Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν τρολαρω καθόλου.Εαν έδινε κάνα τριχιλιαρο δεν θα άνοιγε ρουθούνι.Τα μοσχεύματα δεν έφταναν για τόσο μεγάλη περιοχή.Φινα δεν παίρνει.Το πρόβλημα θα εξελιχθεί και πίσω τα επόμενα χρόνια φενεται από τις φωτό.Εδωσε πολλά χρήματα?Ναι έδωσε.Τωρα έγινε.Μια χαρά αξιοπρεπές μαλι έχει.Συνεχιζει την ζωουλα του μέχρι την δεύτερη μμ.
Για να έχει κάβα για το μέλον η δεν έφταναν τα χρήματα αερατε.Παει 5αρης καρφί.Και χωρίς φίνα ...goodnight αερατε
Επίσης τι εννοείς δεν έφταναν τα grafts για την περιοχή?όλοι λέγατε πως το νούμερο είναι αυτό που πρέπει και ότι έχουν μπει κοντά στα 50 grafts και μα και μου..και ο γιατρός το έλεγε..πως άλλαξε ξαφνικά η άποψη?
Δηλαδή λες οτι αν χάλαγες αυτά τα μοσχεύματα στο συγκεκριμένο εμβαδό, αυτή θα ήταν και η φύτρωση που θα περίμενες και θα έμενες ικανοποιημένος ?Αερατε εγώ σχολιάζω αυτό που βλέπω.Εμένα θα με ικανοποιούσε αυτή η πυκνότητα για τα μοσχεύματα που θα χάλαγα.Εμενα ξαναλέω.
@Σε καραγκιοζιλικια δεν απαντάω...
Ότι να ναι πραγματικά. Πουλάνε τρέλα φουλ...Επίσης τι εννοείς δεν έφταναν τα grafts για την περιοχή?όλοι λέγατε πως το νούμερο είναι αυτό που πρέπει και ότι έχουν μπει κοντά στα 50 grafts και μα και μου..και ο γιατρός το έλεγε..πως άλλαξε ξαφνικά η άποψη?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
"Καλύτερος" είναι το σωστό.Το θέμα είναι αν ο καλύτερος στην Ελλάδα κατά τα λεγόμενα τα δικά του, προσφέρει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα με αυτές τις τιμές.
Ακριβώς. Όταν πληρώνεις 2.5 και 3 ευρώ το graft έχεις και τις ανάλογες υψηλές απαιτήσεις. Όχι να παίρνεις ενα μέτριο αποτέλεσμα με τα γνωστά προβλήματα που αναφέρθηκαν και να λες ε εντάξει ότι έγινε έγινε, τουλάχιστον είμαι καλύτερος από πριν... Δεν υπάρχει λόγος τότε να πληρώσεις τόσα. Σε οποιαδήποτε κλινική να πας θα έχεις βελτίωση σε σχέση με το πριν, και θα σου βγει και οικονομικά.Αλλες απαιτήσεις όταν το graft κάνει 1,05 και άλλες όταν είναι στα 2,7. Για 3κ θα ήταν ντίσεντ.