Aldo, FUE, 2409g, 05/08/2020

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γενικά. Από την στιγμή που είναι ορατό και υπάρχει το φαινόμενο σε αυτά τα 5-6 μονότριχα (υπάρχουν και άλλα πιο δίπλα) υπάρχει περίπτωση να είναι πιο γενικευμένο δηλαδή 3τριχα να φύτρωσαν σαν 2τριχα κλπ, απλά στο 2τριχο δεν μπορείς να το αποδείξεις γιατί τα 2τριχα μπαίνουν σε όλες τις περιοχές. Όταν όμως βλέπεις μονότριχο πιό μέσα από τα 7-8mm στην hairline παίζει το σενάριο που λέω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Με τι λόγο έγινε η επέμβαση ?αν θυμάσαι.για να δούμε αν μπορεί να είναι γενικευμένο το να υπάρχουν τόσα πολλά τρίτριχα πολυτριχα κτλ.
Γενικά. Από την στιγμή που είναι ορατό και υπάρχει το φαινόμενο σε αυτά τα 5-6 μονότριχα (υπάρχουν και άλλα πιο δίπλα) υπάρχει περίπτωση να είναι πιο γενικευμένο δηλαδή 3τριχα να φύτρωσαν σαν 2τριχα κλπ, απλά στο 2τριχο δεν μπορείς να το αποδείξεις γιατί τα 2τριχα μπαίνουν σε όλες τις περιοχές. Όταν όμως βλέπεις μονότριχο πιό μέσα από τα 7-8mm στην hairline παίζει το σενάριο που λέω.

oreo

Well-Known Member
Η φύτρωση ενός δίτριχου, τρίτριχου σε μονότριχο, δεν αποτελεί "παρενέργεια¨τραυματισμού στην εξαγωγή?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και αυτό, αλλά όταν χρησιμοποιούνται λαβίδες είναι πολύ συνηθισμένο. Συνήθως κατά την εξαγωγή το βλέπεις αν έχει τραυματιστεί, στην εισαγωγή απλά δεν ξέρεις.

Disco

Well-Known Member
Συμφωνα με το φυλλαδιο ασθενων δεν βλεπουμε να ισχυει κατι τετοιο βεβαια.....

Ενδεικτικα μερικες φωτο διαφορων ασθενων του απο παλια που ανεβαζε τα στοιχεια η κλινικη....

Προβολή συνημμένου 40211

Προβολή συνημμένου 40212

Προβολή συνημμένου 40213

Προβολή συνημμένου 40214

Προβολή συνημμένου 40215

Προβολή συνημμένου 40216

Προβολή συνημμένου 40217

Προβολή συνημμένου 40218

Σε ολα εγινε με forceps ( λαβιδες ) και σε ολα γραφει σημειωση βατή τοποθετηση.....

Δεν βρηκα κανενα περιστατικο με dull , αντιστοιχα βρηκα μονο με λαβιδες....

Τωρα ο γιατρος λεει οτι δουλευει dull και οχι λαβιδες (εξαιρετικα σπανια ).

Καλα κανει παντος η κλινικη και δεν ανεβαζει πλεον στοιχεια στις παρουσιασεις της για να μην μπορουμε πλεον
να βγαζουμε στην επιφανεια αυτες τις αναληθειες της.....

Οποιος ξερει τι κανει δεν φοβαται την αληθεια και δινει ολα τα στοιχεια στο φως....
οποιος εχει σκοπιμοτητες δεν θελει να τα δειχνει κ ετσι κ η κλινικη εδω σαφως φοβαται την αληθεια και παει βηματα πισω
και πλεον δεν δινει καν στοιχεια.
Αντι να παει μπροστα παει βηματα πισω.... σκοταδι κ στα στοιχεια λοιπον οπως κ στις φωτο οπως στις τιμες κλπ κλπ...
κλασσικες ελληνικες τακτικες κριμα απο εναν γιατρο 3ης γενιας οπως λεει κ ο ιδιος....

Εδω επισης αντι να παραδεχθει οτι δουλευει λαβιδες , ψευδως λεει για dull implanters ενω σε ολα τα περιστατικα στο φορουμ
Δεν υπαρχει κανενα αλαλ μονο με λαβιδες....
Κριμα .....
παντος στο μελλον δε θα υπαρχουν τετοια προβληματα γτ δε θα δινει κανενα στοιχειο οποτε θα μπορει να ισχυριζεται οτι θελει...
πεταει ο γαιδαρος, πεταει !
Ακόμα και στο περιστατικό του aldo αναφέρει στο χαρτί ότι χρησιμοποιήθηκαν forceps (λαβίδα), όπως και σε όλα τα περιστατικά του που ανέφερες.
Ενώ ο γιατρός ανέφερε ότι χρησιμοποιεί dull implanter σε όλα τα περιστατικά και όχι λαβίδες....Τα λόγια είναι περιττά νομίζω...

aeratos28

Just aeratos
Θα το ψάξει και αυτό και θα μας απαντήσει όπως το άλλο το περιστατικό που έκανε δύο παρουσιάσεις.διαφορετικες..

jacksmith

Active Member
Εγώ όταν ρώτησα στο πρώτο cons που έκανα με μία από τις κυρίες, με ποιό τρόπο θα γίνει η τοποθέτηση, μου απάντησε ότι ο γιατρός χρησιμοποιεί pen. Στο 2ο cons με τον γιατρό , στην ίδια ερώτηση, ο γιατρός μου είπε ότι θα το δούμε εκείνη τη στιγμή :rolleyes:. Τελικά την ημέρα της επέμβασης χρησιμοποιήθηκε dull implanter από τις κοπέλες που κάναν την τοποθέτηση και όπως έχω ήδη γράψει χωρίς την συμμετοχή ή την παρουσία του γιατρού.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Συμφωνα με το φυλλαδιο ασθενων δεν βλεπουμε να ισχυει κατι τετοιο βεβαια.....

Ενδεικτικα μερικες φωτο διαφορων ασθενων του απο παλια που ανεβαζε τα στοιχεια η κλινικη....

Προβολή συνημμένου 40211

Προβολή συνημμένου 40212

Προβολή συνημμένου 40213

Προβολή συνημμένου 40214

Προβολή συνημμένου 40215

Προβολή συνημμένου 40216

Προβολή συνημμένου 40217

Προβολή συνημμένου 40218

Σε ολα εγινε με forceps ( λαβιδες ) και σε ολα γραφει σημειωση βατή τοποθετηση.....

Δεν βρηκα κανενα περιστατικο με dull , αντιστοιχα βρηκα μονο με λαβιδες....

Τωρα ο γιατρος λεει οτι δουλευει dull και οχι λαβιδες (εξαιρετικα σπανια ).

Καλα κανει παντος η κλινικη και δεν ανεβαζει πλεον στοιχεια στις παρουσιασεις της για να μην μπορουμε πλεον
να βγαζουμε στην επιφανεια αυτες τις αναληθειες της.....

Οποιος ξερει τι κανει δεν φοβαται την αληθεια και δινει ολα τα στοιχεια στο φως....
οποιος εχει σκοπιμοτητες δεν θελει να τα δειχνει κ ετσι κ η κλινικη εδω σαφως φοβαται την αληθεια και παει βηματα πισω
και πλεον δεν δινει καν στοιχεια.
Αντι να παει μπροστα παει βηματα πισω.... σκοταδι κ στα στοιχεια λοιπον οπως κ στις φωτο οπως στις τιμες κλπ κλπ...
κλασσικες ελληνικες τακτικες κριμα απο εναν γιατρο 3ης γενιας οπως λεει κ ο ιδιος....

Εδω επισης αντι να παραδεχθει οτι δουλευει λαβιδες , ψευδως λεει για dull implanters ενω σε ολα τα περιστατικα στο φορουμ
Δεν υπαρχει κανενα αλλα μονο με λαβιδες....
Κριμα .....
παντος στο μελλον δε θα υπαρχουν τετοια προβληματα γτ δε θα δινει κανενα στοιχειο οποτε θα μπορει να ισχυριζεται οτι θελει...
πεταει ο γαιδαρος, πεταει !

Δεν ειπα ότι ανεκαθεν χρησιμοποιούσαμε implanters, μην χανετε το χρονο σας να βρισκετε "σκοταδια" και ανακριβειες.
Εδω και περισσοτερους από 10 μηνες δουλευουμε σχεδον 95% implanters.
Οι λαβιδες ειναι πολυ πιο δυσκολες στην χρηση, επιτρεπουν όμως υψηλοτερη πυκνότητα από το dull implanter.
Πλεον τις χρησιμοποιούμε σε ειδικες περιπτωσεις.
Στο @Aldo λαβιδα χρησιμοποιηθηκε μονο στα temporal peaks.

Στοιχεια δεν δινονται και δεν θα δινονται διότι καποιοι ειναι γεννημένοι Επιθεωρητες Κλουζώ (και δεν το ξερουν) και κουραζομαι.
Και οι ασθενεις μου, εκεινοι που βαζουν φαγητό στο πιατο μου, όχι οι "πολεμιστες του πληκτρολογιου" και οι "ιατροι του γλυκου νερού", με χρειαζονται ηρεμο!
Καλη εβδομαδα σε ολους.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Επαναλαμβανω:

Ο @Aldo ηρθε στο ιατρειο μου στις 28/8/21 και τραβηξαμε φωτογραφιες με στεγνά και βρεγμενα μαλλια, ιδιες ποζες με τις αρχικές.
Ζητω ευγενικά να ανεβουν αυτες οι φωτογραφιες από τον ιδιο.
Βάσει της ειδικής συναίνεσης που υπογραφουν οι ασθενείς μου πριν το χειορυργειο, ΕΧΩ την δυνατοτητα συννομα να τις ανεβασω και εγω.
ΔΕΝ θέλω να τον φερω σε αυτη τη θέση, όμως
Αν ο @Aldo ενδιαφερεται για την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ περιμενω να τις ανεβασει ο ιδιος.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατρέ εγώ δεν έχω αντίρρηση σε αυτό. Επειδή όμως αφορούν προσωπικά δεδομένα, όπως έγινε με την περίπτωση του Jacksmith πρέπει να υπάρχει η ρητή συναίνεση του Aldo.

Aldo

Well-Known Member
Επαναλαμβανω:

Ο @Aldo ηρθε στο ιατρειο μου στις 28/8/21 και τραβηξαμε φωτογραφιες με στεγνά και βρεγμενα μαλλια, ιδιες ποζες με τις αρχικές.
Ζητω ευγενικά να ανεβουν αυτες οι φωτογραφιες από τον ιδιο.
Βάσει της ειδικής συναίνεσης που υπογραφουν οι ασθενείς μου πριν το χειορυργειο, ΕΧΩ την δυνατοτητα συννομα να τις ανεβασω και εγω.
ΔΕΝ θέλω να τον φερω σε αυτη τη θέση, όμως
Αν ο @Aldo ενδιαφερεται για την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ περιμενω να τις ανεβασει ο ιδιος.
Καλησπέρα,
Κάνετε κάποιο λάθος όσον αφορά την ημερομηνια των φωτογραφιών και σας ζητω ευγενικά να αποκαταστήσετε την αλήθεια ! Μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφιες από 28/7/21 εφόσον έχετε σύννομη την άδεια μου όπως λέτε, εγώ δεν έλαβα κάποια άδεια να ανεβάσω φωτογραφίες σας και έτσι ανέβασα τις ποιο πρόσφατες φωτογραφίες.

Α, τα dull implanters χρησιμοποιήθηκαν στα πλαϊνά των κροτάφων(temporal peaks) και μόνο, αυτό θύμαμαι αυτό γράφει και το χαρτί!

Τώρα αν κάνω κάποιο λάθος σε όλα, και έχω μπερδέψει και τα δεδομένα που γράφει το χαρτί αλλά και ημερομηνίες που σας επισκέφθηκα, μπορεί μπορεί και να έχετε δίκιο.

Καλή συνέχεια.

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Δηλαδή για να καταλάβω εγώ ο αδαής,κατά δήλωση του γιατρού στα peaks χρησιμοποιήθηκε μόνο λαβίδα,και ο ασθενής δηλώνει σίγουρος ότι εκεί χρησιμοποιήθηκε dull implanter.
Και το χαρτί το επίσημο αυτό γράφει.

Ξετυλίχτε πρώτα το κουβάρι γιατρέ όπως και με προηγούμενο ασθενή που εμφανιζότανε 2 φορές(ακόμα περιμένουμε) για να μάθουμε και εμείς τι συμβαίνει.

Anastasakis Hair Clinic

Καλησπέρα,
Κάνετε κάποιο λάθος όσον αφορά την ημερομηνια των φωτογραφιών και σας ζητω ευγενικά να αποκαταστήσετε την αλήθεια ! Μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφιες από 28/7/21 εφόσον έχετε σύννομη την άδεια μου όπως λέτε, εγώ δεν έλαβα κάποια άδεια να ανεβάσω φωτογραφίες σας και έτσι ανέβασα τις ποιο πρόσφατες φωτογραφίες.

Α, τα dull implanters χρησιμοποιήθηκαν στα πλαϊνά των κροτάφων(temporal peaks) και μόνο, αυτό θύμαμαι αυτό γράφει και το χαρτί!

Τώρα αν κάνω κάποιο λάθος σε όλα, και έχω μπερδέψει και τα δεδομένα που γράφει το χαρτί αλλά και ημερομηνίες που σας επισκέφθηκα, μπορεί μπορεί και να έχετε δίκιο.

Καλή συνέχεια.

Εχεις δικιο, ειναι 28/7 και ΟΧΙ 28/8!
Εκ παραδρομης!

Ας δουμε πριν μετα
Κριμα που καποιες από τις μετα ειναι υπερφωτισμένες....

DSC01982.jpg
DSC01983.JPG
DSC04388(1).jpg
DSC04385(1).jpg
DSC04384.jpg
DSC04384.jpg
DSC04383.jpg
DSC04383.jpg
DSC04381.jpg
DSC01986.JPG
DSC01987.JPG

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Προσωπική (καλοπροαίρετη) άποψη είναι ότι δεν πήγε καλά η φύτρωση εδώ. Ο σχεδιασμός ήταν ωραίος και έχει φυσικότητα (εκτός από τα temples που τα έχουν πει παραπάνω οι συμφορουμίτες) αλλά δεν είχε καλή φύτρωση και για αυτό δεν είναι από τα καλά αποτέλεσματα της κλινικής. Μπορεί όμως με μία διορθωτική (temples & +1000? πύκνωση) να γίνει σούπερ. Το γιατί δεν είχε καλή φύτρωση (που την επιτυγχάνει σχεδόν πάντα η κλινική) μόνο ο γιατρός μπορεί να μας απαντήσει.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Άποψη μου είναι ότι ίσως ναι να υπάρχουν κάποιες αστοχίες αλλά φυτρωση υπάρχει για 2400 μοσχεύματα και σίγουρα η εικόνα του έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Μπλουζα