Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ακριβώς .Όρθια .Το είδαμε και σε άλλες ΜΜΠάντως πέρα από το πρόβλημα στη φύτρωση και η φυσικότητα δεν θα έλεγα ότι ειναι καλή. Στην πρώτη φωτογραφία που φαίνεται από μπροστά, τα μοσχεύματα φαίνονται να ειναι σχεδόν κάθετα τοποθετημένα.
Εγώ μια χαρά το βλέπω το αποτέλεσμα για τα μοσχεύματα που έβαλε.Προσωπικα θα ήμουν ικανοποιημένος.Επισης δεν βλέπω πρόβλημα τεράστιο στον κρόταφο.Ο Άλντο δεν είναι hapy αλλά είχε μεγάλη περιοχή να καλύψει και θαύματα με τόσα μοσχεύματα δεν γίνονται.
Εσύ τι έκανες φίλε τελικά ?Και εντάξει, όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται. Έχει πολύ καλή κάβα ο Αλντο. ΣΤα temporal peaks πως μπορεί να παρέμβει κάποιος για να διορθώσει τα.... αδιορθωτα?
Ναι αυτό βλέπω και εγώ. Η κάθετη τοποθέτηση των μοσχευμάτων πάνω στο μέτωπο δεν δίνει φυσικότητα αλλά προδίδει μεταμόσχευση.Ακριβώς .Όρθια .Το είδαμε και σε άλλες ΜΜ
Και εντάξει, όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται. Έχει πολύ καλή κάβα ο Αλντο. ΣΤα temporal peaks πως μπορεί να παρέμβει κάποιος για να διορθώσει τα.... αδιορθωτα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι αυτό βλέπω και εγώ. Η κάθετη τοποθέτηση των μοσχευμάτων πάνω στο μέτωπο δεν δίνει φυσικότητα αλλά προδίδει μεταμόσχευση.
Φίλε συγγνώμη αλλά για ποια μεγάλη περιοχή μιλάς; 48 τ.ε. εκατοστά ήταν η περιοχή κάλυψης χωρίς τα temporal peaks. 2200/48 = 46 grafts μέση πυκνότητα. Θεωρείς ότι βλέπεις 46 g πυκνότητα σε αυτό το αποτέλεσμα;Δεν τρολαρω καθόλου.Εαν έδινε κάνα τριχιλιαρο δεν θα άνοιγε ρουθούνι.Τα μοσχεύματα δεν έφταναν για τόσο μεγάλη περιοχή.
Εγώ μια χαρά το βλέπω το αποτέλεσμα για τα μοσχεύματα που έβαλε.Προσωπικα θα ήμουν ικανοποιημένος.Επισης δεν βλέπω πρόβλημα τεράστιο στον κρόταφο.Ο Άλντο δεν είναι hapy αλλά είχε μεγάλη περιοχή να καλύψει και θαύματα με τόσα μοσχεύματα δεν γίνονται.
Εμένα αν μου έφευγαν 6500 ευρώ από την τσέπη δεν θα έλεγα "τώρα έγινε, πάμε παρακάτω" λες και είναι ηλεκτρική τσαγιέρα των 20€ από τα VickoΔεν τρολαρω καθόλου.Εαν έδινε κάνα τριχιλιαρο δεν θα άνοιγε ρουθούνι.Τα μοσχεύματα δεν έφταναν για τόσο μεγάλη περιοχή.Φινα δεν παίρνει.Το πρόβλημα θα εξελιχθεί και πίσω τα επόμενα χρόνια φενεται από τις φωτό.Εδωσε πολλά χρήματα?Ναι έδωσε.Τωρα έγινε.Μια χαρά αξιοπρεπές μαλι έχει.Συνεχιζει την ζωουλα του μέχρι την δεύτερη μμ.
Δεν τρολαρω καθόλου.Εαν έδινε κάνα τριχιλιαρο δεν θα άνοιγε ρουθούνι.Τα μοσχεύματα δεν έφταναν για τόσο μεγάλη περιοχή.Φινα δεν παίρνει.Το πρόβλημα θα εξελιχθεί και πίσω τα επόμενα χρόνια φενεται από τις φωτό.Εδωσε πολλά χρήματα?Ναι έδωσε.Τωρα έγινε.Μια χαρά αξιοπρεπές μαλι έχει.Συνεχιζει την ζωουλα του μέχρι την δεύτερη μμ.