Aeratos28, jose lorenzo ο ιατρός.. aeratos28 o ασθενής...,3301 grafts, 28/10/2022,1o βήμα..

Peter Pan

Active Member
ΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ
όλα αυτό έγραψες? Το έσκισες το καλτσον φουστανατε. Αλλού άνοιγες νέα θέματα για να κράξεις γιατρούς σαν κοτσομπόλα που είσαι και ασχολείσαι με μμ άλλων.
Εγώ ότι έγραψα εδώ του τα είπα και από κοντά στον γιατρό. Εσύ έγραφες και γράφεις τόσα για τον Αναστασάκη αλλά δεν τολμάς να τον συναντήσεις από κοντά να του τα πεις. Αλλά πως να πας? Τρέμεις από τον φόβο σου. Όχι γιατί θα σου κάνει κάτι ο γιατρός γιατί όπως σε είδα από το βίντεο θα ήταν σαν να κλέβει λάδι από εκκλησία, αλλά για να σου απαντήσει σε όλα αυτά που του καταλογείς.
Φίλε μου δεν είναι σωστό να κανεις σχόλια που έχουν ως βάση την εμφάνιση κάποιου, τι πάει να πει έτσι όπως σε είδα από το βίντεο, λάθος σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Pan77

Active Member
Φίλε μου δεν είναι σωστό να κανεις σχόλια που έχουν ως βάση την εμφάνιση κάποιου, τι πάει να πει έτσι όπως σε είδα από το βίντεο, λάθος σου.
Ισχυει αλλα και αυτος το ιδιο εκανε με εμενα, οταν μετα απο μια ταλαιπωρια 10 μηνων την τελευταια φορα που ανεβασα φωτο με αποκαλεσε καραφλη μαιμου για το αποτελεσμα. Αλλα εκει δεν σε ειδα να ευαισθητοποιησε ουτε εσενα ουτε κανεναν.

aeratos28

Just aeratos
Ανέβασε το μνμ που σε είπα έτσι γτ δεν το θυμάμαι ,και θα τα πούμε μετά για τα φουστανατα και τα καλσόν...και τα σκισιματα.! Εσύ που μας ζαλισες τα παπαρια από την πρώτη μέρα τι έκανες μόλις πηγες στον Τιρκαλα??
Παλιό άρρωστα εδώ μέσα που έχετε μπει ..καμμένα ένα ένα..
Εγώ ότι έγραψα εδώ του τα είπα και από κοντά στον γιατρό. Εσύ έγραφες και γράφεις τόσα για τον Αναστασάκη αλλά δεν τολμάς να τον συναντήσεις από κοντά να του τα πεις. Αλλά πως να πας? Τρέμεις από τον φόβο σου. Όχι γιατί θα σου κάνει κάτι ο γιατρός γιατί όπως σε είδα από το βίντεο θα ήταν σαν να κλέβει λάδι από εκκλησία, αλλά για να σου απαντήσει σε όλα αυτά που του καταλογείς.

Peter Pan

Active Member
Ισχυει αλλα και αυτος το ιδιο εκανε με εμενα, οταν μετα απο μια ταλαιπωρια 10 μηνων την τελευταια φορα που ανεβασα φωτο με αποκαλεσε καραφλη μαιμου για το αποτελεσμα. Αλλα εκει δεν σε ειδα να ευαισθητοποιησε ουτε εσενα ουτε κανεναν.
Προφανώς κ δεν είδα ένα τέτοιο σχόλιο, ούτε εσένα ξέρω προσωπικά ούτε κανέναν άλλον εδώ μέσα για να πάρω το μέρος κάποιου, εδώ είμαστε για να σχολιάσουμε τα θετικά κ αρνητικά μιας μμ κ να πάρουν πληροφορίες όλοι όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν μμ, όλα τα άλλα…

Harris_G

Well-Known Member
Aerate κατ'αρχην καλη φυτρωση και ολα να πανε οπως τα προσδοκας. Ο σχεδιασμος που σου εκανε μοιαζει αρκετα με αυτον που μου ειχε κανει στο cons του 18. Επισης, οταν με το καλο τελειωσεις θα εισηγηθω στην παγκοσμια ιατρικη/ερευνητικη κοινοτητα να αναγνωριστει "Alopecia Αerata28" ετσι επειδη το κερδισες με το σπαθι σου και το κωλοπαιδιλικι σου!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
To καλύτερο θα ήταν να μας πουν αυτοί που τις ξέρουν από πρώτο χέρι, έτσι και αλλιώς εδώ είναι, διαβάζουν. Νομίζω θα έχει περισσότερη αξία.
Εχω μεινει αναυδος για αλλη μια φορα με τα υπονούμενα και απορω γιατι ο @CVIAL δεν παιρνει θέση.

ΟΛΟΙ οι ανθρωποι που ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ στην κλινική μου ειχαν από όλους μας την απαιτούμενη προσοχη και μόνο: μιας και ηταν περιστατικα άλλου ιατρού, το προσωπικό μου και εγω ήμασταν εκεί μονο αν συνεβαινε κατι που ήταν απαραιτητη η "βοηθεια", τυπου που ειναι τα ποτηρια/πιατα, χαρτια, υλικα κτλ. ΟΛΑ τα υπόλοιπα ειναι δουλεια της ομάδας που τους χειρουργούσε την οποια συνδραμαμε με καθε δυνατο τροπο στο παρασκήνιο οπως θα επιβεβαιωσει ο @CVIAL

Οσους ασθενείς έτυχε να δω τους χαιρετισα τυπικά, πολλους δεν τους ειδα καν διότι ήμουν σε άλλο όροφο
Να τονισω ότι ΟΛΟΙ όσοι παρερευθηκαν (πλην ενος) ήταν υπερβολικα ...μαγκωμενοι, και φανηκαν να ειναι άβολα που με εβλεπαν, πιθανον διότι νομιζουν διάφορα.
Απο την μερια μου ημουν εσκεμμενα πολυ συντομος στην καλημερα μου και καθότι ειναι περιστατικά ΑΛΛΟΥ ιατρού, ο και άγραφος κωδικα δεοντολογιας μεταξύ ιατρών σε αυτες τις περιπτωσεις ΑΠΑΙΤΕΙ την ελάχιστη επαφη με περιστατικα συναδελφου εκτος αν ειναι κατι εξαιρετικα επειγον, που φυσικα, ποτε δεν συνεβη.

Λογικό ειναι κανει να μην γνωριζει πως ΟΦΕΙΛΕΙ να φερεται ενας ιατρός που ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ εναν συναδελφο και τα περιστατικά του στην κλινική του:
Πρεπει να εισαι ΑΟΡΑΤΟΣ στην ιδια σου την κλινική και να περιορισεις την επαφη στο ελάχιστο, ειδικα όταν ο φιλοξενούμενος θεραπων ιατρός ΔΕΝ γνωριζει τη γλωσσα που μιλας με τον ασθενη ΤΟΥ και θα μπορουσε να υποθεσει το οτιδηποτε.
Καλημερα, καλως ήρθατε, καλή συνεχεια, τελος

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όπως αντιλαμβάνεστε επίτηδες αφήνω την συζήτηση να εξελιχθεί σε αυτό το πνεύμα, γιατί νήμα αεράτου χωρίς εκφράσεις αεράτου θα ήταν "αποστειρωμένο".

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εχω μεινει αναυδος για αλλη μια φορα με τα υπονούμενα και απορω γιατι ο @CVIAL δεν παιρνει θέση.

Αυτός είναι ο λόγος που ζήτησα να τοποθετηθούν οι παρευρισκόμενοι για να μεταφέρουν την δική τους εμπειρία. Δεν μου αρέσουν τα κουτσουμπολιά αλλά και το πατρονάρισμα. Όσον αφορά την δική μου προσωπική εμπειρία μπορώ να βεβαιώσω ότι όλα κύλησαν ομαλότατα παρόλο που μιλάμε για 3 χειρουργεία την ημέρα, όλο το προσωπικό της κλινικής ήταν ευγενέστατο με υποδειγματική οργάνωση για την φιλοξενία του Λορένζο. Εκ μέρους της διαχείρισης του φόρουμ θέλω να εκφράσω (για μια ακόμα φορά) ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κλινική που διάθεσε τον χώρο για τις επεμβάσεις και την φιλοξενία της.

aeratos28

Just aeratos
Δεν υπάρχει χιούμορ στο φόρουμ καθόλου αλητεία κανονική,υπάρχει όμως..και όχι από μένα...δεν θα επεκταθω άλλο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Να έχεις ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα, αψογος ο σχέδιασμος της hairline,εύχομαι καλή φυτρωση συντοπίτη μου!

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Eχει αλλάξει τι?? Διαβάζεις τι γράφω η λες ότι προλαβαίνεις?? Δλδ τι?? Είμαι πιο μαζεμένος για κάποιο λόγο??? Είχα η έχω να κερδίσω κάτι?για πες τι εννοείς γτ δεν σε καταλαβα

Ναι, αυτό λέω, στα τελευταία σου ποστ που είχα δει στα νήματα του Αναστασάκη ήσουν πιο μαζεμένος, ούτε τασσάκη, ούτε τζένιφερ, τίποτα, ποστ του στυλ, γιατρέ δώσε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το περιστατικό, πόσα μοσχεύματα μπήκαν κοκ. Αφού ήθελα να σε ρωτήσω αν είσαι καλά ή σου συμβαίνει κάτι. Για πες, αποκαλύφθηκες ή πήγες ινκόγκνιτο;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Την ώρα του επεμβάσεων δεν υπάρχουν ούτε πλάκες, ούτε τσακωμοί, ούτε κάτι άλλο που να δημιουργεί ένταση στον ασθενή. Θα ήταν τρομερά ανεύθυνο από όλους μας αφού εκείνες τις ώρες θέλει ο καθένας να πάρει το μάξιμουμ που μπορεί για το κεφάλι του.

Georgie

Well-Known Member
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Την ώρα του επεμβάσεων δεν υπάρχουν ούτε πλάκες, ούτε τσακωμοί, ούτε κάτι άλλο που να δημιουργεί ένταση στον ασθενή. Θα ήταν τρομερά ανεύθυνο από όλους μας αφού εκείνες τις ώρες θέλει ο καθένας να πάρει το μάξιμουμ που μπορεί για το κεφάλι του.
Κρίμα να σε βάζουν σε δύσκολη θέση αν παίχτηκαν τέτοιες καταστάσεις.
Σε όλους καλό έκανες .

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν με έβαλες κανείς σε δύσκολη θέση, όλα τα παιδιά, επίσης, είχαν υποδειγματική συμπεριφορά.

aeratos28

Just aeratos
Όταν τον έλεγα έτσι,μου τη λέγατε οι περισσότεροι..τώρα που δεν τον λέω έτσι,είσαι μαζεμένος ακουω..διαλεχτε
Ναι, αυτό λέω, στα τελευταία σου ποστ που είχα δει στα νήματα του Αναστασάκη ήσουν πιο μαζεμένος, ούτε τασσάκη, ούτε τζένιφερ, τίποτα, ποστ του στυλ, γιατρέ δώσε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το περιστατικό, πόσα μοσχεύματα μπήκαν κοκ. Αφού ήθελα να σε ρωτήσω αν είσαι καλά ή σου συμβαίνει κάτι. Για πες, αποκαλύφθηκες ή πήγες ινκόγκνιτο;

τι θέλετε γτ θα αρχίσω να περπατάω στο ταβάνι σε λίγο..

Μπλουζα