O
@anargiros88 έγραψε:όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.
Αυτό που κατάλαβα εγώ από την δίκη μου ουδέτερη θέση ειναι ότι τελικά το επίπεδο των κλινικών διαμορφώνεται ανάλογα με το επίπεδο των ασθενών τους και των οπαδών τους!.
Στην προκειμένη περίπτωση βλέπω τις απαντήσεις του
@dimitris50423 &
@Tsek και τις κρίνω άκρως παιδαριώδεις , ανώρυμες, άσχετες κ αβάσιμες.
Όλη την ώρα γράφουν και γράφουν φασκοντας κ αντιφάσκοντας κ στα μάτια ενός απλού μέλος το θέαμα είναι γελοίο για να μην πω αισχρό.
Το επίπεδο των κλινικών τους το έριξαν , ας ελπίσουμε να μην ρίξουμε και το επίπεδο του forum.
Όσον αφορά τον
@Giorgos-3 &
@KOSTAS F να τους πω ότι εγώ είμαι μέλος 4 χρόνια περίπου , δεν έχω ενεργό συμμετοχή μιας και την βρίσκω να απολαμβάνω τα γραφόμενα άλλων!.
εγώ δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις για να μπω στην διαδικασία να γράφω, το θεωρώ δόκιμο αν ειναι να γράψεις κάτι , να ειναι κάτι ουσίας και όχι Να γράψω κάτι απλά για να γράψω κ να γεμίζω σκουπίδια την πλατφόρμα και τα τοπικά.
Συνεπώς ναι μεν το forum τους έχει δώσει το βήμα να γίνουν μέλη και να γράφουν , αλλά πριν το κάνουν ας κάνουν ένα στοιχείωδη δίαβασμα και όταν θεωρούν ότι γνωρίζουν πράγματα , καταστάσεις και μέλη ας μπουν μετά στην διαδικασία να γράψουν.
Αν δεν το κάνουν ,
Κάνουν κατάχρηση της ελευθερίας που τους δίνει το forum , κατάχρηση της φιλοξενίας & βέβαια δρουν και πράττουν σε ανούσιες συζητήσης με κύριο αντίκτυπο να πέφτει το επίπεδο του forum και των πληροφοριών που παρέχει , με ζημειωμένους όλους εμάς!
Συνεπώς ας κάτσουν να διαβάσουν πρώτα , αν δεν θέλουν ας το βουλώσουν , αν πάλι δεν θέλουν ας τους κάνουν αλλοι...