Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το μαλλι μου είναι λίγο ότι να ναι κ όσο μακραίνει δεν μαζεύετε εύκολα. Δεν ειμαι σίγουρος ότι κατλαβαινω τι χτένισμα εννοείς .Τo τριγωνάκι στην μύτη ακόμα και από αυτή την πολύ κοντινή απόσταση φαίνεται πολύ καλό. Η ένωση με τους κροτάφους θέλει ένα καλύτερο δέσιμο αλλά καλό είναι να κάνεις και ένα καλύτερο χτένισμα εκεί να δούμε μέχρι που έρχεται, έχεις λίγο άναρχο μαλλί. Για την hairline έχω πει την αποψή μου, θέλει ενίσχυση. Βάλε και πιο μακρινές από τα τριγωνάκια, δεξιά αριστερά.
Δεν το ξέχασα μαν, νομίζω στην ανέβασα . Όμως επειδή δεν είμαι σίγουρος ποια είναι πανοραμική για εσένα, δειξε μου κ θα προσπαθήσω να τραβήξω .@Aldo τις πανοραμικές ξέχασες νομίζω...αν μπορείς βάλε μερικές καθαρές από πάνω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πανοραμική εννοώ αυτή που βάζεις το κινητό πάνω από το κεφάλι και τραβάς από πάνω ή βάζεις κάποιον άλλο να σε τραβήξει από πάνω, να φαίνεται δηλαδή όλη η περιοχή που καλύψατε και πίσω από hairline.Δεν το ξέχασα μαν, νομίζω στην ανέβασα . Όμως επειδή δεν είμαι σίγουρος ποια είναι πανοραμική για εσένα, δειξε μου κ θα προσπαθήσω να τραβήξω .
@CVIAL στο δέσιμο πόσα grafts πιστεύεις λείπουν;το τριγωνακι το θεωρείς κομπλέ;Τo τριγωνάκι στην μύτη ακόμα και από αυτή την πολύ κοντινή απόσταση φαίνεται πολύ καλό. Η ένωση με τους κροτάφους θέλει ένα καλύτερο δέσιμο αλλά καλό είναι να κάνεις και ένα καλύτερο χτένισμα εκεί να δούμε μέχρι που έρχεται, έχεις λίγο άναρχο μαλλί. Για την hairline έχω πει την αποψή μου, θέλει ενίσχυση. Βάλε και πιο μακρινές από τα τριγωνάκια, δεξιά αριστερά.