα προιοντα και τα φαρμακεια στην κυριολεξια μας γδυνουν..

δες κι εδω λοιπον http://www.thinknatural.com/products/800028/Aloe-Pura-Aloe-Vera-Gel-200ml-.htm

και το amazon http://www.amazon.co.uk/Aloe-Pura-Double-Strength-Treatment/dp/B0017TPE7C

φαντασου ποσο κοροιδα μας εχουν καταντησει....... :-[ :-[

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member

slitherg9 είπε:
Η συγκεκριμένη αλόη υπάρχει στα φαρμακεία! τουλάχιστον στην κύπρο...Σίγουρα δεν τη βρίκατε στο φαρμακείο?

υπαρχει κι εδω φιλε αλλα στοιχιζει ο κουκος αηδονι......... ;D

NGL

Member

GOMI είπε:
Κάτι άλλο..εγώ στην αρχή το είχα έξω στο μπαλκόνι για να το βλέπει ο ήλιος γιατί διάβασα ότι θέλει φως. Μέσα σε μια βδομάδα τα φύλλα του γίνανε καφέ από πράσινα. Προσπάθησε να το χεις σε μέρος που να βλέπει μεν φως αλλά να μην πέφτει κατευθείαν ο ήλιος πάνω του γιατί το καίει.

thank you φιλε.

ρε συ μηπως ξεχασες να το ποτισεις? :D :D

akishellas3

Well-Known Member

Kαλημερα παιδια για πειτε για αυτα τι λετε

http://www.feelunique.com/p/Aloe-Pura--Aloe-Vera-Colon-Cleanse-Detox-500ml.html

http://www.feelunique.com/p/Aloe-Pura-Aloe-Vera-Juice-Maximum-Strength-500ml.html

απο το συγκεκριμενο site ψωνιζω συχνα ειναι πολυ αξιοπιστο κ δωρεαν μεταφορικα ,το θεμα ειναι κανη αυτη η αλοη για την δουλεια μας διοτι λεει juise-χυμος δεν ειναι τζελ ::) κ λεει 100% .

NGL

Member

akishellas3 είπε:
Kαλημερα παιδια για πειτε για αυτα τι λετε

http://www.feelunique.com/p/Aloe-Pura--Aloe-Vera-Colon-Cleanse-Detox-500ml.html

http://www.feelunique.com/p/Aloe-Pura-Aloe-Vera-Juice-Maximum-Strength-500ml.html

απο το συγκεκριμενο site ψωνιζω συχνα ειναι πολυ αξιοπιστο κ δωρεαν μεταφορικα ,το θεμα ειναι κανη αυτη η αλοη για την δουλεια μας διοτι λεει juise-χυμος δεν ειναι τζελ ::) κ λεει 100% .

akishellas αυτος ειναι 100% φυσικος χυμος και πολυ καλο συμπληρωμα γενικα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ακριβως αυτο που ψαχνουμε για τοπικη χρηση.
εχω παρει και απ αυτο προσφατα και πινω 50ml ημερησιως αλλα τοπικα καλυτερα να προτιμησεις κατι σε mορφη gel!
κοστιζει εδω 13.5 ευρω ,ειναι εξαιρετικο σαν προιον για oral χρηση ,σιγουρα θα βοηθαει σε καποιους τομεις και το δερμα του κεφαλιου αλλα δεν μπορουμε να μιλησουμε με σιγουρια για εξωτερικη χρηση.
παρ'το ετσι κι αλλοιως ,κανε μια δοκιμουλα κι εξωτερικα και ενημερωσε μας. :)

akishellas3

Well-Known Member

κοιτα ναι χυμος γιαυτο το σκεφτηκα απλα οταν διαβασα οτι το φυλλο του ανοιγει κ πεφτει ο χυμος του σκεφτηκα λες να ναι το ιδιο ,παντως θα το παρω ως δοκιμη.

NGL

Member

akishellas3 είπε:
κοιτα ναι χυμος γιαυτο το σκεφτηκα απλα οταν διαβασα οτι το φυλλο του ανοιγει κ πεφτει ο χυμος του σκεφτηκα λες να ναι το ιδιο ,παντως θα το παρω ως δοκιμη.

ξερω γω?αν ηταν το ιδιο γιατι να βγαινει το gel σε 99,99% για το δερμα ?:(

ενα παιδι παραπανω το ειχε δοκιμασει νομιζω και απορρουσε οτι εξατμιζεται πολυ γρηγορα.
στις πρωτες δοκιμες σου να μας πεις με λεπτομερεια τι βλεπεις. 8)

Ntia

New Member

Παιδιά, έχω μια απορία...

Το τζελ αλόης πότε το βάζετε? Εννοώ δλδ, αν κάθε βράδυ βάζυ ο καθέ ένας μας το διάλυμά του, το πρωί θα πρέπει να λουστεί για να βάλει αλόη?? Θα πρέπει το κεφάλι να μην έχει υπολοίπατα από άλλες λοσιόν...?

NGL

Member

Ntia είπε:
Παιδιά, έχω μια απορία...

Το τζελ αλόης πότε το βάζετε? Εννοώ δλδ, αν κάθε βράδυ βάζυ ο καθέ ένας μας το διάλυμά του, το πρωί θα πρέπει να λουστεί για να βάλει αλόη?? Θα πρέπει το κεφάλι να μην έχει υπολοίπατα από άλλες λοσιόν...?

ntia προσωπικα βαζω 2 φορες την ημερα.
1 .βραδυ πολυ μεγαλη ποσοστητα και το αφηνω ολη νυχτα (παρολο που η ποσοτητα ειναι μεγαλη,σε 1-2 ωρες εχει απορροφηθει εντελως).
2.μεσημερι μικροτερη ποσοτητα (επισης πολυ γρηγορη απορροφηση) και το ξεβγαζω τ απογευμα αν θελω να βγω.που και να το αφηνα δηλ.εχει απορροφηθει πληρως.

αυτον τον καιρο συνδυαζω gel του εμποριου 99,99 καθημερινα.και καθε 3 ημερες gel απ τα φυλλα της αλοης κατευθειαν.
ολα τα παραπανω ανεξαρτητα απ τα υπολοιπα σκευασματα που χρησιμοποιω.απλα κοιταω οταν βαζω μετα το λουσιμο minoxidil να εχει περασει καμια ωριτσα πριν την χρηση της αλοης.

ntia δεν ειναι υπερβολη,εχει εξαφανιστει η σμηγματορροια και η λιπαροτητα και δεν πεφτει τριχα.αυτο ειχε να συμβει απ τα 17 μου.σταματησα για δοκιμη 1 μηνα να χρησιμοποιω minox για να τσεκαρω αν θα εχω καποια τριχοπτωση απ την διακοπη της αλλα και παλι δεν επεφτε τιποτα.χωρις την αλοη ακομα και με proscar μου επεφταν. ;D

Εγώ Ntia για τους ερεθισμούς τη βάζω. Τα τελευταία χρόνια υποφέρω από ερεθισμούς :'( και με ηρεμεί πολύ το τζέλ αλόης. Το βάζω ή πρίν βάλω revivogen/regaine ή μετά. Αν το βάλω πρίν περιμένω να απορροφηθεί η αλόη καλά. Αν πρώτα βάλω λοσιόν περιμένω και γώ μία ώρα και μετά βάζω αλόη.

Ntia τα εισερχόμενα σου είναι full, δε μπορώ να σου στείλω ::)

NGL

Member

γραφω εδω,ετσι ωστε να εχουμε μαζεμενα και τα συστατικα της αλοης.

Active Ingredients
Gibberellins
Lectins
Lignins
Polysaccharides
Salicyclic Acid
Saponins
Vitamins C, E

Vitamins
A (beta carotene) B1 (thiamine) B2 (riboflavin)
B3 (niacin) B6 (pyridoxine) Folic Acid
C E

Minerals
Calcium -Chloride- Chromium- Copper- Magnesium- Potassium-Sodium -Zinc

Amino Acids
Alanine -Arginine -Aspartic Acid -Cystine- Glutamic Acid -Glycerine-Histiden -Hydroxyproline -Isoleucine- Leucine- Lysine- Methionine- Phenylalanine -Proline- Serine-Tyrosine- Valine

Enzymes
Aliinase -Amylase -Catalase-Lipase -Oxidose

Mono- Poly-saccharides
Aldonantose -Cellulose- Glucose- L-rhamnos- Manose

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

έχει γραφτεί πιο πάνω - καλό προϊόν και παίζει στα πολυφαρμακεία και παραγγελία Ελλάδα

omar77

New Member

gel δηλαδη?, εγω ρωταω γιαυτο που λεει conditioner ::) μηπως ξερει κανεις

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

η συγκεκριμένη μάρκα έχει σαμπουάν,κοντίσιονερ,τζελ κ.α
είπαμε - είναι όλα πολύ καλά 8)

durix

New Member

NGL είπε:
γραφω εδω,ετσι ωστε να εχουμε μαζεμενα και τα συστατικα της αλοης.

Active Ingredients
Gibberellins
Lectins
Lignins
Polysaccharides
Salicyclic Acid
Saponins
Vitamins C, E

Vitamins
A (beta carotene) B1 (thiamine) B2 (riboflavin)
B3 (niacin) B6 (pyridoxine) Folic Acid
C E

Minerals
Calcium -Chloride- Chromium- Copper- Magnesium- Potassium-Sodium -Zinc :chinscratch

Amino Acids
Alanine -Arginine -Aspartic Acid -Cystine- Glutamic Acid -Glycerine-Histiden -Hydroxyproline -Isoleucine- Leucine- Lysine- Methionine- Phenylalanine -Proline- Serine-Tyrosine- Valine

Enzymes
Aliinase -Amylase -Catalase-Lipase -Oxidose

Mono- Poly-saccharides
Aldonantose -Cellulose- Glucose- L-rhamnos- Manose

αυτο???σε σχεση με την μινοξιδιλη?? ::)

lalakos

Member

χμμμμ παιδιά λίγο μια ερώτηση σχετικά με την aloe vera της Organic. Αγόρασα μια, για αρχή από μαγαζί στη Σαλονίκη. Λοιπόν το θέμα είναι ότι πήρα αυτή που έχει έχτρα A,C και Ε Vitamins γιατί δεν είχε την απλή. Αυτό που με ανησυχεί είναι η υπερβιταμίνωση ειδικά της Α που ξέρουμε ότι δεν είναι καλό για τα μαλλιά. Βρεε λέτε να πηγαίνω για καλό με την αλόη και τελικά να κάνω μαμακία?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

durix είπε:
Minerals
Calcium -Chloride- Chromium- Copper- Magnesium- Potassium-Sodium -Zinc :chinscratch

αυτο???σε σχεση με την μινοξιδιλη?? ::)

δεν ξέρω σε ποιο προϊόν τζελ αλόης αναφέρεται - δείτε τα συστατικά και ανάλογα χρησιμοποιείστε ;)

lalakos είπε:
χμμμμ παιδιά λίγο μια ερώτηση σχετικά με την aloe vera της Organic. Αγόρασα μια, για αρχή από μαγαζί στη Σαλονίκη. Λοιπόν το θέμα είναι ότι πήρα αυτή που έχει έχτρα A,C και Ε Vitamins γιατί δεν είχε την απλή. Αυτό που με ανησυχεί είναι η υπερβιταμίνωση ειδικά της Α που ξέρουμε ότι δεν είναι καλό για τα μαλλιά. Βρεε λέτε να πηγαίνω για καλό με την αλόη και τελικά να κάνω μαμακία?

υπερβιταμίνωση Α μόνο από υπερκατανάλωση βιταμινούχων χαπιών ή χαζές δίαιτες με αποκλειστική πηγή βιταμινούχες (πλούσιες σε Α - καρότο) τροφές
τοπικά είπαμε είναι μικρό το ποσοστό απορρόφησης του οργανισμού ;)

durix

New Member

Σπύρος είπε:
υπερβιταμίνωση Α μόνο από υπερκατανάλωση βιταμινούχων χαπιών ή χαζές δίαιτες με αποκλειστική πηγή βιταμινούχες (πλούσιες σε Α - καρότο) τροφές
τοπικά είπαμε είναι μικρό το ποσοστό απορρόφησης του οργανισμού ;)

εχετε κανει καπου συζητηση για καροτο και βιταμινη α?? απο τα 18 που ηταν το πρωτο μπαμ στην τριχοπτωση ο δερματολογος μου χε πει να τρωω καροτα...δηλαδη το πολυ καροτο εχει αντιθετα αποτελεσματα?

........................ουπς

οκ Σπυρο το βρηκα το ποστ περι βιτανινων.

xkal

New Member

NoMoreLoss είπε:
NGL αυτό το site που έκανες παραγγελιά την αλόη είναι αξιόπιστο? απλά ρωτάω μην φάμε καμιά πατάτα γιατί θέλω να παραγγείλω και εγώ.
Το πήρα εγώ το gel από αυτό το site (mistrys.co.uk) . Όλα μια χαρά
Πήρα 3 τεμάχια , μαζί με τα έξοδα αποστολής 20 Ε.
Μόνο που δεν το στείλαν συστημένο , ήρθε το πακέτο σπίτι από ταχυδρόμο

Μπλουζα