Aldo, FUE, 2409g, 05/08/2020

theoblue

Well-Known Member
Ειναι ενδιαφερον να παρουσιαζεται ή ΓΝΩΣΗ και η ευθυνη σε ενα χειρουργικο θεμα ως ...δειλια ή ανικανοτητα.
Αλλα, οκ, κλασσικο...
Συνηθως εχω δει οτι οι πιο "σκληροι" κριτες σε χειρουργικες λεπτομέρειες ειναι αυτοι λιποθυμανε όταν του παιρνουν αιμα!
Αλλα εχουν πολυ σαφη αποψη στο ... πως πρεπει να χειρουργει ενας ιατρός...

Ας δουμε την αλήθεια τωρα
Safe πυκνοτητα εξαρταται απο το δερμα, και το ιστορικο.

ΑΛΛΗ εχει το σκληρο δερμα, ΑΛΛΗ το σπογγωδες
Αλλη ο 20αρης, αλλη ο 50αρης, για να μηνμιλησω για πιο μετα
Αλλη το σταδιο 3, άλλη το σταδιο 6
Αλλη το παρθενο, αλλη το 3 φορες χειρουργημενο
Αλλη εχει το χρονιως καμμενο από τον ηλιο άλλη το υγιες

και φυσικα ΔΕΝ έρχετια κανει με ΜΙΑ απο αυτες τις παραμετρους, αλλα με απειρους συνδυασμούς!

Ενας χειρουργος πρεπει να βαλει οσα περισσοτερα ΑΝΤΕΧΕΙ το δερμα ωστε να φυτρωσουν ολα οι τα περισσοτερα και να μην χαθει κανενα!
Και το πόσα ΑΝΤΕΧΕΙ το καταλαβαινεις με την εμπειρια.

Γενικα, ΚΑΝΕΝΑ δερμα δεν σηκώνει πάνω απο 50/cm2 σε ενα σταδιο KAI να φυτρωσουν
Και αν τα σηκώνει, ΔΕΝ ειναι δεοντολογικο να κανεις ταρζανιες για να μην σε πει ο ανωνυμος φορουμιτης "ανικανο"
Ευθυνη εχεις απεναντι στο ασθενη και μονο να μη χαθουν αδικα μοσχευματα!

Τωρα, αν στην εκαστοτε πυκνοτητα:
  • εχεις και πολλες τριχες ανα μοσχευμα,
  • χοντρη τριχα,
  • ευνοικα χαρακτηριστικα τριχων

εχεις πυκνο αποτέλεσμα!
Αν οχι, ο ειδικος φορουμιτης θα σε κατακρινει οτι "εβαλες χαμηλή πυκνοτητα γιατι δεν εισαι καλος ακομα"...
Το ερωτημα μου γιατρε ειναι αυτος που δεν εχει τα χαρακτηριστικα για μια πυκνη τοποθετηση σε μια ΜΜ, μπορει σε δευτερη ΜΜ να αυξησει την πυκνοτητα ή θα υπαρχει το ιδιο ρισκο μη φυτρωσης;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Νομιζω καλο θα ειναι να τα δεις εδω

Δεν θα κατσω να φαω χρονο να κανω απαντηση στην ...αντιπολιτευση.
ΑΝ ο στοχος σου ειναι η αληθεια, και οχι η διαστρεβλωση και τα χυδαια ψεμματα, που πιστευω πως ΔΕΝ το θες αυτο, μπες σε παρακαλώ και παρουσιασε την πληρη αλήθεια.
Γιατι εγω βλεπω περιστατικα που ...ολως τυχαιως ξεχασες!
Θεωρω πως δεν εγινε επιτηδες
Θες να επανορθωσεις?????

Γιατρε μιλουσαμε για ανεξαρτητα περιστατικα που ανεβηκαν απο μελη του φορουμ κι οχι επισημα της κλινικής.
Ειναι πολλα τα ποστ σε πολλα νηματα και καταλαβαίνω οτι μπορει να χαθηκες...

Ο στοχος μου κι οτι μπορει να βελτιωσει εμενα γνωσιακα , το μαλλι μου εμφανισιακα ,αλλα και την κοινοτητα ειναι μονο η αληθεια , τα υπολοιπα ειναι για εσας τους επαγγελματιες που εχετε αλλα κινητρα ,και μπορει η αληθεια να χρησιμοποιειτε α λα καρτ ( δε μιλαω για σενα μιλαω γενικα)

Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια ομως
Το σημαντικοτερο μηνυμα που εχει γραφτει αυτη τη στιγμη ειναι αυτο
Πες μου τι χρειαζεσαι απο εμενα
Πες μου ποσα θες
Πες μου τι θες
Και θα τα εχεις

Συμφωνησε με τον Cvial να γινουν τα περιστατικα σου verified και θα λυθουν ΟΛΑ.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Το ερωτημα μου γιατρε ειναι αυτος που δεν εχει τα χαρακτηριστικα για μια πυκνη τοποθετηση σε μια ΜΜ, μπορει σε δευτερη ΜΜ να αυξησει την πυκνοτητα ή θα υπαρχει το ιδιο ρισκο μη φυτρωσης;
Φυσικα και μπορει.
Εξηγειται πολυ απλα απο το σχημα παρακατω που βρισκεται στο βιβλιο μου.
2nd session desity.jpg

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρε μιλουσαμε για ανεξαρτητα περιστατικα που ανεβηκαν απο μελη του φορουμ κι οχι επισημα της κλινικής.

Ο στοχος μου κι οτι μπορει να βελτιωσει εμενα γνωσιακα το μαλλι μου εμφανισιακα αλλα και την κοινοτητα ειναι μονο η αληθεια , τα υπολοιπα ειναι για εσας τους επαγγελματιες που εχετε αλλα κινητρα ,και μπορει η αληθεια να χρησιμοποιειτε α λα καρτ ( δε μιλαω για σενα μιλαω γενικα)

ΔΕΝ θα λυθει ΤΙΠΟΤΑ!
Και ο λογος που το κανω ειναι ακριβως για να αποδειχθει οτι ΔΕΝ ειναι θεμα:
  • ουτε ποιοτητας/ποσοτητας περιστατικών
  • ουτε αν ειμαι ...ακριβος και οχι ...value for money
  • ουτε αν υπαρχουν ανεξαρτητα αρκετα/σωστα κτλ
  • ουτε αν εγραψα κατι αστοχο σε ενα περιστατικο και απο τοτε οι δικαστες ειναι στην γωνια γιατι προσβληθηκαν.
Θα κανω ΟΣΑ θελετε verified και θα βγαλουν ματια.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα υπαρχει ακριβως το ιδιο.
Γιατι ειναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ!
Απλα καποιοι ακομα εχουν μια δικαιολογια για να μην παραδεχθολυν οτι ειναι βαρια κομπλεξικα/μισαλοδοξα/ζηλοφθονα και τοξικα ατομα που επειδη ΔΕΝ μπορουν οικονμικα να ερθουν σε μενα, κανουν τα σταφυλια ξινα και τα λεμονια γλυκα: ΔΕΝ ΕΧΕΙ VERIFIED
Μετα απλα που θα ξεμεινουν και απο αυτο, θα βρεθει κατι άλλο!

Θυμισου με!

gregkont13

Verified MM member
Απλα καποιοι ακομα εχουν μια δικαιολογια για να μην παραδεχθολυν οτι ειναι βαρια κομπλεξικα/μισαλοδοξα/ζηλοφθονα και τοξικα ατομα που επειδη ΔΕΝ μπορουν οικονμικα να ερθουν σε μενα, κανουν τα σταφυλια ξινα και τα λεμονια γλυκα:
Καταλάβαινεις πχ οτι Ο @Panos1982 και εγώ έχουμε πληρώσει το graft παράπανω από ότι χρεώνεις εσύ.....

theoblue

Well-Known Member
Φυσικα και μπορει.
Εξηγειται πολυ απλα απο το σχημα παρακατω που βρισκεται στο βιβλιο μου.
Προβολή συνημμένου 66026
Τέτοιες τοποθετήσεις γιατρέ που αφορούν την ουσία είναι αυτές που χρειάζονται στο φόρουμ και μακάρι να είναι πιο συχνές.

Γτ μεταξύ των άλλων μπορούν να προστατεύσουν και ανθρώπους από το παραμυθιασμα.

Anastasakis Hair Clinic

Ο στοχος μου κι οτι μπορει να βελτιωσει εμενα γνωσιακα , το μαλλι μου εμφανισιακα ,αλλα και την κοινοτητα ειναι μονο η αληθεια , τα υπολοιπα ειναι για εσας τους επαγγελματιες που εχετε αλλα κινητρα ,και μπορει η αληθεια να χρησιμοποιειτε α λα καρτ ( δε μιλαω για σενα μιλαω γενικα)

Απο κατω εχει τα ανεξαρτητα που ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ξεχασε ο @Panos1982

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ?????

Aldo

Well-Known Member
Απο κατω εχει τα ανεξαρτητα που ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ξεχασε ο @Panos1982

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ?????
Μπορείς σε παρακαλώ να πάρεις την αυτό προβολή σου εκτός του νήματος μου μαζί και τις διαμάχες που έχεις με τα μέλη!

Σε ευχαριστώ.

Anastasakis Hair Clinic

Καταλάβαινεις πχ οτι Ο @Panos1982 και εγώ έχουμε πληρώσει το graft παράπανω από ότι χρεώνεις εσύ.....
Δικαιωμα σας και μαγκια σας.

Ειπα ΚΑΠΟΙΟΙ.
Καποιοι άλλοι ΔΕΝ το κανουν για υατο το λογο.
Μπορει να θεωρουν πως εχουν δικιο
Μπορει να ειναι απλα ολα αυτα ειπα + να εχουν και λεφτα
Μπορει να το κανουν απο χομπι
Μπορει να μην αντεχουν μια συμπεριφορα και να παιρνει η μπαλα ΚΑι τις ικανοτητες του "αντιπάλου"

Εχω δει ΠΑΡΑ πολλους να βριζουν τον Ροναλντο!
"κατι μου την σπαει ρε φιλε, ειναι αλαζονας, ψωνιο, πως την εχει δει, σιγα το παικτη κτλ"!
Ξερεις τι ΔΕΝ εχω δει?
ΚΑΝΕΝΑΝ που γυμναζεται στα 40-50 του, ή που εχει παιξει μπαλα σε υψηλο επιπεδο, ή που εχει βγαλει σοβαρα λεφτα μετα απο δεκαετιες κοπου, ή που βλέπετε ως αντρας και εχει απηχηση στις γυναικες, ΚΑΝΕΝΑΝ απο αυτους δεν εχω δει να μην θαυμαζει τον Ροναλντο ή να λεει κατι ασχημο για τον ΑΝΘΡΩΠΟ ή τον ΑΘΛΗΤΗ Ροναλντο!

(δεν συγκρινω εμενα με τον ...ημιθεο, λεω τι δεν εχω δει!)

Anastasakis Hair Clinic

Μπορείς σε παρακαλώ να πάρεις την αυτό προβολή σου εκτός του νήματος μου μαζί και τις διαμάχες που έχεις με τα μέλη!

Σε ευχαριστώ.
Οχι βεβαια!

Αντιθετα, ζητω την αδεια σου να κοινοποιησω ΕΠΙΣΗΜΑ το ιδιωτικο ηχητικο μας προετων προκειμενου να λυθει ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ η ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΡΕΒΛΗ εικονα που εχει δημιουργηθει ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!

Γνωριζω οτι το εχεις στειλει εσυ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ σε εγκαθετους (ΤΡΕΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ πράξη μαλιστα, https://www.lawspot.gr/nomika-blogs...-neos-poinikos-kodikas-kai-prosopika-dedomena)

Επειδη δεν σκοπευω να κινησω νομικη διαδικασια για το συγκεκριμενο θεμα εναντιον σου, και για να τελειωσει ΧΩΡΙΣ καποια συνεπεια αυτο το τεραστιο λαθος σου, προτεινω να το δημοσιοποιώσω ΕΓΩ με την αδεια σου.

Δεχεσαι?

gregkont13

Verified MM member
Δικαιωμα σας και μαγκια σας.

Ειπα ΚΑΠΟΙΟΙ.
Καποιοι άλλοι ΔΕΝ το κανουν για υατο το λογο.
Μπορει να θεωρουν πως εχουν δικιο
Μπορει να ειναι απλα ολα αυτα ειπα + να εχουν και λεφτα
Μπορει να το κανουν απο χομπι
Μπορει να μην αντεχουν μια συμπεριφορα και να παιρνει η μπαλα ΚΑι τις ικανοτητες του "αντιπάλου"
μέχρι εδώ είμαστε σύμφωνοι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Active Member
ΔΕΝ θα λυθει ΤΙΠΟΤΑ!
Και ο λογος που το κανω ειναι ακριβως για να αποδειχθει οτι ΔΕΝ ειναι θεμα:
  • ουτε ποιοτητας/ποσοτητας περιστατικών
  • ουτε αν ειμαι ...ακριβος και οχι ...value for money
  • ουτε αν υπαρχουν ανεξαρτητα αρκετα/σωστα κτλ
  • ουτε αν εγραψα κατι αστοχο σε ενα περιστατικο και απο τοτε οι δικαστες ειναι στην γωνια γιατι προσβληθηκαν.
Θα κανω ΟΣΑ θελετε verified και θα βγαλουν ματια.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα υπαρχει ακριβως το ιδιο.
Γιατι ειναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ!
Απλα καποιοι ακομα εχουν μια δικαιολογια για να μην παραδεχθολυν οτι ειναι βαρια κομπλεξικα/μισαλοδοξα/ζηλοφθονα και τοξικα ατομα που επειδη ΔΕΝ μπορουν οικονμικα να ερθουν σε μενα, κανουν τα σταφυλια ξινα και τα λεμονια γλυκα: ΔΕΝ ΕΧΕΙ VERIFIED
Μετα απλα που θα ξεμεινουν και απο αυτο, θα βρεθει κατι άλλο!

Θυμισου με!
Η μπάλα στην εξέδρα

gregkont13

Verified MM member
Πολύ σωστά όλα αυτά που λες αλλά εννοείται ότι δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης,το είπα και εγώ,ο Αναστασάκης είναι υπερπρωταθλητης.Αλλα επέτρεψε μου να διαφωνήσω καπου.Ποτε δεν κολληθηκε στον τοίχο,έγιναν και λέχθηκαν απίστευτα πράγματα με τρομερές αστοχίες και πονηρές τακτικές-τοποθετησεις μελων που ένας εξ αυτών κιόλας ήταν φανερό ότι μίλαγε διαμέσου της κλινικης.Σε κανένα περιστατικό δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης,σε κανένα περιστατικό δε γίναμε σοφότεροι και το καλύτερο ήταν ότι σε όλα σχεδόν τα περιστατικά οι πελάτες κατά ένα μαγικό τρόπο μετά δικαιολογούσαν τον γιατρό εν μερει με τη στάση τους ή έπαυαν να παρέχουν πολλά πολλά στοιχεία ή ήταν και μερικώς ευχαριστημένοι στο τέλος!
Αλλά εκεί το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν εξαντλήσαμε επ ουδενί την αυστηρότητα μας ούτε ξεψαχνισαμε τίποτα όπως πολύ σωστά κάναμε στον Αναστασάκη,τον Βεκρή κτλπ.Ισα ίσα όταν έλεγα κάποια αυτονόητα πράγματα μέχρι και τσιράκι του Αναστασάκη με είπαν.Αλλα θα μου πεις εδώ κάποια στιγμή συγκρινοταν με τους τοπ γιατρούς του εξωτερικού από κάποιους ,αυτό σε πείραξε?Anyway δεν επανέρχομαι για τον συγκεκριμένο,μη χαλάμε τις καρδιές μας,θα παρεξηγηθεί και ο Αναστασάκης στο τέλος που δεν έχει το 100% της προσοχής του φόρουμ.
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το γιατρό που αναφέρεσαι και δεν ξέρω τι έχει παιχτεί και σίγουρα είναι πιο βρώμικο κάποιος να βάζει μαριονέτες. Είναι γεγονός ότι ο Αναστασάκης (πέρα από τπτ αστείους τύπου Χρήστος που απλά γέλιο προκαλούν) εκτίθεται μόνος του και αυτό είναι πολύ καλύτερο από αυτό που κάνουν άλλοι ή που έκαναν παλιά κάτι Βεκρικοί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είσαι τσιράκι του Αναστασάκη (έκλαψα και που το δα). Κάποιος που θέλει να κάνει μμ στην Ελλάδα αν διαβάσει το φόρουμ μπορεί να κατάλαβει (αν ψαχτεί) 100% τι μπορεί να πάρει από τον Αναστασακή με τα συν και πλην και σε μμ και σε συμπεριφορά και σε όλα, το οποίο για άλλες ελληνικές κλινικές όντως δεν είναι ξεκάθαρο (δεν τις έχω ψάξει τόσο, αλλά δεν έχουν τόσα περιστατικά έστω επίσημα όσα ο Αναστ. σε καμία περίπτωση). Πλέον υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα από Αναστ. και σε τιμή (πάνω κάτω) και σε skill και σε credentials και σε συμπεριφόρα και σε όλα και αυτό από γιατρούς που βάζουν στο φόρουμ δημήτρηδες με κρυφές 3 μμ που τις παρουσιαζουν μια ειναι σαφώς καλύτερο. Ωστόσο, η όλη εκπροσώπηση της ιατρικής κοινότητας στο φόρουμ (όση έχουμε δει και από όσους) είναι αστεία.

Tetrakis

Active Member
Δεν περιμενω να καταλαβουν ολοι.
Ειπαμε, καποιοι θα ειναι παντα στην άλλη οχθη ειτε λογω κομπλεξ, ειτε λογω αδυναμιας κατανοησης.
γενικα μιλαω
Γενικά και εγώ μιλάω όταν κάποιος αναφέρεται στον εαυτό του με παράδειγμα ροναλντο είναι ο απόλυτος αλαζόνας. Ποσο μάλλον αντί για Ροναλντο είναι ο ίδιος Μάνταλος. Γενικά πάντα μιλάμε

Anastasakis Hair Clinic

Γενικά και εγώ μιλάω όταν κάποιος αναφέρεται στον εαυτό του με παράδειγμα ροναλντο είναι ο απόλυτος αλαζόνας. Ποσο μάλλον αντί για Ροναλντο είναι ο ίδιος Μάνταλος. Γενικά πάντα μιλάμε
ΤΟΣΟ τρομερα ματια αλλες φορες που ψαχνεις ενοχοποιτικα στοχεια σε hairlines και σου ξεφυγε αυτο που εγραψα στο τελος?
Εγραψα ΞΕΚΑΘΑΡΑ

Καποιος θα πιστευε οτι απλα θελεις να προσβαλεις για δικους σου λογους
Ξαναδες λοιπον ποιοι εγραψα οτι ΔΕΝ θεωρούν τον Ροναλντο αλαζονα.
Καθόλου γενικα δεν μιλαω τωρα.

Tetrakis

Active Member
ΤΟΣΟ τρομερα ματια αλλες φορες που ψαχνεις ενοχοποιτικα στοχεια σε hairlines και σου ξεφυγε αυτο που εγραψα στο τελος?
Εγραψα ΞΕΚΑΘΑΡΑ

Καποιος θα πιστευε οτι απλα θελεις να προσβαλεις για δικους σου λογους
Ξαναδες λοιπον ποιοι εγραψα οτι ΔΕΝ θεωρούν τον Ροναλντο αλαζονα.
Καθόλου γενικα δεν μιλαω τωρα.
Και γω γιατρέ δεν είπα τίποτα. Γενικά μίλησα για μεγαλομανία και ότι οι Μάνταλοι αυτοπροσδιορίζονται ως ροναλντο. Είναι χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας.

Aldo

Well-Known Member
Οχι βεβαια!

Αντιθετα, ζητω την αδεια σου να κοινοποιησω ΕΠΙΣΗΜΑ το ιδιωτικο ηχητικο μας προετων προκειμενου να λυθει ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ η ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΡΕΒΛΗ εικονα που εχει δημιουργηθει ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!

Γνωριζω οτι το εχεις στειλει εσυ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ σε εγκαθετους (ΤΡΕΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ πράξη μαλιστα, https://www.lawspot.gr/nomika-blogs...-neos-poinikos-kodikas-kai-prosopika-dedomena)

Επειδη δεν σκοπευω να κινησω νομικη διαδικασια για το συγκεκριμενο θεμα εναντιον σου, και για να τελειωσει ΧΩΡΙΣ καποια συνεπεια αυτο το τεραστιο λαθος σου, προτεινω να το δημοσιοποιώσω ΕΓΩ με την αδεια σου.

Δεχεσαι?
Όπως σου ειπα και νωρίτερα, δεν έδωσα ποτέ σε κανεναν συνομιλία μας (σε οποιαδήποτε μορφή)
Συμφωνήσαμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

@CVIAL σε παρακαλώ αν μπορεί να καθαριστεί το νήμα από τα άσχετα των τελευταίων ημερών!

Tetrakis

Active Member
Όπως σου ειπα και νωρίτερα, δεν έδωσα ποτέ σε κανεναν συνομιλία μας (σε οποιαδήποτε μορφή)
Συμφωνήσαμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

@CVIAL σε παρακαλώ αν μπορεί να καθαριστεί το νήμα από τα άσχετα των τελευταίων ημερών!
Ώπα και agreement ??!

Μπλουζα