Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ημαστε πολλοι; φοβομαστε; Ελα θεε και κυριε...
Cvial μου εσυ αναφερθηκες και προσκαλεσες ατομα (π ξερεις λογικα) να μιλησουν για θεματα π ειναι εκτος μμ, που κινουνται στη σφαιρα του κουτσομπολιου και της ιντριγκας. οχι εγω.
κ μου προκαλει εντυπωση γιατι ως τωρα εβλεπα οτι μονο η μμ σε απασχολει.
Ο μέσος όρος δηλαδή υποδηλώνει πως σε σημεία τοπικά έχει και πάνω από 55g?
Από τον πολύ ψηλό λόγο προκύπτουν και τόσες τρίχες που θα δώσουν πλήρη κάλυψη.Αν εξαιρέσεις τη hairline που είναι με μονά grafts και μας έριξε το λόγο στο 2.58,ακριβώς πίσω από αυτήν,το σύνολο μέχρι middle,είναι με λόγο 2.86 ..δλδ 0.054x55x2.86=σχεδόν 8.5 cv.. στο σενάριο της πολύ μεγάλης φυτρωσης ,ακριβώς πίσω από hairline θα είναι cv 8-8.5 και μπροστά hairline θα μας τα χαλάει λίγο..η δεύτερη για μένα ,θα είναι αναγκαία για να ομογενοποιήσω όπως το θέλω εγώ στο μυαλό μου
Από τον πολύ ψηλό λόγο προκύπτουν και τόσες τρίχες που θα δώσουν πλήρη κάλυψη.
Πίσω πάντα.
Μπροστά λογικό είναι να πέσει αλλά και πάλι είναι πολύ καλός ο λόγος συνολικά.
Από πίσω από τα πρώτα εκ θα έχεις φούλ εικόνα με τόσες τρίχες,το θέμα είναι μπροστά πως θα δέσουν έτσι ώστε με τα πίσω να είναι συμπαγής η όλη εικόνα.Ναι,αλλά δεν θα καθετε στο μάτι αυτή η διαφορά της hairline? Εγώ αυτό πιστεύω.
Θεωρητικά μιλάμε πάντα ,σε 8-9 μήνες θα μιλάμε με δεδομένα .
Από πίσω από τα πρώτα εκ θα έχεις φούλ εικόνα με τόσες τρίχες,το θέμα είναι μπροστά πως θα δέσουν έτσι ώστε με τα πίσω να είναι συμπαγής η όλη εικόνα.
Βασικά μπροστά θέλεις φουλ φύτρωση.
Πίσω και απώλεια να έχεις δε θα φαίνεται.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι αλλά δεν ξεκίνησαν να τον κεντρίζουν από μόνοι τους. Αυτός το ξεκίνησε, πέταξε κάτι σαν κουτοπόνηρος που είναι για να κάνει πάλι παράπονα για την κλινική, είναι επόμενο ο κόσμος να ρωτάει πως και τι. Μέχρι τώρα δεν τον έχει επιβεβαιώσει κανείς. Μέχρι και στην παρουσίασή του πάει να δημιουργήσει ίντριγκα αντί να ασχοληθεί με την μμ...Αν το παρατήρησες δεν άνοιξα εγώ αυτή την συζήτηση. Δεν με ενδιαφέρουν τα κουτσομπολιά,΄από την αρχή μιλώ m;ono για την μμ. Άλλοι άρχισαν να "κεντρίζουν" τον αεράτο να το συνεχίσει και να πει τι και πως. Μόνο τότε έκανα παρέμβαση διαβάζοντας τα σχόλια του Αεράτου ότι τα ξέρει από δεύτερο χέρι. Έκανα το αυτονόητο. Προσκάλεσα όποιους έχουν κάτι από πρώτο χέρι να το πουν. Τι σου φαίνεται περίεργο;
Ναι αλλά δεν ξεκίνησαν να τον κεντρίζουν από μόνοι τους. Αυτός το ξεκίνησε, πέταξε κάτι σαν κουτοπόνηρος που είναι για να κάνει πάλι παράπονα για την κλινική, είναι επόμενο ο κόσμος να ρωτάει πως και τι. Μέχρι τώρα δεν τον έχει επιβεβαιώσει κανείς. Μέχρι και στην παρουσίασή του πάει να δημιουργήσει ίντριγκα αντί να ασχοληθεί με την μμ...
Σε ρώτησαν τι έγινε όσον αφορά εσένα και τον γιατρό, όχι τι γινόταν με τους άλλους ασθενείς. Μπορούσες να πεις ότι δεν βρεθήκατε και να το έκοβες εκεί, αλλά εσύ άρχισες να λες τι πήρε το αυτί σου δεξιά και αριστερά.Άμα ήθελα ρε κουτεντε να κραξω και να κάνω φασαρίες ,εύκολα θα το έκανα ..το κουτό,στο αφιερώνω ,γτ μέχρι εκεί είσαι το πονηρός όχι,γτ δεν σου κόβει και για πολλά..με ρώτησαν τι έγινε στην κλινική 2-3 ,δεν αναφέρθηκα από μόνος μου..ρεμπεσκε
Σε ρώτησαν τι έγινε όσον αφορά εσένα και τον γιατρό, όχι τι γινόταν με τους άλλους ασθενείς. Μπορούσες να πεις ότι δεν βρεθήκατε και να το έκοβες εκεί, αλλά εσύ άρχισες να λες τι πήρε το αυτί σου δεξιά και αριστερά.
Και λίγα λες γιατρέ.Εχω μεινει αναυδος για αλλη μια φορα με τα υπονούμενα και απορω γιατι ο @CVIAL δεν παιρνει θέση.
ΟΛΟΙ οι ανθρωποι που ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ στην κλινική μου ειχαν από όλους μας την απαιτούμενη προσοχη και μόνο: μιας και ηταν περιστατικα άλλου ιατρού, το προσωπικό μου και εγω ήμασταν εκεί μονο αν συνεβαινε κατι που ήταν απαραιτητη η "βοηθεια", τυπου που ειναι τα ποτηρια/πιατα, χαρτια, υλικα κτλ. ΟΛΑ τα υπόλοιπα ειναι δουλεια της ομάδας που τους χειρουργούσε την οποια συνδραμαμε με καθε δυνατο τροπο στο παρασκήνιο οπως θα επιβεβαιωσει ο @CVIAL
Οσους ασθενείς έτυχε να δω τους χαιρετισα τυπικά, πολλους δεν τους ειδα καν διότι ήμουν σε άλλο όροφο
Να τονισω ότι ΟΛΟΙ όσοι παρερευθηκαν (πλην ενος) ήταν υπερβολικα ...μαγκωμενοι, και φανηκαν να ειναι άβολα που με εβλεπαν, πιθανον διότι νομιζουν διάφορα.
Απο την μερια μου ημουν εσκεμμενα πολυ συντομος στην καλημερα μου και καθότι ειναι περιστατικά ΑΛΛΟΥ ιατρού, ο και άγραφος κωδικα δεοντολογιας μεταξύ ιατρών σε αυτες τις περιπτωσεις ΑΠΑΙΤΕΙ την ελάχιστη επαφη με περιστατικα συναδελφου εκτος αν ειναι κατι εξαιρετικα επειγον, που φυσικα, ποτε δεν συνεβη.
Λογικό ειναι κανει να μην γνωριζει πως ΟΦΕΙΛΕΙ να φερεται ενας ιατρός που ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ εναν συναδελφο και τα περιστατικά του στην κλινική του:
Πρεπει να εισαι ΑΟΡΑΤΟΣ στην ιδια σου την κλινική και να περιορισεις την επαφη στο ελάχιστο, ειδικα όταν ο φιλοξενούμενος θεραπων ιατρός ΔΕΝ γνωριζει τη γλωσσα που μιλας με τον ασθενη ΤΟΥ και θα μπορουσε να υποθεσει το οτιδηποτε.
Καλημερα, καλως ήρθατε, καλή συνεχεια, τελος