To καλύτερο θα ήταν να μας πουν αυτοί που τις ξέρουν από πρώτο χέρι, έτσι και αλλιώς εδώ είναι, διαβάζουν. Νομίζω θα έχει περισσότερη αξία.
Εχω μεινει αναυδος για αλλη μια φορα με τα υπονούμενα και απορω γιατι ο
@CVIAL δεν παιρνει θέση.
ΟΛΟΙ οι ανθρωποι που ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ στην κλινική μου ειχαν από όλους μας την απαιτούμενη προσοχη και μόνο: μιας και ηταν περιστατικα
άλλου ιατρού, το προσωπικό μου και εγω ήμασταν εκεί μονο αν συνεβαινε κατι που ήταν απαραιτητη η "βοηθεια", τυπου που ειναι τα ποτηρια/πιατα, χαρτια, υλικα κτλ. ΟΛΑ τα υπόλοιπα ειναι δουλεια της ομάδας που τους χειρουργούσε την οποια συνδραμαμε με καθε δυνατο τροπο στο παρασκήνιο οπως θα επιβεβαιωσει ο
@CVIAL
Οσους ασθενείς έτυχε να δω τους χαιρετισα
τυπικά, πολλους δεν τους ειδα καν διότι ήμουν σε άλλο όροφο
Να τονισω ότι ΟΛΟΙ όσοι παρερευθηκαν (πλην ενος) ήταν υπερβολικα ...μαγκωμενοι, και φανηκαν να ειναι άβολα που με εβλεπαν, πιθανον διότι νομιζουν διάφορα.
Απο την μερια μου ημουν εσκεμμενα πολυ συντομος στην καλημερα μου και καθότι ειναι περιστατικά ΑΛΛΟΥ ιατρού, ο και άγραφος κωδικα δεοντολογιας μεταξύ ιατρών σε αυτες τις περιπτωσεις ΑΠΑΙΤΕΙ την ελάχιστη επαφη με περιστατικα συναδελφου εκτος αν ειναι κατι εξαιρετικα επειγον, που φυσικα, ποτε δεν συνεβη.
Λογικό ειναι κανει να μην γνωριζει πως ΟΦΕΙΛΕΙ να φερεται ενας ιατρός που ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ εναν συναδελφο και τα περιστατικά του στην κλινική του:
Πρεπει να εισαι ΑΟΡΑΤΟΣ στην ιδια σου την κλινική και να περιορισεις την επαφη στο ελάχιστο, ειδικα όταν ο φιλοξενούμενος θεραπων ιατρός ΔΕΝ γνωριζει τη γλωσσα που μιλας με τον ασθενη ΤΟΥ και θα μπορουσε να υποθεσει το οτιδηποτε.
Καλημερα, καλως ήρθατε, καλή συνεχεια, τελος