Aeratos28, jose lorenzo ο ιατρός.. aeratos28 o ασθενής...,3301 grafts, 28/10/2022,1o βήμα..

aeratos28

Just aeratos
Τι εννοείς φραγμένο? Έπρεπε να πάω να παίξω μπουνιές αν τον έβλεπα? Η να έρθει ο Αναστασάκης για τσαμπουκά? (Καλύτερα που δεν ετυχε συνάντηση γτ όπως προείπα άκουσα για περίεργες συμπεριφορές ,οι οποίες αν ήμουν live ,δεν γνωρίζω πως θα αντιδρούσα.)
Το φραγμένο ,ήταν το δικό σου στορι,που έβριζες θεούς και δαίμονες σε ότι έχει σχέση με Τιρκαλα ,και από το 6μηνο και μετά,το τι έγινε ,τι είπατε και το τελικό σου αποτέλεσμα δεν το έδειξες .
καλά τώρα, φραγμένο ήταν στο στοίχημα ότι δεν θα γινόταν τίποτα... και στην τελική δεν χρειαζόταν να γίνει και τίποτα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ανοιχτό να παραμείνει ..να μην κλειδώσει για κανένα λόγο ποτέ να γραψει ο καθένας ότι θέλει..δεν έχω τις γνωστές ευαισθησίες που αναφέρονται συνεχώς από διάφορους ..ελεύθεροι όλοι να πουν ότι τους κατεβει

Disco

Well-Known Member
Τι εννοείς φραγμένο? Έπρεπε να πάω να παίξω μπουνιές αν τον έβλεπα? Η να έρθει ο Αναστασάκης για τσαμπουκά? (Καλύτερα που δεν ετυχε συνάντηση γτ όπως προείπα άκουσα για περίεργες συμπεριφορές ,οι οποίες αν ήμουν live ,δεν γνωρίζω πως θα αντιδρούσα.)

«Περίεργες συμπεριφορές» εννοείς από το γιατρό προς σένα αεράτε εν απουσία σου ;

Disco

Well-Known Member
Όχι σε εμένα.γενικως με όποιον έβλεπε μέσα στην κλινική έμαθα.
πες μας περίπου τι είναι αυτές οι περίεργες συμπεριφορές που είχε ο Αναστας@κ*ς με όποιον έβλεπε μέσα στην κλινική για να καταλάβουμε κ εμείς τι εννοείς..

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
To καλύτερο θα ήταν να μας πουν αυτοί που τις ξέρουν από πρώτο χέρι, έτσι και αλλιώς εδώ είναι, διαβάζουν. Νομίζω θα έχει περισσότερη αξία.

Georgie

Well-Known Member
πες μας περίπου τι είναι αυτές οι περίεργες συμπεριφορές που είχε ο Αναστας@κ*ς με όποιον έβλεπε μέσα στην κλινική για να καταλάβουμε κ εμείς τι εννοείς..

Έπεσες δηλαδή από κάνα σύννεφο ρε disco?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Pan77

Active Member
Το φραγμένο ,ήταν το δικό σου στορι,που έβριζες θεούς και δαίμονες σε ότι έχει σχέση με Τιρκαλα ,και από το 6μηνο και μετά,το τι έγινε ,τι είπατε και το τελικό σου αποτέλεσμα δεν το έδειξες .
Μια χαρά είπα τι έγινε στην συνάντησή μου και φώτο ανέβασα 10 μηνών και όποιος θέλει μπορεί να πάει να τα διαβάσει, αλλά είπαμε η παπαρολογία και το ψεμμα είναι ειδικότητά σου. Αν και απ'οτι διαβάζω τώρα βρήκες νέο χόμπυ, να κοιτάς τι γίνονται πίσω από κλειδαρότρυπες και να κοτσομπολεύεις τι γίνεται σε κλινικές. Οπότε άστα αυτά να τα γράψουν όσοι τα βίωσαν και μην ασχολείσαι.

aeratos28

Just aeratos
Είπες πίπες..τπτ δεν είπες..ανέβασε στο νήμα τις φωτό να δούμε το τελικό αποτέλεσμα ,γτ εξαφανίστηκες χωρίς απαντήσεις.. ούτε κοίταξα καμία κλειδαρότρυπα ούτε κουτσομπολεψα κάτι...πράγματα που συζητήθηκαν είπα..
Και όχι τα γεγονότα..αυτά τα άφησα για να τα πουν αυτοί που τα βίωσαν..αλλά από τις κωλοτουμπες που έχεις κάνει έχει γίνει το μυαλό σου κουρκούτι και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις..Μελισσανίδη ..μου έκανες ρουφουκουκου ότι έλεγες πριν για τιρκαλα και κάνεις το παγώνι τώρα..άντε λεκε
Μια χαρά είπα τι έγινε στην συνάντησή μου και φώτο ανέβασα 10 μηνών και όποιος θέλει μπορεί να πάει να τα διαβάσει, αλλά είπαμε η παπαρολογία και το ψεμμα είναι ειδικότητά σου. Αν και απ'οτι διαβάζω τώρα βρήκες νέο χόμπυ, να κοιτάς τι γίνονται πίσω από κλειδαρότρυπες και να κοτσομπολεύεις τι γίνεται σε κλινικές. Οπότε άστα αυτά να τα γράψουν όσοι τα βίωσαν και μην ασχολείσαι.

aeratos28

Just aeratos
Και πάρε και εδώ τι είχα γράψει για το αποτέλεσμα στη ληπτρια σου ,που είχες ανεβάσει φωτό τον Ιούνιο..γτ από παπαριές να λες είσαι πρώτος..
Screenshot_2022-11-30-00-49-01-935_com.android.chrome.jpg

aeratos28

Just aeratos
Γιά να σε δω ρε ,να ανεβάζεις εσύ ένα συγγνώμη σε εμάς που από την πρώτη μέρα μας ζαλισες τα @ρχιδι@ για καταστροφή της δοτριας και όλοι σου λέγαμε περίμενε τους 6 μήνες για να κρίνεις ..και μας έβριζες όλους ,στημένους και ότι τα παιρνουμε..μόλις έφτασες τους 5 μήνες ,ξέχασες τη δοτρια (γτ δεν υπήρχε θέμα,όπως σου λέγαμε) και έπιασες να μιλάς ΜΟΝΟ για τη ληπτρια..μόνο...τη δοτρια την ξέχασες ...λιμοτάγαρο ..και η απάντηση,η δική μου,πιο πάνω..για πατάτα μίλησα..σε κανέναν άλλον λοιπόν οι παπατζες σου,και όχι σε μένα..

giannis1991

Well-Known Member
Αμάν μωρέ σταματήστε με τις βλακείες να τελειώνουμε...Λόγια στα λόγια και απαντήσεις με βρισιές και τα συναφή...
Αερατε καλέ επιτυχία φίλε εύχομαι το αποτέλεσμα σου να πάει όπως πρέπει...Επιλογή γιατρού,δοτρια,σχεδιασμός,πυκνότητες τοποθέτησης και έπειτα θέληση και για 2η μμ συνιστούν ολικοτατο comeback και βλέπω να σε ζηλεύουμε....

aeratos28

Just aeratos
Να σε καλά Γιάννη σε ευχαριστώ πολυ..το δεύτερο χειρουργείο για crown κτλ είναι δεδομένο..εγώ έχω στο μυαλό μου και ένα τρίτο για μπροστά να το δέσουμε καλά το πράγμα..
Ας πάει καλά αυτή και έχουμε μέλλον.;)
Αμάν μωρέ σταματήστε με τις βλακείες να τελειώνουμε...Λόγια στα λόγια και απαντήσεις με βρισιές και τα συναφή...
Αερατε καλέ επιτυχία φίλε εύχομαι το αποτέλεσμα σου να πάει όπως πρέπει...Επιλογή γιατρού,δοτρια,σχεδιασμός,πυκνότητες τοποθέτησης και έπειτα θέληση και για 2η μμ συνιστούν ολικοτατο comeback και βλέπω να σε ζηλεύουμε....

Pan77

Active Member
Και πάρε και εδώ τι είχα γράψει για το αποτέλεσμα στη ληπτρια σου ,που είχες ανεβάσει φωτό τον Ιούνιο..γτ από παπαριές να λες είσαι πρώτος..
Προβολή συνημμένου 55009
ΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ
όλα αυτό έγραψες? Το έσκισες το καλτσον φουστανατε. Αλλού άνοιγες νέα θέματα για να κράξεις γιατρούς σαν κοτσομπόλα που είσαι και ασχολείσαι με μμ άλλων.
Εγώ ότι έγραψα εδώ του τα είπα και από κοντά στον γιατρό. Εσύ έγραφες και γράφεις τόσα για τον Αναστασάκη αλλά δεν τολμάς να τον συναντήσεις από κοντά να του τα πεις. Αλλά πως να πας? Τρέμεις από τον φόβο σου. Όχι γιατί θα σου κάνει κάτι ο γιατρός γιατί όπως σε είδα από το βίντεο θα ήταν σαν να κλέβει λάδι από εκκλησία, αλλά για να σου απαντήσει σε όλα αυτά που του καταλογείς.

Μπλουζα