Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Θα σεβαστώ την άποψη του Aldo και θα παρακαλούσα και τους άλλους να μην ανεβάζουν τους τόνους. Φυσικά και θα περιμένουμε το 12μηνο και προσωπικά θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν διαψευστώ για το repair. Μιας όμως και συμμετέχει και ο γιατρός εδώ, θα ήθελα να του κάνω μια ερώτηση ουσίας. Σε περίπτωση που στο 12μηνο αποδειχτεί ότι η φύτωση δεν είναι αυτή που έπρεπε να είναι με βάση την φύτευση (για την οποία και φώτο έχουμε και αναλυτικά στοιχεία). Τι προτείθεται να κάνει?
Φυσικά θα αποκατασταθεί η όποια έλλειψη!
Αν υπάρχει θα δούμε τι συνεβη προκειμένου να μειωθούν ακόμα περισσοτερο οι πιθανότητες να ξανασυμβεί κάτι αντίστοχο
Και θα του βάλω και άλλα 1000 δωρο γιατι τον συμπαθώ γιατι ειναι κυριος, ευγενης και με μπέσα. (αν τα θελει και χωρανε φυσικά!)
Γιατι η δουλεια μου ειναι να κάνω τους ασθενείς μου χαρούμενους!
Στην χειρουργική υπάρχει ένα αξίωμα:
Επιπλοκές δεν έχει μονο όποιος δεν χειρουργει.
Οι καλοί χειρουργοί έχουν λιγότερες, οι άριστοι χειρουργοί γνωριζουν πως να τις διορθώνουν κιόλας.
Θέλω να ανηκω στην δευτερη κατηγορία.
Με έχουν επιλεξει 2 χρονιες συνεχομενες ως Πρόεδρο στην Επιτροπή ISHRS & ABHRS Morbidity & Mortality Conference
Σας παραθέτω και το mail Call for Cases
2 στις 2 χρονιες sold-out σε ενα conference που σπάνια έκανε break-even μιας και ειχε μπουφε
O λόγος: Πρώτος εγω παρουσίασα επιπλοκή που συνεβη και μετα ζητησα και απο τους άλλους.
Η επιπλοκή δεν ειναι ντροπή.( Ειναι κριμα, βεβαια, και κάνουμε ότι μπορούμε να την αποφύγουμε.)
Ντροπή ειναι να μην την αποδεχθείς, να μην τη διορθώσεις και να μην βελτιωθείς ακόμα περισσότερο μαθαίνοντας από κάτι που σου διέφυγε.
Η χειρουργική ειναι μια "σχολή" που δεν έχει αποφοίτηση , έχει μόνο μαθήματα μέχρι τέλους της ζωής.
Τελευταία επεξεργασία: