Aldo, FUE, 2409g, 05/08/2020

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Και να γίνει ...που δεν το βλέπω,αλλά πες ότι θα γίνει...
Παπατζα νίντζα.!! .
Μπήκε στο φόρουμ πριν 5-6 χρόνια, προς υπεράσπιση του εαυτού του ,ύστερα από καταγγελία πελάτη του εδώ στο φόρουμ, για κακοτεχνία στο στριπ του .μπλέξανε εκεί με μηνύσεις κτλ..μας το έπαιζε υπέρτατος εξαρχής,και ότι ανεξάρτητο περιστατικό τότε έκανε πήγε άπατο ,σταμάτησαν οι παρουσιάσεις .αφού πέρασαν τα χρόνια που δεν έδινε αναφορά καμία στο φόρουμ ούτε σεβόταν τους όρους τον παρουσιάσεων,μας έδειχνε πριν και μετά παρουσιάσεις ,χωρίς στοιχεία κτλ,του έκατσε και η καλή με το δώρο θεού από τον cvial ,να του φέρει τον Λορέντζο,έμαθε μπαλιτσα από τον Ισπανό,και βελτιώνεται σιγά σιγά ...και από εκεί που δεν έδινε στοιχεία ,δεν απανταγε τπτ ,και δεν απανταγε για το ότι αν ισχύουν η όχι οι δημόσιες αυτές κατηγορίες πελατών του και κλαιγοταν συνεχώς και ψευδώς,οτι του κάνουμε ζημιά, ενώ κονομαει από το φόρουμ ,τώρα λοιπόν που ξέχασε εντελώς τον δικό του τρόπο δουλειάς και δουλεύει επακριβώς ότι έμαθε από Λορετζο,πάει να το παίξει και κοκοβιός ..
Αφού ήσουν τόσο μάγκας γιατράρα μεγάλη,γιατί αυτά δεν τα δεχοσουν από την αρχή αυτά ,να τα κάνεις πριν 5-6 χρόνια ??? Για τα verified λέω..
Γιατί για 4 χρόνια γεμάτα δεν δεχοσουν να δίνεις ούτε στοιχεία ούτε τπτ ..πριν - μετά ανέβαζες και όταν σου λέγαμε για στοιχεία ,έβριζες..
Θα σου πω εγώ γιατί...γιατί δεν τολμαγες να βγεις verified με τον τρόπο που δούλευες και τα αποτελέσματα που είχες γιατί θα βγαίναμε εμείς αληθινοί,με αυτά που λέγαμε και μας έβριζες τότε..γτ μας το έπαιζες ο καλύτερος στην Ελλάδα και τότε αλλά μάτια έχουμε και βλέπουμε δόκτωρ.......
Ο Σπυρος ξαναχτυπα με τις εμμονες του!

Ρε συ, ενηλικος αντρας εισαι.
Μαλλακια εβγαλες
Ποσο καιρο θα κρατησεις την εμμονη μαζι μου?
Γραφεις 5 χρονια τα ιδια, και ιδια, και ιδια

ΟΤΙ και να γραφεις η αληθεια ειναι μια:
Εισαι αυτος που εισαι.
Και το ωραιο το μαλλι δεν το αλλαζει αυτο.
Αν ηθελες θα το αλλαζες εσυ, θα τα καταφερνες το πιστευω, αλλα δεν μπορεις.
ΟΣΟ και να προσπαθησεις να με προσβαλεις, να με κατεβασεις πιο κατω απο εσενα, ΟΣΟ και να το παιζεις δηθεν δικαιος ιπποτης κτλ, ΞΕΡΕΙΣ ποιος εισαι.
Και ΤΙ εισαι
Ξερω και εγω.
Και για αυτο δεν σου απανταω παρα μονο αν απο κατι που εγραψες μπορει να βγει καποια χρησιμη γνωση για ΑΛΛΟΥΣ!

Απλα μην το παρατραβας, ενταξει προσεφερε θεαμα ως αλλος ψυχαγωγητης στο κοινο (εκτος αν πιστευεις οτι σε εκτιμαει καποιος απο αυτους που σε τσιγκλανε γι ανα τους ψυχαγωγήσεις), αλλα να θυμασαι να εχεις μετρο.

Τωρα για τα verified κτλ, θα απαντησω δε καποιον σοβαρο οτι θελει.
Οχι σε εσενα
Οποτε, ψαχουλευε τα νηματα, θα βρεις απαντησεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Πλακα μου κανεις!
Αρχικα δεν ευθυνομαι που το πηρες προσωπικα.
Δλδ, αν ειχα γραψεοι "ολη η κερκιδα ειναι χχχχ" να στο καταλαβω
Γιατι τωρα εσυ ενοχληθηκες ενω ΠΡΟΦΑΝΩΣ απαντουσα σε αλλαο, πως φταιω εγω και ου την λες?

ΔΛΔ, οταν ΜΕ ειρωνευονται ειναι οκ.
Οταν τον συγκεκριμενο απαντω με ειρωνεια εγω, ειναι ολα τα παραπανω.

Δικαιο φαινεται!
Γιατρέ τα έχεις με συγκεκριμένους αλλά όταν λές το φόρουμ και η κερκίδα και κάτι τέτοια ανάλογα τους παίρνει όλους η μπάλα και δεν είναι σωστό ούτε για εμάς που μιλάμε κόσμια (θετικά ή αρνητικά) αλλά ούτε και για το φόρουμ που σου δίνει και εσένα βήμα να παρουσιάζεις την δουλειά σου.

Πρέπει να πέσουν οι τόνοι, είναι κρίμα να γίνεται όλο αυτό το τζέρτζελο, ρίξε και εσύ λίγο νερό στο κρασί σου και προσπάθησε να μην στροφάρεις στις 11.000rpm μόλις κάποιος πει κάτι αρνητικό. Αν σου την πέσει με χοντράδες ΟΚ το καταλαβαίνω, αλλά τις περισσότερες φορές ακόμα και σε παιδιά που είναι σούπερ ευγενικά (πχ Lover) τους την έχεις πει άγρια. Μην ανεβάζεις έτσι απότομα τις πιέσεις δεν είναι καλό για την υγεία.....

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Γιατρέ τα έχεις με συγκεκριμένους αλλά όταν λές το φόρουμ και η κερκίδα και κάτι τέτοια ανάλογα τους παίρνει όλους η μπάλα και δεν είναι σωστό ούτε για εμάς που μιλάμε κόσμια (θετικά ή αρνητικά) αλλά ούτε και για το φόρουμ που σου δίνει και εσένα βήμα να παρουσιάζεις την δουλειά σου.

Πρέπει να πέσουν οι τόνοι, είναι κρίμα να γίνεται όλο αυτό το τζέρτζελο, ρίξε και εσύ λίγο νερό στο κρασί σου και προσπάθησε να μην στροφάρεις στις 11.000rpm μόλις κάποιος πει κάτι αρνητικό. Αν σου την πέσει με χοντράδες ΟΚ το καταλαβαίνω, αλλά τις περισσότερες φορές ακόμα και σε παιδιά που είναι σούπερ ευγενικά (πχ Lover) τους την έχεις πει άγρια. Μην ανεβάζεις έτσι απότομα τις πιέσεις δεν είναι καλό για την υγεία.....
Εγραψα ενα σχολιο με παραδειγμα το Ροναλντο

"Εχω δει ΠΑΡΑ πολλους να βριζουν τον Ροναλντο!
"κατι μου την σπαει ρε φιλε, ειναι αλαζονας, ψωνιο, πως την εχει δει, σιγα το παικτη κτλ"!
Ξερεις τι ΔΕΝ εχω δει?
ΚΑΝΕΝΑΝ που γυμναζεται στα 40-50 του, ή που εχει παιξει μπαλα σε υψηλο επιπεδο, ή που εχει βγαλει σοβαρα λεφτα μετα απο δεκαετιες κοπου, ή που βλέπετε ως αντρας και εχει απηχηση στις γυναικες, ΚΑΝΕΝΑΝ απο αυτους δεν εχω δει να μην θαυμαζει τον Ροναλντο ή να λεει κατι ασχημο για τον ΑΝΘΡΩΠΟ ή τον ΑΘΛΗΤΗ Ροναλντο!

απανταει ο @Tetrakis
Γενικά και εγώ μιλάω όταν κάποιος αναφέρεται στον εαυτό του με παράδειγμα ροναλντο είναι ο απόλυτος αλαζόνας. Ποσο μάλλον αντί για Ροναλντο είναι ο ίδιος Μάνταλος. Γενικά πάντα μιλάμε

και μετα
Ποιος μεσι και ποιος ροναλντο… Εδώ έχουμε να κάνουμε με σποραρ το πολύ

και οταν απαντω "που να δεις την κερκιδα", ΕΣΥ παρεξηγησε και εγω εχω αδικο...

Ζητω η Ελλας

aeratos28

Just aeratos
Γιατρέ δεν το παίζω ούτε ιππότης ούτε τπτ άλλο από αυτά που είπες .επειδή εσύ το έπαιζες και το παίζεις κάτι που δεν είσαι , γράφω ότι γράφω.δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου,με το τι γράφεις μέσα στο φόρουμ έχω και με το τι προσπαθούσες να πεις εξαρχής και να περάσεις ως ικανότητες είναι το θέμα .
Αλλά το να μην είμαι σοβαρός επειδή λέω τι έχει παιχτεί ακριβώς τόσο καιρό,και για ποιο λόγο τώρα,πρότεινες να γίνουν τα verified νομίζω ισχύει στο έπακρο αυτό που είπα.
Υ.γ
Μαλλάκια έβγαλα ,αλλά έχω ακόμα δύο χειρουργεία να τσιμεντοποιηθώ..
Oποτε καταλαβαίνεις πως δυστυχώς για σένα ,θα είμαι πολυ πολύ καιρό σχετικά ενεργά στο φόρουμ..δεν θα απαλλαγείς από εμένα εύκολα..θα βλέπω και θα λέω....
Άμα δεν μιλάς απότομα,θα μιλάω και εγώ στον ίδιο τόνο όπως τώρα
Αν όχι ...
Τα ίδια Παντελάκη μου.
Ο Σπυρος ξαναχτυπα με τις εμμονες του!

Ρε συ, ενηλικος αντρας εισαι.
Μαλλακια εβγαλες
Ποσο καιρο θα κρατησεις την εμμονη μαζι μου?
Γραφεις 5 χρονια τα ιδια, και ιδια, και ιδια

ΟΤΙ και να γραφεις η αληθεια ειναι μια:
Εισαι αυτος που εισαι.
Και το ωραιο το μαλλι δεν το αλλαζει αυτο.
Αν ηθελες θα το αλλαζες εσυ, θα τα καταφερνες το πιστευω, αλλα δεν μπορεις.
ΟΣΟ και να προσπαθησεις να με προσβαλεις, να με κατεβασεις πιο κατω απο εσενα, ΟΣΟ και να το παιζεις δηθεν δικαιος ιπποτης κτλ, ΞΕΡΕΙΣ ποιος εισαι.
Και ΤΙ εισαι
Ξερω και εγω.
Και για αυτο δεν σου απανταω παρα μονο αν απο κατι που εγραψες μπορει να βγει καποια χρησιμη γνωση για ΑΛΛΟΥΣ!

Απλα μην το παρατραβας, ενταξει προσεφερε θεαμα ως αλλος ψυχαγωγητης στο κοινο (εκτος αν πιστευεις οτι σε εκτιμαει καποιος απο αυτους που σε τσιγκλανε γι ανα τους ψυχαγωγήσεις), αλλα να θυμασαι να εχεις μετρο.

Τωρα για τα verified κτλ, θα απαντησω δε καποιον σοβαρο οτι θελει.
Οχι σε εσενα
Οποτε, ψαχουλευε τα νηματα, θα βρεις απαντησεις

Tetrakis

Active Member
Εγραψα ενα σχολιο με παραδειγμα το Ροναλντο

"Εχω δει ΠΑΡΑ πολλους να βριζουν τον Ροναλντο!
"κατι μου την σπαει ρε φιλε, ειναι αλαζονας, ψωνιο, πως την εχει δει, σιγα το παικτη κτλ"!
Ξερεις τι ΔΕΝ εχω δει?
ΚΑΝΕΝΑΝ που γυμναζεται στα 40-50 του, ή που εχει παιξει μπαλα σε υψηλο επιπεδο, ή που εχει βγαλει σοβαρα λεφτα μετα απο δεκαετιες κοπου, ή που βλέπετε ως αντρας και εχει απηχηση στις γυναικες, ΚΑΝΕΝΑΝ απο αυτους δεν εχω δει να μην θαυμαζει τον Ροναλντο ή να λεει κατι ασχημο για τον ΑΝΘΡΩΠΟ ή τον ΑΘΛΗΤΗ Ροναλντο!

απανταει ο @Tetrakis
Γενικά και εγώ μιλάω όταν κάποιος αναφέρεται στον εαυτό του με παράδειγμα ροναλντο είναι ο απόλυτος αλαζόνας. Ποσο μάλλον αντί για Ροναλντο είναι ο ίδιος Μάνταλος. Γενικά πάντα μιλάμε

και μετα
Ποιος μεσι και ποιος ροναλντο… Εδώ έχουμε να κάνουμε με σποραρ το πολύ

και οταν απαντω "που να δεις την κερκιδα", ΕΣΥ παρεξηγησε και εγω εχω αδικο...

Ζητω η Ελλας
Σποραρ πριν έρθει στον ΠΑΟ παικταρα

Hercules80

Active Member
αφου με τοσα πας σε τοπ ισπανιας οχι.
Ακριβώς. με τα ιδια περίπου χρηματα πας σε τοπ γιατρούς Ισπανία...2.5-3 ευρώ/g συγκεκριμένα...Η Dr ximena Vila που ηταν μαζι με το Lorenzo 2.5 ευρώ/g γράφει οτι χρεώνει.

Tetrakis

Active Member
Γιατρέ δεν το παίζω ούτε ιππότης ούτε τπτ άλλο από αυτά που είπες .επειδή εσύ το έπαιζες και το παίζεις κάτι που δεν είσαι , γράφω ότι γράφω.δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου,με το τι γράφεις μέσα στο φόρουμ έχω και με το τι προσπαθούσες να πεις εξαρχής και να περάσεις ως ικανότητες είναι το θέμα .
Αλλά το να μην είμαι σοβαρός επειδή λέω τι έχει παιχτεί ακριβώς τόσο καιρό,και για ποιο λόγο τώρα,πρότεινες να γίνουν τα verified νομίζω ισχύει στο έπακρο αυτό που είπα.
Υ.γ
Oποτε καταλαβαίνεις πως δυστυχώς για σένα ,θα είμαι πολυ πολύ καιρό σχετικά ενεργά στο φόρουμ..δεν θα απαλλαγείς από εμένα εύκολα..θα βλέπω και θα λέω....
Αν όχι ...
Τα ίδια Παντελάκη μου.
Υ.γ
Αν όχι ...
Τα ίδια Παντελάκη μου.

Έλα αν σου κάνει καμία καλή τιμή ο ντοκτορ τώρα που λορεντσιζει θα πας …

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hercules80

Active Member
Ximena Villa , 2.5 ευρώ/graft αλλά και 1.5 χρόνος αναμονής δυστυχώς
ολο και κάποιος θα ακυρώσει και θα μπεις πολυ νωρίτερα, οπως και στον freitas. Αλλά και πάλι δεν ειναι κάτι επείγον να βιαστείς...το οτι έχουν λιστα αναμονής δειχνει οτι ειναι κορυφαίοι γιατροί διεθνώς αναγνωρισμένοι..

aeratos28

Just aeratos
Χαχαχαχαχα...
Δεν μπορώ εχω δεσμευτεί στον Ισπανό τώρα..
Με παρακάλεσε ο Λορετζο να είναι πάλι αυτός που θα αναλαβει να χτίσει την κόμη αυτού του λαμπρού κεφαλιού..
Μου λέει ,δον αερατοθ ,πλιδ,άι γουιλ φικθ Έβρι ιντθ ..γουιθ γιορ Χεντ άι γουοντ κλοουδ μάι καριρ..ε τι να κάνω και εγώ..τον λυπήθηκα και είπα ναι..χαχα

Kostas97

Well-Known Member
Χαχαχαχαχα...
Δεν μπορώ εχω δεσμευτεί στον Ισπανό τώρα..
Με παρακάλεσε ο Λορετζο να είναι πάλι αυτός που θα αναλαβει να χτίσει την κόμη αυτού του λαμπρού κεφαλιού..
Μου λέει ,δον αερατοθ ,πλιδ,άι γουιλ φικθ Έβρι ιντθ ..γουιθ γιορ Χεντ άι γουοντ κλοουδ μάι καριρ..ε τι να κάνω και εγώ..τον λυπήθηκα και είπα ναι..χαχα
Αερατε, αν ισχυουν οσα λεγονται για συνταξη(δεν γωνριζω), εχεις σκεφτει επομενο γιατρο;

LoverBoy

Well-Known Member
Βασικά υπάρχει κίνδυνος αν πάει εκεί να του μεταφέρει πίσω στην δότρια όσα είχε βάλει ο Λόρενς στην Λήπτρια για να πάρει το αίμα του πίσω :p

JimKan1

Well-Known Member
Ακριβώς. με τα ιδια περίπου χρηματα πας σε τοπ γιατρούς Ισπανία...2.5-3 ευρώ/g συγκεκριμένα...Η Dr ximena Vila που ηταν μαζι με το Lorenzo 2.5 ευρώ/g γράφει οτι χρεώνει.
Ximena Villa , 2.5 ευρώ/graft αλλά και 1.5 χρόνος αναμονής δυστυχώς

Σωστοι μολις το τσεκαρα και ετσι ειναι, οποτε ακυρο το προηγουμενο σχολιο μου οτι δεν πας Ισπανια σε καλους γιατρους με 2,5€

Tetrakis

Active Member
Βασικά υπάρχει κίνδυνος αν πάει εκεί να του μεταφέρει πίσω στην δότρια όσα είχε βάλει ο Λόρενς στην Λήπτρια για να πάρει το αίμα του πίσω :p
Θα του κάνει καλή δουλειά ο ντοκτορας. Θα ανεβάσει και βίντεο μετά να διαλέξει την χρυσή χτένα

Hercules80

Active Member
θα κανει του κάνει ολικη αναισθησία και μετά θα του κάνει μια στριπάρα αλα jacksmith :p

Μπλουζα