antonisp13
New Member
Όπως νιώθεις Βουνό μου θα τα λες! ΤΕΛΟΣΌταν τον έλεγα έτσι,μου τη λέγατε οι περισσότεροι..τώρα που δεν τον λέω έτσι,είσαι μαζεμένος ακουω..διαλεχτε
τι θέλετε γτ θα αρχίσω να περπατάω στο ταβάνι σε λίγο..
Όπως νιώθεις Βουνό μου θα τα λες! ΤΕΛΟΣΌταν τον έλεγα έτσι,μου τη λέγατε οι περισσότεροι..τώρα που δεν τον λέω έτσι,είσαι μαζεμένος ακουω..διαλεχτε
τι θέλετε γτ θα αρχίσω να περπατάω στο ταβάνι σε λίγο..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αχαχαχχαχα εγραψες...Όχι γιατί θα σου κάνει κάτι ο γιατρός γιατί όπως σε είδα από το βίντεο θα ήταν σαν να κλέβει λάδι από εκκλησία,
Cvial ψοφας για κουτσομπολιο και για ντορο.To καλύτερο θα ήταν να μας πουν αυτοί που τις ξέρουν από πρώτο χέρι, έτσι και αλλιώς εδώ είναι, διαβάζουν. Νομίζω θα έχει περισσότερη αξία.
αχαχαχχαχα εγραψες...
Cvial ψοφας για κουτσομπολιο και για ντορο.
Γιατι δεν μας λες ο ιδιος αυτα π θες να πουν οι "απο πρωτο χερι" ή και ο αερατος;
Γιατι οπως το λες συναγεται οτι ειτε ισχυουν, καιι τα ξερεις(μιας κ εχεις πολυ περισσοτερο χρονο περασει μεσα στην κλινικη απ οτι ο αερατος), αλλα δεν θες να τα πεις εσυ, ειτε συνδραμεις στην μπαρουφολογια του τιτανιου μπαρουφατζη για τον ντορο ή για να λασπωσεις προσωπικοτητες (π ειναι το χομπι μερικων εδω μεσα).
Μεχρι κεραιας πλερωθηκε το μπουγιουρντι για να μιλησω στη γλωσσα σου. κ μαλιστα σε τιμη αγνωστου πελατη!!Eσυ ρε καρακόλι τι κάνεις εδώ μέσα?? Παλεύεις πάλι μπας και πάρεις καμία έκπτωση να μαζέψεις τον κρατήρα που έχεις στο φορλοκ??
Τι είσαι και ρωτάς ??
Μεχρι κεραιας πλερωθηκε το μπουγιουρντι για να μιλησω στη γλωσσα σου. κ μαλιστα σε τιμη αγνωστου πελατη!!
Αλλοι, φιλοι σου, πηραν εκτπωσεις, μην πω κ τσαμπα μμ για να παιξει προμοταρισμα εδω μεσα.
Να σ θυμησω τι ειχε γινει, γιατι εχεις κοντη μνημη, οταν εελεγα να δωσω στον cvial τις αποδειξεις απο τις μεταφορες χρηματων κ τις αποδειξεις της κλινικης κ η αλλη πλευρα εκανε μοκο. Δεν ειχε να δωσει βλεπεις ;-)
Μπαρουφατζη αερατε!!!
αχαχαχχαχα εγραψες...
Cvial ψοφας για κουτσομπολιο και για ντορο.
Γιατι δεν μας λες ο ιδιος αυτα π θες να πουν οι "απο πρωτο χερι" ή και ο αερατος;
Γιατι οπως το λες συναγεται οτι ειτε ισχυουν, καιι τα ξερεις(μιας κ εχεις πολυ περισσοτερο χρονο περασει μεσα στην κλινικη απ οτι ο αερατος), αλλα δεν θες να τα πεις εσυ, ειτε συνδραμεις στην μπαρουφολογια του τιτανιου μπαρουφατζη για τον ντορο ή για να λασπωσεις προσωπικοτητες (π ειναι το χομπι μερικων εδω μεσα).
Αυτό σημαίνει μαζί με τα υπόλοιπα που μετρήθηκαν 10-15 g θα σε πάει σύνολο στα 50-55 μπροστά (που προσωπικά μου φαίνονται πολλά)
Τα ίδια ήθελα να γράψω !Αεράτε
Κοιτώντας τα στατιστικά σου,αναμφισβήτητα έχεις πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Άριστη δότρια,πολύ καλό πάχος τρίχας,πολύ δυνατό λόγο,και αρκετά grafts στην εμβαδομετρούμενη περιοχή.
Έβαλες σε μια έκταση 100τεκ 3300g και τα 300 τα έφαγες στα peaks.Τουλάχιστον.
Άρα τα 3000g φυτευτήκανε καθαρά στη λήπτρια.
Αυτό ερμηνεύεται σαν μια τοποθέτηση 30g το τετραγωνικό μεσοσταθμικά.
Το excelofilo λέει 38g που είναι μπροστά στη χερλάιν.
Εκεί φύτεψε περισσότερα υποτίθεται γιατί είχες διάσπαρτες τρίχες που δεν είναι πολλές αλλά το δυνατό σου σημείο είναι το τσουλούφι που έχεις πίσω και είναι υγιές ακόμα.
Αυτό θα κάνει και διαφορά στην τελική εικόνα.
Προσωπικά πάνω από 500g εκεί δεν τα βλέπω άντε μέχρι 800g max.
Τα 100 τετραγωνικά δηλαδή έχουν συνολικά όχι πάνω από 10g το τετραγωνικό μαμά(στο τσουλούφι τα πολλά).
Μπροστά αν εχεις βάλει σε μια έκταση 17x2=34τεκ(πρώτα 2 εκ)στη χερλάιν,αυτό σημαίνει ότι τα 1500 τα έχεις φάει στα πρώτα αυτά 34εκ.
Τα υπόλοιπα 1500 τα έχεις φάει στην υπόλοιπη έκταση 65εκ πράγμα που σημαίνει 22g περίπου φύτευση.
Αυτό σημαίνει μαζί με τα υπόλοιπα που μετρήθηκαν 10-15 g θα σε πάει σύνολο στα 50-55 μπροστά (που προσωπικά μου φαίνονται πολλά )αλλά όχι σε όλο το εύρος της λήπτριας.
Πίσω(middle)θα είσαι γύρω στα 35g.
Αυτό φυσικά θα δώσει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και με τα μπροστά να πηγαίνουν πίσω θα αυξήσει πολύ την κάλυψη αλλά θα δώσουν και όγκο.
Με τη 2η που θα ακολουθήσει πιστεύω θα κινηθείς πάλι σε μια διήμερη και ένα νούμερο στα 2800g μαζί με crown για ένα τοπ αποτέλεσμα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δηλαδη
CV=158 x 0,065= 10,27!!!!!!
Τίναξε τη μπάνκα στον αερα
ημαστε πολλοι; φοβομαστε; Ελα θεε και κυριε...Μάλλον εσείς ψοφάτε και φοβάστε να το παραδεχθείτε
Δηλαδη
CV=158 x 0,065= 10,27!!!!!!
Τίναξε τη μπάνκα στον αερα
Αν σκεφτείς πως το όριο είναι 6.4,το 7.7 είναι πολύ δυνατό νούμερο που προσφέρει πολύ δυνατή κάλυψη.
Γράψε λάθος.5.4 δεν είναι το όριο ?
Γράψε λάθος.
Εκ παραδρομής.
Σωστός πάλι.
Διορθώθηκε.