Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ποιός είναι ο τρόπος. ?Στέλνει μηνυμα στην κλινική τα nick name που γράφουν εδώ ? Λέει δηλαδή μια φιλική συμβουλή στο ιντερνέτ και βγάζει λεφτά χωρις να ξέρει το πραγματικό ονομα αυτών που συμβουλευει?Αφου μας εχουν πει τα θυματα τον τροπο που λειτουργει , προς τι οι διευκρινήσεις?
Ε τι? Να παίρνει λεφτά και να ειμαι εγώ στην απ'όξω? Κόψε μερτικό Μήτσο! Χρέωσε και κανένα nick name πάνω μου, τα χεις παρει ολα εσύ!Ζήλεψες?
Μες την λαμογιά και του λόγου σου !
Επειδή δεν μου απάντησε ο stripar, και από ότι κατάλαβα τον ξέρεις καλά , σε ρωτάω και εσένα : έχει κάνει μμ ???Οποιος έχει εναν πιθανο τρόπο με τον οποίο ο Δημητρης θα μπορούσε να βγάζει λεφτά οταν όλοι γραφουμε με ψευδόνημα θα ήθελα να τον ακουσω.
Καθόλου δεν τον ξέρω. Και εγώ νομιζα ότι θα έχει κάνει. Τώρα το έμαθαΕπειδή δεν μου απάντησε ο stripar, και από ότι κατάλαβα τον ξέρεις καλά , σε ρωτάω και εσένα : έχει κάνει μμ ???
Αααα ωραία .Καθόλου δεν τον ξέρω. Και εγώ νομιζα ότι θα έχει κάνει. Τώρα το έμαθα
Τι έμαθες και κυρίως από ποιον?Καθόλου δεν τον ξέρω. Και εγώ νομιζα ότι θα έχει κάνει. Τώρα το έμαθα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πριν λίγο το εγραψε ο Δημήτρης και ναί έχει σημασία αν έχεις κάνει μμ όπως επίσης και να ξέρουμε σε τι φάση nw είσαι. Δεν γίνεται αν είσαι nw1 πχ να έχεις τόσες γνώσεις και να συνοδεύεις αγνώστους. Δεν σε κατηγορώ ότι τα παίρνεις , δεν δίνει κανένας λεφτά έτσι.Τι έμαθες και κυρίως από ποιον?
Κώστα γιατι έχει τόσο μεγάλη σημάσια για σένα αν εγώ,
έχω κάνει μτχ ή όχι ?
Βλέπω ότι αποφεύγεις να απαντήσεις , και δεν βρίσκω το λόγο γιατί το κανείς ???Τι έμαθες και κυρίως από ποιον?
Κώστα γιατι έχει τόσο μεγάλη σημάσια για σένα αν εγώ,
έχω κάνει μτχ ή όχι ?
Βλέπω ότι αποφεύγεις να απαντήσεις , και δεν βρίσκω το λόγο γιατί το κανείς ???
Δεν λέμε πως δεν έχει γνώσεις. Απλά καταλαβαίνεις πως αν δεν έχει πρόβλημα δεν γινεται να καθεται να ασχολειται με τις κλινικες σε εξωφρενικό βαθμό αν δεν είναι του χώρου η δεν είναι γιατρος ας πούμε αυτό εννοούμε. Θα θέλαμε να μας πει ο ιδιος λοιπόν το nw είναι.Που το πας?
Αν ρίξεις διάβασμα θα μάθεις εάν έκανε μεταμόσχευση η όχι άλλα επίσης θα μάθεις ποιος αναβάθμισε το φόρουμ και με γνώσεις.
Πριν λίγο το εγραψε ο Δημήτρης και ναί έχει σημασία αν έχεις κάνει μμ όπως επίσης και να ξέρουμε σε τι φάση nw είσαι. Δεν γίνεται αν είσαι nw1 πχ να έχεις τόσες γνώσεις και να συνοδεύεις αγνώστους. Δεν σε κατηγορώ ότι τα παίρνεις , δεν δίνει κανένας λεφτά έτσι.